RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 18 apr 2012, 19:53

VELEZDOGROBA je napisao/la:ASMIR DZAFIC -ADIS OBAD
HOCEMO OVAJ TANDEM NA KLUPI NASEG VOLJENOG KLUBA????

tanovicu ako volis velez ovo ces odradit!!!!!

ili mozda neces jer od njih ne mozes tal uzimat.
nek te stid ako je ovo EUROPSKI VELEZ
A jedan Mitrović da se dovede ponovo ? Dokazani stručnjak ili da se praksaju neki na nama.
Who dares, wins !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 apr 2012, 19:58

mitorvic vise nece da cuje za velez

a ova dvojica su nase legende kluba ljudi koji vole klub
radili bi za platu
ne treba im smjestaj ,hrana po restoranu
bar cemo tu usparat fine pare kad se zna da je cickovo ulje i onaj debil imali 4000 km mjesecno

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 18 apr 2012, 20:00

Čekaj, kako misliš šta je uradio osim što je doveo sponzore? :lol: Pa šta je ovo, je li moguće ovo ...

Najbolje da ti on iz premijerske stolice dođe na klupu i vodi klub, pa po potrebi uđe na mjesto centarfora i zavuče koji Rudaru iz Prijedora ...

ok svaka cast, doveo je sponzore, al sta ces opet igracima kasne plate ili ih nikako nema, doveo je sponzore(finansiski smo stabilni,ko fol ) a rezultati nikakvi ili ih nikako nema itd..!! nezz druze al mene samo zanima rezultat ,nista vise!! eto imamo sponzore al nemamo rezultat, a ovo drugo nebi komentariso..
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 apr 2012, 20:01

Da se osvrnem na ovaj nemili dogadjaj koji se desio Knezevicu i ovom drugom momku.

Stvarno nisam upucen previse u trenutno stanje u Velezu sto se tice uprave,igraca, itd...slabije pratim,ali moram stati u odbranu Knezevica jer tog momka poznajem od malih nogu licno.

Da je Knezevic takav covek kao sto pricate,kojem je Velez usputna stanica,on bi nakon prve epizode u kojoj su ga zajebali celni ljudi Veleza za pare otisao u Zrinjski ciju je ponudu imao na stolu,ali nije otisao bas zato sto je Velez doziveo kao svoj klub koji mu je omiljeni uz Partizan.Uz pricu sa njim odusevljen je bio ljudima iz samog grada i emocijom kojom se dozivljava Velez u Mostaru i iz ljudskih razloga nije otisao u tabor najveceg rivala,a pritom je bio ponizen i ispaljen za lovu.

Opijanja i ja osudjujem,ali recite mi koji to fudbaler ili covek ne voli da se opusti?Uostalom ako vec to utice na igru,pa gde je trener da ga upozori,pa i vi navijaci?Koliko sam video ima tu slikanja sa pivom u Velezovim fan klubovima itd...vasa je odgovornost ista.Ne treba samarati,ali lepo popricate i usmerite.

Budite srecni sto imate takvog momka u timu i pored tih izleta sa alkoholom jer on Velez stvarno dozivljava sa emocijom,a i kad igra sigurno ne zabusava vec je kao sto jedan vas navijac-forumas rece pitbul.

Smesno je da se taj neki sto ga je napao vadi na dejstvovanja njegova u ratu ili vec njegovog oca ne znam ni sam.Bezveze je hvatati ljude na tu bolnu tacku i prikupljati jeftine poene.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 18 apr 2012, 20:42

Ovo danas je bilo vrhunac tuge..
Mogu pričati o našoj djeci ili nesposobnim igračima sa strane, i jedni i drugi imaju identičan problem da neznaju
igrati lopte, ja nisam grozniju utakmicu odavno gledao nisam.
I mogu sad svi spominjati majku i Varešanoviću i Tani i petom i desetom, ali treba staviti ruku na srce ne može se od govana pita praviti. Demić ušao u 2 poluvremenu zamal umro nije nakraju utakmice i bio je više posvećen razgovoru sa dedarskom tribinom, katastrofa, da nebi sad pojedinačno, Bandoviću svaki respekt nije mi jasno kako lik ne brani u nekoj puno boljoj ekipi i boljoj ligi, i Knežević sa razbijenom pačom i poslije svih sranja najbolje izgleda na terenu...
Ostali... neznam to je bilo na nivou ekipe učenika sa posebnim potrebama, da nije tužno bilo bi smiješno :(
I može otići Tana, otišao je Varešanović eto, a ko će doći... Koja budala će se s ovim glupostima nositi i s idiotima devriti. Prokleta avlija...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 apr 2012, 21:54

Halo... de loptu na zemlju. Trezveno razmisljati.

Nemoze se napredovat ako se citav klub ispremecavao svako 6 mjeseci. Nemozete SVAKOG izbacit iz kluba. De svi malo prespavajte, umijte se pa ponovo ovamo. :D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2012, 22:04

pa rođeni moji ovo se nedavno desilo i sarajevu kontra GOŠK - a, bilo malo halabuke i sve se smirilo, tako će i kod nas biti, kao što reČe ovaj prethodnik glavu gore, ipak smo mi HERCEGOVCI tvrdoglave smo glave i naravi. pa ko su zrinjski, Borac i željo pa da ih se plašimo i da ih ne možemo poraziti, mi smo VELEŽ i idemo naprijed, nema više nikome bodova. ovo će se abd sutra sve smiriti, i u većim sredinama nego što je MOSTAR ima ovoga.

NAPRIJED ROĐENI! OVE GODINE 90 GODINA POSTOJANJA, SAMO OPUŠTENO, JEDVA SU DUŠMANI DOČEKALI OVO ALI NE MOŽE VELEŽ ĆE OPSTATI KAO I MNOGO PUTA PRIJE.......

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 apr 2012, 22:12

Bola izgubili 3 boda na svom terenu pa sta?

Ne kazem da je zlatno - nije. Evo Mirza je otisao. U redu. Nek se prestane pricat o raspadima i izbacivanjima, nek se stvari postave na svoje noge - a onda mogu i Tana i svi ostali otici kad god hoce.

Ali u ovom momentu nije pametno sve zivo izbacivat iz kluba samo zato sto je nama ponos povrijedjen. Nije ni meni drago da su zijanili. Nije mi ni drago ni za belaj sa Durakovicima. Nije mi ni drago sto su igraci u kafani u sitnim satima. Nije mi ni drago sto nakon savrsenih uslova na pripremama po Evropi i Aziji, Velez nije pokazao nista.

Ali se glavom kroz zid nemoze - i ne smije. Nego se promjene trebaju radit postepeno. Ljudi se trebaju smjenjivat kad se pojavi neko ko je bolji a ne izbacit pa onda se mislit ko ce radit. Sad je najbitnije naci trenera da se ekipa stabilizuje
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2012, 22:15

idemo dalje ljudi, šta se može.......nego ima li naznaka ko bi mogao biti potencijalni naslijednik Mirze, naravno ako se ostavka usvoji?

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 18 apr 2012, 23:05

AlemC85 je napisao/la:idemo dalje ljudi, šta se može.......nego ima li naznaka ko bi mogao biti potencijalni naslijednik Mirze, naravno ako se ostavka usvoji?
Novi trener je Prljaca, a pomocnik ce mu biti Varesanovic :mrgreen:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 apr 2012, 23:07

Kad sam ja reko pocinje rasprodaja bodova ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2012, 23:07

mostar_mo je napisao/la:
nemoguće je da odgovorim na to pitanje ...
to je isto ko da me pitaš jel ti draži otac ili brat .... ;)

:?: :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

centarfor
Kontakt:

Post Postao/la centarfor » 18 apr 2012, 23:16

slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
rudar-slavija 0-1 vjerovatno ce biti,sve u svemu malo sumnjivi rezultati... :? :?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2012, 23:24

Mirza je uradio logicnu stvar i otisao, nema potrebe za omalovazavanjima doticnog.
Kao sto vec neko rece, nemojmo sada naglo vrsiti neke promjene u glavi, situacija jeste zeznuta ali ne i bezizlazna.
Ne slazem se sa tim da onaj koji nije dao lovu nema pravo glasa, (evo ja jesam bio ukljucen u te razne akcije i clan sam) ali ZNAM da ne mogu to biti SVI, ne cvijeta ni kod mene a ni kod vecine raje. Trebamo biti slozni, ne treba kriviti ni posjetu utakmicama jer Velez kao klub i nije ZASLUZIO bolju posjetu. Raji su vise ove sprdancije sa klubom dojadile bez obzira na ogromnu ljubav.
Pa i ako te ckapi prevari s nekim, bices sulud jedno vrijeme, volit ces i dalje ali i to ce s vremenom izblijediti. Tako je i s Velezom,jednostavno se vise nema strpljenja.... 2012 je, a mi smo se pomakli par centimentara naprijed ka boljem. NEDOVOLJNO DOBRO !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 18 apr 2012, 23:25

Sta se desi danas u Vrapcicima???Koji su glavni razlozi???Kakvo je sudjenje bilo...........nemojte ispasti iz forme jer nije ni Zrinja u bas nekoj formi......Ocekujemo najjjbolju utakmicu ove godine na tv-u!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 apr 2012, 23:27

Nesmijemo od Zrinjskog u Vrapcicima izgubit , NESMIJEMO !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 apr 2012, 23:39

ANTIFA ! je napisao/la:Nesmijemo od Zrinjskog u Vrapcicima izgubit , NESMIJEMO !
Ako će pobjeda protiv tog klubčića biti neka satisfakcija za ovu sezonu onda neka ide sve u...
Who dares, wins !

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 apr 2012, 23:39

Treba vratiti gospodina Odovića, to je pravi trener, ali to ne odgovara Tanovicu jer sa njim ne moze upravljati i govoriti mu ko ce igrati, a ko ne
Limvo Likce

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 apr 2012, 23:40

NeToBoLa je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Nesmijemo od Zrinjskog u Vrapcicima izgubit , NESMIJEMO !
Ako će pobjeda protiv tog klubčića biti neka satisfakcija za ovu sezonu onda neka ide sve u...
Ide sve tim pravcem u ... ;)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 apr 2012, 23:56

centarfor je napisao/la:slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
rudar-slavija 0-1 vjerovatno ce biti,sve u svemu malo sumnjivi rezultati... :? :?
kod nas vazda neke teorije :roll: ,nema od ovoga nista

Izgubili smo jer smo igrali ko ckepi i to je to(i zasluzili smo da izgubimo)Pa ja da sad skupim raju iz ulice odigrali bi 5 puta bolje i borbenije od nasih glumaca.Nije Rudar nista vele pokazo osim borbenosti,mi to nismo imali i sami smo sebe pobjedili,**** ga.Nekako privesti kraju ovu sezonu,iducu korjenite promjene hocu da vidim :twisted:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.