NK Široki Brijeg
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Pada li kisa kod vas, kakvo je stanje terena?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa valjda zato i jest ''red'' istaknuti ako nesto ne funkcionira u skladu svoje funkcije ili ako postoje neobjasnjivi sukobi interesa. To bi valjda svatko trebao, pocevsi od sebe i svog kluba, dati na dnevni red i evo izvolite, normalizirajte, to vam je posao.Barney Stinson je napisao/la:Protiv Slobode kuci svi zuti su opravdani, tko zna nogometna pravila zna radi cega su dobiveni.. Protiv Slavije sami igrači govore da su zasluzeno izgubili.. U redu sigurno je kroz sezonu bilo gresaka u sudjenju čak i na Pecari je bilo sudjenje debelo u korist gostiju.. Ali bolan Mijo kakav komitet, komitet koji godinu dana ne dozvoljava gostujicim navijačima da idu na utakmice.. Ja i nisam nesto posebno pratio rad ljudi sto su u tom komitetu ali ono nesto sto sam upratio nisam vidio neku odluku sto bi poboljsala nasu Premier ligu.. Samo neki sastanci, skupljanja a i to vjer. da se dobro najede i popije koja boca vina na racun nekoga drugog.. A ti Mijo okani se corava posla nego malo vidite kako cete privuci kojeg gledatelja vise na stadion, vidi kako ti 3 od 5 direktora ne znaju nabrojiti 5 igrača koji igraju u klubu.. Ima dosta posla u klubu koji treba za napraviti pa tek onda ici dalje..
Ostalo uglavnom stoji.
Pada kisa, teren OK. Kakav ce biti.
...Život za Široki...
Kiša pada od pitaj Boga od kada.Teren ne bi trebao biti los s obzirom koliko je kise palo.E sad koliko ce izdrzati ne znam.
Što se tiče ovog naseg priopcenja dobro Barney kaze,Mijo malo direktore ispeglaj.Mijo da zna kako misevi kolo vode kad njega nema dobro bi se zacudio. Vec sam gore pisao,obecaju se neke stvari koje se na kraju ne ispune i tu nas haka svatko tko moze.Ovo za Kulinu je istina kad je udario kontrolora a tko je povlacio ekipu s terena mozda jedino Beus.Da Željo kontrolira sve to je svima jasno.Poklapaju i nase i ostale utakmice.Ovo za finalistu kupa je smijesno.Ta svi znamo da je Velez u finalu da bi finalista isao u Europu,sad kad smo mi nije tako.Al nema veze,osvojit cemo kup tako da ce nam biti svejedno.
PS-Tko je kod nas u klubu zaduzen za marketing,za privuci gledatelje na utakmicu i ostalo..
Što se tiče ovog naseg priopcenja dobro Barney kaze,Mijo malo direktore ispeglaj.Mijo da zna kako misevi kolo vode kad njega nema dobro bi se zacudio. Vec sam gore pisao,obecaju se neke stvari koje se na kraju ne ispune i tu nas haka svatko tko moze.Ovo za Kulinu je istina kad je udario kontrolora a tko je povlacio ekipu s terena mozda jedino Beus.Da Željo kontrolira sve to je svima jasno.Poklapaju i nase i ostale utakmice.Ovo za finalistu kupa je smijesno.Ta svi znamo da je Velez u finalu da bi finalista isao u Europu,sad kad smo mi nije tako.Al nema veze,osvojit cemo kup tako da ce nam biti svejedno.
PS-Tko je kod nas u klubu zaduzen za marketing,za privuci gledatelje na utakmicu i ostalo..
kako to do juce svi treneri falili sudenje a danas ne valja. neka mijo nabroji koliko je siroki bodova uzeo zahvaljujuci sudijama ja se sjecam dvije utakmice kosevo i banja luka
Kosevo gdje je čovjek sudio indirekt,koji je bio,samo sto ga je sudio sa zakasnjenjem.Za Banja Luku ne ne znam,znam samo da nama protiv Borca nije dosuđen čist penal,a gol nam dali iz nepostojeceg faula.Uostalom ovdje nije riječ samo o Širokom!!sreca je napisao/la:kako to do juce svi treneri falili sudenje a danas ne valja. neka mijo nabroji koliko je siroki bodova uzeo zahvaljujuci sudijama ja se sjecam dvije utakmice kosevo i banja luka

- Blagoje Bratić
Koliko ste puta otišli nezasluženo u euro takmičenja na račun drugih po plasmanu,a igra vam je bez igre očajni i jadni izgledate na terenu molite boga da sačuvate i 2 mjesto kako igrate nabi nabaci prekid pa šta ako uđe dobro je beze ,i za kup ne možete ga osvojiti jer je Željo bolji od vas za klasu,a zna dobro igrat kup takmičenje tako da fino se nadat,ali ipak je Željo gigant klub pravi Bosansko Hercegovački multietičan u kom igraju igrači svih nacija i koji igra od 1921 godine aktivno to je za respekt i to je klub iz naroda nije vještački napumpan,i Željo ako bude pameti će vazda biti prvi na tabeli konstantno,a vi se ganjajte sa drugim i inim mjestima.
znam da nije rijec samo o sirokom vec o trinaest klubova zbog toga se i cudim svi ti klubovi su dobili odredeni broj bodova zahvaljujuci sudijskim greskama kao i ova tri kluba koja nisu odgovorila mijiŠB.TRN je napisao/la:Kosevo gdje je čovjek sudio indirekt,koji je bio,samo sto ga je sudio sa zakasnjenjem.Za Banja Luku ne ne znam,znam samo da nama protiv Borca nije dosuđen čist penal,a gol nam dali iz nepostojeceg faula.Uostalom ovdje nije riječ samo o Širokom!!sreca je napisao/la:kako to do juce svi treneri falili sudenje a danas ne valja. neka mijo nabroji koliko je siroki bodova uzeo zahvaljujuci sudijama ja se sjecam dvije utakmice kosevo i banja luka
Gdje ste bili dok ovi ne đođose.Malo vas Amar digao sad nastavio tata,al nece ni to dovijeka.Mi imamo buducnost,razvijamo se, širimo,omladinska skola među boljima u drzavi.Vi samo govorite da cemo nestati pa ce vam se dogoditi sto i Bosni u kosarci.Blagoje Bratić je napisao/la:Koliko ste puta otišli nezasluženo u euro takmičenja na račun drugih po plasmanu,a igra vam je bez igre očajni i jadni izgledate na terenu molite boga da sačuvate i 2 mjesto kako igrate nabi nabaci prekid pa šta ako uđe dobro je beze ,i za kup ne možete ga osvojiti jer je Željo bolji od vas za klasu,a zna dobro igrat kup takmičenje tako da fino se nadat,ali ipak je Željo gigant klub pravi Bosansko Hercegovački multietičan u kom igraju igrači svih nacija i koji igra od 1921 godine aktivno to je za respekt i to je klub iz naroda nije vještački napumpan,i Željo ako bude pameti će vazda biti prvi na tabeli konstantno,a vi se ganjajte sa drugim i inim mjestima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Citirani post je cisti spam i djecije isfuravanje vlastitog kompleksa, ne mozes imati vise od 16 godina s tim stilom pisanja i ''razmisljanjem'', tako da nemam potrebe replicirati uopce, molim da se i ostatak forumasa toga drzi, u ovom slucaju je i vise nego suvisno da se stvori rasprava povodom trollova, to ne bi bilo fer ni prema temi, ni prema nama, ni prema normalnim, objektvnim, argumentiranim i kvalitetnim diskutantima sarajevskog Zeljeznicara, sto za razliku od takvih, doticni troll ni u naznakama nije.Blagoje Bratić je napisao/la:Koliko ste puta otišli nezasluženo u euro takmičenja na račun drugih po plasmanu,a igra vam je bez igre očajni i jadni izgledate na terenu molite boga da sačuvate i 2 mjesto kako igrate nabi nabaci prekid pa šta ako uđe dobro je beze ,i za kup ne možete ga osvojiti jer je Željo bolji od vas za klasu,a zna dobro igrat kup takmičenje tako da fino se nadat,ali ipak je Željo gigant klub pravi Bosansko Hercegovački multietičan u kom igraju igrači svih nacija i koji igra od 1921 godine aktivno to je za respekt i to je klub iz naroda nije vještački napumpan,i Željo ako bude pameti će vazda biti prvi na tabeli konstantno,a vi se ganjajte sa drugim i inim mjestima.
...Život za Široki...
I koliko ste prali ljude iz Borca radi ulaska navijača u teren a ne sjecate se da ste i vi na Pecari razbijali po terenu kao i da ste u Žepču prekinuli utakmicu.Previse ste se digli a to vam nije potrebno,dođe prosjecni klub iz Europe i da vam 6-7 komada laganini.Svi smo mi u 10 posto,ne kazem da ne bi i nama tako bilo.Sve mogu podnijeti ali ovo da finalista ako bude dupla kruna ne ide u Europu,to je dno dna,kao i ono povecanje ostete za one igrače!!
- Blagoje Bratić
Nije to troll to je činjanica i moj osvrt na vašu pisanciju i nisam dijete od 16 pa imam 37 godina,al stvarno možemo i kavu popiti mi smo navijači željezničara vazda za druženje i saradnju,ali to što sam ti napisao je fakat ako nije ja ću ti se izvinuti i usmeno i pismeno,i počeli ste odavno vaš klub tražiti argumente za neuspjehe u ligi i u kupu,a to nije fino svi drugi nevaljaju samo ste vi vaš klub cvjećka. 

- Blagoje Bratić
Meni nije jasno šta se bojite drugi ste na tabeli pobjedite Sarajevo i imate sigurnu Europu šta vas to pogađa ja sam to znao odavno još na početku sezone da finalista kupa ne ide u evropu nego ide po plasmanu sačekaj i drugu stranu medalje da ljudi kažu pa onda napadajte savez.ŠB.TRN je napisao/la:I koliko ste prali ljude iz Borca radi ulaska navijača u teren a ne sjecate se da ste i vi na Pecari razbijali po terenu kao i da ste u Žepču prekinuli utakmicu.Previse ste se digli a to vam nije potrebno,dođe prosjecni klub iz Europe i da vam 6-7 komada laganini.Svi smo mi u 10 posto,ne kazem da ne bi i nama tako bilo.Sve mogu podnijeti ali ovo da finalista ako bude dupla kruna ne ide u Europu,to je dno dna,kao i ono povecanje ostete za one igrače!!
- Blagoje Bratić
Dva puta navijači ulijeću sam si vidio vidili smo i kod vas da nabijate sudiju u guzicu na sred terena.I to član osiguranja i nikom ništa što je čovjek ispravno postupio svirajući penal želji glavni jadan nije smio jer je bošnjak pa se konsultovao sa pomoćnim katolikom gdje je to čovjek potvrdio takođe smo vidjeli da vi ubijate navijače drugih grupa u svom gradu oružjem kao divljaci to nema nigdje.ŠB.TRN je napisao/la:I koliko ste prali ljude iz Borca radi ulaska navijača u teren a ne sjecate se da ste i vi na Pecari razbijali po terenu kao i da ste u Žepču prekinuli utakmicu.Previse ste se digli a to vam nije potrebno,dođe prosjecni klub iz Europe i da vam 6-7 komada laganini.Svi smo mi u 10 posto,ne kazem da ne bi i nama tako bilo.Sve mogu podnijeti ali ovo da finalista ako bude dupla kruna ne ide u Europu,to je dno dna,kao i ono povecanje ostete za one igrače!!
pa hajde malo reci da vam je predobro sudjenje bilo u banja luci kad je sudia za vas sudiooo kao da igra u sirokom a sto tad niste niste se bunili ?? desava se negde lose sudjene negde dobro i tako u krug a imam osjecaj ovo se tenzije dizu radi sutra derbija ili nedelju kad se igra da se probudi navijaci u sirokog jer ove sezone je losa posjeta pozdrav nista zlonamjernoŠB.TRN je napisao/la:I koliko ste prali ljude iz Borca radi ulaska navijača u teren a ne sjecate se da ste i vi na Pecari razbijali po terenu kao i da ste u Žepču prekinuli utakmicu.Previse ste se digli a to vam nije potrebno,dođe prosjecni klub iz Europe i da vam 6-7 komada laganini.Svi smo mi u 10 posto,ne kazem da ne bi i nama tako bilo.Sve mogu podnijeti ali ovo da finalista ako bude dupla kruna ne ide u Europu,to je dno dna,kao i ono povecanje ostete za one igrače!!

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sta je cinjenica? Jedino sto si napisao u tom postu je glorificiranje Zeljeznicara i umanjivanje Širokog Brijega. Cemu? Sta ti je poanta toga svega ti? Dodjes i razglabas nesto o velikom Zelji i malom Širokom, i to nije trollanje, to je uvazavanje cinjenica i svog protivnika? Usput budi receno kluba koji od kad postoji ova liga je sami vrh te iste, a vi evo sad u vrhu i sad opet krece omalozavanje svih ostalih?Blagoje Bratić je napisao/la:Nije to troll to je činjanica i moj osvrt na vašu pisanciju i nisam dijete od 16 pa imam 37 godina,al stvarno možemo i kavu popiti mi smo navijači željezničara vazda za druženje i saradnju,ali to što sam ti napisao je fakat ako nije ja ću ti se izvinuti i usmeno i pismeno,i počeli ste odavno vaš klub tražiti argumente za neuspjehe u ligi i u kupu,a to nije fino svi drugi nevaljaju samo ste vi vaš klub cvjećka.
Vi sad kao Barcelona ispadate sta li, a Široki nesto fol nabaci, ha hu, zabij nekako i dobar, ''klasu ispod''. Smijesno. Jos gore ako to ozbiljan covjek pise, tek tada je zalosno. Onda reci smeta mi klub kao takav, kao sto i jest, ponovno iz kompleksa superiornosti. Te ekipe su u egalu jedna s drugom, to je jasno svima koji su pogledali direktne duele, i samim time ce takvi biti i susreti u Kupu vrlo vjerovatno i nerealno je nesto drugacije najavljivati u tom slucaju.
I to nisu nikakvi argumenti za neuspjeh, ovdje se radi o ukazivanju na neke stvari i nepravilnosti, nesto sto bi i vi prvi trebali napraviti ukoliko ste takvih stvari primijetili, kao i svi ostali, a Slaviji i svima je cestitano, tko god je od nas bolji bio, to nema veze sa sudackim pogreskama, delegiranjima, itd., a na Pecari smo svima uvjete osigurali za igru i normalan tretman. Ne trazi se nista drugo zauzvrat, nama nitko nista ne poklanja niti je kroz povijest poklonio, sve sto se ima se stvorilo za sebe i na to svaki stanovnik Širokog moze ponosan biti, a svi, znaci doslovno svi klubovi u BiH ligi se mogu samo ugledati na Široki Brijeg sto se tice organizacije, ozbiljnosti, stabilnosti i poslovanje. Eto TO ti je cinjenica tu ako vec neku cinjenicu trazis.
Ta famozna Europa o kojoj pricas je ostvarena normalnim poslovanjem i uvjetima, nesto s cim se ne bi mogli pohvaliti oni koji su ostali ''uskraceni'' za istu, a takvi bi svakako trebali traziti razloge u svojoj Upravi i svojim nerealnim ocekivanjima i mogucnostima u tom momentu jer to nije stvar samo domaceg saveza, nego i UEFA inspekcija i svega ostalog, a u konacnici to su jasno pokazale i brojke dugovanja tih klubova + uvjeti + potrazivanja. Prema tome, trollas.
...Život za Široki...
A šta Marinko Jelić kaže na to sve?živo me interesuje
ko je ispred Želje u toj sudačkoj komisiji?
našao sam http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=K4,al" onclick="window.open(this.href);return false; i dalje ne znam

ko je ispred Želje u toj sudačkoj komisiji?
našao sam http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=K4,al" onclick="window.open(this.href);return false; i dalje ne znam

Zadnja izmjena: domorocki, dana/u 20 apr 2012, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Einigkeit und Recht und Freiheit
- MirzaGunner
- Kontakt:
Sretno sutra nek bude fer i korektno sa obadvije strane i nek bolji pobjedi. 

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- Blagoje Bratić
Čestitao je Bloudek Slaviji jedan veliki gospodin,ali su vaši stručnjaci iz Uprave na sva zvona objavili da vas je sudija uništio i on je kriv za poraz ne vi i vaši igrači,možda s gledao utakmicu,ali kao da je Slavija na tabeli pozicija 2,a vi na njenoj poziciji,druga stvar istorija mog kluba ne počinje 90-ih i igranja u najjačem rangu nego ona seže od 1921 u periodu 41-45 opravdan prekid iz dobro poznatih razloga zato smo igrali nakon 45-e:Ne poklanja ni mom klubu niko ništa bogme sve je sam zaradio i stekao druga je stvar što je moj stadion i prostorije bio okupiran i zapaljen u ratu,a ti si u tvom gradu i sa svojim klubom živio u miru i blagostanju,a i kao takav je opstao i izdigao se opet tamo gdje mu je mjesto ja poštujem tvoj klub i rad oko njega i stvarno svaka čast,a vi to ganjajte bez Želje te nepravilnosti pa vidio si u BL da nama maše ofsajd a igrač u svom polju i uništava akciju za gol,i niz stvari greške se dešavaju u europi,a ne na našim terenima i nije to toliko tragično ako nisu učestale i sudije su ljudi zaboga.ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta je cinjenica? Jedino sto si napisao u tom postu je glorificiranje Zeljeznicara i umanjivanje Širokog Brijega. Cemu? Sta ti je poanta toga svega ti? Dodjes i razglabas nesto o velikom Zelji i malom Širokom, i to nije trollanje, to je uvazavanje cinjenica i svog protivnika? Usput budi receno kluba koji od kad postoji ova liga je sami vrh te iste.Blagoje Bratić je napisao/la:Nije to troll to je činjanica i moj osvrt na vašu pisanciju i nisam dijete od 16 pa imam 37 godina,al stvarno možemo i kavu popiti mi smo navijači željezničara vazda za druženje i saradnju,ali to što sam ti napisao je fakat ako nije ja ću ti se izvinuti i usmeno i pismeno,i počeli ste odavno vaš klub tražiti argumente za neuspjehe u ligi i u kupu,a to nije fino svi drugi nevaljaju samo ste vi vaš klub cvjećka.
Vi sad kao Barcelona ispadate sta li, a Široki nesto fol nabaci, ha hu, zabij nekako i dobar. Smijesno. Jos gore ako to ozbiljan covjek pise. Onda ti smeta klub kao takav, ponovno iz kompleksa superiornosti. Te ekipe su u egalu jedna s drugom, to je jasno svima koji su pogledali direktne duele, i samim time ce takvi biti i susreti u Kupu vrlo vjerovatno i drsko je nesto drugacije najavljivati u tom slucaju.
I to nisu nikakvi argumenti za neuspjeh, ovdje se radi o ukazivanju na neke stvari i nepravilnosti, nesto sto bi i vi prvi trebali napraviti ukoliko ste takvih stvari primijetili, kao i svi ostali, a Slaviji i svima ostalima je cestitano, tko god je od nas bolji bio, a na Pecari smo svima uvjete osigurali za igru i normalan tretman. Ne trazi se nista drugo zauzvrat, nama nitko nista ne poklanja.
Ta famozna Europa o kojoj pricas je ostvarena normalnim poslovanjem i uvjetima, nesto s cim se ne bi mogli pohvaliti oni koji su ostali ''uskraceni'' za istu, a takvi bi svakako trebali traziti razloge u svojoj Upravi i svojim nerealnim ocekivanjima i mogucnostima jer to nije stvar samo domaceg saveza, nego i UEFA inspekcija i svega ostalog. Prema tome, trollas.
Široki nema nikoga u savezu da se pita bilo sta.I nije mi jasno kako sudac koji i dalje sudi nasu ligu moze biti u nekoj komisiji.Smijesno.U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.
Sutra se nadam pobjedi i ne sumnjam da ce na terenu sve biti korektno,kao i do sada,jer igrači su uvijek kad se igralo sa između ova dva kluba postivali jedni druge.Mozda samo malo Sesu peglat

PS-Nemoj samo o ratu,nas grad je i bombardiran i 45 godina cijeli kraj sustavno unistavan.Plačes na pogresnoj adresi,a da ne govorim koliko ljude je poginulo u ovom ratu.Ovo je sportski forum,i sve sto smo napravili napravili smo svojim radom a i dalje ulazemo i pravimo!
Sutra se nadam pobjedi i ne sumnjam da ce na terenu sve biti korektno,kao i do sada,jer igrači su uvijek kad se igralo sa između ova dva kluba postivali jedni druge.Mozda samo malo Sesu peglat

PS-Nemoj samo o ratu,nas grad je i bombardiran i 45 godina cijeli kraj sustavno unistavan.Plačes na pogresnoj adresi,a da ne govorim koliko ljude je poginulo u ovom ratu.Ovo je sportski forum,i sve sto smo napravili napravili smo svojim radom a i dalje ulazemo i pravimo!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Ja sam to tako zazelio haveru, e sad kako se vi postavite prema nama i mi ce sigurno jos bolje mislim prvenstveno na korektnost.1-1,1-2!,moje misljenje.ŠB.TRN je napisao/la:Široki nema nikoga u savezu da se pita bilo sta.I nije mi jasno kako sudac koji i dalje sudi nasu ligu moze biti u nekoj komisiji.Smijesno.U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.
Sutra se nadam pobjedi i ne sumnjam da ce na terenu sve biti korektno,kao i do sada,jer igrači su uvijek kad se igralo sa između ova dva kluba postivali jedni druge.Mozda samo malo Sesu peglat![]()

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.