Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

legenda reala
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la legenda reala » 20 apr 2012, 20:34

MaGiCa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Jbg Srbija će biti puna, koja god dvorana :lol: :lol:
Siguran :?: Siroki :?: Citluk :?: :roll:

Realno, bice vas tesko dobiti u gostima, ali Srbija ce biti najjaca ekipa ove grupe i vece sanse imate protiv Rusije, nego protiv nas.
Nego šta sam :lol:
Pa tamo se neće ni igrati, nego u Sarajevu ili Zenici, iako i u Širokom bi se navijalo protiv Srbije :lol: :P

Srbija će biti najjača, zato što su Rusi propali ;)
Iako ja očekujem, mali pad srpske reprezentacije nakon OI, doći će do zasićenja, tako to ide u svijetu rukometa ;)
Oni su svoj maximum ostvarili medalja na domaćem terenu i plasman na OI i sad bi trebao slijediti jedan manji pad ;)
Možda se i neki igrači povuču, ma ko zna, više u novembru o ovom meču ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 20 apr 2012, 20:37

Ja iskreno vjerujem da prvo mozemo proci Njemacku a i da u ovoj grupi za Ep iz 2 sesira izvukli smo najlakseg a iz 3 najjaceg ipak mislim da cemo Austriju dobiti obje utakmice.Srbiju i Rusiju kod kuce i eto prolaza !!!
Ni Srbija ni Rusija nisu bauk,i imaju jako stare igrace za razliku od nas.A za Austrijance nezz nista!!1

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 apr 2012, 20:43

gazda664 je napisao/la:Ja iskreno vjerujem da prvo mozemo proci Njemacku a i da u ovoj grupi za Ep iz 2 sesira izvukli smo najlakseg a iz 3 najjaceg ipak mislim da cemo Austriju dobiti obje utakmice.Srbiju i Rusiju kod kuce i eto prolaza !!!
Ni Srbija ni Rusija nisu bauk,i imaju jako stare igrace za razliku od nas.A za Austrijance nezz nista!!1
Ma dobro ti si veliki optimista :P

Rusi su stari uvijek bili, Srbi tu i tamo ;)
Austrijanci imaju učešća na SP i EP (jedno kao domaćini) i odigrali su finih partija.
Imaju nekoliko igrača solidnih po Njemčkoj, golman im je neki Hrvat brani u Njemačkoj, Szilagy(mađar) bek igra za Flensburg(meščini) jedan od najboljih igrača.Weber desno krilo igra za Magdeburg dobar igrač.
To je ono na prvu, što mi je naumpalo ;)
Ima još nekoliko zanimljivih igrača i to je to, sve u svemu nisu puno jači od nas, a pitanje jesu li ikako jači ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 20 apr 2012, 20:50

austrija ima nekoliko igraca u bundesligi, ali najboljim igracima pada forma. szilagyi odlazi iz flensburga u ekipu koja se bori za opstanak, weber je ove sezone oslabio dosta. osim toga mogle bi biti dvije domace utakmice protiv austrije. srbija je sigurno najjaca ovdje, mozda imamo sanse kuci ali bice vrlo vrlo tesko. a sa rusima treba vidjet, mogli bi se s njima moci nositi.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 apr 2012, 20:54

dino-92 je napisao/la:austrija ima nekoliko igraca u bundesligi, ali najboljim igracima pada forma. szilagyi odlazi iz flensburga u ekipu koja se bori za opstanak, weber je ove sezone oslabio dosta. osim toga mogle bi biti dvije domace utakmice protiv austrije. srbija je sigurno najjaca ovdje, mozda imamo sanse kuci ali bice vrlo vrlo tesko. a sa rusima treba vidjet, mogli bi se s njima moci nositi.
Ma i prošli put kad smo bili sa Srbima i Rusima u grupi.
Imali smo šansu za plasman do zadnjeg kola.
Kiksamo beze protiv Talijana neriješeno odigramo i jbg, a opet da smo izgubili od Srba 3-4 razlike išli bi, šta bi tek bilo da nismo kiksali u Italiji :x :x
Tako da ako dobro odigramo sa Rusima i Srbima, očekujem kiks u jednoj utakmici protiv Austrijanaca, jbg to smo mi :P
A sigurno je da ćemo igrati obje domaće :lol: biće raje u Austriji :P

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 apr 2012, 21:10

Dosta izjednačena grupa.
Srbija po trenutnoj reputaciji je sigurno prvi favorit grupe (iako to ne mora ništa da znači u ovakvoj grupi), a BiH i Rusija bi se trebali boriti za drugo mjesto. Austrijanci su totalni autsajderi.
Cijenim da ko dobije austrijance u obje utakmice ima zagarantovano jedno od prva dva mjesta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 apr 2012, 22:55

Opet sa Orlovima , mogli bi da izguramo do 2.mjesta :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 apr 2012, 23:20

Ko će slušat onu seljadiju iz RS kad preplavi cijelu Srbiju da dođe do karte, samo da bi pokazali koliko mrze BiH. Zato ne volim kad izvučemo istočne ili zapadne susjede, uvijek neke pyzdarije budu.

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 21 apr 2012, 00:41

aleksandar_veliki je napisao/la:Klasika bosanska, odmah pesimizam. Istina, grupa nije lagana, ali sta smo ocekivali kada su nas Radja i drustvo unazadili. Ali, kod kuce mozemo dobiti ove sve tri reprezentacije, a to nam mozda i moze donijeti plasman na EP jer najbolji treceplasirani ide dalje. Po meni grupa izjednacena, gdje je sve moguce. Sretno momci.
ja prognoziram samo pobjedu protiv austrije kuci i to tesku. ostalo sve pusa.
steta, opet nije bilo srece...
aco zapamti post, pa cemo vidjet' na kraju ;)
imperator, prodavac magle

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 apr 2012, 11:53

MaGiCa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Jbg Srbija će biti puna, koja god dvorana :lol: :lol:
Siguran :?: Siroki :?: Citluk :?: :roll:

Realno, bice vas tesko dobiti u gostima, ali Srbija ce biti najjaca ekipa ove grupe i vece sanse imate protiv Rusije, nego protiv nas.
e u ovom slucaju bi bila puna i u sirokom i u citluku vjeruj mi :D

teska grpa,ali moze se sigurno,nije srbija toliko superiorna,ausrtia se mora dobit,rusi vise nisu ni e od ekipe od prije 10 god
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 21 apr 2012, 12:17

Trebat će tražit i novog selektora jer se Marković vraća u Njemačku,ime kluba nek još malo ostane tajna

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 21 apr 2012, 13:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
imeime je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Klasika bosanska, odmah pesimizam. Istina, grupa nije lagana, ali sta smo ocekivali kada su nas Radja i drustvo unazadili. Ali, kod kuce mozemo dobiti ove sve tri reprezentacije, a to nam mozda i moze donijeti plasman na EP jer najbolji treceplasirani ide dalje. Po meni grupa izjednacena, gdje je sve moguce. Sretno momci.
ja prognoziram samo pobjedu protiv austrije kuci i to tesku. ostalo sve pusa.
steta, opet nije bilo srece...
aco zapamti post, pa cemo vidjet' na kraju ;)
Svakkako se cujemo, rece ja za Borac, kvalifikacije, a ti i drustvo me napadali. Hm, hm, dao Bog da i ovdje budem u pravu
ajd molim te nadji kad sam te ja napadao za kvalifikacije.
imperator, prodavac magle

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 21 apr 2012, 13:48

kako cemo pocijepati srbe i njihovu bracu ruse :lol: :lol:
dalje idu aBd Bih i Austrija
Bosna <3

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 21 apr 2012, 18:54

pluton je napisao/la:kako cemo pocijepati srbe i njihovu bracu ruse :lol: :lol:

...a ljudi će 2012 da nasele Pluton.... :roll: :roll: :roll:

Nek ide Srbija i Bosna.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 21 apr 2012, 18:59

mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Nek ide Srbija i Bosna.
zasto da ide srbija,austrija i Bosna ,hercegovinu ko sisa
Bosna <3

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 21 apr 2012, 19:04

pluton je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Nek ide Srbija i Bosna.
zasto da ide srbija,austrija i Bosna ,hercegovinu ko sisa
Pa Srbije će da ide zato što je najkvalitetnija i najjača ekipa ovde i zat što navijam za nju,znači moj i objektivni a u istu ruku i subjektivni stav.A BiH neka ide jer mislim da može da ode,jer Marković je dobar trener,a i vrijeme je da BiH ode na neko veliko takmičenje...Rusija odavno nije sila u rukometu, a Austrija da ne pričamo.Ali imam osjećaj da ti ove svoje postove i ne pišeš iz sportskih motiva već samo da vrijeđaš i napadaš ostale članove foruma koji nisu kao ti i nemaju iste stavove i opredjeljenja kao ti.Dokazan si u tome na ovom forumu.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2012, 23:31

Jako teško će se do Eura.
Hayley <3

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 apr 2012, 23:43

badblueboylivno je napisao/la:Jako teško će se do Eura.
isto misljenje dijelimo, neki su ovdje preoptimisticni! Mislim da ce nam austrija cak probleme praviti!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2012, 23:50

Da, posljednjih godina nas pomete jedna Estonija, muku se muči s Finskom i Italijom... nema se, mada skupina nije bogznašto, mjesta niti temelja nekom optimizmu. Jednostavno je to tako.
Možda, ako se ostvari dobar rezultat sad u playoffu, i ako izbornik ostane, uz pozivanje najjače ekipe, nešto i uspije, ali da se sve to poklopi - jednostavno nije realno.
Hayley <3

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 22 apr 2012, 00:17

Srbija je najjaca u grupi.
Rusija je druga. I, ako cemo posteno, uvjerljivo druga.

BiH i Austrija nisu taj rang. Ali, i najbolja 3. ekipa ide na euro, pa ako se dobije Austrija 2 puta i ako se izvuce nesto kod kuce protiv Srba i Rusa onda ta najbolja 3. pozicija nije daleko. Ali, treba napomenuti da je ta Austrija neugodna ekipa koja se borila sa Njemackom i isnaldom do zadnjeg kola kvalifikacija za proslo EP.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.