FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 apr 2012, 18:27

avlami97 je napisao/la:Malo smirite strasti. Ja sam napisao da smo ove polusezone kažnjeni sa 7000,00 KM. Mislim da se može bez baklji i bez petardi, dimnih bombi i topovskih udara.

Meni je glupo zapaliti baklju, dvije, baciti koju petardu i zato moramo platiti 2500 KM kazne. Znači direktno oštetiti klub koji podržavamo.

Preskočimo koju tekmu sa pirotehnikom. Napravimo bakljadu npr. svaku četvrtu domaću utakmicu u kojoj ćemo zapaliti ne 5, nego 500 baklji. Da sve gori. Ovako konstantno plaćamo kazne, pa kada ih već moramo plaćati, a kazne su otprilike iste i za jednu i za 100 baklji uradimo to kako treba, a i da klub bude manje kažnjen u zbiru.
ma sad je jos koliko toliko minimalno s kaznama,al sta kad budu kazne 10000-15000km.nece biti smisla toliko stetiti klub.
mislim meni je licno velika draz bakljada i sve ostalo sto ide uz navijacku tribinu,ali bi razmislio ako bi ta baklja izbila 10tak 15 hiljada iz kase kluba koji volim u vrijeme kad po utakmici uzmu max 10000km na kartama bez nas sa godisnjim

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 20 apr 2012, 18:37

Baklje su se vazda palile i palit ce se,nema tu puno da se prica . Mi koji smo zagrizeni "sektor-c "i vodstvo ce da odluci o tome a nikako vi forumasi i vi sa sjevera.....NEK SE BAKLJE PALE KAD PADNE DA PLANE I TRPAJ TE LEVETI DALJE I DALJE 0000000 000
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 20 apr 2012, 18:45

TM87Doboj, protiv Travnika smo dobili kaznu jer su baklje bile bacene na teren. Protiv Olimpica i Celika tko je god palilo baklju spustio ju je pored sebe i mislim da nismo dobijali nikakve kazne za to? Ako grijesim neka me neko ispravi!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 20 apr 2012, 18:52

TM87doboj je napisao/la:Baklje su se vazda palile i palit ce se,nema tu puno da se prica . Mi koji smo zagrizeni "sektor-c "i vodstvo ce da odluci o tome a nikako vi forumasi i vi sa sjevera.....NEK SE BAKLJE PALE KAD PADNE DA PLANE I TRPAJ TE LEVETI DALJE I DALJE 0000000 000

godina imas 17-19 kao i 90% tog sektora c
stojim u sektoru b svaku tekmu i nadjacam glasom sve vas tako da me mojne pitat jesam li redovan
nije problem napraviti bakljadu ali samo ako ce to biti organizovano a ne bezveze palit,koreografije se mogu odraditi i bez baklji mislim da je to i tebi jasno
nije mi cilj nikom nista predlagati niti odlucivati u necije ime al se sve to mora shvatiti ozbiljnije, gledam momci se potrude i postave razglas ja umrem navijajuci i pogledam kad likovi bas iz sektora c zapale baklje i kao da namjerno gadja on bas prema razglasu je baca
smatras se zagrizenim? ne nasmijavaj me molim te
necu se truditi da ti odgovaram na postove u buducnosti ako ne budes imao nesto pametno da kazes

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 apr 2012, 18:58

jug-onostalgicar je napisao/la:

stojim u sektoru b svaku tekmu i nadjacam glasom sve vas
da ti nisi onaj "hajmo željooo" ili "arbitarrr,arbitarrrr" lijevi dio sektora b,znas o cemu pricam garant hahahahaha

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 20 apr 2012, 19:02

SarajlijaTM je napisao/la:

da ti nisi onaj "hajmo željooo" ili "arbitarrr,arbitarrrr" lijevi dio sektora b,znas o cemu pricam garant hahahahaha

nope ja sam odma do sektora c al cujem i tog genijalca ponekad pjeva i željezničareeeeeeeee :P

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 apr 2012, 19:05

SarajlijaTM je napisao/la:

nope ja sam odma do sektora c al cujem i tog genijalca ponekad pjeva i željezničareeeeeeeee :P
Sjedi iznad mene,vraca smjeh i u najgorim trenutcima :lol: :lol: :lol:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 20 apr 2012, 19:09

i btw jos jedno pitanje s obzirom da se jug nece renovirat u novije vrijeme postoji li sansa da se semafor zamijeni... ili da ga dobijemo od sponzora ili tako nesto jer je onako malo zastario...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 apr 2012, 19:14

obavezno pogledajte, imaju 4 dijela, Nikola je čudo :lol:
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 apr 2012, 19:15

jug-onostalgicar je napisao/la:i btw jos jedno pitanje s obzirom da se jug nece renovirat u novije vrijeme postoji li sansa da se semafor zamijeni... ili da ga dobijemo od sponzora ili tako nesto jer je onako malo zastario...
Bolje da cekamo rekonstrukciju pa da nabacimo kakav led ekran veliki :)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 apr 2012, 19:21

hahhaha, Nikola živa legenda Želje :)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 apr 2012, 19:21

jug-onostalgicar je napisao/la:i btw jos jedno pitanje s obzirom da se jug nece renovirat u novije vrijeme postoji li sansa da se semafor zamijeni... ili da ga dobijemo od sponzora ili tako nesto jer je onako malo zastario...
Ne bih ti znao odgovoriti na pitanje da li će se mijenjati semafor, ali mogu iznijeti mišljenje da trenutno ne bi imalo nikakvog efekta da se nabavlja nekakav ''šminka'' semafor, a stadion nam se raspada. Kada se i ako se krene u renoviranje Grbavice, trebalo bi se onda razmišljati o novom o modernijem semaforu.
Što se tiče ovo za baklje, ja znam da ovdje ima mladića koje još fascinira paljenje baklje i težnja za nekim dokazivanjem, ali brat bratu, to će se morati iskorijeniti. Pa dovoljno je pogledati kakve UEFA spuca kazne za baklje, i pitanje je dana kada će se i ovdje strahovito povećati novčane kazne za paljenje baklji.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 20 apr 2012, 19:24

BlueTiger je napisao/la:TM87Doboj, protiv Travnika smo dobili kaznu jer su baklje bile bacene na teren. Protiv Olimpica i Celika tko je god palilo baklju spustio ju je pored sebe i mislim da nismo dobijali nikakve kazne za to? Ako grijesim neka me neko ispravi!
u Travniku smo dobili kaznu zbog lomljenja stolica nakon onog Varupinog gola sa 12920 metara kad nas je isprovocirao sa onim "tisnjakom" :lol:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 20 apr 2012, 19:25

Vala kad se možemo strpiti da ne palimo baklje u europskim utakmicama, morat ćemo to početi raditi i u domaćim.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 20 apr 2012, 20:04

Bakljama ce se morat stat u kraj kad tad. Bolje bi bilo da uprava izdvaja po 2000 KM za rekonstrukciju Grbavice ili neke druge stvari, a ne da placamo kazne i punimo kasu savezu ;)
Naravno svako ima svoj ćejf, ali meni licno je 1000 puta ljepse cuti pjesmu sa tribine nego vidjeti upaljenu baklju. Kad se zapjeva npr. Tifina Grbavica digne mi se svaka dlaka na tijelu, prosto se najezim. Ili ako kasnim na utkmicu, a vec se ca stadiona cuje Željo, Željo već ludim, ne mogu doćekat da uđem na stadion ;)
Davno su baklje izgubile smisao ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 apr 2012, 20:11

Blek_Stena je napisao/la:Bakljama ce se morat stat u kraj kad tad. Bolje bi bilo da uprava izdvaja po 2000 KM za rekonstrukciju Grbavice ili neke druge stvari, a ne da placamo kazne i punimo kasu savezu ;)
Naravno svako ima svoj ćejf, ali meni licno je 1000 puta ljepse cuti pjesmu sa tribine nego vidjeti upaljenu baklju. Kad se zapjeva npr. Tifina Grbavica digne mi se svaka dlaka na tijelu, prosto se najezim. Ili ako kasnim na utkmicu, a vec se ca stadiona cuje Željo, Željo već ludim, ne mogu doćekat da uđem na stadion ;)
Davno su baklje izgubile smisao ;)
Bravo!
To je ono o cemu sam pisao nedavno ako se sjecate,na temu:Kompenzacija-na relaciji Komitet-Željo ?
Da se razumijemo,veliki sam protivnik upotrebe pirotehnike na stadionima.
F.K.SARAJEVO

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 apr 2012, 20:58

Nemojte o navijanju, jer ako se ja uključim ode tema u lijepi q... :mrgreen:

Iduće dvije utakmice igramo sa dva kluba koja se nešto bune na suđenje, Komitet, raspored planeta itd... nešto im nije po volji Željina dominacija, tako da ćemo ih morati nabiti sa 3 razlike i jedne i druge! Iskali ste, evo vam ga...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 apr 2012, 21:03

Topovski na treningu !!!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 20 apr 2012, 21:05

spielführer_21 je napisao/la:Nemojte o navijanju, jer ako se ja uključim ode tema u lijepi q... :mrgreen:

Iduće dvije utakmice igramo sa dva kluba koja se nešto bune na suđenje, Komitet, raspored planeta itd... nešto im nije po volji Željina dominacija, tako da ćemo ih morati nabiti sa 3 razlike i jedne i druge! Iskali ste, evo vam ga...
[youtube][/youtube]
abd da ovo pjevamo u subotu ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 apr 2012, 21:23

Neko je ranije pitao kakav je travnjak, mogu reci da nije previse los, jos uvijek se vide one brazde blizu aut-linije kod istoka, a i one kod zapada samo sto mislim da su one van igralista (linije jos nisu nacrtane, pa ne mogu sa sigurnoscu reci). Sve u svemu nije lose, ali naravno da moze mnogo bolje.

Evo 10 slika, pa sami presudite kako izgleda teren i juzna tribina:
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010871.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010872.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010881.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010882.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010884.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010891.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010896.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010898.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010900.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010904.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (ulaz na juznu tribinu)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.