I tebi ne valja Ivica? Kakvim li su vrijednostima tebe ucili i u skoli i u porodici (obitelji) kad tako procjenjujes ljude?SirAlexFerguson je napisao/la:Ima prste u remiju s Zvijezdom, kakav penal nije sviran za nas, a kad sam ja pričao o masakru u Lukavici vi ste mi se svi po redu smijali, kako sam bio u razredu sa Slavkom on mi je dojavio o katastrofi i masakru
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- northfront96
- Kontakt:
Amare jesi to tiDenizmare je napisao/la:I tebi ne valja Ivica? Kakvim li su vrijednostima tebe ucili i u skoli i u porodici (obitelji) kad tako procjenjujes ljude?SirAlexFerguson je napisao/la:Ima prste u remiju s Zvijezdom, kakav penal nije sviran za nas, a kad sam ja pričao o masakru u Lukavici vi ste mi se svi po redu smijali, kako sam bio u razredu sa Slavkom on mi je dojavio o katastrofi i masakru

kakve veze ima skola sa Ivicom? ja ga nisam ni na jedno stranici ni u jednoj knjigi nasao? bar ne u ovim edukativnim
a usporedba doticnog sa ljudskim vrijednostima je besmislena, malo je ljudi sa foruma koji ga znaju osobno, ako ih ima uopce...
ovdje je rijec o sportu, funkcijama, komitetu, pravilnostima itd itd...... a ne o ljudima osobno.
Realno vi iz Širokog bi se najmanje trebali javljat, muljali ste i namještali kao malo ko, a daleko od toga i da je Ivica Osim svetac. Od dolaska komiteta stvari su krenule na bolje mada realno što Jelić kaže treba malo stegnut te komisije pravili su propusta, a praviće ih još sigurno.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Vazno je da ti znas sta je ko kome obecao a nemas ni jedan jedini dokaz, niti postoji bilo koja indicija da je nesto namjesteno. Jednostavno Zeljo je najjaci ove sezone, Siroki je drugi ... itd.SirAlexFerguson je napisao/la:Svaka ti dala felixe, svaka ti je na mjestu. I naravno slažem se s tobom. Želji obećano prvenstvo, Slaviji opstanak a ciganima iz Mostara vjerojatno Europafelix123 je napisao/la: Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.
Ako Ivica Osim ode ovo se vraca na Pecarau

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Iskreno boli me k***c oce u fotelji bit Bevanda,Osim, nek bude vođa Hordi Zla ,zaboli me
Al' i debilu je jasno da se u zadnje vrijeme Široki dobiva neobicno puno zutih kartona ,i da trebamo na svom terenu da budemo 10 x bolji protivnik od drugih da bi ih pobjedili 1:0
Vazda trazimo da imamo sudenje u gostima kavko gosti imaju kad dođu na Pecaru ,a to bude jedno 3-4 gostovanja u prvenstvu ,na Grbavici ,nekad na Kosevu i u BL (i to vjerojatno zato sto kamere prenose derbije)
Jedino sto je dobro uradio je da je potro guzonje koje su godinama krali i koji su krivi za to da nam je liga po rejtingu niza od gvatamalske lige
Treba se tek dokazat ,smanjivanjem lige ,udruzenjem prvoligasa,rijesenjem huliganizma itd
Tako da molim te da ne kenjaš više
Al' i debilu je jasno da se u zadnje vrijeme Široki dobiva neobicno puno zutih kartona ,i da trebamo na svom terenu da budemo 10 x bolji protivnik od drugih da bi ih pobjedili 1:0
Vazda trazimo da imamo sudenje u gostima kavko gosti imaju kad dođu na Pecaru ,a to bude jedno 3-4 gostovanja u prvenstvu ,na Grbavici ,nekad na Kosevu i u BL (i to vjerojatno zato sto kamere prenose derbije)
Cime to je on zasluzio da ga ti gledas kao Boga,spasitelja bh nogometa ????szlaja je napisao/la:Hitleru sto nas ne pobi...
NAkon 1635436474 godina konacno koliko toliko normalna i zdrava premier liga i sad nasli nesto da seru. SRAM VAS BILO !!! Neki su navikli na privilegije pa im sad sve tesko pada. Sramota je da neki seljak i glupan proziva instituciju Ivicu Osima, covjek koji je spasio nas fudbal. E moj Ivica, sta ti je ovo trebalo... Pokupi porodicu i idi iz ovih govana na kraj svijeta, uzivaj, nisi ti ovo zasluzio.
Jedino sto je dobro uradio je da je potro guzonje koje su godinama krali i koji su krivi za to da nam je liga po rejtingu niza od gvatamalske lige
Treba se tek dokazat ,smanjivanjem lige ,udruzenjem prvoligasa,rijesenjem huliganizma itd
Ako Ivica Osim ode,Željo ide u borbu za opstanak
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- northfront96
- Kontakt:
a nije dobro, jedno zlo za drugo, kako god okrenes...Elegant je napisao/la:Vazno je da ti znas sta je ko kome obecao a nemas ni jedan jedini dokaz, niti postoji bilo koja indicija da je nesto namjesteno. Jednostavno Zeljo je najjaci ove sezone, Siroki je drugi ... itd.SirAlexFerguson je napisao/la:Svaka ti dala felixe, svaka ti je na mjestu. I naravno slažem se s tobom. Želji obećano prvenstvo, Slaviji opstanak a ciganima iz Mostara vjerojatno Europafelix123 je napisao/la: Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.
Ako Ivica Osim ode ovo se vraca na Pecarau![]()
a i na Grbavici, mozda bude po starom......

- MirzaGunner
- Kontakt:
Ele upravo tako nek idu u p.m.!!! vise normlano da ce se to vratiti samo ako on ode!!!Elegant je napisao/la:Vazno je da ti znas sta je ko kome obecao a nemas ni jedan jedini dokaz, niti postoji bilo koja indicija da je nesto namjesteno. Jednostavno Zeljo je najjaci ove sezone, Siroki je drugi ... itd.SirAlexFerguson je napisao/la:Svaka ti dala felixe, svaka ti je na mjestu. I naravno slažem se s tobom. Želji obećano prvenstvo, Slaviji opstanak a ciganima iz Mostara vjerojatno Europafelix123 je napisao/la: Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.
Ako Ivica Osim ode ovo se vraca na Pecarau![]()

Jos se bune a pogledaj sta stavljaju ja i zaboravio.
ŠKRIPARI DOVIDJENJA I PRIJATNO!!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Grdan je napisao/la:Ako Ivica Osim ode,Željo ide u borbu za opstanak.

DRUG NEBI TI PUNCA
TEMA JE nk siroki brijeg
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- MirzaGunner
- Kontakt:
Smijesno sta oni govore to je prosto nemoguce ni na slici.!, iako ja nisam navijac zelje, ali cu ih braniti uvijek ba sta vi pricate zapitajte se.bagrcavi je napisao/la:Grdan je napisao/la:Ako Ivica Osim ode,Željo ide u borbu za opstanak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek vam bude jednom za sva vremena jasno najbolji klubovi i navijaci su :ZELJO(TM),SARAJEVO(HZ)!
- samir_tm87
- Kontakt:
ako ce vam biti lakse, upravu ste
kaže onaj jedan za Ivicu Osima
jao komedije

DRUG NEBI TI PUNCA
- MirzaGunner
- Kontakt:
Pa ako nisam upravu nek me isprave ja se necu buniti.samir_tm87 je napisao/la:ako ce vam biti lakse, upravu ste

felix123 je napisao/la:Cime to je on zasluzio da ga ti gledas kao Boga,spasitelja bh nogometa ????szlaja je napisao/la:Hitleru sto nas ne pobi...
NAkon 1635436474 godina konacno koliko toliko normalna i zdrava premier liga i sad nasli nesto da seru. SRAM VAS BILO !!! Neki su navikli na privilegije pa im sad sve tesko pada. Sramota je da neki seljak i glupan proziva instituciju Ivicu Osima, covjek koji je spasio nas fudbal. E moj Ivica, sta ti je ovo trebalo... Pokupi porodicu i idi iz ovih govana na kraj svijeta, uzivaj, nisi ti ovo zasluzio.

Sta jos hoces? Hoces da ti napravi kucu i kupi auto???
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Da,da,a Široki će postati brend,na Pecari će svako kolo pratiti 5000 ljudi,Brotnjo će se vratiti u PL i opet čemo uživati u vječitom derbiju između Brotnja i Širokog..Grdan je napisao/la: Ako Ivica Osim ode,Željo ide u borbu za opstanak.
- slogauskoplje
- Kontakt:
vidih majke ti ko ose napadaju, šta vam je ljudI? što ste nervozni?
Sloga Uskoplje
- MirzaGunner
- Kontakt:
Moramo kad glume oni neka nevinasca fol stavljaju neke znakove koji vrjedjaju itd.., a na grbavici to zapalili mislim HR zastavu moraju da shvate da je ovo BIH!!!!, i oni kraj Vrbasa i to je kraj price.slogauskoplje je napisao/la:vidih majke ti ko ose napadaju, šta vam je ljudI? što ste nervozni?

-
- Kontakt:
Nista vise ,samo nek to sto si nabrojo do kraja izvrsi ,jer on je udario temelje normaliziranju ,ima jos puno puno poslaszlaja je napisao/la:felix123 je napisao/la:Cime to je on zasluzio da ga ti gledas kao Boga,spasitelja bh nogometa ????szlaja je napisao/la:Hitleru sto nas ne pobi...
Tako da molim te da ne kenjaš višePa to sto je on uradio nije mogla cijela drzava 15 godina, Ivica je nas Chuck Norris. U rekordnom roku otjerao sva ****, spasio repku suspenzije, dao im normalnije uslove rada, premijer ligu pretvorio u normalnu, ne vise domacinsku i mesarsku, zabranio kontakt sudaca sa klubovima, sada ide ka smanjenju broja klubova...
Sta jos hoces? Hoces da ti napravi kucu i kupi auto???
P.S Ustvari jos jednu stvar bi zelio da nam posalje bombonjeru i cestitaku zato sto kao budale godinama placamo porez,s tim parama mogli bi danas igrat EL
- northfront96
- Kontakt:
hahahaMirzaGunner je napisao/la:Moramo kad glume oni neka nevinasca fol stavljaju neke znakove koji vrjedjaju itd.., a na grbavici to zapalili mislim HR zastavu moraju da shvate da je ovo BIH!!!!, i oni kraj Vrbasa i to je kraj price.slogauskoplje je napisao/la:vidih majke ti ko ose napadaju, šta vam je ljudI? što ste nervozni?
Mirza ti si kralj

posto je ovo BiH onda je dopusteno paliti zastave drugih drzava.
uostalom zar se nisi pozdravio sa ovom temom prije 3-4 posta?
sam sebi uskaces u rijeci?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.