Evo nema panike, ali reci ako znašHigh je napisao/la:Ne paničite bezveze, uživajte.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne lupaj kakav Husic covjek 27 godina ima.samir825 je napisao/la:Evo bas sad citam, bas mi je dragoEvolution87 je napisao/la:Sesar i Haskic zabijaju za Olimpisku selekciju, nadati se da ce i Lištici uvaliti koji![]()
Dobar je ovaj Sesar drama, jedno od boljih pojacanja
A i Husic je zabio jedan, od 4 gola, tri dala nasi momci
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Frka je oko licence.ekran je napisao/la:Evo nema panike, ali reci ako znašHigh je napisao/la:Ne paničite bezveze, uživajte.
Licenca, Nijaz.. Toliko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koji Nijaz? Zar se ne duguju pare Nediću, Musemiću, Zukiću, Krupincu itd. Zbog njih visi licenca, to zna cijeli grad.High je napisao/la:Licenca, Nijaz.. Toliko.
Izgleda da kod nas jednostavno ne moze bez nekih turbulencija opet se dovodi u pitanju licenca za evropu prije svega zbog dugovanja prema nekim igracima

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Mislim da nisu htjeli reći ovi u klubu a da je ta licenca upitna cijelo vrijeme. Sada se traži krivac a ustvari klub nema pare da plati ove koji su zapeli da im se plati njihovo.
-
- Kontakt:
ne bi ulazio u koje kriv za ovu situaciju ,al mislim da ako nedobijemo licencu da se necemo oporavit 2-3 god .otici ce 5-6 glavni igraca zbog toga sto neigraju evropu ,klub gubi od uefe pare ,od publike na evropskim utakmicama a da ne govorim o ugledu kluba a na kraju krajeva za te evropske tekme se zivi.
Ma vratit ce se dugovi, kad je Sloboda nasla onolike pare, naci ce i Sarajevo.
Mozda je i bolje da to sada rijesimo, i da taj problem vise ne vucemo za sobom.
Ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da nam ne daju licencu
Mozda je i bolje da to sada rijesimo, i da taj problem vise ne vucemo za sobom.
Ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da nam ne daju licencu

Oko za oko, zub za zub!
Pisati ovde o licenci I dugovanjima da se nasladjuju dusmani je po meni van svake pameti.
-
- Kontakt:
Iako ti se cini prese.vanje ali ima nas nekih kojima je u interesu stabilno i jako sarajevo, iako smo tako reći sportski neprijatelji, sve ovo se lako može desiti i Želji, Olimpiku, i svakom klubu u BiH i šire. Prema tome forum je mjesto za raspravu, a to se sve manje ili više naslućujesenci-071 je napisao/la:Pisati ovde o licenci I dugovanjima da se nasladjuju dusmani je po meni van svake pameti.
bordobijeli je napisao/la:ne bi ulazio u koje kriv za ovu situaciju ,al mislim da ako nedobijemo licencu da se necemo oporavit 2-3 god .otici ce 5-6 glavni igraca zbog toga sto neigraju evropu ,klub gubi od uefe pare ,od publike na evropskim utakmicama a da ne govorim o ugledu kluba a na kraju krajeva za te evropske tekme se zivi.
ja navijaca boze sacuvaj
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Mislim da si potpuno u pravu, a najezda Manijaka na nasu temu, samo to potvrdjuje.senci-071 je napisao/la:Pisati ovde o licenci I dugovanjima da se nasladjuju dusmani je po meni van svake pameti.
Jel zna neko, kada krecu momci za Siroki?
Oko za oko, zub za zub!
Želji se i desilo,prekjučer smo isplatili 32.000 eurBlueBoy1921 je napisao/la:Iako ti se cini prese.vanje ali ima nas nekih kojima je u interesu stabilno i jako sarajevo, iako smo tako reći sportski neprijatelji, sve ovo se lako može desiti i Želji, Olimpiku, i svakom klubu u BiH i šire. Prema tome forum je mjesto za raspravu, a to se sve manje ili više naslućujesenci-071 je napisao/la:Pisati ovde o licenci I dugovanjima da se nasladjuju dusmani je po meni van svake pameti.

Nema se tu šta naslađivati,to je realnost,naših pola para od Džeke je otišlo zbog tužbih za koje su krivi bivši uposlenici(Direktor).Više od pola stvari i kod vas i kod nas ne izlazi u javnost,nego se debili prepucavaju,a pojma nemaju sa čim se klubovi moraju da bore(najviše sa dušmanima iz vlastitih redova).Istina je da smo u boljoj situaciji ali je to daleko od idealnog,al ide na bolje.
pozdrav
Einigkeit und Recht und Freiheit
- MirzaGunner
- Kontakt:
"Revizori su rekli da FK Sarajevo ima sve uslove za licencu. Međutim, podmeću nam sa svih strana, od novinara, bivših trenera, do bivših predsjednika. Nijaz Gracić u kontinuitetu nudi rješenje, a jedan je od glavnih krivaca za sadašnje stanje. Kada je on bio predsjednik 2005. godine klub nije dobio licencu i neka nam ne daju 'dobronamjerne' savjete", rekao je Rizvanović.
Oko za oko, zub za zub!
-
- Kontakt:
Ja ne znam otkud pravo Gracicu koji je predsjednik jednog kluba da se mijesa u poslovanje i rad drugog kluba, te da nudi recepte za spasavanje. Njemu je bitno da Olimpic izbori Evropu zato se petlja oko Sarajeva.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- MirzaGunner
- Kontakt:
@same hvala sto si fino to objasnio.Potpis!samir825 je napisao/la:"Revizori su rekli da FK Sarajevo ima sve uslove za licencu. Međutim, podmeću nam sa svih strana, od novinara, bivših trenera, do bivših predsjednika. Nijaz Gracić u kontinuitetu nudi rješenje, a jedan je od glavnih krivaca za sadašnje stanje. Kada je on bio predsjednik 2005. godine klub nije dobio licencu i neka nam ne daju 'dobronamjerne' savjete", rekao je Rizvanović.

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Po ovom naslovu na Sportsport.ba covjek bi rekao Gracic se nasao na press konferenciji, Rizvanovic ustao, uzeo stolicu, gruh u glavu, kome ti nudis ujedinjenje, i pricas kako si donio pare u klub.. Pa ga digne, pa onda uzme od kamermana stalak pa ga ubije svog, krv siklja.. A covjek rekao 2,3 recenice Gracicu koji opstruira rad kluba.. Smijesno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- MirzaGunner
- Kontakt:
@Baja ja nezz sto se vi petljate u nase ''stvari''Baja_Zvjerka je napisao/la:Po ovom naslovu na Sportsport.ba covjek bi rekao Gracic se nasao na press konferenciji, Rizvanovic ustao, uzeo stolicu, gruh u glavu, kome ti nudis ujedinjenje, i pricas kako si donio pare u klub.. Pa ga digne, pa onda uzme od kamermana stalak pa ga ubije svog, krv siklja.. A covjek rekao 2,3 recenice Gracicu koji opstruira rad kluba.. Smijesno...
Tako ako nemate potrebe da pistete nesto bitnije na nasoj temi ja bi zamolio da nepisete bezveze.Hvala.

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Trenutno korisnika/ca: fks74, N3R3D, nedimmmm1337 i 25 gostiju.