FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MirzaGunner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MirzaGunner » 21 apr 2012, 10:05

Armageddon2012 je napisao/la:kakav je ovo lizing nastao ovdje izmedju zelje i fks,nije prije godinu dana bilo toga? :D
Sta ces jel vam mozda to krivo :lol:
Isto kao vi i Rudar! ;)
Ako ti je neprijatno lagano odsetas sa teme i lakse tebi, a i nama! :D
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 apr 2012, 10:36

MirzaGunner je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la:Jos jednom komsije sretno zelim vam od srca da ih unistite!!!
Bio bi red da i vi Listicanje pobjedite, olaksate posao i Zelji i vama samima. ;)
aBd ja se nadam da cemo tu uspjeti uraditi sto pa nije ŠB barca.! ;)
Ucinicemo mi to i za vas i za nas komsije nase drage. :P
Previše si emocija unio upravu je čovjek,nismo mi derpe da nam govoriš drage,ja znam da smo mi vama otac i majka ali nemoj tako emotivno nastupat vi ste naša djeca koju ne simpatišemo puno,al eto danas bi volili da bar remi izvučete potapšali bi vas po kosici koju ste predhodno obojili u bordo. :mrgreen:

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 21 apr 2012, 10:43

NO COMENT! @Blagoje na tvoj tekst da ti bezveze ne odgovaram!
Nemoras ti nama srecu zeliti, mi smo sami sebi podrska cast komsijama izuzetcima. ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 21 apr 2012, 11:24

U Sarajevu suncano,nema euforije.Lijepa Grbavica,lijepi sjever uz kospe, 3-4 hiljade vjerni navijaca i udri Bojac 2-0
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 apr 2012, 11:35

Konacno ce raja iz BL moci pogledat utakmicu svih 90', znamo da su navikli izgledat samo prvo poluvrijeme :lol: :lol:

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 21 apr 2012, 12:07

Veceras svi u Dolinu!Volimo tebe ,a njih ko hebe(barsa i real) :)

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 21 apr 2012, 12:15

Ne mogu da vjerujem koji smo pehovi sto se tice odigravanja utakmica, pa evo prvo sada ovaj El Classico, slijedeca utakmica domaca igra se u srijedu, pa onda opet naredna domaca u srijedu.
mislim da ce to ostetiti Zelju za 3000 gledalaca po svakoj tekmi, to je preko 50 000 KM ukupno, a da ne pricam sada o atmosferi na stadionu i ostalim statistikama gdje smo bili najposjeceniji stadion, al po ovome do kraja nema sanse da ostanemo, komsije ce sa derbijem nagurati prosjek od 5 000, a nama ce opasti zbog glupih termina . I umjesto da svaku tekmu bude po 7- 8 hiljada, ovako nece biti 3- 4.. ako i toliko jer srijeda radi se a gostuje GOSK. bas bezveze.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 21 apr 2012, 12:18

tu i tamo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koji smo pehovi sto se tice odigravanja utakmica, pa evo prvo sada ovaj El Classico, slijedeca utakmica domaca igra se u srijedu, pa onda opet naredna domaca u srijedu.
mislim da ce to ostetiti Zelju za 3000 gledalaca po svakoj tekmi, to je preko 50 000 KM ukupno, a da ne pricam sada o atmosferi na stadionu i ostalim statistikama gdje smo bili najposjeceniji stadion, al po ovome do kraja nema sanse da ostanemo, komsije ce sa derbijem nagurati prosjek od 5 000, a nama ce opasti zbog glupih termina . I umjesto da svaku tekmu bude po 7- 8 hiljada, ovako nece biti 3- 4.. ako i toliko jer srijeda radi se a gostuje GOSK. bas bezveze.
Nadoknadit cemo to protiv kozare na proslavi titule :P, bice nas 20 milja ;) samo bi volio da termin bude nedjelja oko 5 h :p

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 apr 2012, 12:21

AboveTheLaw je napisao/la:Konacno ce raja iz BL moci pogledat utakmicu svih 90', znamo da su navikli izgledat samo prvo poluvrijeme :lol: :lol:
ma ne brini,prekidamo mi i na strani,sjeti se travnika jesenas ;)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 21 apr 2012, 12:22

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 apr 2012, 12:38

Ljepo vrijeme u Sarajevu samo da ostane ovako do kraja dana. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 apr 2012, 12:42

Šta hoće ovaj jelić pa on ne zna ni pričat ljudski šta hoće on na guzove pehar,pa ne ide tako više dok si ti bio radili ste ste šta ste htjeli..

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 21 apr 2012, 13:25

sad ja iz vogosce, kaze Bozicic igracemo pa nek primimo cetiri, bilo bi dobro ako tako i bude

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 apr 2012, 13:38

boccaccio je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Moram se i ja malo javiti. Nadam se da neću biti opširan:)
Prvi put se ne slažem sa Amarom vezano za termin tekme (ako je istina ovo što je Ligata pisao). Mislim da je bolji termin u 17h. Amar kaže raja radi, ali subotom raja radi kraće ali sutra ima i škola. Ja ipak mislim da će dosta više raje ostati kući da gleda i uživa u Clasicu i u Želji u isto vrijeme nego da dođe da se smrzava ili kisne na stadionu.
NIje sad bitno ko voli a ko ne voli Želju. Ja ću doći na tekmu ali mene kao zaljubljenika u sport (a takvih nas je puno koji navijamo za Želju) su uskratili da gledam jednu veliku utakmicu tj najveću na svijetu trenutno. E o tome se radi a ne o tome ko voli a ko ne Želju. Ovako raja ima mogućnost da gleda i svog Želju a i najveću tekmu na svijetu a pogotovo se to odnosi na porodične ljude.

P.S. @Boccacio jeli istina to za kamp Bubamare (mislim da si ti napisao) da treba pripasti savezu? Nije mi jasno što ako se pravi kamp u Zenici.
Pisao sam u vezi toga,ali u smislu da je savez,odnosno komitet bio zainteresovana strana.To je bilo u pocetku.Pisao sam to odgovarajuci na temu o tome kako neke mudre glave razmisljaju nebulozno o naklonosti Ivice Osima prema nama.On je objektivno vidio siri interes za repku,i razmisljao je tako,dok je Zeljo imao u cilju da to kupi i da ima svoj trening kamp.Iskreno ne znam dalje sta se s tim desilo i koliko je to vise aktuelno,ali mislim da na kraju tu nema nista za reprezentaciju,da li ce biti za nas ne znam.Znaci htio sam time reci da Ivica Osim i komitet generalno gledaju svoj interes ,znaci interes sportske fudbalske drzave,bez obzira na to da li je taj interes u konfrontaciji sa klubom kojeg voli.To je u sustini bilo to.I to je bilo na pocetku same price o kampu i zaista se desavalo tako.Mi smo bili vrlo zainteresovani,ali onda je uletio Ivica Osim sa komitetom i rekao da su i oni jako zainteresovani da to kupe za repku.Mislim da su oni na kraju odustali,ne znam koliko su i bili ozbiljni u svom naumu,jer da jesu,mi tu sigurno ne bi imali neke sanse.Drzava je uvijek bitnija.
Znam u kojem si kontekstu pisao i slažem se sa tobom. Slažem se i sa Osimom da je interes saveza ispred interesa kluba bez obzira što je to Željo. Mislio sam da znaš nešto novo u vezi kampa pa sam te zato pitao. Mene stvarno intersuje ovaj kamp čak i više od stadiona jer vjeruj mi vrlo dobor znam šta to donosi. Mi moramo praviti taj kamp. Nakon sklapanja ekipe najvažiji segment su mladi. Željo se mora okrenuti mladima koje će dovoditi iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Raja priča o fan shopu, o ovome o onome o marketingu itd itd, ali po meni je ovo najvažnije. Naravno važno je i ostalo ali ovaj segment je na ovom nivou razvoja kluba jako bitan. POzdrav veliki druže.

Samo da pitam administratore zašto su mi izbrisali pola posta? Znam da sam pisao o tribini ali ako svi pišu onda se pridržavajte istih aršina prema svakome jer mislim da sam napisao jako relano viđenje tribine u par rečenica. Također izbisali ste mi i dio koji se odnosi na posjetu na stadionu i na hajku koja se vodi protiv Želje. MIslim da je to dozvoljeno jer pričamo o Želji o broju navijača i šta je uticalo na dolazak navijača,a ne o tifozima i dešavanjima na tribini (kažem pisao sam jedan dio i o tome ali mogli ste mi prvi put progledati kroz prste).
MOže i na pp i hvala što ćete mi odgovoriti.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 apr 2012, 13:46

Dino Pekic

POŠTOVANI I NAJBOLJI NAVIJAČI FK ŽELJEZNIČAR,možda nije ovo mjesto da Vas zamolim da večeras pokažete da ste najbolji,kao i što jeste,da večeras ne nasjedate na provokacije,bez nacionalističkih skandiranja,kao što je NSFBiH osudio njihovo skandiranje u Banjaluci i novčano kaznio,da se to i nama ne desi. Ako i zapalite baklju i po koju petardu na ubacujte u teren MOLIM VAS.Pokažite još jednom da ste Najači i idemo dalje...... Veliko Hvala na razumjevanju.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 apr 2012, 13:56

meni se lično **** hoće li doći oni kojima su preči real i barcelona. čak štaviše, mnogo mi je draže da NE stoje na istoj tribini sa mnom. al' oni koji vode klub i klupsku kasu bi trebali drukčije razmišljati.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 apr 2012, 14:07

ChWilla je napisao/la:meni se lično **** hoće li doći oni kojima su preči real i barcelona. čak štaviše, mnogo mi je draže da NE stoje na istoj tribini sa mnom. al' oni koji vode klub i klupsku kasu bi trebali drukčije razmišljati.
Baš tako druže, mada bi i mi voljeli da nam Želju prati 20000 ljudi bez obzira kakav je ko i koliko ko voli Želju jer bi onda Željo bio na dosta većem nivou. To je znak i veličine kluba, broj navijača.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 21 apr 2012, 14:08

Pozdrav.

da li ce biti link slucajno kakav?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 apr 2012, 14:09

Bilo bi super kad bi se ponovila posjeta kad smo ih uzeli 4:2, kad se nije moglo disat na Jugu od guzve ali ... :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 apr 2012, 14:10

Ocekujem pobjedu.Gazi Željo sve do titule!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Cwirek i 11 gostiju.