FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 19 apr 2012, 15:23

Ma mi cemo dobit licencu 100% :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 19 apr 2012, 15:23

UPS je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la: Šta je s Hadžibegić ?
Nemojte svake godine preko neki štela da se provlačite. Znam ja da bi vi Prolića i slični kriminalaca, ali toga više nema.
Vratite dugove i otići će te bez ikakvi problema. Niko vam to ne mže osporiti, ali ako ljudi traže svoje pare, poput Musemića i ostali igrača kojim dugujete pare.
I uostalom ne pita se tu jedan čovjek, imaju komisije i to je to.
a sta je s savic zdravstveno 18 mjeseci? to moze ne osporiti, ovo moze
Kakve bolan Savić ima veze s ovim. Plačeno je koliko je trebalo biti i dobio je papire da ide.
Ovdje se duguje Musemiću koji neće da oprosti dug, igrači koji su igrali prije pet ili osam godina ili ako nemaš para do tih je ljudi da li će potpisati reporagram ili ne. Ako neće da potpiše tu nema nikakve veze Gracić, savez niti bilo ko drugi.
Licenca se ne može dobiti, da je ne znam ko u komitetu.
Ostavite se više te priče štimanja i komiteta, od kad su ljudi došli u naš fudbal pravimo velike pomake, od pobjeda na strani, pa sve do kažnjavanje koja idu po zaslugama.
Naprimjer otišli ste u Tuzlu i da nam stanje u fudbala puno bolje, s ovakvim sastavom i igrom Sarajeva nikad ne bi odnijeli bodove, nema veze što su lošiji od vas. Ali vi odete i uzmete bodove i oni se sad bore za opstanak. To je to šta sve radi komitet, za bolji fudbal u našoj ligi.
Potpis!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 apr 2012, 15:25

GunnerS je napisao/la:
... Pa zašto je Musemić potpisao taj reprogram ?! Mogao je ko i ovaj kreten nešto prdit al nije jer voli Fk. Sarajevo i želi mu sve najbolje. I nije samo Musemić takav, ima ih... ;)
samo da znas da je Musemic prvi ucijenio klub za potpis reprograma tako da ne stoji ta prica da on voli klub ;) o plbih i njegovim saznanjima i informacijama je suvisno pricati :D

p.s. aldinn1, nemoj ziv bio pricati o stvarima o kojima pojma nemas. ja okrenuo na salu sa tobom ali ti bas zavr'o. drzi se ti radije svoga golubarnika. mozda ste vi sad poceli pobjedjivati na strani ali mi to radimo od kad postojimo
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 19 apr 2012, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 apr 2012, 15:25

GunnerS je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:bojim se da bi mogli ostati bez evrope,narocito kad se sjetim svih dosad odluka saveza od 2005 kad nismo dobili licencu pa gavaric slucaj i ostalih kazni ,a nemamo svojih ljudi u komitetima,savezima,komisijama da oni nesto povuku.sta vise prije ce nas zavalit nego pomoc nesto.
Zašto da nam ne daju licencu ?! Zato što Gračić tako hoče ?! :lol: Možemo se samo nasmijat na to. Fk. Sarajevo nije davno počelo sa vraćanjem dugova igračima, trenerima, ljudima iz uprave. Radi se koliko može, da je prije moglo, moglo je, al ova uprava to nije mogla. Radi se na tome i sigurno da će licenca bit odobrena. Pa onda nebi trebali dobit ni drugi klubovi. Šta misliš da je Borac sve svoje izmirio, Široki ( moguće ), Željo ?! Ima toga sigurno i u drugim klubovima.
jedini dugovi Širokog su kazne disciplinske komisije dok se ne plate, sve ostalo uredno
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 15:27

Kevin je napisao/la: jedini dugovi Širokog su kazne disciplinske komisije dok se ne plate, sve ostalo uredno
Zato sam i napisao ( moguće ).
A što se tiče Musemića, čovjek je tražio i dobit će. A da ne voli klub, nebi ovolike godine čekao lovu. ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 apr 2012, 15:30

ja ti kazem kako je bilo. ja svoj klub ne bih ucjenio da je ne znam sta u pitanju

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 19 apr 2012, 15:38

UPS je napisao/la:ja ti kazem kako je bilo. ja svoj klub ne bih ucjenio da je ne znam sta u pitanju
Nemojte tako pljuvati po ljudima koje vole Sarajevo, a pogotovo po Musemiću. Šta hoćes čovjek čeka sedam ili osam godina svoje pare, eto ne znam tačno. Stavi se ti u tu poziciju da radiš negdje i da ti neko ne isplati pare koje si zaradio prije tri godine, sigurno bi rekao ne trebaju mi pare, volim svoju firmu nema dalje..
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 19 apr 2012, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2012, 15:42

Aldinn1 je napisao/la:
UPS je napisao/la:ja ti kazem kako je bilo. ja svoj klub ne bih ucjenio da je ne znam sta u pitanju
Nemojte tako pljuvati po ljudima koje vole Sarajevo, a pogotovo po Musemiću. Šta hoćes čovjek čeka sedam ili osam godina svoje pare, eto ne znam tačno. Stavi se ti u tu poziciju da radiš negdje i da ti neko isplati pare koje si zaradio prijetri godine, sigurno bih rekao ne trebaju mi pare, volim svoju firmu nema dalje..
To je tako jednostavno uzmi 20 000 KM i odnesi u FK Sarajevo iz "ljubavi", a ljude koji svoje zarađene pare traze ne diraj. Ovo je u granicama logike svakog covjeka.

Najvece zlo u FK Sarajevu je Dino Selimovic, kaze lik "kako ih nije stid da traze pare!? " sta ih ima biti stid ljudi hoce ono sto su zaradili.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 19 apr 2012, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 apr 2012, 15:43

Firma "MONDO" je Gracićeva firma, a Sarajevo koje je dužno oko 2,6 miliona KM i to bez kamata, duguje i bruku para toj Gracićevoj firmi. On će sve učiniti da Sarajevo ne dobije licencu dok su dug prema toj firmi ne riješi, a Olimpic bi onda najvjerovatnije "uhvatio" Evropu.

Sve bi bilo mnogo lakše da ne dugujete Graciću. Tu je problem.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 15:48

Elegant je napisao/la: Najvece zlo u FK Sarajevu je Dino Selimovic, kaze lik "kako ih nije stid da traze pare!? " sta ih ima biti stid ljudi hoce ono sto su zaradili.
Prvo, odkud tebi pravo da govoriš ko je kakvo zlo u Fk. Sarajevu ?! Nit si navijač nit si simpatizer, jednostavno ti ne voliš Fk. Sarajevo i onda tako kažeš za najboljeg direktora u posljeratnom Fk. Sarajevu. Prvo to Dino nije izjavio, ne bar tako. Drugo, fino im je svima dao reprogram duga i svaki normalan čovjek bi na to pristao, večina jeste. Zato ne znam kako on ispade NAJVEĆE ZLO ?! Najveće zlo su familija koja je otjerana iz Sarajeva kao i ovaj Gračić. To je ZLO a ne čovjek koji sve svoje živce gubi na Sarajevu.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 15:52

Znaci, ne vjerujem!

Manijaci dosli na ovu temu i raspravljaju o tome sta Sarajevo treba uraditi, ko je problem u Sarajevu, ko je lopov, a onda pogledas njihove dugove i pitas se, ko je ovdje lud :?
Oko za oko, zub za zub!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 apr 2012, 15:55

Ko drugom jamu kopa on sam u nju kopa a ne onaj u nju ne pada onaj na koga misliš ti

IZDRŽI SAMKE ! IZDRŽAĆE I SARAJEVO ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 19 apr 2012, 15:57

samir825 je napisao/la:Znaci, ne vjerujem!

Manijaci dosli na ovu temu i raspravljaju o tome sta Sarajevo treba uraditi, ko je problem u Sarajevu, ko je lopov, a onda pogledas njihove dugove i pitas se, ko je ovdje lud :?
Ovdje nije stvar u tome da vi imate dugove, a mi ih nemamo. Svaki klub u premijer ligi ima velike dugove i samim tim bilo koja uprava da dolazi u klub, a želi ozbiljno da se bavi tim klubom mora riješiti dugove koji su bili prije ili pomalo vračati kako se ima para. Dugova prema bivšim igračima vračati, a u isto vrijeme imati para davati redovno plate i biti stabilan klub.
Kod nas došli ljudi ozbiljno da rade i zato se sve polako radi i vrača..
Ovi kod vas došli i kontaju bez para nešto napraviti, optuživati druge i tražiti alibi ako ne dobiju licencu. To je najlakše, ako ne dobijemo licencu mažemo oči navijačima Gracić kriv i šuplje priče. Isto tako ne kažem da je Gracić čist i da nije papak. Ovo nije provociranje, ovo su činjenice koje su istinite. Lažu vas ljudi, a ja ovdje čitam kako imate upravu divnu. Mislim nije moj klub, ali mi je beze skroz da ste ovako slijepi.
Potpis!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 16:01

Aldinn1 je napisao/la: Ovdje nije stvar u tome da vi imate dugove, a mi ih nemamo. Svaki klub u premijer ligi ima velike dugove i samim tim bilo koja uprava da dolazi u klub, a želi ozbiljno da se bavi tim klubom mora riješiti dugove koji su bili prije ili pomalo vračati kako se ima para. Dugova prema bivšim igračima vračati, a u isto vrijeme imati para davati redovno plate i biti stabilan klub.
Ovi kod vas došli i kontaju bez para nešto napraviti, optuživati druge i tražiti alibi ako ne dobiju licencu. To je najlakše, ako ne dobijemo licencu mažemo oči navijačima Gracić kriv i šuplje priče. Isto tako ne kažem da je Gracić čist i da nije papak. Ovo nije provociranje, ovo su činjenice koje su istinite. Lažu vas ljudi, a ja ovdje čitam kako imate upravu divnu. Mislim nije moj klub, ali mi je beze skroz da ste ovako slijepi.
Ti kao navijac Zeljeznicara si kompetentan da komentarises upravu FK Sarajeva?
Oko za oko, zub za zub!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 19 apr 2012, 16:05

samir825 je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la: Ovdje nije stvar u tome da vi imate dugove, a mi ih nemamo. Svaki klub u premijer ligi ima velike dugove i samim tim bilo koja uprava da dolazi u klub, a želi ozbiljno da se bavi tim klubom mora riješiti dugove koji su bili prije ili pomalo vračati kako se ima para. Dugova prema bivšim igračima vračati, a u isto vrijeme imati para davati redovno plate i biti stabilan klub.
Ti kao navijac Zeljeznicara si kompetentan da komentarises upravu FK Sarajeva?
Nije bitno kojeg sam kluba navijač, uopče.
Potpis!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 16:06

@Aldin1, ja ne znam kako možeš sam sebe lagat ?! Kao što ti @samir reče, ti si kompetentan da kažeš kako koja uprava valja ili ne i ko je lopov i ko ne. TI nama došao da kažeš da nam uprava ne valja ?! :lol: :mrgreen:
Pa jadan nebio imaš temu NK Željezničar i tamo komentariši o svom klubu i o svojim problemima koje imate. I ako Bog da i titulu, kani se Fk. Sarajeva i nas koji za njega navijamo. Lakše nama a i tebi.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 16:07

Aldinn1 je napisao/la:
Nije bitno kojeg sam kluba navijač, uopče.

Kako nije bitno, jel ti placas tu upravu?
Ne, mi je placamo!

Imas svoj klub, i Boga ti mani se nas! Najiskrenije te molim!
Oko za oko, zub za zub!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 19 apr 2012, 16:10

Bez veze vam rasprava.Sarajevo ce dobiti licencu i igrati Evropske utakmice.I Oloimpic ce igrati utakmica,ali za dan Opcine Novi Grad.

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 19 apr 2012, 16:12

Ne gotivim Gracica ali on zna da mnogi nisu potpisali reprogram za FKS,a to su izmedju ostalih H.Musemic,Nedic,Turkovic,Cahtarevic,Zukic i dr.Da samo jedan nije potpisao od licence nema nista.Uprava FKS je napala Gracica da se Olimpic prepadne i putem licence ne izadje u Evropu.Po meni uprava je ovo beze uradila i sta ce se desiti za sljedecih dvadeset dana kada nam i zvanicno kazu NE MOZE.Dajemo im podrsku a sta ako bude negativno odosmo u belaj.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 16:14

john12 je napisao/la:Ne gotivim Gracica ali on zna da mnogi nisu potpisali reprogram za FKS,a to su izmedju ostalih H.Musemic,Nedic,Turkovic,Cahtarevic,Zukic i dr.Da samo jedan nije potpisao od licence nema nista.Uprava FKS je napala Gracica da se Olimpic prepadne i putem licence ne izadje u Evropu.Po meni uprava je ovo beze uradila i sta ce se desiti za sljedecih dvadeset dana kada nam i zvanicno kazu NE MOZE.Dajemo im podrsku a sta ako bude negativno odosmo u belaj.
Pa i ako bude tako, ja cu opet stati uz upravu, bolje i ne igrati jednu godinu Evropu, ali pokazati lopovima da imamo stav, dostojanstvo. Sarajevo ne moze propasti, toga se ne treba brinuti.
Oko za oko, zub za zub!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, johntravolta123, Lecler, riki46, spezial, tajsamja, Tarapi, Varijantas8 i 55 gostiju.