Ovi Bobcatsi su toliko loshi, da čak i nas offense izgleda odlicno. Taj bi trebao biti na dunk contenstu ove godine.

Asik ima slabiji FT procenat i od Shaqa.

I da, zaboravih .... We wan't White Mamba !

i gospodin sa mog avatara uci da podignu atmosferu...
  i gospodin sa mog avatara uci da podignu atmosferu... ..mislim da ce sutra Deng i Noah igrati protiv Miamia...zato odmaraju Wade i Bosh, tako da  Rose i Deng odmaraju takodjer...mislim da ce u najmanju ruku Deng igrati
..mislim da ce sutra Deng i Noah igrati protiv Miamia...zato odmaraju Wade i Bosh, tako da  Rose i Deng odmaraju takodjer...mislim da ce u najmanju ruku Deng igrati .. pa u pizdu materinu vise  jest gadna sezona da ne moze biti gadnija...**** te prva pozicija  kad  mi nezdravi ulazimo u playoff...Boozer nam je najzdravi igrac, sve ostalo boluje od neceg  ili nisu spremni dovoljno...pa nikako ovo da se stabilizuje i mi smo definitivno u kurcu ako ovako  ostane pred playoff..daj boze da ozdravi  otac  sto prije ejr nam je potreban mnogo
.. pa u pizdu materinu vise  jest gadna sezona da ne moze biti gadnija...**** te prva pozicija  kad  mi nezdravi ulazimo u playoff...Boozer nam je najzdravi igrac, sve ostalo boluje od neceg  ili nisu spremni dovoljno...pa nikako ovo da se stabilizuje i mi smo definitivno u kurcu ako ovako  ostane pred playoff..daj boze da ozdravi  otac  sto prije ejr nam je potreban mnogo Ja ne znam kako je moguce imati toliko razlicitih povreda u nekoliko mjeseci,ccc... Stvarno šteta, nadam se da je ovo sve iz prestrožnosti i da ga Thibs ne zeli preopteretiti, ali ne izgleda dobro..
  Ja ne znam kako je moguce imati toliko razlicitih povreda u nekoliko mjeseci,ccc... Stvarno šteta, nadam se da je ovo sve iz prestrožnosti i da ga Thibs ne zeli preopteretiti, ali ne izgleda dobro.. ..Boozer ako veceras ne odigras utakmicu kako treba onda  se upucaj...isto vazi i za Denga
..Boozer ako veceras ne odigras utakmicu kako treba onda  se upucaj...isto vazi i za Denga

http://atdhenet.tv/46184/watch-chicago- ... miami-heat" onclick="window.open(this.href);return false;Giallorossi je napisao/la:Jel gleda ko sa Kingom? Molim za link plss
 ..dobro se mi nosimo bez oca
..dobro se mi nosimo bez oca  ..vjerujem da  Thibs nece da  ovo prikazuje sve  sa Rosom i Ripom...treba  malo i sakrit ebiga
..vjerujem da  Thibs nece da  ovo prikazuje sve  sa Rosom i Ripom...treba  malo i sakrit ebiga
 Dobro se drzimo za sad, šteta što Lebron nije Noahu opalio, imali bi manje problema nego sa Jonesom
  Dobro se drzimo za sad, šteta što Lebron nije Noahu opalio, imali bi manje problema nego sa Jonesom  
ja ne znam jesmo li mi njega potpisali na 2 ili 3 godine..mislim dvije i treca je nasa opcija.. ali nisam siguran ebiga..Nebi Jamesa ni istjerali da je opalio koga..ebiga super star i to se gleda brateFk_zeljo_1921 je napisao/la:Treba ovog Brewera trejdovati na kraju sezone, sta ce nam kad ne moze otvorene suteve pogoditi, a kamoli slobodnaDobro se drzimo za sad, šteta što Lebron nije Noahu opalio, imali bi manje problema nego sa Jonesom
 Noah se sad napalio, bit ce svega veceras
  Noah se sad napalio, bit ce svega veceras  
 .. daj boze da se ne predoziramo i da ovo odigramo kako smo i do sada
.. daj boze da se ne predoziramo i da ovo odigramo kako smo i do sada
L-Train je napisao/la:a jeste vidjeli Noaha revolverasa,pogodi jednom sa 5 metara i odmah se ufura
SaltCityAttack je napisao/la:L-Train je napisao/la:a jeste vidjeli Noaha revolverasa,pogodi jednom sa 5 metara i odmah se ufura
Noah nam najbolji danas 11p 4-4 fg nije to jednom bilo.
Izgleda da smo se opet predozirali u trecem periodu... nema dalje mi smo najgora ekipa treceg perioda...da je kako ovja period izbrisati iz ove nase igre

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.