Šalim se

Ja i jaran danas uz kladionicii on piše parove i igra 2 na Barcu,ja mu fino kažem gube oni večeras,a on me ne posluša

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mislim da ce Barselona traziti odgodu el-clasica, nece se sale oporaviti od ovog poraza, a za te precke i stative imaju Espanyola pa nek na njima iskaljuju bijes, a i jesu zedni na njih odavnoHZ_ilidzaa je napisao/la:Oj sta promasisteSad sam uvjeren da cemo izgubiti na Camp Nou , ove stative i precke ce neko naplatiti.
D10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
D10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
A ti pogledaj rezultat.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
daj ne budi smijesan , zbog jednog poraza igraci odmah nevaljaju?? halo ba Sanchez je igracina i po, i ovo je odlicna ekipa samo nije veceras bilo srece!enobarca je napisao/la:Za Sancheza dali skoro 40 miliona, bolje da su te pare bacili nego sto su na njega potrosili...On i Pedro kao glup i gluplji, Fabregas, kao sto sam vec rekao bazen ne bi pogodio...Treba dovesti jednog spica podhitno, Van Persie je po meni odlicna opcija, jeste da je skup, ali barem zna pogoditi gol...
Neću da te prijavljujem no moram ti ukazat na par stvari.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
Haha jesi lud, bgm si nam ga ono pravo momački šukno, svaka čast.D10S je napisao/la:A ti pogledaj rezultat.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
kad si poceo navijati za Chelsea??? naj jaci su ovi navijaci koji navijaju za Chelsea od onog dana kad je Abramovich kupio klub!D10S je napisao/la:A ti pogledaj rezultat.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
Jasno ko dan: no Ovrebo, no party.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.