Ja sam se oduvjek pitao sta je sa Pericom,lik je odlican tehnicar suter i sta sve ne,ali onakav tip igraca je mogao biti zvjezda 80tih godina ili glavni baja u mahali,ali igrac danasnjeg fudbala koji se igra na trku nikako neAldinn1 je napisao/la:Samo, neće nikako da mi uđe u glavu da jedan Stanić i Jamak imaju prednost ispred Stančeskog. Ne zbog ove utakmice, i ova dva gola. Več momak je strašan vezni igrač i žao mi je što propada na klupi, stvarno.rossoner je napisao/la:Taman neka je u subotu,koliko god nekima ne odgovaralo ja mislim da je bolje vec u nedjelju.
Taman poslije tekme na Zoster proslaviti.
Ja bih volio Elvira vidjeti od pocetka.
Ovaj Stanceski cudan do neba,nema ga nema nigdje i odjednom bljesne. Ja jos uvijek mislim da je on kvalitetan igrac koji bi mogao cesce da igra ali svi znamo da nije ni do koga drugog no do njega samog.
Ramic predobar na pripremnim,na prijateljskim ali kad ga Amar ubaci imam osjecaj da se ne trudi,da mu je mrsko...
Najbolje mu je da ide negdje gdje će igrati stvarno...
Volio bi da je tekma u subotu i to u 20 : 00 i da opet napunimo Grbavicu ...
Generalno,zao mi je momka,bio sam ubjedjen kao i svi da ce on biti strasno pojacanje,ali sam je kriv sto ne zeli trcati i izgarati na terenu. perica sa pola svrakine motorike u kombinaciji sa bekricem i zebom na suprotnim stranama mi bi imali solidnu ekipu za mozda i neku novu stepenicu u evropi/aziji

a za subotu,pa ja imam svoj tim da pratim,nisam pacenik koji se fura da je navijac reala i barce...
licno meni bi bolje odgovarala nedelja zbog obaveza,ali sto se mora nije tesko,a zeljo se ne propusta