Sta ces jel vam mozda to krivoArmageddon2012 je napisao/la:kakav je ovo lizing nastao ovdje izmedju zelje i fks,nije prije godinu dana bilo toga?

Isto kao vi i Rudar!

Ako ti je neprijatno lagano odsetas sa teme i lakse tebi, a i nama!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta ces jel vam mozda to krivoArmageddon2012 je napisao/la:kakav je ovo lizing nastao ovdje izmedju zelje i fks,nije prije godinu dana bilo toga?
Previše si emocija unio upravu je čovjek,nismo mi derpe da nam govoriš drage,ja znam da smo mi vama otac i majka ali nemoj tako emotivno nastupat vi ste naša djeca koju ne simpatišemo puno,al eto danas bi volili da bar remi izvučete potapšali bi vas po kosici koju ste predhodno obojili u bordo.MirzaGunner je napisao/la:aBd ja se nadam da cemo tu uspjeti uraditi sto pa nije ŠB barca.!Elegant je napisao/la:Bio bi red da i vi Listicanje pobjedite, olaksate posao i Zelji i vama samima.MirzaGunner je napisao/la:Jos jednom komsije sretno zelim vam od srca da ih unistite!!!![]()
Ucinicemo mi to i za vas i za nas komsije nase drage.
Nadoknadit cemo to protiv kozare na proslavi tituletu i tamo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koji smo pehovi sto se tice odigravanja utakmica, pa evo prvo sada ovaj El Classico, slijedeca utakmica domaca igra se u srijedu, pa onda opet naredna domaca u srijedu.
mislim da ce to ostetiti Zelju za 3000 gledalaca po svakoj tekmi, to je preko 50 000 KM ukupno, a da ne pricam sada o atmosferi na stadionu i ostalim statistikama gdje smo bili najposjeceniji stadion, al po ovome do kraja nema sanse da ostanemo, komsije ce sa derbijem nagurati prosjek od 5 000, a nama ce opasti zbog glupih termina . I umjesto da svaku tekmu bude po 7- 8 hiljada, ovako nece biti 3- 4.. ako i toliko jer srijeda radi se a gostuje GOSK. bas bezveze.
ma ne brini,prekidamo mi i na strani,sjeti se travnika jesenasAboveTheLaw je napisao/la:Konacno ce raja iz BL moci pogledat utakmicu svih 90', znamo da su navikli izgledat samo prvo poluvrijeme![]()
Znam u kojem si kontekstu pisao i slažem se sa tobom. Slažem se i sa Osimom da je interes saveza ispred interesa kluba bez obzira što je to Željo. Mislio sam da znaš nešto novo u vezi kampa pa sam te zato pitao. Mene stvarno intersuje ovaj kamp čak i više od stadiona jer vjeruj mi vrlo dobor znam šta to donosi. Mi moramo praviti taj kamp. Nakon sklapanja ekipe najvažiji segment su mladi. Željo se mora okrenuti mladima koje će dovoditi iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Raja priča o fan shopu, o ovome o onome o marketingu itd itd, ali po meni je ovo najvažnije. Naravno važno je i ostalo ali ovaj segment je na ovom nivou razvoja kluba jako bitan. POzdrav veliki druže.boccaccio je napisao/la:Pisao sam u vezi toga,ali u smislu da je savez,odnosno komitet bio zainteresovana strana.To je bilo u pocetku.Pisao sam to odgovarajuci na temu o tome kako neke mudre glave razmisljaju nebulozno o naklonosti Ivice Osima prema nama.On je objektivno vidio siri interes za repku,i razmisljao je tako,dok je Zeljo imao u cilju da to kupi i da ima svoj trening kamp.Iskreno ne znam dalje sta se s tim desilo i koliko je to vise aktuelno,ali mislim da na kraju tu nema nista za reprezentaciju,da li ce biti za nas ne znam.Znaci htio sam time reci da Ivica Osim i komitet generalno gledaju svoj interes ,znaci interes sportske fudbalske drzave,bez obzira na to da li je taj interes u konfrontaciji sa klubom kojeg voli.To je u sustini bilo to.I to je bilo na pocetku same price o kampu i zaista se desavalo tako.Mi smo bili vrlo zainteresovani,ali onda je uletio Ivica Osim sa komitetom i rekao da su i oni jako zainteresovani da to kupe za repku.Mislim da su oni na kraju odustali,ne znam koliko su i bili ozbiljni u svom naumu,jer da jesu,mi tu sigurno ne bi imali neke sanse.Drzava je uvijek bitnija.zaboljisportuBiH je napisao/la:Moram se i ja malo javiti. Nadam se da neću biti opširan:)
Prvi put se ne slažem sa Amarom vezano za termin tekme (ako je istina ovo što je Ligata pisao). Mislim da je bolji termin u 17h. Amar kaže raja radi, ali subotom raja radi kraće ali sutra ima i škola. Ja ipak mislim da će dosta više raje ostati kući da gleda i uživa u Clasicu i u Želji u isto vrijeme nego da dođe da se smrzava ili kisne na stadionu.
NIje sad bitno ko voli a ko ne voli Želju. Ja ću doći na tekmu ali mene kao zaljubljenika u sport (a takvih nas je puno koji navijamo za Želju) su uskratili da gledam jednu veliku utakmicu tj najveću na svijetu trenutno. E o tome se radi a ne o tome ko voli a ko ne Želju. Ovako raja ima mogućnost da gleda i svog Želju a i najveću tekmu na svijetu a pogotovo se to odnosi na porodične ljude.
P.S. @Boccacio jeli istina to za kamp Bubamare (mislim da si ti napisao) da treba pripasti savezu? Nije mi jasno što ako se pravi kamp u Zenici.
Baš tako druže, mada bi i mi voljeli da nam Želju prati 20000 ljudi bez obzira kakav je ko i koliko ko voli Želju jer bi onda Željo bio na dosta većem nivou. To je znak i veličine kluba, broj navijača.ChWilla je napisao/la:meni se lično **** hoće li doći oni kojima su preči real i barcelona. čak štaviše, mnogo mi je draže da NE stoje na istoj tribini sa mnom. al' oni koji vode klub i klupsku kasu bi trebali drukčije razmišljati.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 70 gostiju.