Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ma u subotu će biti cirkus, Mourinho će opet neku defanzivnu taktiku, nećemo dirnut loptu, jedan ćemo imati šut i to Ronaldo s 35 metara. Primit ćemo 2-3 gola, živce će skočiti, hirove će istresti na igračima Barcelone, biće par crveni. I to je to. Utakmica za prespavvat...
Ili ćemo voditi 1:0 a Penaldo će promašiti stopostotnu šansu zbog pritiska kojeg ima a koji se zove igranje protiv Messija, pa ćemo izgubiti 3:1anonymousHD je napisao/la:Ma u subotu će biti cirkus, Mourinho će opet neku defanzivnu taktiku, nećemo dirnut loptu, jedan ćemo imati šut i to Ronaldo s 35 metara. Primit ćemo 2-3 gola, živce će skočiti, hirove će istresti na igračima Barcelone, biće par crveni. I to je to. Utakmica za prespavvat...
CAMP MOU!
Gdje ste prijatelji madridisti, nego kad nam vracate Kaku
:D:D
imal kod vas ovi napacenih i ljubomorni dusa:D sretno vam u el clasiku. da abd pobijedite oni djecicu, eto sinoc izgubise znas kak mi je drago, a i da abd prodjete bayern pa u finale s celzijem. navijam za vas i za 10-u tituli LP. sretno. pozz od rossonera

imal kod vas ovi napacenih i ljubomorni dusa:D sretno vam u el clasiku. da abd pobijedite oni djecicu, eto sinoc izgubise znas kak mi je drago, a i da abd prodjete bayern pa u finale s celzijem. navijam za vas i za 10-u tituli LP. sretno. pozz od rossonera

Some of us only see in red and black Forza Milan
kakva opservacija,ti ko da si produkt veze saurmana i mandraxa,pritisak igranja protiv mesia,hebo i mesia i pritisak koji on stvara a vala i tvoje postanjeNamiks je napisao/la:Ili ćemo voditi 1:0 a Penaldo će promašiti stopostotnu šansu zbog pritiska kojeg ima a koji se zove igranje protiv Messija, pa ćemo izgubiti 3:1anonymousHD je napisao/la:Ma u subotu će biti cirkus, Mourinho će opet neku defanzivnu taktiku, nećemo dirnut loptu, jedan ćemo imati šut i to Ronaldo s 35 metara. Primit ćemo 2-3 gola, živce će skočiti, hirove će istresti na igračima Barcelone, biće par crveni. I to je to. Utakmica za prespavvat...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ova postava je sasvim OK. Dobro je što si stavio Kaku umjesto Di Marije, je nekako mi se cini da nije u formi zbog povrede. Samo bi ja više volio da Higuain bude u početnom sastavu, jer Benzema mi djeluje dosta sporo,umorno,nekako bez žara, a i u posljednje vrijeme mu treba dosta prilika da bi zabio.emir18 je napisao/la:po meni bolja bi bila ova
iker
arbeloa-ramos-pepe-marcelo
khedira-alonso
kaka-ozil-c ronaldo
benzema
S obzirom da je AS oduvijek volio praviti senzacije od nekih podataka pa tako piše naslov COENTRAO IGRAO OD PRVE MINUTE U SVIH PET PORAZA REAL MADRIDA
Vrijedi dodati kako je u tih pet poraza od prve minute igralo još nekoliko igrača među kojima su dva kapitena i najbolji igrač ove momčadi Xabi Alonso
Vrijedi dodati kako je u tih pet poraza od prve minute igralo još nekoliko igrača među kojima su dva kapitena i najbolji igrač ove momčadi Xabi Alonso
CAMP MOU!
vrijedi dodat i to da je taj podatak jedno ogromno s.ranje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Svi ostali podatci su dobri kad AS napiše, a samo ovaj je sra.nje... Odlučite se? Šta se nadate? Da ćemo izvući bod? Da ćemo ih možda pobediti?
Pa mi u ovoj sedmici gubimo dva trofeja. Veoma lagano... A onda u subotu će nas i Sevilla dobit, jer će nam faliti par igrača radi crvenih kartona... 

pa jel tebi normalno napisat kao npr ronaldo i kasiljas su standardni u real madridu, real madrid je izgubio toliko utakmica i u tim utakmicama kao standardni prvotimci pojavili su se oni, jel to tebi djeluje kao neki normalan podatak, koji ima ikakve veze i dodirne tacke sa zdravim mozgom, kao nesto realno, normalno, bitno? alo ba, daj dodjite malo sebi majka mu stara :S ako je to logicno, normalno, fer, realno i ne znam sta vec sve onda ne znam
- tyler durden
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Svi ostali podatci su dobri kad AS napiše, a samo ovaj je sra.nje... Odlučite se? Šta se nadate? Da ćemo izvući bod? Da ćemo ih možda pobediti?Pa mi u ovoj sedmici gubimo dva trofeja. Veoma lagano... A onda u subotu će nas i Sevilla dobit, jer će nam faliti par igrača radi crvenih kartona...
Nece izgubit niko nikakve trofeje.
Od Barce cemo izgubit sto je sasvim normalno postalo , Bayerna cemo dobit 2-0

Sevilla ce da olize peticu nakon sto se kutarisemo Bayerna

real kada je bio u stanju prokockati 10 bodova prednosti protiv levatskih timova onda svakako moze da i ostane bez ijedne titule,smijesno je nadati se necemu na camp nou ljudi su protiv chelsea imali 25 udaraca na gol a kakva je kod nas odbrana i casillas u zadnje vrijeme bice im dovoljno 10 suteva.A za bayer daj boze da prodjemo dokle god murinho nastavi igrati kukavicki protiv jakih ekipa nema od reala nista,mogli smo dokrajciti bayern da smo dali jos jedan gol al special one hoce defanzivu u timu koji kroz citavu historiju gaji napadacki fudbal al ajd i ako ne osvojimo nista navikli smo mi gubiti,nalozit cemo se sljedece sezone opet da cemo sve osvojit i tako u nedogled

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Slazem se s tobom.. I Iker, mozda bi bilo pametno trampit ga za Neuera..Uz naravno dovodjenje Aguera ,Cavanija i dobrog stopera..Sajmerit je napisao/la:real kada je bio u stanju prokockati 10 bodova prednosti protiv levatskih timova onda svakako moze da i ostane bez ijedne titule,smijesno je nadati se necemu na camp nou ljudi su protiv chelsea imali 25 udaraca na gol a kakva je kod nas odbrana i casillas u zadnje vrijeme bice im dovoljno 10 suteva.A za bayer daj boze da prodjemo dokle god murinho nastavi igrati kukavicki protiv jakih ekipa nema od reala nista,mogli smo dokrajciti bayern da smo dali jos jedan gol al special one hoce defanzivu u timu koji kroz citavu historiju gaji napadacki fudbal al ajd i ako ne osvojimo nista navikli smo mi gubiti,nalozit cemo se sljedece sezone opet da cemo sve osvojit i tako u nedogled![]()
ja ne vjerujem sta vi pisete i kako je moguce da ste takve pesimiste, ko da crni oblaci stalno stoje iznad vas i kise ljevaju dok pisete svaki post, prestrasno nesto
- tyler durden
- Kontakt:
Sajmerit je napisao/la:real kada je bio u stanju prokockati 10 bodova prednosti protiv levatskih timova onda svakako moze da i ostane bez ijedne titule,smijesno je nadati se necemu na camp nou ljudi su protiv chelsea imali 25 udaraca na gol a kakva je kod nas odbrana i casillas u zadnje vrijeme bice im dovoljno 10 suteva.A za bayer daj boze da prodjemo dokle god murinho nastavi igrati kukavicki protiv jakih ekipa nema od reala nista,mogli smo dokrajciti bayern da smo dali jos jedan gol al special one hoce defanzivu u timu koji kroz citavu historiju gaji napadacki fudbal al ajd i ako ne osvojimo nista navikli smo mi gubiti,nalozit cemo se sljedece sezone opet da cemo sve osvojit i tako u nedogled![]()
Casillas je standardno dobar protiv Barce , ne sikiraj se ti za njega

Posto pola vas izgleda ne prati kako treba, Mourinho u svim dosadasnjim gostujucim utakmicama lige prvaka igrao defanzivnije cak je mjenjao i formaciju u defanzivniju. Protiv Bayerna to sad nije mogao jer su neki igraci bili povrijedeni.Pokusao je zatvorit utakmicu jer je 1-1 bio dobar rezultat. Ne znam sta serete bezveze, izgubiti 2-1 je sasvim dobar rezultat kad se uzme u obzir da smo igrali protiv Bayerna ,nase crne macke u Evropi, u gostima i da su dali gol u 90oj minuti

Zar stvarno mislis da ce Bayern na SB igrat onako kako igra na AA ?

Mislis da Mourinho nece nafurat nnas najjaci sastav da odigraju najbolje sto mogu pred svojim navijacima na svom stadionu ?

edit: a ovaj sto pise da treba trampit Ikera za Neuera ,nek se objesi istog trenutka

- anonymousHD
- Kontakt:
Pišemo realno, digli smo se protiv Bayern, rekli da ih možemo dobiti, a ljudi nas ubili u svim segmentima igre... Real pada, Real je umoran, Real je gotov. I zato ćemo lagano sve trofeje da ispustimo. Još jedna od onih glupih sezona... Šteta, fkt, bili smo na dobrom putu... 

Ovo za Ikera nema smisla, Iker je jedna od legendi i ikona kraljevskog kluba, kapiten, svaki golman ima par gafova, a Casillas je dokazano dobar golman, više puta proglašen za najboljeg svjetskog i evropskog golmana.L_blancos je napisao/la:Slazem se s tobom.. I Iker, mozda bi bilo pametno trampit ga za Neuera..Uz naravno dovodjenje Aguera ,Cavanija i dobrog stopera..Sajmerit je napisao/la:real kada je bio u stanju prokockati 10 bodova prednosti protiv levatskih timova onda svakako moze da i ostane bez ijedne titule,smijesno je nadati se necemu na camp nou ljudi su protiv chelsea imali 25 udaraca na gol a kakva je kod nas odbrana i casillas u zadnje vrijeme bice im dovoljno 10 suteva.A za bayer daj boze da prodjemo dokle god murinho nastavi igrati kukavicki protiv jakih ekipa nema od reala nista,mogli smo dokrajciti bayern da smo dali jos jedan gol al special one hoce defanzivu u timu koji kroz citavu historiju gaji napadacki fudbal al ajd i ako ne osvojimo nista navikli smo mi gubiti,nalozit cemo se sljedece sezone opet da cemo sve osvojit i tako u nedogled![]()
Ako Real bude igrao odbrambeno i pokušavao se braniti kao Chelsea, sigurno je da će izginuti i primiti par komada, jer jednostavno Real ne igra tako. Ako Real igrao napadački kao što je igrao u zadnjoj utakmici (uzvratna utakmica u kupu), tada mogu parirati Barceloni i onda može da bude svega

Poznavajući Mourinho-a, velike su šanse da će se postaviti odbrambeno i da će Real na kraju izvući deblji kraj

Zadnja izmjena: first, dana/u 19 apr 2012, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Nadam se da ovo samo pilite naopako a ne mislite ovo ozbiljno, koji vam je qrac "defanziva" na aa ,pa nije bayern cukaricki i nije grupna faza vec polufinale, dokrajcit bayerna! Kakva je to priča pa do 90 min je bilo nerijeseno,a ova prica o barceloni,nikad svjesno ne bi pisao da znam da cemo izgubit i slicna sranja,ja sam navijao za Madrid i kad je Ronaldo igrao u barci i rusio sve rekorde a titula na kraju zavrsi u Madridu, malo pozitive nije na odmet u zraku ,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
ako si ti stvarno mislio da real moze razvalit bayerna na AA, ti si ludanonymousHD je napisao/la:Pišemo realno, digli smo se protiv Bayern, rekli da ih možemo dobiti, a ljudi nas ubili u svim segmentima igre... Real pada, Real je umoran, Real je gotov. I zato ćemo lagano sve trofeje da ispustimo. Još jedna od onih glupih sezona... Šteta, fkt, bili smo na dobrom putu...

brat bratu ti nisi gledao tekmu, cuj ljudi nas ubili u svim segmentima igre

+1tyler durden je napisao/la:ako si ti stvarno mislio da real moze razvalit bayerna na AA, ti si ludanonymousHD je napisao/la:Pišemo realno, digli smo se protiv Bayern, rekli da ih možemo dobiti, a ljudi nas ubili u svim segmentima igre... Real pada, Real je umoran, Real je gotov. I zato ćemo lagano sve trofeje da ispustimo. Još jedna od onih glupih sezona... Šteta, fkt, bili smo na dobrom putu...![]()
brat bratu ti nisi gledao tekmu, cuj ljudi nas ubili u svim segmentima igre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.