NK Široki Brijeg

MirzaGunner
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la MirzaGunner » 20 apr 2012, 16:30

northfront96 je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:vidih majke ti ko ose napadaju, šta vam je ljudI? što ste nervozni?
Moramo kad glume oni neka nevinasca fol stavljaju neke znakove koji vrjedjaju itd.., a na grbavici to zapalili mislim HR zastavu moraju da shvate da je ovo BIH!!!!, i oni kraj Vrbasa i to je kraj price. ;)
hahaha
Mirza ti si kralj :lol: :lol:
posto je ovo BiH onda je dopusteno paliti zastave drugih drzava.

uostalom zar se nisi pozdravio sa ovom temom prije 3-4 posta?
sam sebi uskaces u rijeci? :lol: :o ;)
U cemu je problem kume???
Jeste ovo BIH jedna i jedina zapamtite to za sva vremena, zapalili su to jednom a oni tamo svaki put nesto novo izbace, vrijedzaju.itd...
Da ja nebi sad prico neke stvari oni to dobro znaju zbog cega ja njih napdam samo cu ovo reci:R.I.P.VEDRAN PULJIC!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 20 apr 2012, 16:36

MirzaGunner je napisao/la: Moramo kad glume oni neka nevinasca fol stavljaju neke znakove koji vrjedjaju itd.., a na grbavici to zapalili mislim HR zastavu moraju da shvate da je ovo BIH!!!!, i oni kraj Vrbasa i to je kraj price. ;)
hahaha

Jeste ovo BIH jedna i jedina zapamtite to za sva vremena, zapalili su to jednom a oni tamo svaki put nesto novo izbace, vrijedzaju.itd...
Da ja nebi sad prico neke stvari oni to dobro znaju zbog cega ja njih napdam samo cu ovo reci:R.I.P.VEDRAN PULJIC!!
Definiraj oni tamo ???Jel mislis na Škripare
Ja znam da se na Pecari vec 5 godina ne pjeva ubi' Turcina(Srbina)
Neki dan u Vrapcicima se zaorila ta pjesma ,na Bajramskom turniru kad je Sesa promasio penal
Tako nemoj više o navijacima pricat(bar ne s ovakim argumentima) ni na ovoj temi ni nigdje drugo ,comprende ?

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 20 apr 2012, 16:38

MirzaGunner je napisao/la: Moramo kad glume oni neka nevinasca fol stavljaju neke znakove koji vrjedjaju itd.., a na grbavici to zapalili mislim HR zastavu moraju da shvate da je ovo BIH!!!!, i oni kraj Vrbasa i to je kraj price. ;)
hahaha

koji oni tamo? nesto novo??
ako si vec na forumu onda budi ozbiljan (realan) u raspravi? ovi/oni/tamo-'vamo :?:
sve si rekao u proslom postu, nemam ja sta sa tobom raspravljati.
da ne odemo predaleko, tema je NK ŠB.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 apr 2012, 16:39

Na web stranici Sarajeva stavili NK Lištica-FK Sarajevo.

http://www.fksinfo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 16:44

Grdan je napisao/la:Na web stranici Sarajeva stavili NK Lištica-FK Sarajevo.

Ma seljačine teške, izbijaju im kompleksi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 20 apr 2012, 16:44

Grdan je napisao/la:Na web stranici Sarajeva stavili NK Lištica-FK Sarajevo.

:lol: njima na sramotu ;)
"ozbiljna stranica"

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 apr 2012, 16:50

Još dolaze smetati u Čitluk pred najvažniju utakmicu sezone Brotnja sa Troglavom :roll: .Kao da nemaju nigdje stadiona za svoje treninge :evil: .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2012, 16:53

A drugo, ovo je teska sramota za FKSinfo, za site za koji sam smatrao da je ozbiljan, da stoji takvo sto u najavi, ali time su najvise sami o sebi rekli.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2012, 17:07

Nema veze da je ne znam sta ukoliko se bavi jednim klubom, smijesno je, djetinjasto, disrespektabilno i neozbiljno, a pretendiraju da budu kao ozbiljan site. ;) Kao sto rekoh, to najvise o takvim samima govori.

No, posto to nije tema...
...Život za Široki...

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 20 apr 2012, 17:30

Ima par dobrih forumasa na ovoj temi pa se zbog njih isplati "gubiti" vrijeme.
Cak i da je ovo sto SB pokusava ovom presicom da uradi za dobro sporta u BiH tj. fudbala ne moze se shvatiti kao takvo jer dolazi poslije niza "losih" rezultata tog kluba kao i istupa u medijama u kojim su se zalili na sudjenje i kojekakve urote protiv njih.
Doci ce do osnivanja udruzenja premijerligasa i to vjerovatno na zahtjev komiteta i uefe ali do toga sigurno nece doci zbog zelje vaseg direktora i sigurno ne u ovo vrijeme kad se sezona rjesava i kad pojedinim odgovara.
Radi toga mislim da niste dobili odgovor na vas poziv od naseg kluba (Zeljo) jer je isti neozbiljan u ovom momentu zbog gore navedenih razloga.
Isto tako ne moze se reci kako su svi klubovi koji su dali podrsku Sirokom to uradili zbog istih razloga i da djele misljenje sa upravom SB-a jer mi i ne znamo sta pise u tom pozivu niti kakvi su odgovori istih da bi mogli govoriti ko je za a ko protiv svega ovoga.

Sto se tice komiteta, napretka ima i samo oni koji ne zele to da vide ga ne priznaju ili oni kojima ovakav vid napretka ne odgovara.Bice jos bolje u buducnosti sa ovim ljudima na celu, u to sam ubjedjen samo treba malo vremena.

I za kraj smijesno je sto pojedinci pokusavaju umanjiti Zeljin uspjeh pricom da je to sve djelo "babe" Osima i kriviti njega za neuspjeh svojih igraca i svoje uprave da ostvare bolje rezultate.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2012, 17:48

malta071 je napisao/la:Ima par dobrih forumasa na ovoj temi pa se zbog njih isplati "gubiti" vrijeme.
Cak i da je ovo sto SB pokusava ovom presicom da uradi za dobro sporta u BiH tj. fudbala ne moze se shvatiti kao takvo jer dolazi poslije niza "losih" rezultata tog kluba kao i istupa u medijama u kojim su se zalili na sudjenje i kojekakve urote protiv njih.
To je cisto selektivno shvacanje situacije. Zasto ne bi pokusavali uciniti nesto dobro za nogomet u BiH, pa jel se natjecemo u BiH il drugdje? Jel ide nama na ruku da je sve jos bolje ili nije? Naravno da ce se netko vise il manje buniti ovisno o tome kako smatra kakvo je stanje i kakvi su uvjeti. Pa sjeti se Zelje ''nekad davno'', imali su slicnih istupa, a i brojni drugi klubovi.
Mislim da nije korektno ni povlaciti tu paralelu s nekim rezultatima i cime vec ili uopce smatrati negativnim da se isticu sudacke greske, nepravilnosti u radu komiteta ili saveza ili bilo sto drugo. Takvo sto bi trebalo biti normalna praksa, ustvari i jest normalna praksa drugdje u svijetu, samo se ovdje analizira iz jos 5 kutova.
Doci ce do osnivanja udruzenja premijerligasa i to vjerovatno na zahtjev komiteta i uefe ali do toga sigurno nece doci zbog zelje vaseg direktora i sigurno ne u ovo vrijeme kad se sezona rjesava i kad pojedinim odgovara.
Radi toga mislim da niste dobili odgovor na vas poziv od naseg kluba (Zeljo) jer je isti neozbiljan u ovom momentu zbog gore navedenih razloga.
Široki Brijeg je uvijek bio za udruzenje klubova i uvijek je prednjacio u isticanju nepravilnosti u Savezu, to nije prvi takav slucaj sada. Mislim makar da sad ides unazad i to pokusavas naci da bi uvijek nasao da je sve toga tipa bilo podrzano, sto je i logicno, a od Zeljeznicara odlucujem odgovor u svoje ime i naravno pozitivan impuls ka stvaranju necega ovoga tipa, nebitno kad, no nikad rano nije za poceti.
Isto tako ne moze se reci kako su svi klubovi koji su dali podrsku Sirokom to uradili zbog istih razloga i da djele misljenje sa upravom SB-a jer mi i ne znamo sta pise u tom pozivu niti kakvi su odgovori istih da bi mogli govoriti ko je za a ko protiv svega ovoga.
Podrzavaju akciju preispitivanja rada, regularnosti i svega ostalog, valjda je to dovoljno samo po sebi, pa nek i imaju svakakvih motiva.
Sto se tice komiteta, napretka ima i samo oni koji ne zele to da vide ga ne priznaju ili oni kojima ovakav vid napretka ne odgovara.Bice jos bolje u buducnosti sa ovim ljudima na celu, u to sam ubjedjen samo treba malo vremena.
Ima, al vrlo sporo i jos uvijek nedovoljno. Valjda se zato ljudi i trebaju organizirati i ukazivati na nepravilnosti i slabosti koje i dalje postoje i sjesti i razgovarati o tome. ;)
I za kraj smijesno je sto pojedinci pokusavaju umanjiti Zeljin uspjeh pricom da je to sve djelo "babe" Osima i kriviti njega za neuspjeh svojih igraca i svoje uprave da ostvare bolje rezultate.
Mislim da to nitko ne radi od relevantnih faktora, to sto forumasi pisu je druga stvar, uvijek ce netko se naci s drugacijim misljenjem, a opet cu reci, ne tako davno je i pojedinim fanovima Zelje (cisto kao primjer) smetalo sve i svasta i bilo je svakojakih urota u glavama pojedinih dok nisu dosli tu gdje jesu, a onda su se usutili kad je vec ''idilicno'', a naravno dosli su tu gdje jesu gledanjem na sebe i svoje uvjete i mogucnosti, kao sto sam uvijek govorio i to je jedino moguce i ispravno u BiH. Ja to ne sporim, ne vjerujem da itko ozbiljan takodjer to spori, ali budimo realni pa recimo da je ovako kako napisah, nista od ovoga napisanog il ovog dopisa ne umanjuje zasluzene rezultate Zeljeznicara, samo se traze jos korektniji i regularniji uvjeti.
...Život za Široki...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 20 apr 2012, 17:59

Sretno sutra! Očekujem da nastavite niz protiv najdraže mušterije! :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 20 apr 2012, 18:51

@Fidelis
Vidi, ne bih da me se pogresno shvati jer ja kao Zeljin navijac a i Zeljo kao klub vjerovatno podrzava ovu ideju koju uprava SB pokusava da pokrene i kao sto vec rekoh nadam se da je u planu komiteta da to uskoro i realizuje samo sam protiv toga da se o tome raspravlja sad (kad se lomi sezona) i na zahtjev jednog kluba bez obzira na podrsku drugih klubova iz razloga sto se moze shvatiti kao i neki vid nepovjerenja u rad komiteta zbog licnih interesa nekog kluba.
Nije jednostavno formirati udruzenje PL-a jer kao sto i sam kazes zavisi od mnogo stvari a ne samo od volje klubova i zbog toga smatram da jedino komitet moze to i sprovesti u djelo.Eh sad sto ima mnogo drugih stvari o kojima oni moraju da brinu i da ih rjese a koje su vjerovatno i vaznije od toga je prica za sebe.

I Zeljo bude ostecen na nekim utakmicama.Nije da smo mi zasticeni kao sto mnogi misle ali zbog toga sto obicno imamo povoljan rezultat na kraju utakmice ne zalimo se kao oni koji izgube utakmicu.
Zamisli Zeljo pobijedi i zali se na sudije zbog loseg sudjenja u BL primjera radi.Pa mi bi postali najomrazenija ekipa u BiH bez obzira kakva sudijina pogreska bila.
Hocu da kazem da bi osnivanje udruzenja PL-a bila dobra stvar za sve klubove, ukljucujuci i Zelju naravno ali da bi se o tome trebalo raspravljati u pauzi prvenstva a ne sad cisto radi toga da bi se svi klubovi shvatili kao stranke kojima je u cilju napredak BH fudbala.

I ovo sto sam rekao za pojedince koji pokusavaju da umanje uspijeh Zelje u prijasnjem postu se odnosilo na forumase normalno a ne klubove.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 20 apr 2012, 20:05

Grdan je napisao/la:Ako Ivica Osim ode,Željo ide u borbu za opstanak ;) .
Ja razumijem vas,ocekivali ste ove godine titulu tj vas red..al jbg nema vise stare ekipe iz saveza gdje unaprijed znas koje prvak..dosla bolja vremana i najbolja ekipa bice sampion..tesko je to shvatiti jer to je nesto novo u bh nogometu ;) Zivio nam Ivica Osim jos 100 godina

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 apr 2012, 20:18

wwwkenanba je napisao/la:
Ja razumijem vas,ocekivali ste ove godine titulu tj vas red..al jbg nema vise stare ekipe iz saveza gdje unaprijed znas koje prvak..dosla bolja vremana i najbolja ekipa bice sampion..tesko je to shvatiti jer to je nesto novo u bh nogometu ;) Zivio nam Ivica Osim jos 100 godina
Ne znam tko je govorio o nacionalnom ključu nakon pobjede Širokog na Koševu,navijači Širokog ili navijači Sarajeva i Željezničara ;) .

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 apr 2012, 21:20

Ajd da se vise ne svađamo,tema ce nam postati ista kao ona od Borca.Daj Bože da mi pobjedimo Sarajevo,a mislim da mi kup ne mozemo ne osvojiti.Svima oprastaju porez,mi ga jedini placamo a svi vi sto ste ovdje kunete se u Bosnu i Hercegovinu ali je ne volite vise nego mi.Sad sto bi je mi drugacije uredili to je druga prica.Sto se tice vrijeđanja njega ce biti i sutra i kad bude finale kupa al tako je svugdje.Ustvari kad sam gledao utakmicu na Kosevu i u Vrapcicima kod nas onako vrijeđanje i ne postoji.Okanite se corava posla i ako zelite razglabati sta nas general kaze napravite posebnu temu!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 20 apr 2012, 23:54

Prijavljujte postove za koje mislite da nisu ok!
AMAR OSIM!!!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 21 apr 2012, 00:01

Komitet odgovorio, kulturno i jasno.

Tako ti je kad podjes na planinu bez opreme :lol:
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 21 apr 2012, 00:02

Grdan je napisao/la:
wwwkenanba je napisao/la:
Ne znam tko je govorio o nacionalnom ključu nakon pobjede Širokog na Koševu,navijači Širokog ili navijači Sarajeva i Željezničara ;) .
Pa i ne govorili kad se uzme u obzir kako ste pobjedili na Koševu ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 21 apr 2012, 00:07

szlaja je napisao/la:Komitet odgovorio, kulturno i jasno.

Tako ti je kad podjes na planinu bez opreme :lol:
:lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”