harishp je napisao/la:
imam osjecaj kad bi i Dansku dobili,doslo bi ih par da kaze da je Danska slaba.
Njemci su favoriti i u odlicnoj su formi,ali sta je tu je.
Kod nas je uvijek tako, ali Italija zaista jeste slaba.
Na osnovu ove utakmice se ne može znati pravo stanje ove ekipe, vidi se da je ovo jedna mlada ekipa koja je u izgradnji i mislim da je konačan cilj plasman u Dansku 2014.
Spoj mladosti i iskustva, Vražalić,Velić,Panić,Malinović,Karačić, Mikić,Delić sve su to mladi momci, potpomognuti Terzićem,Prce(tom),Toromanovićem, Doborcom to je jedna fina ekipa i uz zalaganje može namučiti svaku ekipu.
Treba iskoristiti ove mečeve sa Njemcima da ovi momci steknu iskustvo i pronaći još 2-3 talentovana igrača za sljedeće kvalifikacije
Večeras je Marković forsirao odbranu 5:1 vjerovatno je pripremao za Njemce koji se najbolje mogu zasutavit izlascima na bekove
Na desnom beku je probao večeras iskusne Džona i Biljaku, oni su se dobro pokazali u napadau, u odbrani to malo škripi, ali dobili smo širinu, ako bi došlo do nenadanih povreda nedaj bože
Imamo i tri desna krila jako kvalitetna, tako da ova ekipa ima budućnost.
Mislim da se Njemcima u odbrani možemo jako dobro suprostaviti sa Vranješ-Terzić-Prce i Stojanovićem naprijed u formaciji 5:1.
Sigurno neće Švabima biti lahko, a i onako nemamo šta izgubiti.
Samo nek se zalažu i ja im neću ništa zamjeriti
Večeras Karačić opet sjajan, Aco gdje mu je burazer, ima li šansi da on zaigra za nas??
To bi bio još jedan veliki + za ovu ekipu.
Uz povratak povrijeđenog Čakića.
Ma bitno je uvijek imati dvadesetak kvalitetnih rukometaša

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.