Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 18 apr 2012, 19:15

Kao u stara dobra vremena? :mrgreen:

Vidim piše se o Robbenu, i ja se slažem sa većinom ovdje, jeste da je on klasa, ali ne bi ga volio vidjeti u Juventusu, za novac koji je potreban za njega bolje dovesti Jovetica, Lavezzia, Suareza, pa i Damiu (ako se ovako piše :mrgreen: ).

Drogba? Volio da bi da je došao nekad ranije u Juve, a sad nije da ne bi volio, ali ipak bolje se okrenuti mlađim. Iako njemu koliko vidim istice ugovor, pa kad bi pristao na neku normalnu platu hmmm :D .

Citam ovaj intervju sa Capitanom i :cry: :cry: , ne mogu vjerovati da polako dolazi kraj. Ali samo jos jednu sezonu da ga gledamo u LP i onda u drustvu sa Nedvedom u loži.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 18 apr 2012, 19:18

Ma bi ja rado gledo Robbena u Juventusu, ma da od tog nece nista ni biti..

Eh kad bi nas Marotta nekako izennadio sad na ljeto, recimo da dovede Jovetica, Robbena i jednog spica i ja bi bio zadovovljan ;)

Sta ce nam bekovi kad nam je to najaca strana ove sezone 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 apr 2012, 19:21

Damia žito... :lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 apr 2012, 19:49

juventus 0244 je napisao/la:Kao u stara dobra vremena? :mrgreen:

Vidim piše se o Robbenu, i ja se slažem sa većinom ovdje, jeste da je on klasa, ali ne bi ga volio vidjeti u Juventusu, za novac koji je potreban za njega bolje dovesti Jovetica, Lavezzia, Suareza, pa i Damiu (ako se ovako piše :mrgreen: ).

Drogba? Volio da bi da je došao nekad ranije u Juve, a sad nije da ne bi volio, ali ipak bolje se okrenuti mlađim. Iako njemu koliko vidim istice ugovor, pa kad bi pristao na neku normalnu platu hmmm :D .

Citam ovaj intervju sa Capitanom i :cry: :cry: , ne mogu vjerovati da polako dolazi kraj. Ali samo jos jednu sezonu da ga gledamo u LP i onda u drustvu sa Nedvedom u loži.
Drogba je dobar, ovo mu je danas pretposljednja prilika za uzet ligu prvaka, ako uzmemo u obzira da će uspjeti sa Juventusom.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 18 apr 2012, 20:11

Jedini problem bi mogla biti Drogbina plaća, on ne bi pristao ispod 6 miliona, jer mu Kinezi ili Rusi sigurno mogu ponuditi više od nas, ono što nam ide u korist je ovaj projekat koji imamo, taj projekat je ključni faktor zbog kojeg je Robben sinoć dao onu izjavu.

Možemo odahnuti, Nesta sigurno ne dolazi na ljeto. :mrgreen:

Primavera dobila Novaru 3:2 i tako u play off ulazi sa prve pozicije. Dvostruki strijelac je bio Schiavone, jedan gol je postigao iz penala, dok je treći gol za nas postigao Magnusson.

Svaka čast Primaveri, nadam se da će nas i oni na kraju sezone obradovati malom Scudettu. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 18 apr 2012, 20:41

[youtube][/youtube]

Suze :(

Video pokazuje sve ono što je Pinturicchio u stvari.

Molim vas, iako je u najmanju ruku neizvjesno da li će Alex ostati u dresu Stare dame, u ovih nekoliko preostalih kola da mu odamo priznanje i zahvalnost za svih ovih, skoro pa 20 godina, koje je dao našem voljenom klubu, na način da svi stavimo avatar sa njegovim likom.

U konačnici, ako do rastanka dođe, neka to bude sa dulpom krunom aBd, kako je to i zaslužio najveći koji je ikada igrao fudbal...

JEDAN JE DEL PIERO :!:
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 apr 2012, 20:46

Nisam namjeravao skidati Bonuccia, al' kada je Alex u pitanju, moram ! :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 apr 2012, 22:23

Tematski ;)

slika

Mlađahni Alex:
slika

:mrgreen:
slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 18 apr 2012, 22:45

slika

8-)
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 18 apr 2012, 23:01

Nadam se da je Conte gledao večeras Drogbu, on kad bi došao s njim bi sljedeće sezone prekucali ligu. :mrgreen: :lol:

Sky je večeras objavio 3 imena koja bi trebala biti prioritet Juventusa na ljeto, a to su Asamoah, Robben i Džeko.
Volim te, Željo!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 apr 2012, 23:05

Nadam se da se svi pridruzuju akciji "Avatar za Del Piera" :) , svaka čast Godot na ideji!

Drogba je tip igraca kojeg Konte treba u ekipe, jer Konte upravo trazi od Borriella da bude kao Drogba :roll: :mrgreen: . Samo Drogba voli padati, to je drama :D. Ali ne bi se ljutio i na Dzeku, ali transferom Drogbe bi se sačuvao novac i za neke druge pozicije.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 apr 2012, 23:24

slika
Agnelli nemoj zezati, mora se produziti ugovor Capitanu!!!
1946

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 19 apr 2012, 00:31

dovesti Drogbu, a otjerati Del Piera!? Moj Agnelli pucaj sebi u glavu!
MENI MOJE, A VAMA VASE

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 19 apr 2012, 01:04

Kaže Di Marzio da je večeras Paratici bio na Stamford Bridgeu da posmatra Drogbu. 8-) :mrgreen:

Utakmicu 37. pretposljednjeg kola ove sezone protiv Cagliarija ćemo igrati u Trstu, iako je već pričalo ranije o tome, večeras je to i zvanično potvrđeno. Dakle, još jedna domaća utakmica. :mrgreen:
Volim te, Željo!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 apr 2012, 09:12

Vittoria Risi, por.no zvijezda koja navija za Juve je navodno bila na stadionu

http://www.tuttosport.com/video/gossip/ ... +tifa+Juve" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:

eto Borigolu društva... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 apr 2012, 09:40

Vittoria je mačka... svi mi Juventini ovdje sa foruma bi joj imali šta reći... :lol: :mrgreen:

Ma ostaje Delpa momci vidjeti ćete... (nada zadnja umire :( )

Gledam sinoć Drogbusinu, valja se i pada, folovi-golovi ali da je klasa - jest.
Jedan od najboljih napadača zadnjih 7-8 godina, 34 kuke ali sinoć je vrhunski odigrao. Kakvi su ludi Marotta i Agnelli eto njega u Juve, odlično je fizički pripremljen i nešto što Conte traži.
Ne kažem da ne bih volio nekog mlađeg i perspektivnijeg (Džeko, Cavani) ali i Drogba bi imao šta reći u Conteovoj jurišnoj četi.
Ne sviđa mi se ideja o ''tjeranju'' Alexa da bi se dobelo opet napadača od 34 godine.
Vidio sam još jedan Delpin slobodnjak, mogu rahat održati obećanje i odbiti kakvu garu koja pokuša da me safata 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 19 apr 2012, 10:32

Sto se tice Drogbe obavezno dovesti ako može,al da mu nije plata veca od 4 mil.sto je realna plata a frajer je sinoc stvarno pokazao da je umjetnik,na leđima mu Mascherano i Puyol a on lagano primi loptu ko da je sam na stadionu.A Alex je jedan bio i ostace i trebaju mu dati produženje ugovora al stvarno, barem jos samo jednom da potopi Real a onda nek se oprosti jer nemguce je gledati Alexa u nekom drugom klubu, a ovaj Damiao 80% dolazi u kod nas.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 apr 2012, 10:58

Alek je veliki igrač i šteta je što mu se bliži kraj karijere. Na neki način razumijem i rukovodstvo (što se odlučilo da ga pusti), ipak Juve korača prema tituli, a kad je zgrabi, valja tu i ostat. :)

Bilo je priča kako bi Wenger mogao kupiti Del Piera i bez razmišljanja mogu reći kako bih ga volio vidjeti u Arsenalu, al' ipak čini se da od toga nema ništa.

Btw. Alek je ,uz još jednog sada već vašeg igrača, Pirla, meni najdraži italijanski igrač. Još se nisu rodili ti koji će njih zamjeniti. Giovinco mi se svidja, al' ne vjerujem da će biti njihova klasa.

Inače, logovah se da vas pitam ima li kakvih vijesti o Johanu Djurou? Čini mi se kako su talijanski mediji objavili kako je blize u Juventusa, a ja talijanske medije slabo pratim (da ne ka'em nikako ,bilo bi ružno :mrgreen: ).

Ko zna kad ću ponovo šta napisati na ovom pdf-u, jer mi je mrsko "trčat" na sve strane , držim se Premiershipa, jer ga pratim, svake sedmice makar 2-3 tekme, ako ne i više, pa da vam poželim sreću i da ovojite Scudeto.

Vazda ste mi bili draga ekipa, ALI uz Milan. :mrgreen: Biće da više "mrzim" (pa ne mrzim, nemam nikakvo mišljenje o njima) Inter, nego što simpatišem Juve i Milan. :lol: To je ono što se tiče najveće trojce.

Sve u svemu na vas je red da osvojite. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 19 apr 2012, 11:27

Necete se valjda obrukati poput Reala :roll: Prodati legendu kluba pred sami zalazak karijere ? :| Ne ponovite istu gresku kao Madriđani.Da sam navijac Juve-ta otis`o bih maksuz do tog predsjednika i iscup˙`o bi mu Ademovu jabucicu :!:
Chelsea F.C.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 apr 2012, 11:50

Del Pieru ističe ugovor..navijači prave peticije, svaki put kada se igra tekma bude mali million transparenata o Alexu i da treba ostati...ali to se sada pita predsjednik kluba koji je naglasio na početku sezone da je Alexu ovo posljednja sezona u Juventusu...Alexu se još igra..on bi htio da igra do 40.godine...i sam je priznao da mu teško pada ova realnost što igra malo ili nikako...ali to je baš realnost...sa klupe može biti odličan...pokazao je to vec par puta ove sezone...u meni još postoji nada da će ostati...da će nas iznenaditi tim na kraju sezone...već mi je palo teško kada je Dado otišao...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.