FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

10.Skoro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 10.Skoro » 19 apr 2012, 13:44

bambur je napisao/la:Glupo je da se petljam jer ne radi se o mom klubu ali pošto znam da je ovaj lakovic neko od Olimpikovih uposlenika ili članova porodice onda moram reagovati jer je neobjektivan. Taj minus koji spominješ može biti da je recimo uračunat neki trošak za 2012-u ili da je bilo u plusu 200000 iz prošle godine ili misliš da je neko tako glup da izadje sa ovakvim podatkom i da ne zna sabrati dva i dva. Svi klubovi pa i moj Željo se susreću sa ovakvim stvarima jer se radilo i trošilo godinama neplanski, a sada je situacija takva da nema više prihoda sa više strana i nažalost klubovi se nalaze u teškim situacijama. Druga stvar koja je jako bitna je ta da stvarno Gracić već par puta po novinama poziva na gašenje kluba kojeg nije ni član mislim i ne znam otkud mu pravo na to. Zamislite da predsjednik Travnika kaže da bi bilo najbolje da se Željo ugasi ? Kakve bi bile reakcije ? Realno bez Želje i Sarajeva fudbal nema smisla u BiH i zato sam kao neko objektivan spreman uvijek podržati inicijative oba kluba. I da stanje na tabeli bude uvijek kao sada :)
Svaka cast...Ne znam odakle pravo gracicu da se izdize iznad kluba i da izigrava dusebriznika..Sarajevo ce biti sve drugo ce proci...Ovo dobro zapamtite dusmani...
Mi nikada odustati necemo...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 apr 2012, 13:45

Nastavte dop na pp mozete jedan drugome i cam ukljuciti ccc

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 13:47

damirfile je napisao/la:Nastavte dop na pp mozete jedan drugome i cam ukljuciti ccc
:lol: :lol: :lol:

Ozbiljno Mirza, vidis da te lik lozi, malo mu pogledaj postove, on navija za svakog zivog, a cisto sumnjam da bi navijac Sarajeva onako pisao da necemo dobiti licencu ;)
Oko za oko, zub za zub!

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:49

samir825 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Nastavte dop na pp mozete jedan drugome i cam ukljuciti ccc
:lol: :lol: :lol:

Ozbiljno Mirza, vidis da te lik lozi, malo mu pogledaj postove, on navija za svakog zivog, a cisto sumnjam da bi navijac Sarajeva onako pisao da necemo dobiti licencu ;)
@same e za to nezz ja sam mu se izvinuo jer kontam da navija za FKS, a postove mu nisam citao ni ti cu... ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 14:01

Ja ne znam što se palite oko gluposti. Jedina uprava koja zna šta radi i kojoj navijači vjeruju 100% je ova. Nit jedan član te uprave ne misli zlo klubu, što je najvažnije. Zato se ja ne brinem, ovo samo dušmani pokušavaju uzeti zadnju slamku spasa i vezati se za Fk. Sarajevo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 apr 2012, 14:07

pa nema na svijetu kluba koji ima vise dusmana od FK SARAJEVA .toliko opstrukcije i podmetanja nemozes vjerovat.treba dati maksimalnu podrsku RIZVANOVICU I upravi mislim da su ljudi na pravom putu.

jox

Post Postao/la jox » 19 apr 2012, 14:17

Vajdu ga Nijaze, vajdu ga Nijaze :o
SVAKE DRUGE SUBOTE
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!

ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 19 apr 2012, 14:21

Sustina danasnje vanredne sjednice je ta da je f.k.Sarajevo gotovo,pa sigurno izborilo Evropu,i polako pocinju pritisci da se to ospori.Cekao se kiks Sarajeve da se ne ide za zelni stol i da se maske jos ne otkrivaju.Posto im je Sarajevo pomrsilo racune preko medija se ponovo protura prica o stecaju kluba i preimenovanje u Sarajevo1946.
E sad vi vidite,Sarajevo je predalo za licencu kako ce komisija koja odlucuje o licenci dati Sarajevu prolaznu ocjenu.,a u medijama se spekulise o stecaju.
Gracic to radi na jedan kulturan nacin gdje preko medija vrsi pritisak na komisiju da ne izda licencu koja klubu zivot znaci.Vjerujte ukoliko ne prodje na ovaj nacin,budite sigurni ici ce i radikalnije tuzbom protiv komisije ukoliko izda licencu.Zivi bili pa vidjeli.!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2012, 14:23

Sta Gracic ima od toga sto Sarajevo nece dobiti licencu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 apr 2012, 14:27

Nakon što su danas na Koševu prozvali Nijaza Gracića, prvog čovjeka Olimpica kao glavnog krivca stanja u Fudbalskom klubu Sarajevo, kontaktirali smo Gracića, koji je za naš portal kazao:

„Ja sam bio na čelu tog kluba sedam mjeseci u tekućoj godini, ima brate revizorski izvještaj i lako ga je izvući. Prvo Sarajevo nema šansi da dobije licencu, ali nama naše njima njihovo. Ne bih ulazio puno u diskusiju i ne bih išao na nivou gosp. Rizvanovića. Mi smo manji klub i oni ga moraju doživjeti kao konkurenciju. Ne valja ovo Rizvanoviću što poziva na javni linč. Ja stojim iza svojih obaveza u Olimpicu, a neka oni stoje iza svojih. Da sam im mislio zlo, mogli smo izaći u Evropu, jer su Janjoš i Suljević potpisali reprogram dugova“, govori opušteni Gracić i dodaje:

„Moraju izaći u javnost kad tad i to veoma upravo ko je glavni krivac. Izaći sa imenom i prezimenom. Kad se uvijek nešto loše dešava krivac je Gracić. Mi smo mali klub koji neće odustati, istjeraćemo pravdu do kraja. Mogu nas mrziti ili šta već, ali me neće prepasti s ovim. Olimpic će igrati u Evropi, siguran sam. To znam“, zaključio je Gracić.
Za zivot cijeli!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 14:28

Elegant je napisao/la:Sta Gracic ima od toga sto Sarajevo nece dobiti licencu ?
Heh, pa hoče nazad u Sarajevo. Pa više se vrti love oko Fk. Srajevo nego oko OlimpiCa, to je sve. A on će nazad samo onda kada Sarajevo ne bude imalo nit jednog navijača živog, samo tada....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 apr 2012, 14:28

Elegant je napisao/la:Sta Gracic ima od toga sto Sarajevo nece dobiti licencu ?
pa nada se da ce biti 5 u prvenstvu i ako sarajevo nedobije licencu olimpic bi isao u evropu

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 14:29

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nakon što su danas na Koševu prozvali Nijaza Gracića, prvog čovjeka Olimpica kao glavnog krivca stanja u Fudbalskom klubu Sarajevo, kontaktirali smo Gracića, koji je za naš portal kazao:

„Ja sam bio na čelu tog kluba sedam mjeseci u tekućoj godini, ima brate revizorski izvještaj i lako ga je izvući. Prvo Sarajevo nema šansi da dobije licencu, ali nama naše njima njihovo. Ne bih ulazio puno u diskusiju i ne bih išao na nivou gosp. Rizvanovića. Mi smo manji klub i oni ga moraju doživjeti kao konkurenciju. Ne valja ovo Rizvanoviću što poziva na javni linč. Ja stojim iza svojih obaveza u Olimpicu, a neka oni stoje iza svojih. Da sam im mislio zlo, mogli smo izaći u Evropu, jer su Janjoš i Suljević potpisali reprogram dugova“, govori opušteni Gracić i dodaje:

„Moraju izaći u javnost kad tad i to veoma upravo ko je glavni krivac. Izaći sa imenom i prezimenom. Kad se uvijek nešto loše dešava krivac je Gracić. Mi smo mali klub koji neće odustati, istjeraćemo pravdu do kraja. Mogu nas mrziti ili šta već, ali me neće prepasti s ovim. Olimpic će igrati u Evropi, siguran sam. To znam“, zaključio je Gracić.
:lol: :lol: joj Gracica ma ko ih mrzi jel on normalan meni je drago kad bi sva tri kluba vidio u Evropi, na E.sceni prije nego Borca, ja nezz koji mu je vrag. :lol: ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2012, 14:35

MirzaGunner je napisao/la: :lol: :lol: joj Gracica ma ko ih mrzi jel on normalan meni je drago kad bi sva tri kluba vidio u Evropi, na E.sceni prije nego Borca, ja nezz koji mu je vrag. :lol: ;)
Prljavo igra nema sta, ali to sto kazes bolje i Olimpik nego Borac - valjda mogu nekako da ih stignu do kraja. Ako se dogodi da Sarajevo ostane bez licence to ce stvarno biti skandal, najbolje sacekati da se vidi ko je u pravu a ko ne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 14:39

Elegant je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la: :lol: :lol: joj Gracica ma ko ih mrzi jel on normalan meni je drago kad bi sva tri kluba vidio u Evropi, na E.sceni prije nego Borca, ja nezz koji mu je vrag. :lol: ;)
Prljavo igra nema sta, ali to sto kazes bolje i Olimpik nego Borac - valjda mogu nekako da ih stignu do kraja. Ako se dogodi da Sarajevo ostane bez licence to ce stvarno biti skandal, najbolje sacekati da se vidi ko je u pravu a ko ne.
@Ele jasta nego prljavo pa normlano ja vise volim da nasi klubovi izbore Evropu nego neki Zrinjski, Borac....
A to ako mi ostanemo bez licence to ce biti ravno katastrofi moj komsija, ali onda cu makar vas gledati i bodriti ako nista. :roll:

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 19 apr 2012, 14:45

Naravno Gracicu ici ces u Evropu sa Olimpicom kad to na tabeli zasluzis,nikako za zelenim stolom nije Sarajevo Sloboda.

High

Post Postao/la High » 19 apr 2012, 14:45

High je napisao/la:Licenca, Nijaz.. Toliko.
Kao što sam i rekao jučer. ;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 19 apr 2012, 14:51

lakovic je napisao/la:Je li ovo novo poniženje za ljude koji vole FK Sarajevo. Jović se zahvalio, a Musemić razmišlja. Ima li u ovom klubu išta konkretno. Pa možemo li išta napraviti iz prve na snagu. Sada se priča da je i Janjoš u opticaju.
lakovic je napisao/la:Opet dobre vijesti s Otoke. Dobro to ide, sve više imam taj utisak, a hoće li Gracić dobiti 90 posto ili ne. Pa čovjek ulaže i neka se niko ne brine, daće on svom Olimpicu.
lakovic je napisao/la:Kako jadan čovjek ovaj Vladavić. Dođe, ljudi ga spase od gepeka i onda pljuje. A da ne govorimo koliko laži u tekstu. Kao otjerane pominje igrače koji su našli inostrane angažmane, kao npr, Ješe, pa čak ima jedan koji još igra u Olimpicu. Zove se Kiso.
lakovic je napisao/la:Meni se čini da mnoge od nas koji navijamo za Želju ili Sarajevo žulja taj Olimpic. Trebalo nam je to. Tek kada se suočimo s milionima koje dugujemo to će biti dernek. Njih zaboli, Olimpic nikome nije dužan. A nama ostaje priča i Kosovskom boju. Postajemo smiješni, dok igrači Želje i Sarajeva vuku Gracića i slične za rukav da bi zaradili koju marku.
lakovic je napisao/la:

Malo je reći gluposti. To je drugorazredna turska roba (da je bar prvorazredna, pa makar i turska). Evo već sutra prilike da vidite kako izgleda prava ekipa. Prošle sezone su imali solidnu opremu, ali ove u Olimpicu imaju najbolju. Treba biti pošten i to priznati, a sigurno će nas i sutra potopiti. Žalosno je, mi smo veliki, a oblačimo igrače na pijaci. Ljudi plate i izgledaju kao ekipa.
lakovic je napisao/la:Nemam ja potrebu pričati o tome ko Gracića vuče za rukav, ali moja priča o Kosovskom boju aludira na stanje u Sarajevu i Želji. MILIONE su dužni, a to će se jednom morati platiti. Ovako Brković dođe, kupuje stolove za stoni tenis na Željin račun, pa nestane. Dođe opet, pa nestane. Tako je i u Sarajevu, samo ne znam kupuju li stolove. Nemojte zaboraviti da još godinu dana mogu reprogramirati dugove i onda se možemo pozdraviti s Evropom. Licencu neće biti lako dobiti. Ne razumijem zašto nekome smeta taj Olimpic. Imaju Ok odnose sa oba kluba, ne traže ništa i ne daju ništa Sarajevu i Želji. To što mogu Vladaviću ponuditi koji dinar, njihova stvar.
i pobjednički post vatrenog pitara
lakovic je napisao/la:Izgleda da dva najveća kluba grada Sarajeva nastavljaju raditi ozbiljno. Željo je prvi i sprema iznenađenja s pojačanjima, a vidim i Olimpic radi dobre stvari. Valjda će i treći sarajevski klub dovesti pojačanje poput nekog Durakovića ili nešto slično. Gdje padoše ljudi moji:)
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 14:52

senci-071 je napisao/la:Naravno Gracicu ici ces u Evropu sa Olimpicom kad to na tabeli zasluzis,nikako za zelenim stolom nije Sarajevo Sloboda.
@senci naravno dobro si to rekao, ako zasluzi sa dobrim rezultatima sto da ne nek ide u evropu, a ovako napadati Rizvanovica mislim nema dalje. :evil:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 apr 2012, 14:54

MirzaGunner je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Naravno Gracicu ici ces u Evropu sa Olimpicom kad to na tabeli zasluzis,nikako za zelenim stolom nije Sarajevo Sloboda.
@senci naravno dobro si to rekao, ako zasluzi sa dobrim rezultatima sto da ne nek ide u evropu, a ovako napadati Rizvanovica mislim nema dalje. :evil:
kad citiras nekoga, ne moras mu nick pisati, logicno je da se njemu obracas :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, juka55, samoFKS, skoJaa i 80 gostiju.