anonymousHD je napisao/la:Ma dali smo neki bzz gol, Benzema slabo ošutao, Ronaldo slučajno nekako stigao. Pa penal bio nad Riberyem, kad ga je Ramos povukao.

Pa igra preloše Bayern ove sezone, jedan BVB im održi lekciju a mi kao najbolji tim trenutno, kao najbolji tim Real u istoriji ne može meda, branimo se protiv njih. Uključi mozak, skontaj neke stvari. Real je u zadnje vreme rinaka od ekipe.
Jedva čekam da nas Barca spusti na zemlju, a Bayern da nas izbaci iz LP, jer s ovakvom igrom ne zaslužemo trofeje.

Hebo ga ti ,ako imas manje od 18 godina ,upozori me da se ne trudim
Bayern da igra prelose, ne bi bio u polufinalu lige prvaka, 2 u ligi, i u finalu kupa njemackog.
ne bi otresli 3-4 ekipe zaredom sa 7 golova u mrezi
BvB im je odrzao lekciju jer BvB ima super tim, sa jakim timskim duhom i otprilike postala su "crna macka" za bayern isto ko sto je barcelona "crna macka" za real zadnje 4 godine.
Najbolji tim trenutno ,nismo (jer je barcelona najbolji tim zadnje 3-4 godine i trenutno su sampioni i u lp i u primeri), najbolja ekipa u istoriji Reala, nismo(jer nemamo trofeja koji bi to potvrdili).
Sto se tice Barce, ja ne znam sta ti ocekujes, da pobjedimo Barcu?! pa oni su svjetlosnu godinu ispred nas po kvaliteti, jos igramo u gostima. Poraz je neizbjezan ,eventulano ako bude srece nerijesen rezultat.
Ukljuci malo mozak i skontaj neke stvari.