Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kaznili nas radi paljenja baklji od strane naših nazovi navijača kretena,ne trebaju nam takvi na tribini **** ih kupovina njihove karte kad nam više štete donesu šta im znači ono zapali zadimi prekid utakmice dim uguši ja to ne mogu shvatiti koji krkanluk.Tako je najgore prošao Željezničar, koji je kažnjen sa 2.500 KM zbog toga što su njegovi navijači koristiliu pirotehnička sredstva na domaćim utakmicama.
Polusezoni.Elegant je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se kutarisemo pirotehnike, u ovoj sezoni smo platili 7000 KM kazni.
ti kreteni su svojom akcijom protiv Travnika doveli najmanje hiljadu ljudi na stadion, ti kreteni daju svoje pare da bi napravili koreografije da bi tribina ljepše izgledala, ti kreteni poderu svoje grlo navijajući za Želju, ti kreteni su prelazili stotine kilometara da bi gledali utakmicu, da nema tih kretena stadion bi bio sablasno prazan.Blagoje Bratić je napisao/la: Kaznili nas radi paljenja baklji od strane naših nazovi navijača kretena,ne trebaju nam takvi na tribini **** ih kupovina njihove karte kad nam više štete donesu šta im znači ono zapali zadimi prekid utakmice dim uguši ja to ne mogu shvatiti koji krkanluk.
Objasnio svebagrcavi je napisao/la:ti kreteni su svojom akcijom protiv Travnika doveli najmanje hiljadu ljudi na stadion, ti kreteni daju svoje pare da bi napravili koreografije da bi tribina ljepše izgledala, ti kreteni poderu svoje grlo navijajući za Želju, ti kreteni su prelazili stotine kilometara da bi gledali utakmicu, da nema tih kretena stadion bi bio sablasno prazan.Blagoje Bratić je napisao/la: Kaznili nas radi paljenja baklji od strane naših nazovi navijača kretena,ne trebaju nam takvi na tribini **** ih kupovina njihove karte kad nam više štete donesu šta im znači ono zapali zadimi prekid utakmice dim uguši ja to ne mogu shvatiti koji krkanluk.
Odakle tebi pravo da kažeš nekome da je kreten, kad taj kreten radi 100 puta više od tebe za Želju !?
stidi seeBlagoje Bratić je napisao/la:Kaznili nas radi paljenja baklji od strane naših nazovi navijača kretena,ne trebaju nam takvi na tribini **** ih kupovina njihove karte kad nam više štete donesu šta im znači ono zapali zadimi prekid utakmice dim uguši ja to ne mogu shvatiti koji krkanluk.Tako je najgore prošao Željezničar, koji je kažnjen sa 2.500 KM zbog toga što su njegovi navijači koristiliu pirotehnička sredstva na domaćim utakmicama.
Pa sve što uradite vi to i prospete sve to klub plati vaše paljevine ja redovno platim kartu na sjeveru i gledam tekmu ko sav normalan svijet bez skakanja i glupiranja i psovki igračima kako svojim tako i protivničkim,mislim da nebi bio prazan nedaj bože da imamo sve takve navijače kao oni koji pale baklje sećom ima puno onih starih ljudi i onih sa srednjim godinama koji prate vječito klub.bagrcavi je napisao/la:ti kreteni su svojom akcijom protiv Travnika doveli najmanje hiljadu ljudi na stadion, ti kreteni daju svoje pare da bi napravili koreografije da bi tribina ljepše izgledala, ti kreteni poderu svoje grlo navijajući za Želju, ti kreteni su prelazili stotine kilometara da bi gledali utakmicu, da nema tih kretena stadion bi bio sablasno prazan.Blagoje Bratić je napisao/la: Kaznili nas radi paljenja baklji od strane naših nazovi navijača kretena,ne trebaju nam takvi na tribini **** ih kupovina njihove karte kad nam više štete donesu šta im znači ono zapali zadimi prekid utakmice dim uguši ja to ne mogu shvatiti koji krkanluk.
Odakle tebi pravo da kažeš nekome da je kreten, kad taj kreten radi 100 puta više od tebe za Želju !?
Zašto ? čim imam drugačije mišljenje ne valjam nisam podoban jelda.lev77 je napisao/la:stidi seeBlagoje Bratić je napisao/la:Kaznili nas radi paljenja baklji od strane naših nazovi navijača kretena,ne trebaju nam takvi na tribini **** ih kupovina njihove karte kad nam više štete donesu šta im znači ono zapali zadimi prekid utakmice dim uguši ja to ne mogu shvatiti koji krkanluk.Tako je najgore prošao Željezničar, koji je kažnjen sa 2.500 KM zbog toga što su njegovi navijači koristiliu pirotehnička sredstva na domaćim utakmicama.
treba se vise jedom stati tome u kraj.uzasno smrdiElegant je napisao/la:Meni su najgori oni sto se okupljaju kod semafora pa puse travu, uzasasn je onaj miris kad se prosiri.
gdje su bili ti ljudi između 2 Amarova mandata ??? Kad je bilo po 200 ljudi na Grbavici, gdje ste tad bili ? Svi plaćaju karte, ali ti momci koje ti nazivaš kretenima, daju svoj novac, trude se da tribine liče na nešto.Blagoje Bratić je napisao/la:Pa sve što uradite vi to i prospete sve to klub plati vaše paljevine ja redovno platim kartu na sjeveru i gledam tekmu ko sav normalan svijet bez skakanja i glupiranja i psovki igračima kako svojim tako i protivničkim,mislim da nebi bio prazan nedaj bože da imamo sve takve navijače kao oni koji pale baklje sećom ima puno onih starih ljudi i onih sa srednjim godinama koji prate vječito klub.bagrcavi je napisao/la:ti kreteni su svojom akcijom protiv Travnika doveli najmanje hiljadu ljudi na stadion, ti kreteni daju svoje pare da bi napravili koreografije da bi tribina ljepše izgledala, ti kreteni poderu svoje grlo navijajući za Želju, ti kreteni su prelazili stotine kilometara da bi gledali utakmicu, da nema tih kretena stadion bi bio sablasno prazan.Blagoje Bratić je napisao/la: Kaznili nas radi paljenja baklji od strane naših nazovi navijača kretena,ne trebaju nam takvi na tribini **** ih kupovina njihove karte kad nam više štete donesu šta im znači ono zapali zadimi prekid utakmice dim uguši ja to ne mogu shvatiti koji krkanluk.
Elegant je napisao/la:Meni su najgori oni sto se okupljaju kod semafora pa puse travu, uzasasn je onaj miris kad se prosiri.
UUUUUUUUUUUUUUUUU BLAGOJE STA IZJAVI I OSTADE ZIV,PA PO TAKVIM POJEDINIM NAVIJACIMA KOJI SJEDE NA SJEVERU DA NIJE JUGA I MOMAKA KOJI SU TAMO I PO SUNCU I PO KISI DOLINA CUPOVA BI IZGLEDALA KAO NARODNO POZORISTE>PA MENI SE GADI OTICI NA SJEVERNU TRIBINU KADA CUJEM PRIMITIVIZAM POJEDINACABlagoje Bratić je napisao/la:Kaznili nas radi paljenja baklji od strane naših nazovi navijača kretena,ne trebaju nam takvi na tribini **** ih kupovina njihove karte kad nam više štete donesu šta im znači ono zapali zadimi prekid utakmice dim uguši ja to ne mogu shvatiti koji krkanluk.Tako je najgore prošao Željezničar, koji je kažnjen sa 2.500 KM zbog toga što su njegovi navijači koristiliu pirotehnička sredstva na domaćim utakmicama.
Cige mige predvode tu grupuElegant je napisao/la:Meni su najgori oni sto se okupljaju kod semafora pa puse travu, uzasasn je onaj miris kad se prosiri.