Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 apr 2012, 21:35

Bilall je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Pišemo realno, digli smo se protiv Bayern, rekli da ih možemo dobiti, a ljudi nas ubili u svim segmentima igre... Real pada, Real je umoran, Real je gotov. I zato ćemo lagano sve trofeje da ispustimo. Još jedna od onih glupih sezona... Šteta, fkt, bili smo na dobrom putu... ;)
Na čemu si ti ? :roll:

Bayern prvih 20 minuta nije imao akcije da valja...

Nadigrali u kojim segmentima ?

Istina, probijali po krilima stalno, al' da su nadigrali ni blizu...
vjerujem da je Real nadigrao Bayern u prvih 20 minuta, samo ne znam kako je onda Bayern zatresao mrezu nakon 17 minuta :)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa eto vidiš i sam kako ... :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 19 apr 2012, 21:37

Namiks je napisao/la:
madridist je napisao/la:4x bolji i hebi ovu diskusiju
Lijepo je priznati.
??????? šta ba
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 apr 2012, 21:46

Ovdje se vodi bezvezna diskusija
opustite se ljudi :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

:)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 19 apr 2012, 21:50

Ne kontate vi sta vam ja govorim,pucate pricu o tome da smo najefikasniji tim ali djaba vam efikasnost kada damo 5-6 golova jednom sportingu a onda nam villareal uzme bod i to mozemo biti zadovoljni bodom kako su odigrali.Pusti ti efikasnost i te golove koje oni daju,neka pocnu zabijati u onim utakmica koje su vazne i u kojima treba,evo prvi primjer liga prvaka deru sve redom al kakve timove apoel,cska,dinamo z, dajte ba ljudi cim smo naisli na malo tvrdji tim dindulimo ga.I na kraju sezone bi volio da mou dobije odkaz ne zelim gledati gladiatore i mesare koji su nalozeni da lome noge drugim igracima ovo je kraljevski klub bar je nekad bio i treba da igraju lijepo atraktivno i kad gube da gube ko ljudi a ne ko hebene zivotinje
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 apr 2012, 21:55

pa piši Perezu možda ispuni želju i tebi i svim drugim barceloverima
Don Alfredo Di Stefano

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 19 apr 2012, 22:03

Mou po meni radi dobar posao i gotivan mi je lik :D
Ali na klupi bi vise volio da vidim Del Bosquea ili Scolarija :)
HALA MADRID!!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 apr 2012, 22:31

Godinama su treneri u Madridu bili komedijaši sa izuzetkom Fabia Capella sa čijom ekipom je Schuster osvojio La Ligu,sad kad smo napokon dočekali opet čovjeka koji zna šta radi i šta hoće javljaju se nezadovoljni plebejci,pa dokle?I ja cijenim Bosquea ali (sad rizikujem paljbu) iskreno on ti je pandan Gvardiole-imo sreću nać se na pravom mjestu u pravo vrijeme i to dvaput-prvo s Madridom a onda i sa Španijom-sjetimo se epizode u Turskoj, predugo pratim Madrid i priča sa trenerima se ponavlja oduvijek što je vrhunska glupost-novi predsjednik i sve novo -od trenera do igrača-znamo ko sve po Europi igra a nosio je bijeli dres u samo 5 zadnjih godina,to je jedan od razloga zašto držim Mouovu stranu dosta više hebenih promjena svake 2-3 godine,kontinuitet je ono što treba Madridu a ja ne znam ni jedno trenersko ime koje bi u nepune dvije godine ostvarilo ovo što Mou radi sa ovako j.ebenom generacijom Barce kao konkurentom,nije ni la masija proizvela ovu generaciju za dvije godine(holandjani ,sjećatel se njih),od prve tekme i petice u našoj mreži do zadnje ko ne vidi progres il je glupav il toliko brezobrazan(prožvakali smo sto puta sudijsku ulogu u zadnjih 5,6 sudara sa barcom)
Mislim da treba pustiti čovjeka da radi-nema se on kome dokazivati rezultati govore umjesto njega.
Don Alfredo Di Stefano

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 19 apr 2012, 23:01

[youtube][/youtube]

aBd na camp nou bit će gol gol gol gol del real madriddddddddd BANG kriščijano 8-)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 apr 2012, 23:14

@madridist, dobar post i slazem se sa svime sto si rekao. Ja bih najvise volio kad bi Mourinho potpisao dozivotni ugovor sa Realom, jer takav trener sa takvom karizmom i sa takvom strascu za pobjedom je idealan za klupu Reala. Njegove bivse ekipe i navijaci jos placu za njim, a zasto? Jer su sa njim proveli vjerovatno najbolje godine u historiji. Gladan je pobjeda, ne podnosi poraze, ima specificnu filozofiju fudbala, najbolji motivator, zna maksimalno iskoristiti od igraca njihove potencijale i po tome je unikat u svijetu. Vatra je na jeziku, al to je dobro, ono sto mu je u glavi to mu je na jeziku i nije hinja, da nesto duma u glavi, a drugo prica, kao Guardiola kad su se primakli na 4 boda i kaze kako opet nemaju nikakve sanse za titulu, a kad tamo messi ili neki drugi fule zicer ili prime gol skace ko mahnit, u minuti promjeni 4 boje lica...

I da ne osvojimo LP i da ne osvojimo Primeru ja sam za to da Mourinho do daljeng ostane u Madridu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 apr 2012, 23:22

Harrison je napisao/la:@madridist, dobar post i slazem se sa svime sto si rekao. Ja bih najvise volio kad bi Mourinho potpisao dozivotni ugovor sa Realom, jer takav trener sa takvom karizmom i sa takvom strascu za pobjedom je idealan za klupu Reala. Njegove bivse ekipe i navijaci jos placu za njim, a zasto? Jer su sa njim proveli vjerovatno najbolje godine u historiji. Gladan je pobjeda, ne podnosi poraze, ima specificnu filozofiju fudbala, najbolji motivator, zna maksimalno iskoristiti od igraca njihove potencijale i po tome je unikat u svijetu. Vatra je na jeziku, al to je dobro, ono sto mu je u glavi to mu je na jeziku i nije hinja, da nesto duma u glavi, a drugo prica, kao Guardiola kad su se primakli na 4 boda i kaze kako opet nemaju nikakve sanse za titulu, a kad tamo messi ili neki drugi fule zicer ili prime gol skace ko mahnit, u minuti promjeni 4 boje lica...

I da ne osvojimo LP i da ne osvojimo Primeru ja sam za to da Mourinho do daljeng ostane u Madridu.
Ako ne osvojimo oboje ja sam da ide iako će ga vjerovatno i primera održat na klupi.Sad ima 2 ispita u kojim mora pokazat može li voditi Real Madrid.Jednostavno ove dvije tekme se moraju dobit otvorenom igrom gdje ćemo pokazat svu našu snaguRemi protiv Barce neću odigrao je već 9 ili 10 tekmi s Barcom i samo jednu pobjedio i to i nju u produžetku.Odbrana ne izgleda ništa bolje nego pod Pelleom,a pored ovakve Barce(najlošija u Pepovom mandatu) bi i Pelle uzeo primeru.Džaba mu svi golovi protiv Osasune i sličnih ekipa kad se protiv Barce i Bayerna povuče nakon što zabije gol.Igrače ne krivim ni za jedan poraz oni odrade ono što Jozo traži od njih.

Smiješna mi je situacija s Kakom i Higuainom kojim ne da da igraju jer jedan razmišlja svojom glavom,a ne Jozinom dok se drugi bori za klub a ne za Jozu.Svi prijašnji Jozini klubovi pate zbog toga što on od igrača stvara robote koji igraju samo za njega,trče za njega i misle za njega.I mi smo sada u situaciji gdje možemo izgubit najinteligentnijeg igrača na svijetu uz Xavija(Kaku)te čovjeka koji je uz Špance i najborbeniji igrač kluba zapravo uz Ikera najviše voli ovaj klub.Na Higuainovom mjestu bih otišao iz kluba pa i na Kakinom.Svaki drugi tim na svijetu bi bio sretan što ima ovaka 2 igrača dok oni u najvažnijoj tekmi sezone dobiju 7 minuta(Kaka nije dobio nijednu) :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 19 apr 2012, 23:44

anonymousHD je napisao/la:Više realan, ali eto. Neki će reći pesimist, ali ljudi tako je kako je. Navikneš se na poraze, pogotovo od Barcelone. ;)
Jesi ti ironičan ili šta? - Ja kad sam to napisao napao si me.
CAMP MOU!

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 20 apr 2012, 01:07

Lijepo upalite sebi UFC i gledate tucu krv,lomove i sve ostalo a ne da to gledamo u el clasicu,na kraju sezone nase novo pojacanje u odbrani mirko cro cop a na beku ce nam zaigrati gabriel gonzaga i sjebat cemo barcelonu sljedece sezone slomit cemo mesija,xavi,iniestu,fabregasa i citav ostali tim pa mozda onda uspijemo da ne prokockamo prednost pred kraj sezone i dignut cemo trofej sa velikim ponosom sto smo naucili kako se udarati i lomiti noge svima koji iole znaju igrati fudbal
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 apr 2012, 01:19

al preseravate brate mili i bas kad kontam kako ne mozete vise ono vi uspijete ipak jos malo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 20 apr 2012, 01:20

LenBias je napisao/la:al preseravate brate mili i bas kad kontam kako ne mozete vise ono vi uspijete ipak jos malo
Zarezi ne postoje bezveze.

No, da se vratimo na temu.

Prognoza za ovaj El Clasico 3:1
CAMP MOU!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 apr 2012, 01:25

Namiks je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Više realan, ali eto. Neki će reći pesimist, ali ljudi tako je kako je. Navikneš se na poraze, pogotovo od Barcelone. ;)
Jesi ti ironičan ili šta? - Ja kad sam to napisao napao si me.
A jbg Brnjooo, naviko se i ja.. Sad shvatim kako si ti pametan momak, inteligentan. Šteta što i ja to nisam na vreme shvatio. ;)

3-0 ovaj El Clasico, mislim da im nećemo dati ni gol... :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 apr 2012, 01:58

Izgleda da su Realovci ove godine, odnosno polusezone puno punooo pametniji. Spustili su loptu i pustili barcelonistima da se nadaju svim bodovima i onda ako izgube bit će, jesmo govorili a ako pobjede nećeš od njih ostat ( sam sam ti takav :D )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 20 apr 2012, 02:56

0:2 8-)

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 20 apr 2012, 06:47

Sajmerit je napisao/la:I na kraju sezone bi volio da mou dobije odkaz ne zelim gledati gladiatore i mesare koji su nalozeni da lome noge drugim igracima ovo je kraljevski klub bar je nekad bio i treba da igraju lijepo atraktivno i kad gube da gube ko ljudi a ne ko hebene zivotinje
svaka cast prijatelju, da je vise takvih korektnih navijaca bilo bi super....uljepso si mi dan....

btw ne treba da cudi sto kraljevski klub iskazuje siledzijsko ponasanje, pa kraljevi(vladari) i jesu vazda bili najvece siledzije(ako se suprostavis kralju bivas pretucen, ubijen ili zatvoren) -nikad oni nisu ni bili za fer play -pravo na arbitrarnu primjenu sile glavni je prerogativ svakog vladara i vlade...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 apr 2012, 07:31

Sajmerit je napisao/la:Lijepo upalite sebi UFC i gledate tucu krv,lomove i sve ostalo a ne da to gledamo u el clasicu,na kraju sezone nase novo pojacanje u odbrani mirko cro cop a na beku ce nam zaigrati gabriel gonzaga i sjebat cemo barcelonu sljedece sezone slomit cemo mesija,xavi,iniestu,fabregasa i citav ostali tim pa mozda onda uspijemo da ne prokockamo prednost pred kraj sezone i dignut cemo trofej sa velikim ponosom sto smo naucili kako se udarati i lomiti noge svima koji iole znaju igrati fudbal

Pretjerujes ;)

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 20 apr 2012, 08:36

2:2
HALA MADRID!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.