adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja![]()
pa tupko i vi se bunite, podržal iste Široki i isto želite iznijeti svoje probleme

adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja![]()
Mi vas da podrzimoKevin je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja![]()
pa tupko i vi se bunite, podržal iste Široki i isto želite iznijeti svoje probleme
Nece oprostiti glavnicu nego kamate.kristian je napisao/la:ja neznam ako drzava oprosti dugove klubovima pa onda mozemo reci da je siroki ostecen oko milion km onda neka siroki trazi da se te pare vrate
Mislim da govorim u ime svih navijaca klubova PL BIH (osim Zeljinih ,pa i Slavije i Zrnjskog kojima je ocito nesto obecano)Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".
Dosadni ste vise.
Svaka ti dala felixe, svaka ti je na mjestu. I naravno slažem se s tobom. Želji obećano prvenstvo, Slaviji opstanak a ciganima iz Mostara vjerojatno Europafelix123 je napisao/la:Mislim da govorim u ime svih navijaca klubova PL BIH (osim Zeljinih ,pa i Slavije i Zrnjskog kojima je ocito nesto obecano)Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".
Dosadni ste vise.
Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.
felix123 je napisao/la:Mislim da govorim u ime svih navijaca klubova PL BIH (osim Zeljinih ,pa i Slavije i Zrnjskog kojima je ocito nesto obecano)Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".
Dosadni ste vise.
Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.
jel to Ivica sa svojih sedam banki trckarao i sudio utakmicu na Pecari protiv Zvijezde ?SirAlexFerguson je napisao/la:Ima prste u remiju s Zvijezdom, kakav penal nije sviran za nas, a kad sam ja pričao o masakru u Lukavici vi ste mi se svi po redu smijali, kako sam bio u razredu sa Slavkom on mi je dojavio o katastrofi i masakru
Ma pusti ih bola,uvijek neka teorija urote i zavjere.Ili je nacionalni ključ ili centralizacija,uvijek nešto.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:felix123 je napisao/la: jel Osim kriv za vas poraz na Grbavici, jel Osim kriv za vas remi sa Zvijezdom na Pecari, jel Osim "kriv" za nas remi sa Olimpicom, nije niti ce ikada biti kriv, sto znaci da ste i vi i mi sami sebi krivi za kikseve koji se desavaju u toku sezone, a kojih naravno mora biti
A pljačka na Pecari, kada je Borac obilato pogurnutBaltazar je napisao/la:ma stipu genijalce sve oni znaju, jer oni su prvi kojima se javlja tokom svake dojave, spominju sudjenje a ne spominju najvecu sudijsku pljacku ove godine koja se desila u BL kada su uzeli bod protiv borca
taman pitari pocnu normalno razmisljati, krene teorija zavjere iz Širokog cccctepsija je napisao/la:Ma pusti ih bola,uvijek neka teorija urote i zavjere.Ili je nacionalni ključ ili centralizacija,uvijek nešto.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:felix123 je napisao/la: jel Osim kriv za vas poraz na Grbavici, jel Osim kriv za vas remi sa Zvijezdom na Pecari, jel Osim "kriv" za nas remi sa Olimpicom, nije niti ce ikada biti kriv, sto znaci da ste i vi i mi sami sebi krivi za kikseve koji se desavaju u toku sezone, a kojih naravno mora biti
Tako su neki primjetili kako premijer Nikšić prati Velež pa su odmah krenula seljačka demagogija,Nikšić pomaže Veležu
nije neopravdano kad ti daju zute kartone bezveze i tako par utakmica za redom, tko je gledao zna o cemu pricam...Baltazar je napisao/la:ne znam nisam gledao samo kazem i navijci i uprava vam se digli protvi sudija (neopravdano) a ne spominju utakmicu prije par kola, a na osnovu cega ste ti i tebi slicni genijalci zakljucili da se gura Zeljo
a Prandeli(Varešanović) je inace objektivan strašno, kada god Sarajevo izgubi utakmicu, sudije su mu krive, već unaprijed znam šta je izjavio, ne moram uopće čitati interview, sada slicne stvari se desavaju i sa Veležomnorthfront96 je napisao/la:nije neopravdano kad ti daju zute kartone bezveze i tako par utakmica za redom, tko je gledao zna o cemu pricam...Baltazar je napisao/la:ne znam nisam gledao samo kazem i navijci i uprava vam se digli protvi sudija (neopravdano) a ne spominju utakmicu prije par kola, a na osnovu cega ste ti i tebi slicni genijalci zakljucili da se gura Zeljo
Varesanovic je sam rekao kad je bila utakmica Siroki - Velez,... tko li sudi, cemu li sudi i na ciju stetu/korist??
ako ces tako gledati onda ces svakom naci mane, prije ili poslije...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a Prandeli(Varešanović) je inace objektivan strašno, kada god Sarajevo izgubi utakmicu, sudije su mu krive, već unaprijed znam šta je izjavio, ne moram uopće čitati interview, sada slicne stvari se desavaju i sa Veležomnorthfront96 je napisao/la:nije neopravdano kad ti daju zute kartone bezveze i tako par utakmica za redom, tko je gledao zna o cemu pricam...Baltazar je napisao/la:ne znam nisam gledao samo kazem i navijci i uprava vam se digli protvi sudija (neopravdano) a ne spominju utakmicu prije par kola, a na osnovu cega ste ti i tebi slicni genijalci zakljucili da se gura Zeljo
Varesanovic je sam rekao kad je bila utakmica Siroki - Velez,... tko li sudi, cemu li sudi i na ciju stetu/korist??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.