FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne trebaju nama, ali trebaju klupskoj kasi...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Hajde Lazare, hajde Lazareeeee...pozdravi centarforadjale je napisao/la:@pile87-Cuo sam da je Guso odbio ponudu iz Serie B(ugovor na 1god), al fakat. Pa reko ako se predomisli. Usput, ima jedan slobodan centafor iz Željine sampionske generacije 2009/2010, mozda bi Osim i o njemu mogao da razmisli

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa klub je odlucio za subotu....Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne trebaju nama, ali trebaju klupskoj kasi...

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- GaetanoScirea
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Iskreno zaboli me neka stvar i za real i za barcu i za el klasiko.Ja idem gledat ŽELJU jer je to MOJ klub iz MOG grada.Da igra najgori fudbal na svijetu otiso bi na utakmicu.Samo jedan grijeha je vrijedan a ima i ona Volimo tebe,volimo tebe a njih ko j*be.Neka dodje ko hoce a ko nece ne mora nek ostane gledat Ronalda i ostale manekene.limVo Te ljoŽe !!!
svoj ti pos'o !

ja ne volim katalonce i kastiljance.
davno je neko pametan ovo napisao 
"Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odj.ebat i trazit novi tim."

"Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odj.ebat i trazit novi tim."
DRUG NEBI TI PUNCA
Nemoj se nista prijatelju nadati puno. Ja se uvijek nadam da ce biti raje pa se na kraju samo razocaram. Davno su raja napustila nas, ostalo je samo 3.000 onih pravih iskrenih navijaca. Svima njima nesto smeta, svi postali trebice. Te sto se stolice ne peru, to sto se stadion ne gradi, pa moraju nositi sljemove na utakmice da ih ne bi netko udario slucajno, te hiljadu drugih problemaIma. Onda ti pocnu pricati, kao kvalitet nogometa ne valja, a kada treba da uloze marku ili dvije vise za kartu finala kupa to je onda belaj nevideni. Onaj tko je pravi navijac, on ce pronaci nadi da se obezbjedi kartu na vrijeme, bez kukanja.zlaya_tm87 je napisao/la:Tuga je sto kod nas ima toliko "vatrenih" navijaca Reala i Barce. Evo vec nekoliko dana po facebooku neki statusi, prepucavanja, svadje. Bas ne kontamVidjecemo koliko ce zaplatiti posjeta u subotu, iskreno se nadam da cu se pozitivno iznenaditi...
Na kraju ispade da i ovi direktni prenosi nam ne idu na ruku, jer direktan TV prenos prepolovi standardu posjetu. U nasem slucaju za subotu ima direktan TV prenos na BHT-u + El Classico. Ako nas bude 3.000 bice super. E sada ja se nadam da ako nista kada su u pitanju ovi prenosi, da klub dobro profitira, u suprotnom se fakat ne isplati.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
eh, to je u svim segmentima života tako kod nas. svi bi sve guzovače, da ništa ne daju, a da sve dobiju. da plata ide, a da se radi.
19:30 uz direktan prijenos na BHT1AeGon099 je napisao/la:Kad se igra utakmica u subotu protiv Borca
u 20:00 h se igra.hordas'87 je napisao/la:19:30 uz direktan prijenos na BHT1AeGon099 je napisao/la:Kad se igra utakmica u subotu protiv Borca
Cekajte do sutra,sve ce se znati za termin utakmice.niho1987 je napisao/la:u 20:00 h se igra.hordas'87 je napisao/la:19:30 uz direktan prijenos na BHT1AeGon099 je napisao/la:Kad se igra utakmica u subotu protiv Borca
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
- Kontakt:
Sta sad,subota ili nedelja..ja bih volio da bude u subotu..nek pubertetlije uzivaju kuci uz barsu i real 

- eliminator
- Kontakt:
subota 20hwwwkenanba je napisao/la:Sta sad,subota ili nedelja..ja bih volio da bude u subotu..nek pubertetlije uzivaju kuci uz barsu i real
Taman neka je u subotu,koliko god nekima ne odgovaralo ja mislim da je bolje vec u nedjelju.
Taman poslije tekme na Zoster proslaviti.
Ja bih volio Elvira vidjeti od pocetka.
Ovaj Stanceski cudan do neba,nema ga nema nigdje i odjednom bljesne. Ja jos uvijek mislim da je on kvalitetan igrac koji bi mogao cesce da igra ali svi znamo da nije ni do koga drugog no do njega samog.
Ramic predobar na pripremnim,na prijateljskim ali kad ga Amar ubaci imam osjecaj da se ne trudi,da mu je mrsko...

Ovaj Stanceski cudan do neba,nema ga nema nigdje i odjednom bljesne. Ja jos uvijek mislim da je on kvalitetan igrac koji bi mogao cesce da igra ali svi znamo da nije ni do koga drugog no do njega samog.
Ramic predobar na pripremnim,na prijateljskim ali kad ga Amar ubaci imam osjecaj da se ne trudi,da mu je mrsko...
Osim - drugo ime za Želju !
Samo, neće nikako da mi uđe u glavu da jedan Stanić i Jamak imaju prednost ispred Stančeskog. Ne zbog ove utakmice, i ova dva gola. Več momak je strašan vezni igrač i žao mi je što propada na klupi, stvarno.rossoner je napisao/la:Taman neka je u subotu,koliko god nekima ne odgovaralo ja mislim da je bolje vec u nedjelju.
Najbolje mu je da ide negdje gdje će igrati stvarno...
Volio bi da je tekma u subotu i to u 20 : 00 i da opet napunimo Grbavicu ...
Potpis!
Gledam maloprije Barcu i one faulove , 4 slobodna udarca od 19m do 25m, kontam eh da im je Zeba...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.