NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 20 apr 2012, 14:49

adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja :roll: :lol:

pa tupko i vi se bunite, podržal iste Široki i isto želite iznijeti svoje probleme :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 20 apr 2012, 14:53

ja neznam ako drzava oprosti dugove klubovima pa onda mozemo reci da je siroki ostecen oko milion km onda neka siroki trazi da se te pare vrate

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 apr 2012, 14:58

Kevin je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja :roll: :lol:

pa tupko i vi se bunite, podržal iste Široki i isto želite iznijeti svoje probleme :lol:
Mi vas da podrzimo :lol: :lol: :lol: :lol:
Nas klub ima neke druge zahtjeve a jedino u cemu se slazemo je oko formiranja udruzenja klubova i smanjivanja lige ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2012, 14:58

kristian je napisao/la:ja neznam ako drzava oprosti dugove klubovima pa onda mozemo reci da je siroki ostecen oko milion km onda neka siroki trazi da se te pare vrate
Nece oprostiti glavnicu nego kamate.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 apr 2012, 14:59

nece se nikakvi dugovi oprastati vec je dat rok (ili ce se tek odrediti) pa ako se u tom roku vrati dug bice oprostena kamata, ne brini niste ugrozeni ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 20 apr 2012, 15:24

Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".

Dosadni ste vise. :evil:
Mislim da govorim u ime svih navijaca klubova PL BIH (osim Zeljinih ,pa i Slavije i Zrnjskog kojima je ocito nesto obecano)
Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 15:26

felix123 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".

Mislim da govorim u ime svih navijaca klubova PL BIH (osim Zeljinih ,pa i Slavije i Zrnjskog kojima je ocito nesto obecano)
Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.
Svaka ti dala felixe, svaka ti je na mjestu. I naravno slažem se s tobom. Želji obećano prvenstvo, Slaviji opstanak a ciganima iz Mostara vjerojatno Europa
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 apr 2012, 15:28

felix123 je napisao/la:

:mrgreen:
jel Osim kriv za vas poraz na Grbavici, jel Osim kriv za vas remi sa Zvijezdom na Pecari, jel Osim "kriv" za nas remi sa Olimpicom, nije niti ce ikada biti kriv, sto znaci da ste i vi i mi sami sebi krivi za kikseve koji se desavaju u toku sezone, a kojih naravno mora biti
Za zivot cijeli!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 15:29

Ima prste u remiju s Zvijezdom, kakav penal nije sviran za nas, a kad sam ja pričao o masakru u Lukavici vi ste mi se svi po redu smijali, kako sam bio u razredu sa Slavkom on mi je dojavio o katastrofi i masakru
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 apr 2012, 15:31

ma stipu genijalce sve oni znaju, jer oni su prvi kojima se javlja tokom svake dojave, spominju sudjenje a ne spominju najvecu sudijsku pljacku ove godine koja se desila u BL kada su uzeli bod protiv borca

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 apr 2012, 15:32

SirAlexFerguson je napisao/la:Ima prste u remiju s Zvijezdom, kakav penal nije sviran za nas, a kad sam ja pričao o masakru u Lukavici vi ste mi se svi po redu smijali, kako sam bio u razredu sa Slavkom on mi je dojavio o katastrofi i masakru
jel to Ivica sa svojih sedam banki trckarao i sudio utakmicu na Pecari protiv Zvijezde ?
Za zivot cijeli!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 20 apr 2012, 15:32

Hitleru sto nas ne pobi...
NAkon 1635436474 godina konacno koliko toliko normalna i zdrava premier liga i sad nasli nesto da seru. SRAM VAS BILO !!! Neki su navikli na privilegije pa im sad sve tesko pada. Sramota je da neki seljak i glupan proziva instituciju Ivicu Osima, covjek koji je spasio nas fudbal. E moj Ivica, sta ti je ovo trebalo... Pokupi porodicu i idi iz ovih govana na kraj svijeta, uzivaj, nisi ti ovo zasluzio.
Cuj onog gore "Sramota je da imamo bolje odnose sa Velezom nego sa Zrinjskim" :? ZASTO JE BOGATI SRAMOTA ???? Koji mozak jbt dan.

ZNAM JA NAS, HEBO TI NAS
Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 20 apr 2012, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2012, 15:32

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
felix123 je napisao/la: jel Osim kriv za vas poraz na Grbavici, jel Osim kriv za vas remi sa Zvijezdom na Pecari, jel Osim "kriv" za nas remi sa Olimpicom, nije niti ce ikada biti kriv, sto znaci da ste i vi i mi sami sebi krivi za kikseve koji se desavaju u toku sezone, a kojih naravno mora biti
Ma pusti ih bola,uvijek neka teorija urote i zavjere.Ili je nacionalni ključ ili centralizacija,uvijek nešto.
Tako su neki primjetili kako premijer Nikšić prati Velež pa su odmah krenula seljačka demagogija,Nikšić pomaže Veležu :lol:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 15:34

Baltazar je napisao/la:ma stipu genijalce sve oni znaju, jer oni su prvi kojima se javlja tokom svake dojave, spominju sudjenje a ne spominju najvecu sudijsku pljacku ove godine koja se desila u BL kada su uzeli bod protiv borca
A pljačka na Pecari, kada je Borac obilato pogurnut
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 apr 2012, 15:36

tepsija je napisao/la:
felix123 je napisao/la: jel Osim kriv za vas poraz na Grbavici, jel Osim kriv za vas remi sa Zvijezdom na Pecari, jel Osim "kriv" za nas remi sa Olimpicom, nije niti ce ikada biti kriv, sto znaci da ste i vi i mi sami sebi krivi za kikseve koji se desavaju u toku sezone, a kojih naravno mora biti
Ma pusti ih bola,uvijek neka teorija urote i zavjere.Ili je nacionalni ključ ili centralizacija,uvijek nešto.
Tako su neki primjetili kako premijer Nikšić prati Velež pa su odmah krenula seljačka demagogija,Nikšić pomaže Veležu :lol:
taman pitari pocnu normalno razmisljati, krene teorija zavjere iz Širokog cccc

pa fergusone tebi je svaki put pljacka kad ti klub izgubi, jesi li ti normalan ? razmisljaj tom glavom, nemoj da ti samo za cesljanje sluzi, do (ne)kvaliteta naravno nije nikada, vec je uvijek sudija vas ostetio, poceli ste kukati ko da ispadate iz lige, a nalazite se na odlicnom drugom mjestu, u finalu ste kupa, sta hocete vise, preko Želje ne mozete da yebe rak raka :mrgreen:
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 20 apr 2012, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 apr 2012, 15:36

ne znam nisam gledao samo kazem i navijci i uprava vam se digli protvi sudija (neopravdano) a ne spominju utakmicu prije par kola, a na osnovu cega ste ti i tebi slicni genijalci zakljucili da se gura Zeljo

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 20 apr 2012, 15:40

Ma klub koji 10 utakmica u nizu NIJE PRIMIO GOLA, i nema poraza od 20.08.2011. nije zasluzio titule. Sve je to jer im pomazu :lol: :lol: :lol:
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 20 apr 2012, 15:42

Baltazar je napisao/la:ne znam nisam gledao samo kazem i navijci i uprava vam se digli protvi sudija (neopravdano) a ne spominju utakmicu prije par kola, a na osnovu cega ste ti i tebi slicni genijalci zakljucili da se gura Zeljo
nije neopravdano kad ti daju zute kartone bezveze i tako par utakmica za redom, tko je gledao zna o cemu pricam...
Varesanovic je sam rekao kad je bila utakmica Siroki - Velez,... tko li sudi, cemu li sudi i na ciju stetu/korist?? :?:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 apr 2012, 15:44

northfront96 je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:ne znam nisam gledao samo kazem i navijci i uprava vam se digli protvi sudija (neopravdano) a ne spominju utakmicu prije par kola, a na osnovu cega ste ti i tebi slicni genijalci zakljucili da se gura Zeljo
nije neopravdano kad ti daju zute kartone bezveze i tako par utakmica za redom, tko je gledao zna o cemu pricam...
Varesanovic je sam rekao kad je bila utakmica Siroki - Velez,... tko li sudi, cemu li sudi i na ciju stetu/korist?? :?:
a Prandeli(Varešanović) je inace objektivan strašno, kada god Sarajevo izgubi utakmicu, sudije su mu krive, već unaprijed znam šta je izjavio, ne moram uopće čitati interview, sada slicne stvari se desavaju i sa Veležom
Za zivot cijeli!

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 20 apr 2012, 15:47

northfront96 je napisao/la:
a Prandeli(Varešanović) je inace objektivan strašno, kada god Sarajevo izgubi utakmicu, sudije su mu krive, već unaprijed znam šta je izjavio, ne moram uopće čitati interview, sada slicne stvari se desavaju i sa Veležom
ako ces tako gledati onda ces svakom naci mane, prije ili poslije...

samo ukazujem na sudce i kartone koji se dijele bez razloga i nije mala stvar kad svaku utakmicu imas 2-3 suspendirana prvotimca, bilo kojoj ekipi, a Sirokom se to u zadnje vrijeme precesto događalo da bi bilo slucajno, bar tako izgleda...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 24 gosta.