RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 18 apr 2012, 19:10

Dobro čovjek napisa,da je u pitanju normalan klub,pa neće lopta u gol,pa hajde..
O kakvoj se posjeti priča,imaju super posjetu kako se zalažu za dres.
Ti ideš da bodriš nekoga,koji te ne **** 2%,ni tebe ni klub.Boli njega neka stvar što ljudi stopiraju da bi došli pogledati 'utakmicu',ex Zalizoglu lagano sa Tuaregom piči...a ti se ****,ti kisni,ti navijaj budalo.U Mostaru se uvijek cijenilo zalaganje,požrtvovnost i krvava koljena za Velež a nikada se neće cijeniti igrači kojima Velež ne predstavlja ništa.I mi smo mlitavi,da i mi smo malograđani...kako bi ovo Torcida riješila po kratkom postupku.
Nismo ni zaslužili ništa bolje.
Velež nakon rata nti jednog trenutka nije bio ozbiljan klub a ovo je vrhunac.Kad se sjetim Zaima,Obada pa i Kadrića...išlo je se glavom na kopačku.Ovi sada idu nosom na bijelo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 apr 2012, 19:11

MostaracVelezovac je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Elementarni sportski rezon se ne postuje !! Da imas barem u prvih 11 najspremnije i najborbenije igrace i da izgledaju normalno i da vode normala sportski zivot. Zimus Zolj out Djeno out , a Pehlic i Hiros in . Smijesno i nisam iznenadjen borbom za opstanak.

Nek to prvo srede i onaj droga test. Pa tek onda prica o formacijama i efikasnosti, to je prica za normalne klubove, kao sto je npr. Zvijezda Gradacac, SB, Zeljo,Rudar ...

One pare za bus poklonote djeci bez roditelja veci je sevab i racionalnije je !!!!

Kimbo, kad ti dadnes novac za bus tad mozes imat udjela u tome gdje taj novac ide. (A ne pljuj u lice stotinama onih koji su vec dali). Ako ti se ne ucestvuje - nemoj. Ali ne unistavaj ono sto drugi grade. S postovanjem.

Mirza odletio - zasluzeno. Imao je priliku i nije je iskoristio. Samo sad se pitam gdje cemo naci trenera u ovom momentu?
:roll:
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 18 apr 2012, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 apr 2012, 19:13

Eto vam Mirza i njegovi igraci, sta sam ja pisao i govorio, veze on nema, zalizanko jedan.Noga majstore, **** nam je raspored, sad se treba mobilizirati da ne bih ispali nedaj Boze
Limvo Likce

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 apr 2012, 19:13

ccc 5 utakmica bez pobjede, umjesto da ovdje idete na sve vi gubit kod kuce , pa nema smisla, Velez mi je uvijek bila draga ekipa , sad idete u Travnik koji se cupa iz opasne zone, tesko cete ostvarit nesto znaci opet utakmica bez pobijede i postat cete gori od Slobode.. tuzno :cry: :cry:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 18 apr 2012, 19:19

tepsija je napisao/la: Ti ideš da bodriš nekoga,koji te ne **** 2%,ni tebe ni klub.Boli njega neka stvar što ljudi stopiraju da bi došli pogledati 'utakmicu',ex Zalizoglu lagano sa Tuaregom piči...a ti se ****,ti kisni,ti navijaj budalo.U Mostaru se uvijek cijenilo zalaganje,požrtvovnost i krvava koljena za Velež a nikada se neće cijeniti igrači kojima Velež ne predstavlja ništa.I mi smo mlitavi,da i mi smo malograđani...kako bi ovo Torcida riješila po kratkom postupku.
Velež nakon rata nti jednog trenutka nije bio ozbiljan klub a ovo je vrhunac...išlo je se glavom na kopačku.Ovi sada idu nosom na bijelo.
Sa cijelim citatom se mogu apsolutno složiti i potpuno si upravu, a spominjem posjetu iz razloga što je to dovoljan pokazatelj koliko se klub voli, a klub nije ni Hiroš, ni ovi narkomani koji ga vode i koji igraju ... Upravo to (ne)interesovanje ljudi za utakmice Veleža pokazuje mentalni sklop i furku (dijela)grada koji bi kao trebao živjeti za taj klub.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 apr 2012, 19:21

kimbo je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Elementarni sportski rezon se ne postuje !! Da imas barem u prvih 11 najspremnije i najborbenije igrace i da izgledaju normalno i da vode normala sportski zivot. Zimus Zolj out Djeno out , a Pehlic i Hiros in . Smijesno i nisam iznenadjen borbom za opstanak.

Nek to prvo srede i onaj droga test. Pa tek onda prica o formacijama i efikasnosti, to je prica za normalne klubove, kao sto je npr. Zvijezda Gradacac, SB, Zeljo,Rudar ...

One pare za bus poklonote djeci bez roditelja veci je sevab i racionalnije je !!!!

Kimbo, kad ti dadnes novac za bus tad mozes imat udjela u tome gdje taj novac ide. (A ne pljuj u lice stotinama onih koji su vec dali). Ako ti se ne ucestvuje - nemoj. Ali ne unistavaj ono sto drugi grade. S postovanjem.

Mirza odletio - zasluzeno. Imao je priliku i nije je iskoristio. Samo sad se pitam gdje cemo naci trenera u ovom momentu?

Halo donator , 6 mjeseci ovdje prosipas demagogiju i branis sistem a sada pises ovako nesto bez da se imalo pomjeris barem na stolici. Kako to drug do juce sve ok i supericka a sada se tako lagano odrices stratega i koncepcije.
Budi manga zauzmi stav i sljedi ....

A za to nego unistavanje akcije , ne unistavam je ja nego Tana . Ja tu raju vise zalim jer sam te fore ispusio davno bilo je i prije akcijaaa ...

Demagogiju cega?

Pa takvi ko ti ste vec dovodili razne druge u klub pa smo svi vidjeli gdje smo zavrsavali i kako nam je dobro bilo. Nemoj nas majke ti vise spasavat. Meni je puna kapa revolucija u Velezu. Pokazi mi sta si TI LICNO dao za Velez - pa cemo imat razgovor. A od tebe necu slusat gdje bi se novac (mukom stecen) trebao ili ne trebao trosit.

Oni koji se ne zrtvuju za Velez nemaju pravo glasa - nikakvo. I ne trebaju da imaju. To mi je bio stav i prije i sad ... A tvoj je stav neko personalno previranje i borba za prevlast u Velezu - koja mene iskreno ne interesuje.

Zalosno je da je ovdje nekima vaznija borba za licni interes i ko ce vladat Velezom, nego ono sta je najbolje u Velezovom interesu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 18 apr 2012, 19:27

tek kada tanovic napusti klub ili ga nekako RA natjera da da ostavku i zajedno sa njim jos par clanova uprave,tek onda mi mozemo nesto ocekivati od veleza! Pa znam nekoliko igraca veleza koji javno govore da je tanovic najveci lopov u velezu(valjda nebi bez razloga govorili takve teske optuzbe)! i sve dok su u upravi ovakvi ljudi od veleza nema nista,niti ce ikada bit, oni su grobari Veleza!! u nasem klubu nazalost neigraju najbolji u ovom trenutku nego oni igraci ciji menadzeri ponude vise para odredjenim likovima(u upravi) da bi njihov klient igrao! jedno veliko fuj!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 apr 2012, 19:29

MoR je napisao/la:
tepsija je napisao/la: Ti ideš da bodriš nekoga,koji te ne **** 2%,ni tebe ni klub.Boli njega neka stvar što ljudi stopiraju da bi došli pogledati 'utakmicu',ex Zalizoglu lagano sa Tuaregom piči...a ti se ****,ti kisni,ti navijaj budalo.U Mostaru se uvijek cijenilo zalaganje,požrtvovnost i krvava koljena za Velež a nikada se neće cijeniti igrači kojima Velež ne predstavlja ništa.I mi smo mlitavi,da i mi smo malograđani...kako bi ovo Torcida riješila po kratkom postupku.
Velež nakon rata nti jednog trenutka nije bio ozbiljan klub a ovo je vrhunac...išlo je se glavom na kopačku.Ovi sada idu nosom na bijelo.
Sa cijelim citatom se mogu apsolutno složiti i potpuno si upravu, a spominjem posjetu iz razloga što je to dovoljan pokazatelj koliko se klub voli, a klub nije ni Hiroš, ni ovi narkomani koji ga vode i koji igraju ... Upravo to (ne)interesovanje ljudi za utakmice Veleža pokazuje mentalni sklop i furku (dijela)grada koji bi kao trebao živjeti za taj klub.
Pazi ovo,mi smo takav mentalitet i teško se to može promijeniti.Pogledaj zrinjski,oni su kao u nekom vrhu,pogledaj im posjetu,pogledaj posjetu u Širokog.Ne tražim opravdanje i nemamo ga,ali majka mu stara,neka se malo trznu,neka Velež bude iznad njih a ne oni iznad Veleža.Ne tražimo mi puno,godinama smo navikli na malo,na mali znak pažnje i zalaganja.Nisam pesimista,biće Velež prvak,doći će sve na mjesto,mora,previše se voli ovaj klub ali me ljuti sadašnja situacija,ljuti me ovaj maćehinski odnos prema klubu.
NE MOŽE se piti do 3 ujutro,nisam sportaš ali kad zaglavim do tih doba nisam dobar sutra.Nisu ni oni sigurno što i pokazuju.Jedan je bio Baka koji je pjan dolazio na utakmice i vrhunski ih igrao,zato jer je bio iznadserijiski talent....oni to nisu,oni su limitirani i samo zalaganje,samo spartanskim načinom života mogu učiniti nešto.Ovako ništa,što se vidi i iz priloženog.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 apr 2012, 19:30

Nabijem vise akciju i zrtvovanje kroz nju, je li ako nisam dao pare nemam pravo da kazem sta hocu. Imam brate. Imam. To mi pravo daju milioni maraka potrosenih i godina zivota koje sam proveo po gostovanjima, razbijena stakla na autima, razbijena vilica i sta sve ne, a sta sam dobio nazad? Tri boda u Zepcu, i ovu pobjedu protiv Zrinjskog jesenas, jel nam to dosta od njih? Treba ih sve razapeti, sminkeri i pizde, eto sta su. Niko normalan nece se prihvatiti sada posla, samo neki novi poltron i tako u krug. Zao mi je cika Nerke, Zoke prije svih, pa onda ostalih, da ne nabrajam u ovome svemu, oni ovo nisu zasluzili. Pizde jedne. Pizde.
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2012, 19:36

demamo je napisao/la:tek kada tanovic napusti klub ili ga nekako RA natjera da da ostavku i zajedno sa njim jos par clanova uprave,tek onda mi mozemo nesto ocekivati od veleza! Pa znam nekoliko igraca veleza koji javno govore da je tanovic najveci lopov u velezu(valjda nebi bez razloga govorili takve teske optuzbe)! i sve dok su u upravi ovakvi ljudi od veleza nema nista,niti ce ikada bit, oni su grobari Veleza!! u nasem klubu nazalost neigraju najbolji u ovom trenutku nego oni igraci ciji menadzeri ponude vise para odredjenim likovima(u upravi) da bi njihov klient igrao! jedno veliko fuj!!
mogu li te nešto pitati. ko je doveo Tanovića jesenas na čelo kluba? valjda Nikšić, zar ne. sjećaš li se da je nikšić još zimus kada je još jednom ovako napadnut tanović, izjavio ako ode tanović, odoh i ja i sponzori koje smo doveli u klub..ovoga se sigiurno sjećate, zar ne? dalje po vama ko bi bio idealno rješenje ako bi kojim slučajem tanović otišao? pošto su ove godine lokalni izbori, nadam se da politika neće miješati svoje prste u klub, možda sve ovo što se dešaav ima malo veze i s politikom?

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 apr 2012, 19:40

MoR je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Ljudi nas posteno dobili. Borili su se igraci Rudara posteno citavu utakmicu i kad sam vidio kako mi indolentno igramo,odmah sam znao da ce mo ga danas popusiti.Nismo sanse stvorili osim sto je Merzic pogodio precku u prvom poluvremenu glavom.Cestitam gostima na zasluzenoj pobjedi,a nasi igraci nisu zasluzili ni 0 izuzev Bandovica.Isto ko da su dosli sa rajom na izlet pa razbacili lopte pa ono ko nije bitno ko dobije e tako su se ponasali :oops: :oops: :oops: Ovo je sramota ko sve nosi Velezov dres,neki ne mogu igrati ni na turnirima mjesnih zajednica :evil: Velez treba korjenite promjene,prvo od glave(uprava) pa do igraca(mrs svi),ovo nista ne valja ovako kako je trenutno,klub srozase na nulu :evil:

FORZA VELEZ
O kakvim promjenama rođak više da pričamo? Pa godinama se ponavlja ista priča, identična, GODINAMA. Muka mi je kad pomislim kakvi su sve debili vodili ovaj klub, te kakvi su sve debili igrali za ovaj klub, muka mi ! Treba krenuti od jakog omladinskog pogona, stvoriti sve uslove za rad sa djecom i nadati se rezultatu ... uopšte nije važno koju ligu ćemo igrati u tom periodu, jer kuća se gradi od temelja, a temelj kluba treba da bude omladinski pogon.

Još jedna važna stvar, treba se riješiti mahalskog/malograđanskog mentaliteta koji se uvukao i u Mostar i među navijače Veleža. Ostaviti (pri)gradske priče i furati zdrav fazon i zdrav klub ...
Govorim o svim vrstama promjene,nismo ni imali nekih velikih promjena u klubu(reci sta ne treba mjenjati),prvo u upravi (i pored nekih pomaka)nije stvorena dobra klima u klubu ,slab odnos sa navijacima ,treneri nula bodova,a sto se tice igraca mi imamo samo 2 igraca koji po kvaliteti mogu igrati u PL slozili se mi ili ne(Bandovic i Lakicevic),imamo i 5-6 mladjih potencijala(ali nisu ni blizu igraca za PL)neki od njih mogu biti na klupi a neki trebaju ici jos na dodatno kaljenje u nizi rang,jer nemaju dovoljno iskustva za PL)Ovi starohani svi aut Pehlic,Jugo,Serdarevic,Hiros,Kajtaz...(ovo ne govorim sada da treba nego na kraju sezone,sada se treba mobilisati da ne ispanemo,sto se moze desiti ako ovako nastavimo a i raspored nam je tezak)
P.S.Velezovi navijaci sirom svijeta ne zasluzuju ovakav odnos igraca i rukovodstva prema svetom klubu,opet kazem zelimo korjenite promjene :evil:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 18 apr 2012, 19:41

2010 zeljo-borac neke majice odstampane,i tako to...

2011 zeljo-borac ovjerena titula na grbavici...

2012 zeljo-borac.......nastavi niz.... ;)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 apr 2012, 19:42

Armageddon2012 je napisao/la:2010 zeljo-borac neke majice odstampane,i tako to...

Da nisi slucajno temu pogrijesio :? :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 18 apr 2012, 19:43

greska,izvinjavam se,ovo je trebalo ici na zeljinu temu a sad ne mogu pobrisati jer si ti odgovprio za 20 sec :( :( :(
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 18 apr 2012, 19:44

tepsija je napisao/la: Pazi ovo,mi smo takav mentalitet i teško se to može promijeniti.Pogledaj zrinjski,oni su kao u nekom vrhu,pogledaj im posjetu,pogledaj posjetu u Širokog.Ne tražim opravdanje i nemamo ga,ali majka mu stara,neka se malo trznu,neka Velež bude iznad njih a ne oni iznad Veleža.Ne tražimo mi puno,godinama smo navikli na malo,na mali znak pažnje i zalaganja.Nisam pesimista,biće Velež prvak,doći će sve na mjesto,mora,previše se voli ovaj klub ali me ljuti sadašnja situacija,ljuti me ovaj maćehinski odnos prema klubu.
NE MOŽE se piti do 3 ujutro,nisam sportaš ali kad zaglavim do tih doba nisam dobar sutra.Nisu ni oni sigurno što i pokazuju.Jedan je bio Baka koji je pjan dolazio na utakmice i vrhunski ih igrao,zato jer je bio iznadserijiski talent....oni to nisu,oni su limitirani i samo zalaganje,samo spartanskim načinom života mogu učiniti nešto.Ovako ništa,što se vidi i iz priloženog.
Je.beš to opravdanje, trznimo se mi svi pa budimo daleko iznad mentaliteta i budimo svi iznad Veleža (kao što se znalo biti). Ovako ljudi su se utopili u čitavo sivilo i kluba i dijela grada i sa takvim mentalnim sklopom se ne može ništa postići, jer pazi, tu je priča na forumu kakav je gazda kafane i šta radi sa stolovima, a više je navijača danas objavilo status na fejsbuku nego što je bilo u Vrapčićima. To je taj mentalitet. I onda, o čemu mi da pričamo dalje?

Sa drugim dijelom posta se (opet) slažem, ne može se dopusiti ovakav život igračima, a tu opet dolazimo do problema mentaliteta i do situacije što ih svaki navijač ne izudara nogama iz svake kafane u kojoj ih primjeti kraj sebe u nedolično vrijeme. Ali jok, opet će biti "neka brato, raja, može on, nije on, dobar je on, naši smo" ... pusti šuplju ...

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 apr 2012, 19:45

@Armageddon , jbg svakom' se desi ;) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 18 apr 2012, 19:47

Maestro^^ je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:2010 zeljo-borac neke majice odstampane,i tako to...

Da nisi slucajno temu pogrijesio :? :lol:
:lol: :lol: a ja kontam ja fulio temu :geek: :lol:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 18 apr 2012, 19:50

AlemC85 je napisao/la:
demamo je napisao/la:tek kada tanovic napusti klub ili ga nekako RA natjera da da ostavku i zajedno sa njim jos par clanova uprave,tek onda mi mozemo nesto ocekivati od veleza! Pa znam nekoliko igraca veleza koji javno govore da je tanovic najveci lopov u velezu(valjda nebi bez razloga govorili takve teske optuzbe)! i sve dok su u upravi ovakvi ljudi od veleza nema nista,niti ce ikada bit, oni su grobari Veleza!! u nasem klubu nazalost neigraju najbolji u ovom trenutku nego oni igraci ciji menadzeri ponude vise para odredjenim likovima(u upravi) da bi njihov klient igrao! jedno veliko fuj!!
mogu li te nešto pitati. ko je doveo Tanovića jesenas na čelo kluba? valjda Nikšić, zar ne. sjećaš li se da je nikšić još zimus kada je još jednom ovako napadnut tanović, izjavio ako ode tanović, odoh i ja i sponzori koje smo doveli u klub..ovoga se sigiurno sjećate, zar ne? dalje po vama ko bi bio idealno rješenje ako bi kojim slučajem tanović otišao? pošto su ove godine lokalni izbori, nadam se da politika neće miješati svoje prste u klub, možda sve ovo što se dešaav ima malo veze i s politikom?
pa sta je to niksic uradio osim sto je doveo neke sponzore?? sjecate li se vi da je na sjednici kada je formiran ovaj sastav uprave za govornicu izasao gosp Niksic i javno jasno i glasno obecao da ce Velez igrati u europi!!! Koliko ja ovdje po ovoj tabeli i rasporedu mogu da primjetim mogao bi se nas Velez vrlo lahko do kraja sezone boriti za opstanak!! Tanovic je u upravi bio u vise navrata prije dolaska Niksica,tako da Niksic koliko ja znam nema nikakve veze sa njim!! al nebi da mijesam Niksica u ovu polemiku jer je on jedan od nekolicine koje bi volio i dalje gledati u rukovodstvu kluba! Ja Tanovica nemogu ni za sta optuziti, ali kazem po prici nekolicine bivsih i sadasnjih igraca Veleza Tanovic je najveci lopov u Velezu!! valjda ljudi sa razlogom ovo tvrde
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 apr 2012, 19:50

ASMIR DZAFIC -ADIS OBAD
HOCEMO OVAJ TANDEM NA KLUPI NASEG VOLJENOG KLUBA????

tanovicu ako volis velez ovo ces odradit!!!!!

ili mozda neces jer od njih ne mozes tal uzimat.
nek te stid ako je ovo EUROPSKI VELEZ

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 18 apr 2012, 19:53

demamo je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
pa sta je to niksic uradio osim sto je doveo neke sponzore?? sjecate li se vi da je na sjednici kada je formiran ovaj sastav uprave za govornicu izasao gosp Niksic i javno jasno i glasno obecao da ce Velez igrati u europi!!! Koliko ja ovdje po ovoj tabeli i rasporedu mogu da primjetim mogao bi se nas Velez vrlo lahko do kraja sezone boriti za opstanak!! Tanovic je u upravi bio u vise navrata prije dolaska Niksica,tako da Niksic koliko ja znam nema nikakve veze sa njim!! al nebi da mijesam Niksica u ovu polemiku jer je on jedan od nekolicine koje bi volio i dalje gledati u rukovodstvu kluba! Ja Tanovica nemogu ni za sta optuziti, ali kazem po prici nekolicine bivsih i sadasnjih igraca Veleza Tanovic je najveci lopov u Velezu!! valjda ljudi sa razlogom ovo tvrde
Čekaj, kako misliš šta je uradio osim što je doveo sponzore? :lol: Pa šta je ovo, je li moguće ovo ...

Najbolje da ti on iz premijerske stolice dođe na klupu i vodi klub, pa po potrebi uđe na mjesto centarfora i zavuče koji Rudaru iz Prijedora ...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.