u kojoj klad ima ? milenium,formula,bet live nemaharry_90 je napisao/la:
da ne mislite da furam vas sa prelazima,ja ta napisem to i uplatim.. ovaj 2/1 mi je sumnjiv,na bet 365 kladi kvota pala na 5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
u kojoj klad ima ? milenium,formula,bet live nemaharry_90 je napisao/la:
da ne mislite da furam vas sa prelazima,ja ta napisem to i uplatim.. ovaj 2/1 mi je sumnjiv,na bet 365 kladi kvota pala na 5
imas u wiliamsu,remi kladi koliko ja znamlikusa je napisao/la:u kojoj klad ima ? milenium,formula,bet live nemaharry_90 je napisao/la:
premier nema istolikusa je napisao/la:u kojoj klad ima ? milenium,formula,bet live nemaharry_90 je napisao/la:
mashe je napisao/la:Asteras - Panathinaikos 1/X 11 kv
0:1deno_TM87 je napisao/la:Velež - Rudar P. zg 0-2 1.60![]()
dobro si to ubodeno_TM87 je napisao/la:0:1deno_TM87 je napisao/la:Velež - Rudar P. zg 0-2 1.60![]()
manutd89 je napisao/la:dobro si to ubodeno_TM87 je napisao/la:0:1deno_TM87 je napisao/la:Velež - Rudar P. zg 0-2 1.60![]()
Prepisah prva 3, i ocigledno cu pastpintol_TM87 je napisao/la:Guif 1
Valensija kp2
Lasko vise od 132
Poljska vise od 5.5
Taman postavio Jamesa over, kad vidim doktor je to uredno ispratio i izbrišem da ne bi bilo da kradem. Da dodam samo da James ima motiva da igra za statistiku jer juri MVP titulu (iako bi on to poreko da ga neko pitadr.van nostrand je napisao/la:
LBJ, valjda, a Miami bez top 3 defendera, DeRozan over
U zadnje 3 utakmice ubacio 22.3poena ,a u medjusobnim duelima ima prosjek od 25 poena u zadnjih 5 utakmica.
ne znam evo gledam X/X 5,2 kod mene a obican X 4.2 po mene bez smisla igrat X/X na tu kvotu.... bolje samo Xvevericabimbereket je napisao/la:zna li neko zasto online nema u premieru nba igraca ponudenih?
mozda je i bila gdje rasprava za ovo,da ne trazim,nisam u toku:D
moj tiket za veceras celzi-barsa x-x na petaka:D
pozz posebni za ukucane moje:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.