vidjet ćemo......VELEZDOGROBA je napisao/la:velagic u gradu s dzaficem
izgleda da ce biti ona moja:-)
asmira za trenera
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Asmir Džafić: U ovom momentu ne želim, od ljeta zašto ne?
Navodno je osim Džafića jedan od kandidata i trener kadeta i dojučerašnji kapiten Dženan Zaimović.
FK VELEŽ
Piše: **** 19.04.2012 u 14:48 sati.
Asmir Džafić je u posljednjih nekoliko godina dežrni kandidat za klupu Veleža. Pred bivšim napadačem Rođenih bez sumnje je blistava i trenerska karijera. Makar je to dokazao vodeći Neretvanac iz Opuzena sa kojim je nadomak podviga, odnosno plasmana u 2.HNL. Džafić je priznao da je danas obavio razgovor sa sportskim direktorom Veleža, Admirom Velagićem, ali u ovom momentu, kako kaže, nije spreman preuzeti vrući krompir.
"Ja i Mrkva smo prijatelji godinama i često se družimo u nekom od gradskih lokala. Tako je bilo i danas, šta je tu čudno?", pokušao je Džafić stati na loptu na početku razgovora za ****.ba.
Ipak nakon našeg insistiranja, Džafić je priznao da je na današnjoj kafi bilo razgovora o eventualnom preuzimanju Veleža.
"Velagić odavno nateže da dođem, ali mislim da trenutno nije pogodan momenat za to. Na ljeto bih sigurno prihvatio ponudu. Tada bih imao sve pred sobom, dok bi se ovako možda odmah na startu doveo u nezavidan položaj. Ekipa je u negativnoj seriji, a raspored je izuzetno težak, tako da u ovom momentu 99 % nisam zainteresovan za preuzimanje Veleža," izjavio je Džafić.
Navodno je osim Džafića jedan od kandidata i trener kadeta i dojučerašnji kapiten Dženan Zaimović. Adisa Obada s druge strane niko ne pominje. Iako je nižerazrednu Lokomotivu podigao iz pepela, Obad je daleko od povratka u Velež jer ga ne miriše direktor Tanović.
izgleda ništa od džafića.......
Navodno je osim Džafića jedan od kandidata i trener kadeta i dojučerašnji kapiten Dženan Zaimović.
FK VELEŽ
Piše: **** 19.04.2012 u 14:48 sati.
Asmir Džafić je u posljednjih nekoliko godina dežrni kandidat za klupu Veleža. Pred bivšim napadačem Rođenih bez sumnje je blistava i trenerska karijera. Makar je to dokazao vodeći Neretvanac iz Opuzena sa kojim je nadomak podviga, odnosno plasmana u 2.HNL. Džafić je priznao da je danas obavio razgovor sa sportskim direktorom Veleža, Admirom Velagićem, ali u ovom momentu, kako kaže, nije spreman preuzeti vrući krompir.
"Ja i Mrkva smo prijatelji godinama i često se družimo u nekom od gradskih lokala. Tako je bilo i danas, šta je tu čudno?", pokušao je Džafić stati na loptu na početku razgovora za ****.ba.
Ipak nakon našeg insistiranja, Džafić je priznao da je na današnjoj kafi bilo razgovora o eventualnom preuzimanju Veleža.
"Velagić odavno nateže da dođem, ali mislim da trenutno nije pogodan momenat za to. Na ljeto bih sigurno prihvatio ponudu. Tada bih imao sve pred sobom, dok bi se ovako možda odmah na startu doveo u nezavidan položaj. Ekipa je u negativnoj seriji, a raspored je izuzetno težak, tako da u ovom momentu 99 % nisam zainteresovan za preuzimanje Veleža," izjavio je Džafić.
Navodno je osim Džafića jedan od kandidata i trener kadeta i dojučerašnji kapiten Dženan Zaimović. Adisa Obada s druge strane niko ne pominje. Iako je nižerazrednu Lokomotivu podigao iz pepela, Obad je daleko od povratka u Velež jer ga ne miriše direktor Tanović.
izgleda ništa od džafića.......
Jao izrazavanja. Jeli ovaj novinar ili raji uz kaficu prepricava svoje misljenje. Krajnje neprofesionalno i neobjektivno. Trebala bi regulatorna agencija izdavati dozvole za portale majke mi mile.AlemC85 je napisao/la:Navodno je osim Džafića jedan od kandidata i trener kadeta i dojučerašnji kapiten Dženan Zaimović. Adisa Obada s druge strane niko ne pominje. Iako je nižerazrednu Lokomotivu podigao iz pepela, Obad je daleko od povratka u Velež jer ga ne miriše direktor Tanović.
Sta sad. Treba naparfemisati Obada da bi ga Tanovic mirisao. Pa covjece ispade Obad smrdi

svak zna da je aca otišo iz veleža zbog tane
-
- Kontakt:
Pa kakve veze ima radi koga je otisao. Sasvim je normalno da u toku radnog odnosa neko ode radi nekoga. To je normalno. Uopste ne vidim poentu u ovom svemu. Ok, Tana nemoze Obada - pa sta? Nemoze ni Mancini Dzeku, pa nije pao secer u vodu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Titova-Juga
- Kontakt:
I onda mi dodju neki i kritikuju me u vezi Demica kako ja imam pik na momka... 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
VELEZDOGROBA je napisao/la:velagic u gradu s dzaficem
izgleda da ce biti ona moja:-)
asmira za trenera
Bog te cuo!!^
Tana obavezno treba letiti iz kluba!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
On će otići tek kad ne bude rapa. ko i obično. i to zbog zdravstvenih problema.
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
pocelo je pocelo 

- Crveni_1922
ok kazniti novčano igrače, ali što suspenzija? smiješno, pa bolan Tana sada nam treba mir u kući......
Moram ponoviti, izgleda da niko nije vidio.K0MT je napisao/la:Rođeni, ima li neki video pregled sa utakmice?Pozdrav iz Prijedora.

nije bas najbolja slika,nista se ne vidi,pa je snimak unistenK0MT je napisao/la:Moram ponoviti, izgleda da niko nije vidio.K0MT je napisao/la:Rođeni, ima li neki video pregled sa utakmice?Pozdrav iz Prijedora.
Kad će biti pregled na BHT?

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
za trenera ne. ali za direktora da. kažu da je u njegovo vrijeme sve bilo redovno i da nije bilo zajebancije. đonko je pošten čovjek koji nije dopuštao trenutne marifetluke. zato je i popušio. jedan u nizu onih koje je tanović pregazio.Crveni_1922 je napisao/la:Himzu Djonku za trenera!!
ljudi još je rano za promjene, ima još 7 kola do kraja lige. sada se treba baciti na tekmu s Travnikom, dobilo smo ih jesenas u Kupu, samo nek se smire strasti, pa da hladne glave privedemo prvenstvo kraju.... 

-
- Kontakt:
Ja ti kazem - kad je god prilika da se srusi Velez ovdje NIODAKLE dodju likovi koji nikad prije nisu zalazili i odjednom pricaju da one koji su u klubu trebaju letit - nebitno ko je klubu. Ista je prica bila i sa svim ostalim ranijim ljudima u Velezu.
Ali pogledaj - konstanto, tacno ko sat. Svaki put, novi nickovi, novi likovi i iste price "na vjesala"...
Ja bi sad vratio Mirzu Varesanovica na klupu IZ INATA!
Ali pogledaj - konstanto, tacno ko sat. Svaki put, novi nickovi, novi likovi i iste price "na vjesala"...
Ja bi sad vratio Mirzu Varesanovica na klupu IZ INATA!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
[youtube][/youtube]kerzen je napisao/la:za trenera ne. ali za direktora da. kažu da je u njegovo vrijeme sve bilo redovno i da nije bilo zajebancije. đonko je pošten čovjek koji nije dopuštao trenutne marifetluke. zato je i popušio. jedan u nizu onih koje je tanović pregazio.Crveni_1922 je napisao/la:Himzu Djonku za trenera!!
naredne hefte ili sedmice ćemo dobiti novog trenera, pa ćemo vidjeti ko će biti....
pa raspitaj se humoristo. pitaj igrače.ra1981 je napisao/la:[youtube][/youtube]kerzen je napisao/la:za trenera ne. ali za direktora da. kažu da je u njegovo vrijeme sve bilo redovno i da nije bilo zajebancije. đonko je pošten čovjek koji nije dopuštao trenutne marifetluke. zato je i popušio. jedan u nizu onih koje je tanović pregazio.Crveni_1922 je napisao/la:Himzu Djonku za trenera!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.