FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

adriano_leite
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2012, 22:53

vrebac86 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:Za Sancheza dali skoro 40 miliona, bolje da su te pare bacili nego sto su na njega potrosili...On i Pedro kao glup i gluplji, Fabregas, kao sto sam vec rekao bazen ne bi pogodio...Treba dovesti jednog spica podhitno, Van Persie je po meni odlicna opcija, jeste da je skup, ali barem zna pogoditi gol...
daj ne budi smijesan , zbog jednog poraza igraci odmah nevaljaju?? halo ba Sanchez je igracina i po, i ovo je odlicna ekipa samo nije veceras bilo srece!
Ma Sanchez je dobar, ali Pedrito je totalno nazadovao kao igrac. Mislio sam da moze ici samo naprijed, ali ocigledno je da ga je povreda usporila i da je dostigao zenit prosle godine. Ne bi bilo lose prodati ga dok iole vrijedi, tj. vidjeti jos malo kako ce to ici sto se tice njegovog razvoja i utopiti ga negdje, Malagi ili negdje u Englesku :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 22:53

Nevjerovatno...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 apr 2012, 22:53

Ja sam znam da ce neko dobro najebati radi ovog veceras. :lol: :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 apr 2012, 22:53

rekoh vam ja ljudi da je celzi sugav i heben

sta su sve nasi izmasali, postalo je i smijesno i zasluzili smo poraz, vidjeli smo sta znaci sreca, primiti gol iz jedinog suta, promasiti 5-6 prilika, sta reci osim da je smijesno

celziju se nema sta prigovoriti, nisu igrali prljavo, vile su ih nosale cijelo vrijeme, i dobro je sto je ovako, najbolji tim svih vremena se mora potvrditi, moramo vidjeti kako se cupamo kad je gutav rezultat

revans ce biti zanimljiv, ovaj celzi ako opet ne bude imo pomoc andjela i meleka ce primiti 5 komada, petarda je neminovnost, vidjeli smo da ni bunkerom se ne mogu odbraniti, jer uprkos bunkeru stvoreno je dosta zicera, i sad je samo stvar da se nesto iskoristi u revansu i finale je nase

hegemonija je malo uzdrmana, al vec sad u subotu i u utorak vidjet cemo sta je hegemonija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 18 apr 2012, 22:54

vrebac86 je napisao/la: kad si poceo navijati za Chelsea??? naj jaci su ovi navijaci koji navijaju za Chelsea od onog dana kad je Abramovich kupio klub!
Od onog dana kad je Inter postao najveci talijanski klub. Navijam za Madrid, ne za Chelsea. :idea:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 18 apr 2012, 22:54

D10S je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la:
D10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdje
A ti pogledaj rezultat. :lol:

Jasno ko dan: no Ovrebo, no party.
In Primera division: no Ovrebo, party always...
Mi nikada odustati necemo...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 apr 2012, 22:55

Ado1921 je napisao/la:
Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdje
Jao kako boli, a sinoc ste se nakon poraza Reala toliko nas.rali na temi Reala da svi admini i moderatori ovog svijeta to ne bi mogli ocistiti. A covjek vam je samo rekao istinu :|
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 apr 2012, 22:55

vrebac86 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:Za Sancheza dali skoro 40 miliona, bolje da su te pare bacili nego sto su na njega potrosili...On i Pedro kao glup i gluplji, Fabregas, kao sto sam vec rekao bazen ne bi pogodio...Treba dovesti jednog spica podhitno, Van Persie je po meni odlicna opcija, jeste da je skup, ali barem zna pogoditi gol...
daj ne budi smijesan , zbog jednog poraza igraci odmah nevaljaju?? halo ba Sanchez je igracina i po, i ovo je odlicna ekipa samo nije veceras bilo srece!
Jos prije sam kritikovao Sancheza, ovo veceras je kap koja je prelila casu, on ne vrijedi 40 miliona, nema sanse...Jesi li sinoc gledao utk?Vidio si sta radi Ribery, krilo to treba raditi,a ne ko Sanchez, primi loptu i vrati je nazad, pa to bi i moja baba znala raditi...

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 18 apr 2012, 22:55

10.Skoro je napisao/la:
D10S je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la: Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdje
A ti pogledaj rezultat. :lol:

Jasno ko dan: no Ovrebo, no party.
In Primera division: no Ovrebo, party always...
:lol: :lol: :lol: 8-)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 apr 2012, 22:57

Romariooo je napisao/la: sta su sve nasi izmasali, postalo je i smijesno i zasluzili smo poraz, vidjeli smo sta znaci sreca, primiti gol iz jedinog suta, promasiti 5-6 prilika, sta reci osim da je smijesno
Kako moze biti sreca/nesreca primati svaku tekmu go iz jednog jedinog suta.. To je samo nesposobnost najgoreg golmana u top timovima i nista drugo. Pogledaj recimo danas Chelsea ili sinoc Bayern i pogledaj sta znaci sigurnost golmana.
ser del barça es el millor que hi ha !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 apr 2012, 22:59

Realizacija katastrofa :cry:
Nije mi jasna izmjena Sanchez-Pedro
Sanchez nije igrao vrhunski,ali je duplo bio bolji od fabregasa.I kao sto je jednom rekao @xaviesta kada je Iniesta na krilu za 50 % je slabi nego u sredini.Tako da bi je logicnije,a i duplo bolje da je pedro usao umjesto Fabregasa,ali sad je gotovo.Sada idu 2 veoma teska utakmice,ali sreca u nesreci je to sto barcelona igra obadvije kuci.
Visca el Barça ! Mes que un club !

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 apr 2012, 22:59

Jel' moguce ovo izgubiti? Jel' moguce protiv onakvog odrona zijaniti utakmicu? Jel' moguce da je onakva ekipa uopste dosla do ove faze takmicenja?

Jos ne mogu da vjerujem sve ovo...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 18 apr 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2012, 23:00

enobarca je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
Jos prije sam kritikovao Sancheza, ovo veceras je kap koja je prelila casu, on ne vrijedi 40 miliona, nema sanse...Jesi li sinoc gledao utk?Vidio si sta radi Ribery, krilo to treba raditi,a ne ko Sanchez, primi loptu i vrati je nazad, pa to bi i moja baba znala raditi...
Brate pa sta ti gledas? Alexis kod nas igra vise u sredini nego krilo. Ribery ima kome da centrira, ali Alexis, Dani, nemaju kome centrirati. Zato se vraca lopta nazad, Xaviju, pa kruzimo oko gola k'o kisa oko Kragujevca. Nakon toga idu brza utrcavanja nasih omalenih napadaca ili veznjaka, jer svi su vezni i svi su napad, jer to je nas stil igre, ne znas od koga prijeti opasnost. Nema kod nas fajde centrirati, jer gorostasi su sada u odbranama svih ekipa, a nasi igraci su u prosjeku 170 cm jbg. Ako i idemo na neki centarsut, onda je to prizeman, rezantan centarsut.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2012, 23:00

Pa je l' to krivac za gol Valdez? :roll:
A, najjače mi je sad ovo da Fabregas ne vrijedi, da je Sanchez krampa, da je ovo, da je ono. :mrgreen: Pa polako ljudi, Messi nije zabio, kako će tek ona prva dvojica to učiniti? :mrgreen:
Dosta zajedničkog imaju navijači Barcelone i Reala, to se najbolje primijeti nakon poraza. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 18 apr 2012, 23:00

LBJ MVP je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la:
Neću da te prijavljujem no moram ti ukazat na par stvari.
1.Vrijeđaš drugog forumaša sa ovim klocu.Ne vjerujem da je to igdje normalno reći nekom :?
2.Ne znam kakve veze ima statistika,ako na kraju izgubiš?
3.Ne vidim ovdje nikakvu od njega provokaciju svi znamo šta je bilo s Ovrebom :roll:
A kakve vezze ima Ovrebo sa ovom utakmicom?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 18 apr 2012, 23:01

Aaaaj utakmice i peha, mene je zeludac zabolio, nista mi gore nema nego kad dominiramo, stvaramo sanse, fulamo nemoguce i onda 1 sut u okvir naseg gola i gol.
Cestitke Celziju na pobjedi, mada su me nervirali sa pritiskom na sudiju i padanjem na najmanji kontakt, i onda jos neko kaze da su u Barceloni balerine a Celzi je kao muska ekipa. :roll:
U revansu ce biti tesko pobjediti dva razlike a da se ne primi gol, ali ako budemo u svom elementu i prestane nas pratiti maler, nece biti problem i vise od 2 im zabiti.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 apr 2012, 23:01

Šteta za poraz! Ovo kako je Chelsea odigrao + dodatna doza sreće je jedini način da se pobijedi Barca...
Inače ne volim kad neke ekipe igraju totalnu odbranu :oops: .... Al' et'...

Nema veze, vjerujem da ćete dobit' 3 razlike kod kuće ;) .
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 23:02

Sad tek vidim koliko fali Villa...one šanse, prvobitno Sanchezove, bi David pospremio lagano iza Czecha u mrežu...

Ako Barca u uzvratu ovako bude fulala, tj. ne bude imala sreće kao večeras, a Chelsea bude ovako igrao svih 90 minuta i tako prođe u finale, definitvno prestajem pratit' fudbal...

Ove promašaje će neko da naplati, nadam se Real...

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 apr 2012, 23:02

bez obzira na rezultat dokazali ste da ste definitivno najbolji klub...mi smo pobijedil (istina srećno)..ostaje uzvrat...S r a nj e su mi ovi što podjebavaju sa obje strane....drago mi je zbog toga što nije bilo ama baš nijednog ispada od igrača ili navijača nisam odavno gledao fpošteniju i fer utakmicu....Vi imate kvalitet ali i mi imamo pravo na nadanje .... svaka ne izgubljena tekma protiv Barse je uspjeh...VOZDRA

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 18 apr 2012, 23:03

Champions League 2011-12
Wednesday 18 April 2012 19.45
Score
Chelsea 1 – 0 (HT 1 – 0) Barcelona

Possession 21% 79%
Corners 1 8
Goal attempts 4 24
On target 1 6
Fouls 12 9
Offside 5 2
Veceras nismo bili miljenici srece,al nazalost to je fudbal.U revansu se nadam prolazu i da nam se vrate ove promasene sanse i da poentiramo.
-PAJA Fan Club!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.