Alek je veliki igrač i šteta je što mu se bliži kraj karijere. Na neki način razumijem i rukovodstvo (što se odlučilo da ga pusti), ipak Juve korača prema tituli, a kad je zgrabi, valja tu i ostat.
Bilo je priča kako bi Wenger mogao kupiti Del Piera i bez razmišljanja mogu reći kako bih ga volio vidjeti u Arsenalu, al' ipak čini se da od toga nema ništa.
Btw. Alek je ,uz još jednog sada već vašeg igrača, Pirla, meni najdraži italijanski igrač. Još se nisu rodili ti koji će njih zamjeniti. Giovinco mi se svidja, al' ne vjerujem da će biti njihova klasa.
Inače, logovah se da vas pitam ima li kakvih vijesti o Johanu Djurou? Čini mi se kako su talijanski mediji objavili kako je blize u Juventusa, a ja talijanske medije slabo pratim (da ne ka'em nikako ,bilo bi ružno

).
Ko zna kad ću ponovo šta napisati na ovom pdf-u, jer mi je mrsko "trčat" na sve strane , držim se Premiershipa, jer ga pratim, svake sedmice makar 2-3 tekme, ako ne i više, pa da vam poželim sreću i da ovojite Scudeto.
Vazda ste mi bili draga ekipa, ALI uz Milan.

Biće da više "mrzim" (pa ne mrzim, nemam nikakvo mišljenje o njima) Inter, nego što simpatišem Juve i Milan.

To je ono što se tiče najveće trojce.
Sve u svemu na vas je red da osvojite.