Koge-Horsens [email protected]
Single:
Turku-Helsinki [email protected]
Single:
Turku-Helsinki [email protected]
Single:
Atl.Madrid-Valencia [email protected]
Eto toliko od mene

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Citizen-X je napisao/la:ako neko ima kladjenje povreda DA/NE na Tipsarevicevom mecu neka slobodno odigra DA na solidan ulog - vec duze vrijeme Janko ima problema sa prstima stopalima i zuljevima a cisto sumnjam da ce se igrat samo 2 seta![]()
kvota obicno bude oko 3.5
sretno
Svaka cast kad imas muda to odigrati ,znam da je Belluci promjenjiv i nikad mu se ne zna ,ali ja sam hendikep forsirao nakon juceranjeg meca protiv Ferrera ,sve mu je polazilo za rukom ,perfektno igraoLeyton je napisao/la:Belluci-Hasse 2 3,70
A kvote na Hassea ko da igra protiv Kuertena jbt
bogumi šine dobarLeyton je napisao/la:Belluci-Hasse 2 3,70
A kvote na Hassea ko da igra protiv Kuertena jbt
Dobar dobar odlicno gadja decko,jel ono njega prozivase nedavno?Citizen-X je napisao/la:bogumi šine dobarLeyton je napisao/la:Belluci-Hasse 2 3,70
A kvote na Hassea ko da igra protiv Kuertena jbt6:2 uzima mu servis k'o Alija sirotanovićkom ugalj
Prolaz tipa lagan...forumash je napisao/la:Smrtni slučaj u porodici Djoković
http://www.****/s241573/Sport/Tenis ... _deda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dolgopolov H2 (5,5) 1,95
OVO SE NE SMIJE PROPUSTITI!
nek si se i ti javio ojebinoBaja_Zvjerka je napisao/la:Veceras Valencia vise zutih, kvota 2, prolazi uvijek u ligi i to ubjedljivo, a Atletico inace nije gruba ekipa..
Takodje, bejzbol, Chicago Sox h1, i St. Louis h1... Eto dosta od mene...
ja sam ga bio prozv'o al sam se vise nasalio nego proziv'o pa su mene na kraju prozivaliWarrick je napisao/la:Dobar dobar odlicno gadja decko,jel ono njega prozivase nedavno?Citizen-X je napisao/la:bogumi šine dobarLeyton je napisao/la:Belluci-Hasse 2 3,70
A kvote na Hassea ko da igra protiv Kuertena jbt6:2 uzima mu servis k'o Alija sirotanovićkom ugalj
Btw veceras:
Atletico-Valencija pm3-oba daju i 3 plus 2,26
Sporting-Bilbao ps 1(oba daju) 1,60
Ovo cu probati na naki manji ulog.
bravo Leytone ti si bicau i tonbe....i geek za tenis :ugeek:Leyton je napisao/la:Gilles Simon-Janko Tipsarevic 1 1,80
potpisujem - a ti se mani kvota 1.25dijabola je napisao/la:bravo Leytone ti si bicau i tonbe....i geek za tenis :ugeek:Leyton je napisao/la:Gilles Simon-Janko Tipsarevic 1 1,80
Indiana h1salebl je napisao/la:Nadam se da ce neko napisati nesto za NBA veceras...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.