ja sam sebi uzeo za 350 kunaenobarca je napisao/la:bazeni je napisao/la:Ove su odlicne, da ne znas koliko su para?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
- harebianconero
- Kontakt:
Imam ovakvu, premoćna.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uzmi i nama po toj cijeni.bazeni je napisao/la:ja sam sebi uzeo za 350 kunaenobarca je napisao/la:bazeni je napisao/la:Ove su odlicne, da ne znas koliko su para?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
daj adresu i očekuj paket ovih dana

- harebianconero
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Jesi li je nosio danas u školi ?

Jesam.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Vidio sam te danas ispred škole, zapravo vidio sam duksericuharebianconero je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Jesi li je nosio danas u školi ?![]()
Jesam.

ako neko zna gdje ima kupiti ove patike u Sa, nek mi javi preko pp

DRUG NEBI TI PUNCA
Pa nisu ni mnogo skupe, a prejake su...Cim naletim na njih kupujem ih.bazeni je napisao/la:ja sam sebi uzeo za 350 kunaenobarca je napisao/la:bazeni je napisao/la:Ove su odlicne, da ne znas koliko su para?
nadjes onaj deichmann i to je to 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
tamo sam i uzeoLenBias je napisao/la:nadjes onaj deichmann i to je to

- Evolution87
- Kontakt:
U kojim radnjama u Sa ima dobrih duxerica do nekih 70-80KM?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jbt ,gledam na tv-u ,nekad naleti reklama deichmann.Kakvih tika ima za 400 knbazeni je napisao/la:tamo sam i uzeoLenBias je napisao/la:nadjes onaj deichmann i to je to

Sretno zmajevi!!
pa znam, zato sam i napiso, bio sam neki dan u osijekubazeni je napisao/la:tamo sam i uzeoLenBias je napisao/la:nadjes onaj deichmann i to je to

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
U ferhadiji zadnja radnja na uglu...Nisu vise od 50...Meni se svidjela jedna lacosta 50KM...Odi, probaj naci nesto za sebe...Evolution87 je napisao/la:U kojim radnjama u Sa ima dobrih duxerica do nekih 70-80KM?
Mi nikada odustati necemo...
Auuu ove tike Adidas Neo sijevaju majke mi... da ima u bijeloj ili crnoj varijanti to bi bilo savrseno, a nisu skupe ...
imaš crne sa bijelim linijama, i sa crvenim linijamanime_tm87 je napisao/la:Auuu ove tike Adidas Neo sijevaju majke mi... da ima u bijeloj ili crnoj varijanti to bi bilo savrseno, a nisu skupe ...

DRUG NEBI TI PUNCA
GDJE?bagrcavi je napisao/la:imaš crne sa bijelim linijama, i sa crvenim linijamanime_tm87 je napisao/la:Auuu ove tike Adidas Neo sijevaju majke mi... da ima u bijeloj ili crnoj varijanti to bi bilo savrseno, a nisu skupe ...

ja sam sinoć u Astri vidio crne sa plavim linijama, a imaju i bijele sa crvenim (al' znam da ih nećešnime_tm87 je napisao/la:GDJE?bagrcavi je napisao/la:imaš crne sa bijelim linijama, i sa crvenim linijamanime_tm87 je napisao/la:Auuu ove tike Adidas Neo sijevaju majke mi... da ima u bijeloj ili crnoj varijanti to bi bilo savrseno, a nisu skupe ...I kolika para u markama?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
pogledaj u Skenderiji u nekoj od onih radnji, imaš sigurno u raznim bojama.Iste kao sa ove slike, ne znam koliko su para, ali ne mogu biti više od 150.nime_tm87 je napisao/la:GDJE?bagrcavi je napisao/la:imaš crne sa bijelim linijama, i sa crvenim linijamanime_tm87 je napisao/la:Auuu ove tike Adidas Neo sijevaju majke mi... da ima u bijeloj ili crnoj varijanti to bi bilo savrseno, a nisu skupe ...I kolika para u markama?
DRUG NEBI TI PUNCA
http://www.kitbag.com/stores/kitbag/pro ... pid=102754" onclick="window.open(this.href);return false;
evo, sa dostavom ove Adidas Neo tene izađu 53 funte (125-130 KM) + ovdje moguće carinjenje, pa ako ih neko hoće, bujrum
evo, sa dostavom ove Adidas Neo tene izađu 53 funte (125-130 KM) + ovdje moguće carinjenje, pa ako ih neko hoće, bujrum

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 161 gost.