FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pola čovjek, pola zvijer, ime mu je Didijer ! Chelsea Football Club !
Odlazi Safete.
Jasta nego je bilo , Drogba ih raznosio po terenu , u skok igri pogotovoVolimLiverpool je napisao/la:Ja baš mislim da je bilo kontra ,više igrača bilo na Drogbi nego na Messiju![]()
Biće ovo zanimljivo.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj, jedva čekam El Clasico pa da vidim ove pozdrave i dizanje protivničkih igrača nakon napravljenog faula, ugodna ćaskanja između suprotstavljenih strana, dizanje ruku nakon napravljenog prekršaja...
Jah, sad ide korida u režiji španskih medija, Jose Mourinha i "debila" poput Marcela, Pepea i Ramosa s jedne, te Busquetsa, Pedra (ako bude igrao) i Alvesa s druge strane.
Yebo fudbal.

Jah, sad ide korida u režiji španskih medija, Jose Mourinha i "debila" poput Marcela, Pepea i Ramosa s jedne, te Busquetsa, Pedra (ako bude igrao) i Alvesa s druge strane.
Yebo fudbal.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa na kome će drugom bit ako ne na Drogbi, kad je jedini od 90 minuta, proveo 10 na polovini Barce, mozda i manje.VolimLiverpool je napisao/la:Ja baš mislim da je bilo kontra ,više igrača bilo na Drogbi nego na Messiju![]()
Biće ovo zanimljivo.
Inter 2 večeras opet pobjedi 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa vrsila se redaljka jer 4 igraca u odbrani koja su igrala nisu imali potrebe da cuvaju svoje igrace, pa su mogli da pokriju Drogbu, dok ako tako igras na Messiju, eto lopte na krilo i to je 90% prodor i gol. Za svaki slucaj su veznjaci pokrivali Messija, tako da ih je bilo u svakom momentu po 3. Drogba ne znam koga je otresao, jer kada god sam ga vidio u posjedu, on se bacio na travu i simulirao prekrsaj. Sinoc su to radili Ronaldo i Ribery, dana je to bio Drogba.Devil je napisao/la:Upravo,na Drogbi se prava redaljka vrsila,tako da slika pomalo lose odslikava situaciju na terenu,pogotovo sto ni izbliza Messi nije bio ovoliko cuvan.Namiks je napisao/la:S tim da je i na Drogbi bilo igrača koliko na Messiju, ali je Drogba otresao svakog od njih.DesimaL je napisao/la:Evo kako je večerašnji Chelseajevu taktiku vidio Emmanuel Frimpong (slika s njegovog Twittera)
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
U jedno sam siguran da ce ili Real ili Chelsea u uzvratnoj utakmici ove vecerasnje promasaje skupo platiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sjecam se da je protiv Valencie imao dosta takvih situacija i cesto je isao driblati igraca, cak je i prosao nekoliko puta..tad sam se ponadao da je napokon skupio hrabrosti za 1vs1 situacije, ali on me demantuje iz utk u utk...mandraX je napisao/la:Možda i mi ovdje previše kenjamo, imao je on dosta dobrih utakmica, nedo Bog da ja ovim postom gore želim da kazem da je on los igrac, nema sanse, lik je masina...mozda je i ovo stalno vracanje lopte neka Pepova taktika, nešto slično...al' kad ti se ukaže prilika, kad ideš 1 na 1 sa igračem, šta fali pokušat' proć', ako uspije - 90% je gol, ako ne - 'ebaji ga, ko ne riskira - taj ne profitira.... A Alexis je večeras imao par sličnih situacija...enobarca je napisao/la:Napokon neko ko shvata o cemu pricam, bravo!!!mandraX je napisao/la:Slažem se sa @enobarca, Alexis zaista u nekim situacijama kad treba krenut naprijed, pokušat predriblat, on nema mudda za to, nego stalno vraća loptu natrag...ne može tako stalno ebem mu mater...ima strašnu tehniku, brzinu, al' jednostavno nema mudda...o njegovoj realizaciji, bar što se tiče ove večerašnje tekme, ne treba trošit tastaturu, zaista no comment, mora poraditi na tome...definitivno...
- legenda reala
- Kontakt:
A ovdje LBJMVP,Portilo,nanek sa jedne i Romario, bparena i mandrax sa druge.Monolog je napisao/la:
Yebo fudbal.

Pravi El Clasico sa obje strane

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- KapioFootball
- Kontakt:
Valdes: Eh sto volim ovaj rezim, Drogba zabija, a ja lezim...
phaha
Provala sa fejsa
phaha
Provala sa fejsa

HALA MADRID!!!
Drogba je otresao skoro svakoga ko mu je krenuo u duel,a simuliranja je bilo samo u jednom slucaju.Jbg coveku su 34 godine vec na zalost svih ljubitelja fudbala i normalno da je vise podlozan bolovima nego ostali pogotovo sto je on gotovo svaki napad Chelsea trcao gore dole,Puyola i Mascherana je po dva puta samo tako otresao u duelu,Busquetsa isto tako ali je i primio udaraca kao niko na terenu veceras.adriano_leite je napisao/la:Pa vrsila se redaljka jer 4 igraca u odbrani koja su igrala nisu imali potrebe da cuvaju svoje igrace, pa su mogli da pokriju Drogbu, dok ako tako igras na Messiju, eto lopte na krilo i to je 90% prodor i gol. Za svaki slucaj su veznjaci pokrivali Messija, tako da ih je bilo u svakom momentu po 3. Drogba ne znam koga je otresao, jer kada god sam ga vidio u posjedu, on se bacio na travu i simulirao prekrsaj. Sinoc su to radili Ronaldo i Ribery, dana je to bio Drogba.Devil je napisao/la:Upravo,na Drogbi se prava redaljka vrsila,tako da slika pomalo lose odslikava situaciju na terenu,pogotovo sto ni izbliza Messi nije bio ovoliko cuvan.Namiks je napisao/la:
S tim da je i na Drogbi bilo igrača koliko na Messiju, ali je Drogba otresao svakog od njih.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne'am volje ni razmisljati o El-Clasicu...ovo večeras me razočaralo, al' zaista...nisam očekivao neko razvaljivanje Chelsea kao što su neki ovdje pisali, barem ne rezultatsko razvaljivanje, Barca ih je igrom razvalila, nadigrala...al jbg...ne pije vode...al' sigurno da je ušao onaj Alexisov lob, moglo je doći do demoliranja Chelsea...otvorili bi se, i tu bi im bio kraj...
Ne znam ni čemu ovo pišem, al' jednostavno ne mogu shvatit' da je ovakvu tekmu Barca izgubila
Još kad tamo pročitam neke komentare kako je Chelsea zasluženo dobio, pa onaj jedan reče kako ih Barca nije nadigrala...Bože!
Dobro kažu ovi, Chelsea je jedini klub protiv kojeg je Guardiolina Barca igrala, a nije pobjedila...
Ne znam ni čemu ovo pišem, al' jednostavno ne mogu shvatit' da je ovakvu tekmu Barca izgubila

Još kad tamo pročitam neke komentare kako je Chelsea zasluženo dobio, pa onaj jedan reče kako ih Barca nije nadigrala...Bože!
Dobro kažu ovi, Chelsea je jedini klub protiv kojeg je Guardiolina Barca igrala, a nije pobjedila...
Alexis Sanchez flop of the match.
Ne znam šta se motalo po glavi Guardiole kad je odlučio dovesti ovog kloca za 40 mil.
Barca mnogo bolja standardno velik posjed lopte ali ovaj put i ogroman broj promašenih šansi Sanchez 2, Fabregas 2 , Busquets 1, Chelsea je to kaznio sa jednim šutem na utakmici.Revanš će biti veoma zanimljiv.
Ne znam šta se motalo po glavi Guardiole kad je odlučio dovesti ovog kloca za 40 mil.

Barca mnogo bolja standardno velik posjed lopte ali ovaj put i ogroman broj promašenih šansi Sanchez 2, Fabregas 2 , Busquets 1, Chelsea je to kaznio sa jednim šutem na utakmici.Revanš će biti veoma zanimljiv.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
nedo bog da se ovo desilo u suprotnom 16ercu.. uh kakve bi se rasprave sad vodile

ser del barça es el millor que hi ha !
Hajde, niste odavno.Saurman je napisao/la: Ne znam šta se motalo po glavi Guardiole kad je odlučio dovesti ovog kloca za 40 mil.![]()
Ovo je bio čist prekršaj, nije bio penal jer je bilo van 16 metara.Scof1eld je napisao/la:nedo bog da se ovo desilo u suprotnom 16ercu.. uh kakve bi se rasprave sad vodile
Naravno da bi bile,ipak je prekrsaj vani.Nije red da se za tako nesta svira penal.Scof1eld je napisao/la:nedo bog da se ovo desilo u suprotnom 16ercu.. uh kakve bi se rasprave sad vodile![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Odakle vam pravo da razmisljate o demoliranju, Messi je najbolji igrac na svijetu svih vremena, a nije nikad pogodio Chelseju iako je odigrao sedam tekmi.
Imajte postovanja prema igracima koji su zaustavili "carobnjaka", i naravno da je zasluzena pobjeda, jer Chelsea je iskoristio jedinu sansu, odigrali su maksimalno korektno bez grubih startova i bez pomoci sudija.
Imajte postovanja prema igracima koji su zaustavili "carobnjaka", i naravno da je zasluzena pobjeda, jer Chelsea je iskoristio jedinu sansu, odigrali su maksimalno korektno bez grubih startova i bez pomoci sudija.
Sami su krivi za ovaj poraz i nema izgovora
ne možeš mašiti 4 extra prilike u polufinalu LP, a da ne budeš kasnije kažnjen za to. To su stara nepisana fudbalska pravila.
Sreca u nesreci, pa imaju još 90 minuta revanša gdje mogu i moraju zabiti 3 gola - jer Valdes NITI JEDINI **** ŠUT NIJE U STANJU ODBRANITI
(dok sa druge strane, Čeh skida 5 šuteva).

Sreca u nesreci, pa imaju još 90 minuta revanša gdje mogu i moraju zabiti 3 gola - jer Valdes NITI JEDINI **** ŠUT NIJE U STANJU ODBRANITI

Izvini, ti si očito zadovoljan igrom Sancheza.mandraX je napisao/la:Hajde, niste odavno.Saurman je napisao/la: Ne znam šta se motalo po glavi Guardiole kad je odlučio dovesti ovog kloca za 40 mil.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I šta sad @mandraX za Messija reći, opet nije gol dao Chelseau, treba li ga kudit zato što nije dao gol u velikoj utakmici kao što se kudio Ronaldo sinoć? 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.