Pa dobro onda se zapitaj u sta si potrosio godine ako ti je to provala...Mlad si imas jos vremena da napredujes i da se za par godina zgrozis nad takvim izjavama...KapioFootball je napisao/la:Eto meni je provala a imam 2010.Skoro je napisao/la:Pa jeste...To je provala ako si star 12 godina...KapioFootball je napisao/la:Valdes: Eh sto volim ovaj rezim, Drogba zabija, a ja lezim...
phaha
Provala sa fejsa
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Mi nikada odustati necemo...
- KapioFootball
- Kontakt:
ccc10.Skoro je napisao/la: Pa dobro onda se zapitaj u sta si potrosio godine ako ti je to provala...Mlad si imas jos vremena da napredujes i da se za par godina zgrozis nad takvim izjavama...
Nemoj mi se praviti pametan, a cuj zapitaj se gdje si potrosio svoje godine? To je moj problem...
I jos imam vremena da se zgrozim nad takvim izjavama, jel procitas ti ikad to sto napises?
Zasto bi se zgrozio, zato sto metiljavi valdes ne moze odbraniti ni jedne lopte???
E sta sve necu procitati na ovom forumu cccc
Vi bi samo da se svadjate
HALA MADRID!!!
Citam ove komentare i nemogu da vjerujem, da vecina navijaca Barce smatraju svoj tim najboljim na svijetu i onda kazu nismo imali srece. Pa nije valjda da Barca igra na srecu?? Ok vidjeli smo da igraju na penale, ali sada jos i na srecu pa to bi bilo previse.
E nek' casillas moze...Pa sta ce braniti neometan covjek puca i jos uz samu stativu...Ali nije to poenta...Poenta je da je tebi provala sto je neki jad napisao na fejsu...Pa jeste provala...Bas se provalio...I on, a i ovi sto im je to kao smjesno...KapioFootball je napisao/la:ccc10.Skoro je napisao/la: Pa dobro onda se zapitaj u sta si potrosio godine ako ti je to provala...Mlad si imas jos vremena da napredujes i da se za par godina zgrozis nad takvim izjavama...
Nemoj mi se praviti pametan, a cuj zapitaj se gdje si potrosio svoje godine? To je moj problem...
I jos imam vremena da se zgrozim nad takvim izjavama, jel procitas ti ikad to sto napises?
Zasto bi se zgrozio, zato sto metiljavi valdes ne moze odbraniti ni jedne lopte???
Mi nikada odustati necemo...
al glavno ZGROZIO, cuj lik se ZGROOOOOOOOZIO na fazon neciji, strasno 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ništa ti ne čitaš.dinoze je napisao/la:Citam ove komentare i nemogu da vjerujem, da vecina navijaca Barce smatraju svoj tim najboljim na svijetu i onda kazu nismo imali srece. Pa nije valjda da Barca igra na srecu?? Ok vidjeli smo da igraju na penale, ali sada jos i na srecu pa to bi bilo previse.
Jes' vidio majket', lik mu puca sa 2 metra, neometan, i njima je to greška Valdesa, njima je to povod za ismijavanje nekoga, za smišljanje ovih blamažnih izjava...nađi mi golmana za kojeg bi mogao reći da bi odbranio ono...nemojte da kenjate bez veze...činjenica je da je Valdes primio gol iz jednog jedinog šuta u okvir, al' Bože moj pa nije to bio šut sa 40 metara, pa da možete ismijavati Valdesove kvalitete zbog toga...10.Skoro je napisao/la:E nek' casillas moze...Pa sta ce braniti neometan covjek puca i jos uz samu stativu...Ali nije to poenta...Poenta je da je tebi provala sto je neki jad napisao na fejsu...Pa jeste provala...Bas se provalio...I on, a i ovi sto im je to kao smjesno...
nismo srece imali sinoc al nikako pa nista nije htjelo da udje ,kad onog loba sanceza ja vec skocio mislio gol
,chelsea sinoc ko sto sam i zamisljo da ce igrat ,samo kontre a i to nisu imali ,jednu i dadose gol cc,po meni je alves zakazo kod te kontre previse je u naprijed bio sto sam i govorio da ce se osvetit ak bekovi budu previse naprijed ,xavi moro trcat za ramiresom kod gola chelsea, al opet nema veze hajd moze se dobit dva razlike chelsea u utorak,ko sto guardiola kaze mora u sljedecoj utakmici nesto i uc u gol 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Jedini krivac može biti Messi, mislim da je ono on pogriješio na sredini kad je pokušao driblat' Lamparda, a ovaj mu uzeo loptu. Znači ne krivim ga, nigdje to još nisam spomenuo, nigdje veze, al' mislim da je realnije prvo Messija spomenut, pa tek onda nekog drugog, što se tiče krivca (ako ćemo ga već tražit).barca_87 je napisao/la:nismo srece imali sinoc al nikako pa nista nije htjelo da udje ,kad onog loba sanceza ja vec skocio mislio gol,chelsea sinoc ko sto sam i zamisljo da ce igrat ,samo kontre a i to nisu imali ,jednu i dadose gol cc,po meni je alves zakazo kod te kontre previse je u naprijed bio sto sam i govorio da ce se osvetit ak bekovi budu previse naprijed ,xavi moro trcat za ramiresom kod gola chelsea, al opet nema veze hajd moze se dobit dva razlike chelsea u utorak,ko sto guardiola kaze mora u sljedecoj utakmici nesto i uc u gol
- KapioFootball
- Kontakt:
Ok provalio sam se, cao sad10.Skoro je napisao/la:E nek' casillas moze...Pa sta ce braniti neometan covjek puca i jos uz samu stativu...Ali nije to poenta...Poenta je da je tebi provala sto je neki jad napisao na fejsu...Pa jeste provala...Bas se provalio...I on, a i ovi sto im je to kao smjesno...KapioFootball je napisao/la:ccc10.Skoro je napisao/la: Pa dobro onda se zapitaj u sta si potrosio godine ako ti je to provala...Mlad si imas jos vremena da napredujes i da se za par godina zgrozis nad takvim izjavama...
HALA MADRID!!!
Ništa ti ne čitaš.mandraX je napisao/la:dinoze je napisao/la:Citam ove komentare i nemogu da vjerujem, da vecina navijaca Barce smatraju svoj tim najboljim na svijetu i onda kazu nismo imali srece. Pa nije valjda da Barca igra na srecu?? Ok vidjeli smo da igraju na penale, ali sada jos i na srecu pa to bi bilo previse.
Jasta vidim svaki post, nismo imali srece. Pa ili si najbolji ili igras na srecu nema druge. Ok, ima i ona da igras na penale ali necemo o tome.
Pa de mi reci stručnjak kako bi ti nazvao ono sinoć? Prečka, stativa, još dosta dobrih prilika...možda neznanje, kao što onaj sinoć reče na temi Chelsea?dinoze je napisao/la: Jasta vidim svaki post, nismo imali srece. Pa ili si najbolji ili igras na srecu nema druge. Ok ima i ona da igras na penale ali necemo o tome.
Ovdje su podpuno u pravu. Jos sto mi ne ide u glavu kada je izgubio loptu nije ni krenu trcati nazad, nego lagano ono kao alibi trckaranje.mandraX je napisao/la:Jedini krivac može biti Messi, mislim da je ono on pogriješio na sredini kad je pokušao driblat' Lamparda, a ovaj mu uzeo loptu. Znači ne krivim ga, nigdje to još nisam spomenuo, nigdje veze, al' mislim da je realnije prvo Messija spomenut, pa tek onda nekog drugog, što se tiče krivca (ako ćemo ga već tražit).barca_87 je napisao/la:nismo srece imali sinoc al nikako pa nista nije htjelo da udje ,kad onog loba sanceza ja vec skocio mislio gol,chelsea sinoc ko sto sam i zamisljo da ce igrat ,samo kontre a i to nisu imali ,jednu i dadose gol cc,po meni je alves zakazo kod te kontre previse je u naprijed bio sto sam i govorio da ce se osvetit ak bekovi budu previse naprijed ,xavi moro trcat za ramiresom kod gola chelsea, al opet nema veze hajd moze se dobit dva razlike chelsea u utorak,ko sto guardiola kaze mora u sljedecoj utakmici nesto i uc u gol
[youtube][/youtube]
mislio sam da je se povrijedio ali dobro je
nakon toga je izgubio loptu i primili smo gol... ali nema veze vratit će to on u utorak
mislio sam da je se povrijedio ali dobro je

nakon toga je izgubio loptu i primili smo gol... ali nema veze vratit će to on u utorak

Sinoć mi je najsmješnije bilo zabijanje Alexisa u Terry-a, jbt odbi' se lik kao da je puko' u zid 

mandraX je napisao/la:Pa de mi reci stručnjak kako bi ti nazvao ono sinoć? Prečka, stativa, još dosta dobrih prilika...možda neznanje, kao što onaj sinoć reče na temi Chelsea?dinoze je napisao/la: Jasta vidim svaki post, nismo imali srece. Pa ili si najbolji ili igras na srecu nema druge. Ok ima i ona da igras na penale ali necemo o tome.
Ja bi to nazvao nepreciznost ili tehnicka slabost.
Njima da je Celsi dozvolio da se razmasu i da pucaju neometano oni bi ga i zabili, ovako nisu mogli.
Nema to sa srecom nista, pogresno je govoriti mi smo najbolji ali eto fali nam sreca. ( to samo govore navijaci BiH repke)

- adriano_leite
- Kontakt:
Kolumbo sta ima?dinoze je napisao/la: Ja bi to nazvao nepreciznost ili tehnicka slabost.
Njima da je Celsi dozvolio da se razmasu i da pucaju neometano oni bi ga i zabili, ovako nisu mogli.
Nema to sa srecom nista, pogresno je govoriti mi smo najbolji ali eto fali nam sreca. ( to samo govore navijaci BiH repke)
Cuj tehnicka slabost, naravno da jeste, Messi, Alexis, Fabregas, Xavi, Iniesta, sve su to tehnicki slabo potkovani igraci

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Kolumbo sta ima?dinoze je napisao/la: Ja bi to nazvao nepreciznost ili tehnicka slabost.
Cuj tehnicka slabost, naravno da jeste, Messi, Alexis, Fabregas, Xavi, Iniesta, sve su to tehnicki slabo potkovani igraci.
Jeste oni su vanzemaljci koji nemogu pogrjesiti. Mozda ti nisi gledao tekmu ili mozda nikada nisi igrao fudbala aktivno. Kako bi ti nazvao ono kada Mesi krene driblati pa odmah izgubi loptu ili kada Fabregas ima nesto zamisljeno u glavi a lopta mu ode 3 metra negdje drugo. Znaci ne radi se o tome da su oni tehnicki slabi igraci nego da su sinoc pravili tehnicke greske jer ih je Celsi dobro stisnuo.
Kakve bolan tehnicke greske ljudi ti pogode dvije stative , fule kamaru sansi.To se zove sreca i nista a ne ometanje protivnika.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- adriano_leite
- Kontakt:
Praviti tehnicke greske, imati tehnicku slabost, biti tehnicki slab, su razliciti pojmovi. Tehnicka greska, kada je neko dobro tehnicki potkovan i desi se greska jer je ipak i on samo covjek, dok je tehnicka slabost, odraz stanja kvalitete tehnike nekog igraca, npr. tehnicki slab igrac je nas Pandza. Tehnicka slabost u istu recenicu ne moze da ide sa imenima: Messi, Cesc, Xavi, Iniesta, Alexis. Jednostavno ne moze, ali sada vidim kada uporedim ova tvoja dva posta, da je u prvom postu bio samo lapsus, posto u drugom postu govoris o tehnickim greskama.dinoze je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Kolumbo sta ima?dinoze je napisao/la: Ja bi to nazvao nepreciznost ili tehnicka slabost.
Cuj tehnicka slabost, naravno da jeste, Messi, Alexis, Fabregas, Xavi, Iniesta, sve su to tehnicki slabo potkovani igraci.
Jeste oni su vanzemaljci koji nemogu pogrjesiti. Mozda ti nisi gledao tekmu ili mozda nikada nisi igrao fudbala aktivno. Kako bi ti nazvao ono kada Mesi krene driblati pa odmah izgubi loptu ili kada Fabregas ima nesto zamisljeno u glavi a lopta mu ode 3 metra negdje drugo. Znaci ne radi se o tome da su oni tehnicki slabi igraci nego da su sinoc pravili tehnicke greske jer ih je Celsi dobro stisnuo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kako ti znaš da bi tražili? btw. Kakve veze sve ovo ima sa Realom? Onako iz čista mira znaš, vidovit si? Pusti ti Real, brini se za svoje. Salutira vam Drogba.adriano_leite je napisao/la: Ma jok kakav penal, ne placem ja zbog penala i sudija. Samo kazem da bi iz vaseg tabora trazili penal na onu situaciju i plalakli nakon meca, sto se da vidjeti iz posta iza, ali ti nisi dovoljno inteligentan i sposoban da razumijes neke stvari, pa ti je oprosteno. Ponestat ce mi slika covjecje ribice da vam je postavljam ovdje, ali ona ima veci nivo inteligencije od pojedinih. Ali evo jedna k'o za tebe.
I ona se ibreti i pita sta li je to u tvojoj glavi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.