Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
A koliko mjesta vodi u europu u BL 7 ?
Ako Bayern uzme kup 7, ako ne 6.grgr je napisao/la:A koliko mjesta vodi u europu u BL 7 ?
aha a skime je ono u finalu bayern znam da su na penale sa borusiom ako me sjecanje dobro sluzi XD ali ubij me ako znam skime igrajuIbizevic je napisao/la:Ako Bayern uzme kup 7, ako ne 6.grgr je napisao/la:A koliko mjesta vodi u europu u BL 7 ?
Sad opet igraju sa Borusiom, al' Dortmundgrgr je napisao/la: aha a skime je ono u finalu bayern znam da su na penale sa borusiom ako me sjecanje dobro sluzi XD ali ubij me ako znam skime igraju

Seven, sowieso.Ibizevic je napisao/la:Ako Bayern uzme kup 7, ako ne 6.grgr je napisao/la:A koliko mjesta vodi u europu u BL 7 ?

Finalisti kupa idu u Ligu sampiona, tako da i sedmo mjesto vodi u Evropu.
Vom Jäger zum Gejagten
Čuj to, negdje sam pročitao drugačije ali kakogod, još bolje za BL.geronimo je napisao/la:Seven, sowieso.Ibizevic je napisao/la:Ako Bayern uzme kup 7, ako ne 6.grgr je napisao/la:A koliko mjesta vodi u europu u BL 7 ?![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Eto vam bodova za Buli najjači timovi vam idu u Evropugeronimo je napisao/la: Seven, sowieso.![]()

Nego dobar ti avatar, a i šteta bi bila da Hare skine Larsa

Pa za sedmo mjesto i Hofenhaim ima šansi, iako ja Hanoveru dajem najviše, dobro bi bilo da i Sejo više zaigra Evropu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa nije to bas tako. Sezone unazad su nam pokazale da bljeskovi znaju biti kratkotrajni (Hannoveru svaka cast) i da se timovi koji izbore Evropu vrlo brzo vrate u prvobitno stanje - prosjek (primjer: Mainz, Nürnberg...).legenda reala je napisao/la: Eto vam bodova za Buli najjači timovi vam idu u Evropu![]()
BuLi najvise smeta (tako da se izrazim) ta nekonstantnost. Neki ce reci (i nece pogrijesiti) da je liga i previse ujednacena. Kakogod, vise timova u Evrpopi zahtjeva bolje rezultate, jer svima je poznato to bodovanje.

Ima naravno. Mada ja nisam siguran da ce Sejo ostati u Hoffenheimu.legenda reala je napisao/la: Pa za sedmo mjesto i Hofenhaim ima šansi, iako ja Hanoveru dajem najviše, dobro bi bilo da i Sejo više zaigra Evropu
Vom Jäger zum Gejagten
Sejadu na kraju sezone istice ugovor a nude mu novi ?! Ima li neki drugi klub da se interesuje za njiega ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Salihovic produzio ugovor do 2016 ! los potez skroz :S
Ja bi rekao glup potez?
E moj Sejo, razočarao si me ovim potezom 

- Principatus
- Kontakt:
Boze sacuvaj.Edvin_Mg je napisao/la:Salihovic produzio ugovor do 2016 ! los potez skroz :S
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da je bilo boljih ponuda sigurno ne bi potpisao. Dosta je nasih igraca promjenilo klub i nisu se bas proslavili. Za nas je najvaznije da Sejo igra standardno u jakoj ligi poput Bundeslige.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ocekivao sam da ce otici al ****. Jedino sto je dobro to ako hoff moze igrati onako kako igra zadnjih 4-5 utakmica lagano bi trebo sebi obezbjedit EL... Al vidjet cemo neka sali samo igra to je ono najbitnije.
Ma bravo majstore. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajde ne brinite, kupiti cu ga ja na FM-u nece vise igrati u Hoffenheimu.
Celik!3,2,2.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kamo sreće onda da si Wenger u stvarnom životu...

- el-fighter
- Kontakt:
Po meni je ovo los potez Salihovica. Trebao se sjetiti kako su ga ebavali u zdrav mozak i tjerali da igra sa rezervama, a lik je najbolji igrac u Hoffenheimu. Ali valjda on zna sta radi, sada ce sigurno ostati i naredne sezone, a ako bude igrao kao i do sada siguran sam da ce negdje otici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
salihovic je prihvatio najbolju ponudu u ovom momentu... da je imao boljih sigurno bi pristao ili neko stvarno misli da bilo koji igrac prihvata slabiju ponudu...
Trenutno korisnika/ca: denza, General505, Kaunas, Mocvara1991, Vanja8, zastitaIdentiteta i 68 gostiju.