Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
http://www.kli" onclick="window.open(this.href);return false; x.ba/sport/nogomet/premijer-liga/haris-harba-produzio-ugovor-s-olimpicom/120416083
Haris Harba produžio ugovor s Olimpicom
Haris Harba, jedan od najboljih igrača FK Olimpic, u ponedjeljak je produžio ugovor sa sastavom s Otoke.
Prema novom ugovoru Harba će biti član najmlađeg sarajevskog premijeligaša do juna 2015. godine.
Inače, Harba je član Olimpijske reprezentacije BiH u fudbalu, a u Olimpic je stigao iz sarajevske Bosne.
Tokom minulog prijelaznog roka za njega su se interesovali određeni klubovi iz BiH i inostranstva, ali su u Olimpicu odlučili da ga zadrže.
dakle, ostaje Harba, ne brinite se..
Haris Harba produžio ugovor s Olimpicom
Haris Harba, jedan od najboljih igrača FK Olimpic, u ponedjeljak je produžio ugovor sa sastavom s Otoke.
Prema novom ugovoru Harba će biti član najmlađeg sarajevskog premijeligaša do juna 2015. godine.
Inače, Harba je član Olimpijske reprezentacije BiH u fudbalu, a u Olimpic je stigao iz sarajevske Bosne.
Tokom minulog prijelaznog roka za njega su se interesovali određeni klubovi iz BiH i inostranstva, ali su u Olimpicu odlučili da ga zadrže.
dakle, ostaje Harba, ne brinite se..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Momak je odlučio uz sigurno dobru cifru. Uzalud želje Sarajeva da ga dovede.
Nije pogrešio ,,,,,,,,OLIMPIC je pravi klubarbitraža je napisao/la:Momak je odlučio uz sigurno dobru cifru. Uzalud želje Sarajeva da ga dovede.
Nisam u toku nesto sa olimpicom, al gdje je onaj Spanac sto je dosao na pocetku ko veliko pojacanje, igra li on uopste ili ? Fernando Garcia ja mislim da se zvao
EDIT: evo sad sam vidjeo, otjero ga gracic

- BolanBolan
- Kontakt:
Hoće l' se graditi sad šta na Otoci ili je ostavljeno za neka bolja vremena, vidim da su sredili onu malu tribinu, ogradili i tako...
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sto ga je otjerao, pa nije obavio jedan trening ?nanek je napisao/la:Nisam u toku nesto sa olimpicom, al gdje je onaj Spanac sto je dosao na pocetku ko veliko pojacanje, igra li on uopste ili ? Fernando Garcia ja mislim da se zvao
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
joj glupe diskusije ljubomornih pacenika, btw. svaka cast klubu koji je spustio karte na 3 km, koliko su u prvoj ligi, a i duel izmedju Vratnik i Bosne iz Visokog kosta marku manje, a pazi klub izlazi u Evropu.
Sta se ovo Gracic okurazio,pa bih preko tudjih ledja u Evropu.Nek smrad izbori evropu na travnjaku.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Olimpic Sarajevo
Nisi treb'o dolaziti ovdje ako ćeš nekoga bez razloga nazivati smradom!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Još jedna lijepa vijest,i Vidović produžio ugovor sa Olimpicom do ljeta 2013. godine. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Danas bez vecih problema sa Slobodom, ne igra im 7 standardnih.
Ako Bog da tri sarajevska kluba u Evropi !!!
Ako Bog da tri sarajevska kluba u Evropi !!!

AMIN
- MirzaGunner
- Kontakt:
Bravo... Vec 2:0, rutinski.
Da li vam igra onaj ex Barsin junior (kakav je)?
On je otisao iz Olimpica prije pocetka proljetnog dijela prvenstvacole-ch je napisao/la:Bravo... Vec 2:0, rutinski.

Danas ocekivana pobjeda nad mrtvom Slobodom. Muharemovic i Harba su bili strijelci.
Fakat sta bi sa spancem ? Jel on bio na probi, jel sta potpisao ?
iskreno, postali ste dosadni sa spancemElegant je napisao/la:Fakat sta bi sa spancem ? Jel on bio na probi, jel sta potpisao ?

-
- Kontakt:
Rutinski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.