NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
mrtvi houston u veoma važnoj tekmi za play off u produžecima izgubio od new orleansa i obori mi havera na 2 listića 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Joj jbt jesam sretan,vratili mi sport klub na kablovskoj,a u narednih nekoliko dana prenose cetiri utakmice reg. dijela,LA Lakers – Oklahoma City,San Antonio - Portland,Boston – Miami
i New York – LA Clippers.Znaci uzivancija 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
koja ti je kablovska?L-Train je napisao/la:Joj jbt jesam sretan,vratili mi sport klub na kablovskoj,a u narednih nekoliko dana prenose cetiri utakmice reg. dijela,LA Lakers – Oklahoma City,San Antonio - Portland,Boston – Miamii New York – LA Clippers.Znaci uzivancija
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
BHB cableCarlo je napisao/la:koja ti je kablovska?L-Train je napisao/la:Joj jbt jesam sretan,vratili mi sport klub na kablovskoj,a u narednih nekoliko dana prenose cetiri utakmice reg. dijela,LA Lakers – Oklahoma City,San Antonio - Portland,Boston – Miamii New York – LA Clippers.Znaci uzivancija

ja kontam da je HS pa se obradovaoL-Train je napisao/la:BHB cableCarlo je napisao/la:koja ti je kablovska?L-Train je napisao/la:Joj jbt jesam sretan,vratili mi sport klub na kablovskoj,a u narednih nekoliko dana prenose cetiri utakmice reg. dijela,LA Lakers – Oklahoma City,San Antonio - Portland,Boston – Miamii New York – LA Clippers.Znaci uzivancija

Pise i u programskoj semi HS-a, da su vratili sportklub, sad cemo vidjeti. 
http://hs-hkb.ba/index.php?option=com_c ... &Itemid=64" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S Izgleda nista od toga, mamicu im.

http://hs-hkb.ba/index.php?option=com_c ... &Itemid=64" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: retro, dana/u 20 apr 2012, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
howarda nema u plejofu, operiso se i zavrsena sezona, blago njihovim protivnicima
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ma mozda ce vam ukljuciti uskoro i nama je sport klub trebao biti vracen tek 01.05,ali eto iznenadili su nas nesto ranijm pustanjemretro je napisao/la:Pise i u programskoj semi HS-a, da su vratili sportklub, sad cemo vidjeti.

ništa od toga brate, kakiretro je napisao/la:Pise i u programskoj semi HS-a, da su vratili sportklub, sad cemo vidjeti.

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Šteta za Magic, nije neka velika mudrost da bez njega nisu ista ekipa, mislim da Pacersi trljaju ruke. Do kraja Magic gostuje Jazzu, Nuggetsima i Grizzliesima i vrlo lako se može desiti da izgube sve tri meča, i uz očekivanu pobjed protiv Bobcatsa kući imali bi 37 pobjeda. S druge strane mi gostujemo Cavaliersima, Hawksima i Bobcatsima, a dočekujemo Clipperse. Očekujem da ćemo dobiti Cavse i Bobcatse, a da će biti malo teže sa Hawksima i Clippersima. Ukoliko pokažemo napadačku igru kao u zadnjih par utakmica i popravimo odbranu možemo se nadati pobjedama i samim tim i trećem mjestu jer smo bolji od Magica u slučaju istog broja pobjeda. Šansa jest mala, ali isplati se potruditi, bolje kasnije igrati sa Heatom, a sad se obračunati sa Pacersima, imamo mi dosta računa za izravnati sa njima, to se povlači već 20 godina...LenBias je napisao/la:howarda nema u plejofu, operiso se i zavrsena sezona, blago njihovim protivnicima
Ukoliko Magic od preostale 4 izgubi 3 (1-3), a Knickse pobjede sve onda oni odoše protiv Pacersa.
Knicksi igraju protiv Cavsa, Hawksa, Clippersa i Bobcatsa, a Orlando protiv Jazza, Denvera, Bobcatsa i Memphisa.
Jedino što bi mogli pobjediti Bobcatse, realno...
Knicksi igraju protiv Cavsa, Hawksa, Clippersa i Bobcatsa, a Orlando protiv Jazza, Denvera, Bobcatsa i Memphisa.
Jedino što bi mogli pobjediti Bobcatse, realno...
bilo bi to odlicno, i za nas (heat) i za vasNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šteta za Magic, nije neka velika mudrost da bez njega nisu ista ekipa, mislim da Pacersi trljaju ruke. Do kraja Magic gostuje Jazzu, Nuggetsima i Grizzliesima i vrlo lako se može desiti da izgube sve tri meča, i uz očekivanu pobjed protiv Bobcatsa kući imali bi 37 pobjeda. S druge strane mi gostujemo Cavaliersima, Hawksima i Bobcatsima, a dočekujemo Clipperse. Očekujem da ćemo dobiti Cavse i Bobcatse, a da će biti malo teže sa Hawksima i Clippersima. Ukoliko pokažemo napadačku igru kao u zadnjih par utakmica i popravimo odbranu možemo se nadati pobjedama i samim tim i trećem mjestu jer smo bolji od Magica u slučaju istog broja pobjeda. Šansa jest mala, ali isplati se potruditi, bolje kasnije igrati sa Heatom, a sad se obračunati sa Pacersima, imamo mi dosta računa za izravnati sa njima, to se povlači već 20 godina...LenBias je napisao/la:howarda nema u plejofu, operiso se i zavrsena sezona, blago njihovim protivnicima

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ja bih volio da zaobiđemo heat, jbg 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jesu' ovo zelje i pozdravi
Rivalry in the making
Dudley

Rekorderi sinoc
Koševi: Danny Granger (29)
Asistencije: Jose Juan Barea (12)
Skokovi: David West (14)
Ukradene lopte: Shannon Brown (4)
Blokade: Larry Sanders (4)

Rivalry in the making

Dudley

Rekorderi sinoc

Koševi: Danny Granger (29)
Asistencije: Jose Juan Barea (12)
Skokovi: David West (14)
Ukradene lopte: Shannon Brown (4)
Blokade: Larry Sanders (4)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Griffin mora biti jaci i poceti igrat ostro, ubise ga u zadnje vrijeme, a kao sto Charles Barkley rece, samo ce i nastaviti ukoliko ne uradi nesto povodom toga.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Sljedeća tri dana je besplatan NBA LEAGUE PASS, što znači da svi možete besplatno gledati tekme u HD kvaliteti.
http://www.nba.tv" onclick="window.open(this.href);return false;

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
i kako gledam ?silenT je napisao/la:Sljedeća tri dana je besplatan NBA LEAGUE PASS, što znači da svi možete besplatno gledati tekme u HD kvaliteti.
napravi acc, tamo pod Subcrise ideš to prvo FREE i to je to...cera1 je napisao/la:i kako gledam ?silenT je napisao/la:Sljedeća tri dana je besplatan NBA LEAGUE PASS, što znači da svi možete besplatno gledati tekme u HD kvaliteti.
ps. koristi Internet Explorer.. (meni neće u Operi i Chromeu, u IE radi odlično)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ja koliko sam skontao ovo je samo za USAsilenT je napisao/la:Sljedeća tri dana je besplatan NBA LEAGUE PASS, što znači da svi možete besplatno gledati tekme u HD kvaliteti.

- adriano_leite
- Kontakt:
Jesi ti siguran u ovo? Ja imam od ranije taj free, pa ne moze, nudi mi nesto 4 dolara.silenT je napisao/la:Sljedeća tri dana je besplatan NBA LEAGUE PASS, što znači da svi možete besplatno gledati tekme u HD kvaliteti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.