Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
dobra ti ta postava bez ramosa, prosto genijalnaLBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Arbeloa Pepe Varane Marcelo
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Naša najjača ekipa.S ovih 11 bi razvalili Barcu u subotu
legenda reala je napisao/la: I Konjić je dobro objasnio za ove prekide i loše postavljanje Ramosa, Pepea, Alonsa.
Jednostavno ljudi su igrači koji nemaju mozga, ali ne izbijaju lopte nego nešta divljaju i elegantno posmatraju loptu
LenBias je napisao/la:dobra ti ta postava bez ramosa, prosto genijalnaLBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Ova s RAmosom,Benzom i Ozilom van forme dobro prolazi protiv Bayerna inačetyler durden je napisao/la:LenBias je napisao/la:dobra ti ta postava bez ramosa, prosto genijalnaLBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Ova postava moze proci jedino protiv Granade
Sa ovom postavom vjerovatno bi oborili rekord po broju primljenih golova od Barcelone.LBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Ma ne vjerujem.Nije im neki napad 23 šuta uz 72% lopte i 0 golovaSaurman je napisao/la:Sa ovom postavom vjerovatno bi oborili rekord po broju primljenih golova od Barcelone.LBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Nek su ti Varane ,Sahin,Kaka i Higuain u formi. I nek igraju formaciju koju je Real odrigrao par puta u zivotu,gdje nema playmakera.I on bi protvi Barce u ovoj postaviLBJ MVP je napisao/la:Ova s RAmosom,Benzom i Ozilom van forme dobro prolazi protiv Bayerna inačetyler durden je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Ova postava moze proci jedino protiv Granade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.