Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Upravo to. Momak jeste potencijal, ima sve udarce, ali nema konstantu.retro je napisao/la:Bellucci izgubio od Haasea.ebe lud, zbunjenog, upravo ona konstanta koju sam jucer spominjao,
Kuko je napisao/la:Medjutim, tesko je reci koliko dugo ce njegov bh izdrzati napade Nadala
Vavrinka nikad nije uzeo set Rafi (tako Višković reče).retro je napisao/la:Prije svega dobar mec bi mogao biti sutra sa Nadalom, Wawrinka je protiv njega uvijek dobro igrao, ali mu je falilo nesto da bi ga dobijao.
Tesko ce dobiti mec, ali ko zna, kad ga krene, onda moze dobiti bilo koga, pa tako i Nadala.
Spomenuo je formance Nishikoria gore, na njega sam zaboravio, a odgledao sam zadnjih nekoliko gemova.
Kei je bez problema dobijao servise, a na 4-4 je imao break loptu i cist forehand je ispucao u aut, u sljedecem gemu Berdych sa odlicnim Fh dosao do tri vezane mec lopte.
Steta za Nishikoria sto nema malo bolji servis, da ima bio bi sigurno TOP10 igrac, jak je na oba krila, napada, hvata lopticu u penjanju i lijepo ga je gledati kad je u elementu.
Odlicna 1/4 sutra, sve dobri mecevi.
Uzmi SK i SK+, te ES i miran si glede tenisa citave godine, a ne tamo neke levatske provincijalne tv stanice.legenda reala je napisao/la:Znači sumnje su mi tačne, ko je onaj stručnjak sa sax-a za tenis, pitam se jel retro il je formance![]()
Ipak je formance![]()
Edo najbolji koji je kročio će uzeti ovaj turnir![]()
Šta ovaj BN prenosi jel samo Đokovića ili![]()
![]()
Prije su prenosili i ostale mečeve, a jučer samo Đokovića![]()
Naravno da moze, ali se nadam da ce Murray proci.Monolog je napisao/la: Može li Berdych šta Murrayu? U posljednja 3 meča, 2x je slavio Čeh. Može li to podebljati? Jučer ga je Nishikori dosta namučio dok se Andy nije ni oznojio, tako da bi odmor mogao biti najveći problem (za Čeha naravno).![]()
Ne brini se, nece ni igrati.Simon - Haase ne bih gledao, taman kad bi se radilo o tome da taj meč odlučuje o eventualnom smaku svijeta.![]()
Nadal i Djokovic ladno prolaze, Simon i Murray - verovatno.Također, ne znam šta da očekujem od Wawrinke. Jučer se poigrao sa Almagrom, ali jučer je i Nadal uništio Kukushkina prepustivši mu samo 2 gamea u meču.Uglavnom, potrudiću se da odgledam Berdycha, al' sve su prilike da od tog neće biti ništa, tako da...
![]()
Voleo bih da Andy prodje, sto zbog D. Plavsica (koji je uzasno pristrasan), sto zbog @Virtu4la - da mu vidimo pulena protiv Novaka.Monolog je napisao/la:Vidim da mi je ost'o jedan viška.![]()
Kontam s kim ono Tsonga igra i bacim pogled na žrijeb kad ono - Simon.![]()
Jbg. A, evo Murray spasio 2 vezane break lopte i kasnije još jednu. Igra Berdonja odlično, mora se priznati. Šteta što ovo nije dobio, jer sad postoji mogućnost da se u Andyju probudila zvijer.
Kako vas otkrivam, još tebe da nađemMonolog je napisao/la:
Btw, Formance= necko_hz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.