Ovi Bobcatsi su toliko loshi, da čak i nas offense izgleda odlicno. Taj bi trebao biti na dunk contenstu ove godine.
Asik ima slabiji FT procenat i od Shaqa.
I da, zaboravih .... We wan't White Mamba !
http://atdhenet.tv/46184/watch-chicago- ... miami-heat" onclick="window.open(this.href);return false;Giallorossi je napisao/la:Jel gleda ko sa Kingom? Molim za link plss
ja ne znam jesmo li mi njega potpisali na 2 ili 3 godine..mislim dvije i treca je nasa opcija.. ali nisam siguran ebiga..Nebi Jamesa ni istjerali da je opalio koga..ebiga super star i to se gleda brateFk_zeljo_1921 je napisao/la:Treba ovog Brewera trejdovati na kraju sezone, sta ce nam kad ne moze otvorene suteve pogoditi, a kamoli slobodnaDobro se drzimo za sad, šteta što Lebron nije Noahu opalio, imali bi manje problema nego sa Jonesom
L-Train je napisao/la:a jeste vidjeli Noaha revolverasa,pogodi jednom sa 5 metara i odmah se ufura
SaltCityAttack je napisao/la:L-Train je napisao/la:a jeste vidjeli Noaha revolverasa,pogodi jednom sa 5 metara i odmah se ufura
Noah nam najbolji danas 11p 4-4 fg nije to jednom bilo.
Izgleda da smo se opet predozirali u trecem periodu... nema dalje mi smo najgora ekipa treceg perioda...da je kako ovja period izbrisati iz ove nase igre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.