NK Zvijezda Gradačac

Dzin
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dzin » 18 apr 2012, 17:27

seven je napisao/la:
nemozemo se nosit sa zeljom a sa ostalim smo tu negdje, uostalom sa zeljom se niko nemoze nosit u nasoj ligi trenutno
stavi ti plavi šalić oko vrata :D
Kao i mnogi ovdje tkzv Zvijezdasi.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 18 apr 2012, 18:23

Dzin je napisao/la:
seven je napisao/la:
nemozemo se nosit sa zeljom a sa ostalim smo tu negdje, uostalom sa zeljom se niko nemoze nosit u nasoj ligi trenutno
stavi ti plavi šalić oko vrata :D
Kao i mnogi ovdje tkzv Zvijezdasi.
Ja mogu tvrdit drugacije, al treba bit realan i priznat neke stvari, poslije manje boli i porazi poput onog u subotu se lakse podnesu.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 18 apr 2012, 22:09

http://sportsport.ba/bh_fudbal/remi-oli ... cije/78877" onclick="window.open(this.href);return false; ovo nas senci zabio 8-)

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 19 apr 2012, 00:32

mmmirza je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Nakon sto su se strasti slegle i nakon utakmice sa Zeljom jasno se moglo vidjet gdje smo i sta smo.Sve ekipe koje su medju prve četiri imaju kvalitet vise od ostalih.Ovo ostalo je sve tu negdje.Nijense su u pitanju.Ko ima vise sreće i spretnosti moze pobijediti bio gost ili domaćin.Nazalost,vise nemamo prava na kalkulacije,bodove uloviti gdje na strani ako je moguće jer nam dolaze i dvije ekipe iz te četvorke do kraja i nista neće biti lakse nego sto je bilo u subotu.Po meni,Zvijezda moze traziti nesto vise tek kada bude imala sve igrače kvalitete Moranjkića,Jakovljevića,Halilovića E.,Djelmića i Husića...ovo ostalo je plafon Prva liga...
u potpunosti se slazem . ova ekipa nema ni 30 % kvalitete,one kada smo usli u premijer ligu.nuhanovic ni u omladincu ne bi mogao igrati, ferenc za bosne iz mionice.mi moramo napast celik sa dvije spice e. halilovic i pandza, te hamza kao treci poluspic.treba vratiti smajica na gol jer nije ni on nista losiji od kovacevica.po meni sastav za celik u formaciji 4-3-1-2 : SMAJIC-JAKOVLJEVIC-HUSIC-JUSIC-MORANJKIC-DELIC-MASIC-DJELMIC-HAMZIC-PANDZA-E. HALILOVIC

Ej moj strucnjak...izvini brate ali sta drugo da ti kazem....Treba srce moje uzeti u obzir i godine i mogunosti golmana evo prije svega.Kovacevic manji zna nabiti loptu, protiv zelje nije ni jednom kiksao on, a to sto ne izlazi to nije do njega ocito u klubu nema niko da mu objasni da to ne ide tako ima 2 metra i ruke po pola metra znaci da moze uvijek imati loptu kada je pred golom visinka.Dalje, Mujo moze igrati samo jedno poluvrijeme kao i Hamza, vidi se na njima da vec crkavaju nema tacnih pasova nema nista jos matori spram muje i moze nekako zguliti, ali gledajuci muju da nije uputio 20 % tacnih pasova sta onda dalje.Halil je prica za sebe, samo sto ga **** sto je **** u njemu umrlo protiv Zelje.Eh toliko od mene nisam se dugo javljao jer nisam mogao onih Sarajlija ni one price oko svega toga izgubili pa sta idemo dalje treba se fokusirati na sledece utakmice trebaju nam podhitno bodovi. I da jos nesto, sjetio sam se! ! ! ! ! ! NEMOJ TE MOLIM VAS VISE SPOMINJATI IME MESSI ZA ONOG NASEG ON JE JADNA MAJKO, SVAKA CAST NA BORBENOSTI ALI SERE MNOGO PRED GOLOM GDJE USERE ONDA SKROZ SVE STO JE DOBRO NAPRAVIO..... Pozdrav i HAJMO ZVIJEZDO CELIK PREGAZITI LAGANO 2:0

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 apr 2012, 08:36

cestitke husicu na postignutom golu vidim medijski je to dobro propraceno nema se gdje ni vidit gol.vjerujem da ce nas momci u subotu sve odusevit igrom i zalaganjem i naravno pobjedom.sada moraju biti pravi raja je malo izgubila strpljenje cekajuci pobjedu sto je i razumljivo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 19 apr 2012, 09:57

Gledaj sada cestitiki, a kada covjek zezene prode torture psovki!!! Samo naprijed Senci imamo vjere u tebe i naravo ostanak kod nas!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 apr 2012, 12:27

gdje ste ljudi nema nikoga... :D sutra tekma izgleda da svi imamo strah za sutrasnju utakmicu ,moglo bi biti guravo iako mora jednom i procepit vjerujem da cemo napravit bar pet prilika pa valjda sta ude ;) nije se dugo slavila pobjeda.forza zvijezda :arrow: :arrow:

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 20 apr 2012, 12:31

astra1922 je napisao/la:gdje ste ljudi nema nikoga... :D sutra tekma izgleda da svi imamo strah za sutrasnju utakmicu ,moglo bi biti guravo iako mora jednom i procepit vjerujem da cemo napravit bar pet prilika pa valjda sta ude ;) nije se dugo slavila pobjeda.forza zvijezda :arrow: :arrow:
Evo nas ....moramo pobedit brate...jesmol kompletni?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 apr 2012, 17:40

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:gdje ste ljudi nema nikoga... :D sutra tekma izgleda da svi imamo strah za sutrasnju utakmicu ,moglo bi biti guravo iako mora jednom i procepit vjerujem da cemo napravit bar pet prilika pa valjda sta ude ;) nije se dugo slavila pobjeda.forza zvijezda :arrow: :arrow:
kolko je vjerovat sportu halilovic nece igrati a takoder je propustio i utakmicu mlade i olimpijske reprezentacije,ja mislim da ce igrati u drugom poluvremenu,dok svi ostali konkurisu za prvu postavu,danasnji zadnji trening pred utakmicu bio je zatvoren za sve gledaoce,neznam zbog cega ali vidjecemo sutra koji ce sastav istrcati na megdan uvijek neugodnom celiku. :) izgleda da je i kuntic malo zabrinut za sutrasnji konacni ishod pa na sve nacine pokusava da motivise ekipu da sutra pobijede,nadam se da cemo uspjeti u svakom slucaju sretno momcima ,,ostavte srce na terenu i rezultat ce doci

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 apr 2012, 18:00

Sutra nam odgovara samo pobjeda sto me malo brine jer ce igraci sigurno biti pod pritiskom.Znaci moramo biti strpljivi i neocekivati neku lijepu utakmicu.Dodatni problem predstavlja neigranje E.Halilovica,ako je tacno da neigra,jer je on igrac koji pravi prevagu na terenu.Znaci u pitanju su dvije podjednake ekipe s tim da moramo puno vise borbenosti pokazati u odnosu na predhodne utakmice gdje je i sreca bila na nasoj strani.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 apr 2012, 20:14

SAMO HRABRO I PUNO SRECE!
VOLIM TE ZVIJEZDO!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 20 apr 2012, 21:48

astra1922 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
kolko je vjerovat sportu halilovic nece igrati a takoder je propustio i utakmicu mlade i olimpijske reprezentacije,ja mislim da ce igrati u drugom poluvremenu,dok svi ostali konkurisu za prvu postavu,danasnji zadnji trening pred utakmicu bio je zatvoren za sve gledaoce,neznam zbog cega ali vidjecemo sutra koji ce sastav istrcati na megdan uvijek neugodnom celiku. :) izgleda da je i kuntic malo zabrinut za sutrasnji konacni ishod pa na sve nacine pokusava da motivise ekipu da sutra pobijede,nadam se da cemo uspjeti u svakom slucaju sretno momcima ,,ostavte srce na terenu i rezultat ce doci
Mora čojk zatvorit trening ...pametno ;) kad u Zenici već svi znaju koji je sastav i da Halil vuće povredu...idu informacije iz kluba jer ljudi sve znaju i iznose tajne podatke u javnost :o ma portira i kapiju stavit kod ulice treba.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 apr 2012, 22:34

U prvom dijelu sezone u prvih sest kola imali smo mislim bod manje u odnosu na drugi dio.Dakle,sutra je prilika da bodovni saldo jos bude bolji u odnosu na prvi dio i o drugačijem ishodu doveli bi sebe u borbu za opstanak.Treba imati i u vidu da nam je raspored teži do kraja već sto je bilo u prvom dijelu.Ja ne znam dal je ko primijetio kako je odlaskom Durguta Zvijezda počela sa slabim rezultatima.Ne znam dal Durgut ponovo trenira,vidio sam ga u gradu,al ova teza, dal ima veze s njim, će se već vidjet sutra i u narednim kolima ako bude tu ili ne.Mozda je to slučajnost ili ......

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 apr 2012, 22:55

zvjezdas je napisao/la:U prvom dijelu sezone u prvih sest kola imali smo mislim bod manje u odnosu na drugi dio.Dakle,sutra je prilika da bodovni saldo jos bude bolji u odnosu na prvi dio i o drugačijem ishodu doveli bi sebe u borbu za opstanak.Treba imati i u vidu da nam je raspored teži do kraja već sto je bilo u prvom dijelu.Ja ne znam dal je ko primijetio kako je odlaskom Durguta Zvijezda počela sa slabim rezultatima.Ne znam dal Durgut ponovo trenira,vidio sam ga u gradu,al ova teza, dal ima veze s njim, će se već vidjet sutra i u narednim kolima ako bude tu ili ne.Mozda je to slučajnost ili ......
A jesil gledao utakmicu sa Željom?
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 apr 2012, 23:08

zvjezdas je napisao/la:U prvom dijelu sezone u prvih sest kola imali smo mislim bod manje u odnosu na drugi dio.Dakle,sutra je prilika da bodovni saldo jos bude bolji u odnosu na prvi dio i o drugačijem ishodu doveli bi sebe u borbu za opstanak.Treba imati i u vidu da nam je raspored teži do kraja već sto je bilo u prvom dijelu.Ja ne znam dal je ko primijetio kako je odlaskom Durguta Zvijezda počela sa slabim rezultatima.Ne znam dal Durgut ponovo trenira,vidio sam ga u gradu,al ova teza, dal ima veze s njim, će se već vidjet sutra i u narednim kolima ako bude tu ili ne.Mozda je to slučajnost ili ......
Pa Durgut je bio na klupi protiv Zelje,.... slabiji rezultati u posljednje vrijeme su posljedica teskog rasporeda.Zadnje cetiri utakmice su bile izuzetno teske. U gostima jedan od najtezih terena za igrati Travnik, zatim ekipa Olimpica koja se bori za Evropu, a kod kuce Zrinjski koji ima najmanje poraza u ligi uz Zelju i Siroki i koji se takodje bori za Evropu i na kraju Zeljo najbolja ekipa u ligi.Realno gledajuci Zeljo,Olimpic i Zrinjski su igracki daleko bolji od Zvijezde dok je Travnik jedan od najtezih gostujucih terena.Do kraja su nam ostala dva jaka protivnika Sarajevo i Borac, ostali sa kojim igramo su u nasem ili slabijem rangu od nas.
Prva od takvih utakmica je sutra protiv Celika,trebamo to dobit i sve ce biti O.K.Jos uvijek imamo solidnu bodovnu razliku od plus 8 .Slavija koja je u zoni ispadanja iako dobro igra tesko da u narednih osam kola moze napraviti vecu razliku od 8 bodova od Zvijezde.Kozara je 90% novi drugoligas.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 apr 2012, 23:20

Ja sam primjetio da dolaskom Durguta da se samo mijenjaju treneri,imam osjecaj da bi i ovog mogo zamijenit, sto se tice igre nije se doslo jos do nivo igre u Ninkovicevo vrijeme.

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 21 apr 2012, 01:00

O kakvom vi novom treneru govoriti? Ovaj covjek, Kuntic, je napravio zvijdezdu napadackom, koliko mu dozvoljava uprava napada, cekaj te ljudi jos malo pa cemo isplivati onako kako nam priclici. Iskreno ja u Kuntica nisam vjerovao ali kada je istjerao Serifa i one sto su zakasnili 5 minuta na rucak zajednicki otjerao to je covjek za nas, zeljan uspjeha i rada, a mi zeljni osvajanja i borbe to je za nas samo polako jos malo i tu smo mi...Samo ako nas smanjenjem lige ne izbace posto nas mrze svi odozgo kao sto smo mi svi mrzili Laktase....

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 21 apr 2012, 08:17

zmajevac je napisao/la:
Ja sam primjetio da dolaskom Durguta da se samo mijenjaju treneri,imam osjecaj da bi i ovog mogo zamijenit, sto se tice igre nije se doslo jos do nivo igre u Ninkovicevo vrijeme.
Durgut je bio na stažiranju u Turskoj u vezi UEFA PRO licence i sad imamo najškolovanijeg trenera u Gradačcu, nije ga bilo tu jedan period, sad se vratio na svoje mjesto pomoćnog trenera što je i bio prije.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 apr 2012, 08:21

zmajevac je napisao/la:
Vrijeme Ninkovica ce se tesko ponovit, 1. federalnu nemozes racunat, dok ulazak u P.L. je stvorio euforiju kod navijaca i kod igraca, i u prvoj sezoni je se osjetio polet i zelja a sve zbog euforije, dok drugu sezonu je vec sve to polako pocelo da se stisava i sad smo samo jedna stabilna ekipa u PL....

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 21 apr 2012, 09:36

ZVIJEZDA - ČELIK

Sretno ;) Nek pobijedi bolji.
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.