Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

bh hrvat
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la bh hrvat » 06 sep 2009, 14:56

vjerovatno ce biti atmosfera kao kod one utakmice od 3-2, džerard se poceo navikavati na pobjedu protiv hrvatske, da nije malo uranio pirgavi englez.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 sep 2009, 15:23

biti ce zanimljiva tekma na wembley-u, al' ovaj put hrvati izvlace deblji kraj, u to sam siguran. nabrijani englezi hoce da skrse hrvate totalno nakon onog kobnog gubitka proslog puta...

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 06 sep 2009, 15:57

Bahati Englezi već sad nazdravljaju: Fali Walcott, ali svejedno će biti 3:1!

Za utakmicu s Hrvatskom angažirano je 6.000 službenih osoba, sektor na kojem će se smjestiti oko 7000 navijača Vatrenih bit će strogo čuvan, na njih će paziti 1600 redara.

Ovdašnja javnost, mediji i ljudi na ulici fokusirani su na ogled Engleske i Hrvatske u srijedu. Na ulazu u Wembley u petak navečer stroga kontrola, pregled od glave do pete, morali smo pokazati sve što imamo sa sobom. Tek tada pustili su nas u “press room”, ali u pratnji jednog starijeg gospodina, koji nije bio baš raspoložen za priču, valjda su mu šefovi tako naredili. Na naš upit “kako će biti u subotu” vremešni starac ipak je odgovorio:
- Važno je što će biti u srijedu, Croati su važni, njih moramo dobiti radi odlaska u Južnu Afriku. Obećao sam unuku da će moći otići tamo za nagradu, jer mali luduje za nogometom, navija za Tottenham.

Glasnogovornica nam je poslije pressice slovenskog izbornika ponudila zanimljive podatke. Za utakmicu s Hrvatskom angažirano je 6000 službenih osoba, sektor na kojem će se smjestiti oko 7000 navijača Vatrenih bit će strogo čuvan, na hrvatske navijače pazit će 1600 redara. Ulaznice su za tu utakmicu rasprodane odavno, posljednje navodno 21. kolovoza. Novi Wembley izgleda zaista impozantno, u grotlo arhitektonskog čuda novog doba može se smjestiti oko 92000 gledatelja, a brže se isprazni od kakvog mega-kina. Impresionira i podatak da na stadionu ima 2000 WC-a.

BWIN.com: Engleska 1.60 X 3.50 Hrvatska 5.25Registracija

Engleska prijestolnica važi za jedno od najskupljih mjesta u Europi, možda je od Londona skuplja u zadnje vrijeme samo Moskva. Ali ima se i što vidjeti. Prošetali smo od Buckinghamske palače do Tower Bridgea, samo na toj relaciji mogli smo se uvjeriti kolika je skupoća. Za jedno pivo i pizzu trebalo je odvojiti dvadesetak funti (funta je 1,2 eura).

U pizzeriji kod “Gianija” svi konobari prvo se oglase na talijanskom. Shvatili su da imamo neke veze s nogometom jer se naše malo novinarsko društvo bavilo Capellovom dvojbom između odabira Defoea i Heskeya. Jedan se nasmijao, dignuvši dva prsta u znak trijumfa i upitao: ”Jeste li vi Hrvati?”. U nastavku razgovora pohvalio se da ima kartu za srijedu koju je kupio već prvi dan, kada je objavljeno da su u prodaji preko Interneta.

- Znam da se vaši tješe time da neće biti trostrukog strijelca iz Zagreba, Walcotta. Ali to uopće nije važno, imamo mi Defoea, momak zabija kao od šale za Tottenham. Capello griješi pretpostavljajući mu C. Colea i Heskeya. Jermaine je bolji od njih, s Rooneyjem bi razbio svaku odbranu.

Ispostavilo se da je “mali” koštunjavi ipak Englez i da navija za Tottenham, raspričao se o Modriću i Ćorluki, kazao je da je dovođenje Kranjčara bio dobar potez kluba.

- Modrić je lokomotiva Tottenhama, najbolji je igrač i prava je šteta što se ozlijedio. Nevjerojatno je koliko taj dečko može trčati, a i veliki je znalac. Voli ga naš trener, koji forsira Hrvate, dobri su. Za nas je sreća da neće biti Luke u srijedu na drugoj strani.

Na kraju je još jednom podigao dva prsta i izrekao prognozu:- Bit će 3:1 za nas iako nema Walcotta!

Putnik namjernik u Londonu, barem zbog znatiželje, mora se spustiti podzemnom do Sachera. Prizor je dosta sličan onom kada krenete Ramblom u Barceloni. Na stotine lokala, a kako je puhao hladan vjetar, narod se sklonio u pubove, ispija se pivo na litre. Teme svakakve, nogomet je ovdje nasušna potreba. Malo osluškujemo, jedan “žućko”, koji je imao preko sto kilograma, mahao je rukama onome preko puta sebe. Porječkali se momci, jer je onaj sitniji, poduže kose, netipični Englez, kritizirao Capella, u buci sam ipak čuo da je kazao kako bi u srijedu pored Rooneya trebao igrati odlični skakač Heskey. “Debeljuco” je bio za C. Colea. Za drugim stolom je omanja skupina nazdravljala pivom uzvikujući: “Idemo u Južnu Afriku!”. Očito su momci, a bile su i dvije tamnopute djevojke među njima, uvjereni da će Hrvatska još jednom kapitulirati.

Subota dopodne, uobičajena kavica, nogometne teme. Kolega Ivo Milovanović, komentator TV Slovenije, rekao mi je kako je već prelistao novine i da je uočio kako Englezi pišu samo o svojoj reprezentaciji:
- Tipični Englezi, ta bahatost bi ih u srijedu mogla koštati.

Primijetio sam da je Ivo još jedan uz mene koji će u srijedu navijati za Sloveniju i Hrvatsku. Kako bi bilo lijepo da jedni i drugi odemo u Južnu Afriku.
Na uzdignuta dva prsta mladih prolaznika, jedna skupina slovenskih navijača počela je uzvikivati “Hrvatska, Hrvatska”. Jedan od njih je dozivao domaćeg tifoza da se klade: “Ja tipujem na Hrvatsku!”. Slovenci navijaju za Hrvate, super, i to usred Londona. Kolega je primijetio:
- Vidiš što ti je nogomet, to bi trebali vidjeti Kosorica i Pahor!

Uzvratio sam:
- Sve se može dogovoriti. Sve osim rezultata utakmica naših dviju reprezentacija s Englezima.

Čaša je u zraku, nazdravljamo na pobjedu Slovenije u srijedu nad Poljskom i Hrvatske na Wembleyu protiv Tri lava.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 sep 2009, 16:04

braca hrvati i janezi^^, oni dosli da pricaju o bahatosti kakva ironija :lol:

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 06 sep 2009, 18:25

Bilić je u teškoj poziciji,svi mediji hrv-domaći su ga popljuvali,igra jučer je bila loša ,malo sreće i za njih.Vidjet ćemo ali bez Ćarlija i Modrića ,kartonaže slabi su Anas,Drpić,Klasnić klupa-loše za kockaste , ali sretno nova trava u Londonu ,nabrijano je , lopta je okrugla! ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 07 sep 2009, 11:11

'Naš problem u subotu ogledao se u nedostatku kreacije i lucidnosti, ali i u činjenici da smo preširoko i previsoko napadali suparnika. Znamo da to nije bilo bajno, nismo rasturili Bjelorusiju i spremni smo jednim drugima kazati u lice sve o slabostima koje smo pokazali. Međutim, ponovit ću da smo unatoč svemu u najvećem dijelu kontrolirali utakmicu,' tvrdi izbornik Bilić te dodaje:

'Možda će glupo zvučati, ali ovo je bila idealna utakmica za nas! Cijeli je tjedan rovinjskih priprema bio obilježen nervozom na treninzima, znali smo da je pred nama iznimno težak i zahtjevan suparnik, ali smo na kraju ipak stigli do bodova. I pritom nam Bjelorusi ništa nisu poklonili. Držim da se u subotu na najbolji način pokazao i karakter naših igrača, ali i karakter nacije. Iako je bilo pogrešaka i neraspoloženih igrača u našem sastavu, pobjeda protiv Bjelorusije ubrizgala nam je veliko samopouzdanje.'
Please

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 07 sep 2009, 11:21

Navijam za Hrvate svim srcem, ali bice tesko ako izgube a Ukraina dobije Bjelorusiju, onda se mogu halaliti sa SP, jer Ukraina na svom terenu nece izgutbiti od Engleza koji ce tad vec biti sigurni ucesnici mundijala :|
Tracy McGrady!!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 09 sep 2009, 01:40

CISTO ZBOG ENGLESKE BAHATOSTI :D

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 09 sep 2009, 07:29

Sretno im, ali mislim s Pokrivačem i Čalom ne može ništa , a klupa rezervna nije za Engleze ,ljuti su susjedi kako ih peru već danima,ali eto kažu da će ih bit puno u Londonu navijača kockastih.Sretno,ali ....
Bilić bi bio čudo ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 09 sep 2009, 18:30

Go Croatia goooooo!!!!!!!!
Za najezit seeeeeeee :o
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 sep 2009, 22:38

koja katastrofa Hrvatske...uffff :(( ovo nisam ocekivao ni u najcrnjim snovima...bemti zivot.... trenutno 5-1, a tko zna kolko ce jos biti do kraja....uh uh.. :(
jedina svijetla tocka ove veceri je remi Bosne ;) bod ko pobjeda :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 09 sep 2009, 23:20

5-1 :roll:

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 09 sep 2009, 23:29

e ovo je sramota bilcu nogu obavezno cuj 9 komada od engleza primiti u dvije utakmice
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 sep 2009, 23:46

Eto i susjedi ga pravo ispusise!!!!! Zao mi pravo, volio sam da su barem bod uzeli, ali...... Nisam gledao utakmicu, pa tAko ni ne znam jesu li imali prilika!!!! Ipak su imali srece jer su Ukrainci kiksali, tako da mogu do baraza, a tamo mogu dobiti svakoga, uostalom kao i BiH!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 10 sep 2009, 00:16

VIDEO: Engleska - Hrvatska 5:1

Debakl, sad Hrvatska mora cekati rezultat iz Kijeva da vidi da li je jos u igri

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 sep 2009, 00:27

omerbavarac je napisao/la:Eto i susjedi ga pravo ispusise!!!!! Zao mi pravo, volio sam da su barem bod uzeli, ali...... Nisam gledao utakmicu, pa tAko ni ne znam jesu li imali prilika!!!! Ipak su imali srece jer su Ukrainci kiksali, tako da mogu do baraza, a tamo mogu dobiti svakoga, uostalom kao i BiH!!!
ali nemoj zaboraviti da imaju utakmicu manje i ukoliko pobjede englesku i sve ostale tekme biće ispred hrvatske.a igraju čini mi se sa andorom i još 1 levatskom ekipom.jedina jača tekma je sa englezima i to u Kijevu.koju će englezi mislim namjerno izgubiti.sam kapelo je rekao da će isprobati neke nove taktike neke nove igrače ukoliko pobjedi hrvate i pobjedio je.što samo budala nebi mogla skontat da je time naznačio da će Ukrajini pokloniti 3 boda
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 00:29

TMovac je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Eto i susjedi ga pravo ispusise!!!!! Zao mi pravo, volio sam da su barem bod uzeli, ali...... Nisam gledao utakmicu, pa tAko ni ne znam jesu li imali prilika!!!! Ipak su imali srece jer su Ukrainci kiksali, tako da mogu do baraza, a tamo mogu dobiti svakoga, uostalom kao i BiH!!!
ali nemoj zaboraviti da imaju utakmicu manje i ukoliko pobjede englesku i sve ostale tekme biće ispred hrvatske.a igraju čini mi se sa andorom i još 1 levatskom ekipom.jedina jača tekma je sa englezima i to u Kijevu.koju će englezi mislim namjerno izgubiti.sam kapelo je rekao da će isprobati neke nove taktike neke nove igrače ukoliko pobjedi hrvate i pobjedio je.što samo budala nebi mogla skontat da je time naznačio da će Ukrajini pokloniti 3 boda
Ko zna, tu se svasta mota. Mozda Englezi zele vratiti istom mjerom Hrvatima za onaj ne prolazak na EP!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 sep 2009, 00:32

TMovac je napisao/la:
do kraja hrvati imaju jos odigrati utakmicu u kazahstanu a ukrajinci kod kuce cekaju engleze i idu andori
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 10 sep 2009, 01:23

ukrajina ce sigurno dobiti englesku, sjetite se samo da englezi nevole igrati u istocnoj europi i izgubili su vrlo vaznu tekmu u moskvi u kvalifikacijama za EP 08'! po mom misljenju ukrajina uzima puni pljen u zadnje dvije utakmice i ide u baraz...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 10 sep 2009, 11:39

Kažu u Zagrebu vratite nam Ćiru :P Falio je Luka i Ćarli,ma kakav Pokrivač I Križanec loše,napad coma ,obrana Šimunić nula-star!Sve bruka, zahvalit Runji mogu da nema veće bruke rezultata,šteta navijači Hrv.odlični nadmašili Engleze kockasti su imali podršku jaku!
Ali igra ništa,Englezi im dali lekciju školu fudbala,svi ih mogu dobit ovakvom igrom,cijela momčad banana,da li strah,trema,pripreme,nešto ne štima.???
Sretno im , čekamo Englesku i Ukrajnu ????Banana!
Fi hajati.
GO Bosno.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.