O ne opet Kjaer,nek nam je Bog na pomociEvil Genius II je napisao/la:kjaer i heinze![]()
bice veselo
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
kako stvari stoje prije da ce biti kjaer - ddr, po stranama rosi i taddei.
http://www.romanews.eu/2012/04/20/il-co ... fa-avanti/" onclick="window.open(this.href);return false;
howedes, subotic, canini ili astori kao pojacanje !?
http://www.romanews.eu/2012/04/20/il-co ... fa-avanti/" onclick="window.open(this.href);return false;
howedes, subotic, canini ili astori kao pojacanje !?
nije ni losa ideja da daniele odigra u odbrani do kraja sezone..koliko toliko je veca sigurnost..sta je ovo pocele pripreme za novi stadion?
Unica grande amore
ma ja bih volio najvise,da ovaj kjaer ode da ga vise negledam.covjek nas je kostao bruku golova,i bodova.smijesan igrac.sto se tice de rossia,ako ga stavimo u odbranu,onda gubimo jako bitnog igraca u sredini,jer tesko da ga na toj poziciji mogu zamijeniti,gago,simplicio,perota ili neko cetvrti.necemo imati igraca koji moze oduzeti loptu.a idealno pojacanje je subotic,covjek igra jako pametno,fino se postavlja,dobar u skok igri,valjao bih nam para
ponos je bitan
- SoloJuve26
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Borini dobio udarac na treningu i upitan je za meč protiv Juventusa...
prije ovoga Borini je izjavio da mu je idol Del Piero i Baggio...
prije ovoga Borini je izjavio da mu je idol Del Piero i Baggio...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Prandelli izjavio da bi Totti mogao zaigrati na Euru, odlicna prilika da objedini kontinentalnu titulu sa svjetskom (jos kad bi i ligu sampiona uzeo do kraja karijere) 

vjerovatno ce braniti, alli zato vjerovatno nece igrati borini, a i heinze se odjednom pojavio kao prva opcija u odbrani..kjaer klupaSoloJuve26 je napisao/la:Izgleda da vam je stekelenburg upitan za tekmu,,,
Unica grande amore
Boga mi kako se blizi tekma sve me nesto vise nerevoza sustize...prije par dana sam bio ubijedjen u poraz Rome,a opet se sad neki optimizam vratio...
tip za golove:ne bitno ko daje-samo je bitno da bude jedan vise u mrezi Juventusa...
)D

veceras "vucica vecera zebru"
)
tip za golove:ne bitno ko daje-samo je bitno da bude jedan vise u mrezi Juventusa...

veceras "vucica vecera zebru"

Veceras cemo povest, al' dal' cemo utakmicu u kojem mi hocemo smjeru odvest, to je vec pitanje 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
znam da se mi svi lahko nabrijemo pred utakmice rome pa cesto zaboravimo na protivnika i zivimo u ubjedjenju da smo sigurni pobjednici ali mislim da bi onako realno gledano bod veceras bio ogroman uspjeh, sva 3 su vec dobitak na lutriji - dakle, ne nemoguca misija ali veoma tesko ostvarljiva za koju je potreban pogolem komad srece koja nam je davno okrenula ledja. milan je kiksao tako da ce to juventus svim silama pokusati iskoristiti, s druge strane nazio je kiksao tako da su velike sanse da to necemo iskoristiti iz prostog razloga sto mi kao ekipa imamo tendenciju da ne koristimo poklone 

- spielführer_21
- Kontakt:
Kiksao Lazio i Udine, niko od domaćina danas nije pobijedio, nadam se da će tako biti i večeras...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
ROMA
Formazione ufficiale (4-3-1-2): 24 Stekelenburg; 87 Rosi, 44 Kjaer, 16 De Rossi, 3 Jose Angel; 19 Gago, 20 Perrotta, 7 Marquinho; 15 Pjanic; 31 Borini, 9 Osvaldo. A disp.: 18 Curci, 5 Heinze, 11 Taddei, 30 Simplicio, 8 Lamela, 14 Bojan, 10 Totti. All.: Luis Enrique.
odbrana ce kao i uvijek biti najveci problem. sto se tice veznog reda perrotta od prve minute, zanimljivo . . . vjerovatno ispomoc gagu pri markiranju pirla. pjanic na poziciji trequartiste sa koje je do sad podijelio 5 od svojih 8 asistencija dok je totti na klupi i vjerovatno ce uci posljednjih 20ak minuta (itekako nam treba odmoran). za napad nemam nikakve zamjerke jer ova dvojica su najbolje sto imamo samo se nadam da ce borini biti 100% spreman jer ipak tek se oporavio od povrede a znamo da se ne stedi ni sekunde.
forza roma
Formazione ufficiale (4-3-1-2): 24 Stekelenburg; 87 Rosi, 44 Kjaer, 16 De Rossi, 3 Jose Angel; 19 Gago, 20 Perrotta, 7 Marquinho; 15 Pjanic; 31 Borini, 9 Osvaldo. A disp.: 18 Curci, 5 Heinze, 11 Taddei, 30 Simplicio, 8 Lamela, 14 Bojan, 10 Totti. All.: Luis Enrique.
odbrana ce kao i uvijek biti najveci problem. sto se tice veznog reda perrotta od prve minute, zanimljivo . . . vjerovatno ispomoc gagu pri markiranju pirla. pjanic na poziciji trequartiste sa koje je do sad podijelio 5 od svojih 8 asistencija dok je totti na klupi i vjerovatno ce uci posljednjih 20ak minuta (itekako nam treba odmoran). za napad nemam nikakve zamjerke jer ova dvojica su najbolje sto imamo samo se nadam da ce borini biti 100% spreman jer ipak tek se oporavio od povrede a znamo da se ne stedi ni sekunde.
forza roma
le opet dokazuje da u 90 % slucajeva ne mozes pogodit njegovu prvu postavu..zasto perrota samo on zna..ne znam koliko je covjek odigrao ove sezone minuta..na prste mozes pobrojat..nadam se da mu se nece obit o glavu..nadam se da necemo primit one tipicne golove kao i uvijek iz kontre jer evo meni se cini koriste 3-5-2 i naravno da vucko nece zabit go..ostalo moze 

Unica grande amore
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hehe a najavljivali ste da nema Stekelenburga i Borinija 

Alessandro Del Piero !
bili su upitni zbog malih povreda10DelPiero je napisao/la:Hehe a najavljivali ste da nema Stekelenburga i Borinija
Unica grande amore
-
stek prehladjen, borini tek oporavljen. ne znam koliko je pametno bilo ubaciti ih odma u prvih 11 (pogotovo borinija, **** prehladu) jer nije nam ovo zadnja utakmica prvenstva, slijede nam dvije tekme kod kuce koje ce biti kljucne al' ajd valjda LE zna sta radi.
totti porucio ekipi: “Ragazzi fatemi fare bella figura!”.

totti porucio ekipi: “Ragazzi fatemi fare bella figura!”.

- 10DelPiero
- Kontakt:
Totti je roden za ove tekme ali eto nema ga, ne znam kakva je igra Rome sa njim i bez njega ali mislim da to ide nama u korist iako sam procitao na ovoj temi da gusi Pjanica.
Alessandro Del Piero !
ma meni je ova sredina terena defektna..pogotovo jer pjanic igra malo ispred..odn vrsice pritisak na njihove stopere..ima da nas samelju u sredini 

Unica grande amore
-
s obzirom da je forum pun 'strucnjaka' ne vjeruj svemu sto procitas10DelPiero je napisao/la:Totti je roden za ove tekme ali eto nema ga, ne znam kakva je igra Rome sa njim i bez njega ali mislim da to ide nama u korist iako sam procitao na ovoj temi da gusi Pjanica.

@olabaut

a ko da nam igra. majstor greco?
sta je tu je, bolje nemamo