BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

randy_moss
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la randy_moss » 08 sep 2009, 22:11

Evo vam bisera sa fifa.com ako se plasiramo na sp skupljamo pare da fbaln01 kupimo plazmu tv

CelikTur (Turkey)
If there is one team in the world, that I support other than Turkey, it is Bosnia. I hope it will be an exciting game and wish our Bosnian brothers best of luck!

fbaln01 (Turkey)
better team is absolutely Turkey

fbaln01 (Turkey) (moj najdrazi komentar)
Arda Turan,Semih Şentürk,Nihat Kahveci,Hamit Altıntop who were superstars of Euro 2008, sure that they will crush Bosnia in zenica. According to them, Bosnia doesn't have quality like Czech Republic or Croatia does.We beated these teams in 2008 so we will beat bosnia easily in zenica or wherever they want. As a result Turkey will go to Africa and Bosnians will watch Turkey on TV as always they do.

TurkishKebap (Germany)
ohh i can see bosnian brothers are too excited for wed. and how they talk about turkey is as if they are gonna play with a 3th level team.hey guys just as a reminder the team is 3TH BIGGEST TEAM in europe 2008! dont just dream so much because we have a phrase.."at the point where others dreams get over, our reality starts".good luck.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 08 sep 2009, 22:14

Joj jedva cekam kad ih sutra nabijemo, pa ce oni prvo plakati pa nas gledati u Africi. 8-)

abyyy
Kontakt:

Post Postao/la abyyy » 08 sep 2009, 22:16

pogledajte .....................................................................

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 sep 2009, 22:19

Mogu zamisliti ako sutra nedaj Boze izgubimo, vidjet ce te komentara, trebaolo je ovo, trebalo je ono, neki jedva cekaju da reprezentacija izgubi i da mogu svoje "pametovanje" iznjeti ovdje
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 sep 2009, 22:20

abyyy je napisao/la:
pogledajte .....................................................................
prava stvar svaka cast

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 sep 2009, 22:21

amir je napisao/la:Mogu zamisliti ako sutra nedaj Boze izgubimo, vidjet ce te komentara, trebaolo je ovo, trebalo je ono, neki jedva cekaju da reprezentacija izgubi i da mogu svoje "pametovanje" iznjeti ovdje
aaa prvi ces ti krenut :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 sep 2009, 22:23

Ne treba se previse uzbudjivati ,daleko smo mi jos od svjetskog prvenstva.

Ovo je samo prva od tri tekme koje moramo pobjediti. Ako ovo privedemo kraju kako treba u barazu nas moze cekati jedna od reprezentacija: Portugal,Francuska,Njemacka,Hrvatska ..... dakle sve je ovo jos o dugu stapu.

Al sutra treba Turcima vratiti za okupaciju :D :D .
Bit ce svega i na terenu i na tribinama. Turci veoma prgav narod kada im ne ide , sve ce uraditi da nas pobijede. Sve.

Kvalitet tu negdje al onaj tko izadje na teren i bude spreman da pobjedi po svaku cjenu taj ima da slavi.

Dzeko ima da pokaze da je pobjednik. Samo naprijed momci :!: :!:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 sep 2009, 22:23

amir je napisao/la:Mogu zamisliti ako sutra nedaj Boze izgubimo, vidjet ce te komentara, trebaolo je ovo, trebalo je ono, neki jedva cekaju da reprezentacija izgubi i da mogu svoje "pametovanje" iznjeti ovdje

Pa sta i ako izgubimo opet je sudbina u nasim rukama, samo treba ostati miran i hladne glave i pripremati se za Estoniju i Spaniju, mislim da cemo mi dobiti Estoniju, a oni kiksati protiv Belgije. Ja sam ipak uvjeren da cemo na kraju biti u barazu bez obzira kako se utakmica sutra zavrsila.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

abyyy
Kontakt:

Post Postao/la abyyy » 08 sep 2009, 22:30

slika

NA KRILIMA ZMAJA IDEMO U AFRIKU
POZDRAV SVIM FORUMASIMA IZ AUSTRIJE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 sep 2009, 22:34

zadnja tri komentara na Goal.com:

Northfather Istanbul
9:06 PM Sep 8, 2009
Turkey will destroy our brothers Bosnia... Did you not to see Turkey-Estonia clash? Just Arda Turan can make 3 point for us!

Josh East London
9:00 PM Sep 8, 2009
bosnians didnt watch euro 2008? yes semih will finish the game

Sedad Turkey
8:56 PM Sep 8, 2009
We have seen that strong Bosnia!!! in Turkey lol,they trembled 80 minutes with 9 players defence and what happened? Bosnia lost,we are used to play such matches often,we dont tremble we have a strong soul.Bosnia will live what Norway,Czech,Croatia,Austria,Ireland,Switzerland ..... lived.Turkey will beat 1-3 and Bosnia 1-2 Spain so?? lol
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 08 sep 2009, 22:42

Danas snimljena nova pjesma o repki bice exstra Halid i neki orkestar,a tu se ukljucuje i Marijan nje jos izasla trebao bi je Halid pjevat sutra prije tekme.Uglavnom ja sam je slusao i puno je bolja od svih prijasnji pjesama o repki.
AMAR OSIM!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 sep 2009, 22:43

Izgleda da ćemo protiv Turaka igrati 5-4-1 s time da će se Ibričić priključivati napadu, a igrat će u veznom redu kada je napad Turske.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 08 sep 2009, 22:43

Drugoplasirani
Trenutna Tabela

slika

Link: Wikipedia
Zadnja izmjena: JASC0, dana/u 08 sep 2009, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Rođeni

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 sep 2009, 22:44

nick je napisao/la:
Posavina je napisao/la:
nick je napisao/la:ko ima bolji od muratovica?jbt ko da smo brazil pa imamo igraca na sve strane
od muratovica su bolji tj. profesori nogometa za njega su pjanic i bajramovic, a ja bi prije zvao malog mahmutovica iz teplica nego njega.
jbt bajramovic je povrijedjen zadnje 3 godine njega ciro cuva da napravi prevagu na terenu i unese svjezinu,pitanje je mozeli izdrzat 90 minuta...ne sjecam se kad je on cjelu utakmicu odigro,pisete bezveze ok pjanic ali bi vidjeli rupu u kontrama njihovim...jesil ikad gledo tog mahmutovica ili si naso ime na netu pa ga treba ubacit...
sjecam se ja.. prije tri sedmice je odigrao citavu utakmicu... pa jbt, on igra poluvrijeme u njemackoj, to ti dodje ko citava utakmica u austrijskoj ligi u kojoj se mnogo manje trci...

bajramovic ima snage koliko i muratovic, ali ciro je slab na muratovica, rahimica i ibricica... to vidi svako iz aviona...

ovdje raja lupa za pjanica a nema blage veze, pa nismo nikad vidjeli pjanica 90 minuta u kvalifikacionoj utakmici da mozemo suditi o tome hoce li se vracati ili nece... i ne treba se vracati u svoj sesnesterac ko sto to muratovic i rahimic rade pa prave paniku u odbrani... bolje da grizu malo dalje od gola...
naivan je onaj ko misli da pjanic nebi izgarao i trcao ko da je guzicom sporet poljubio... a 15 godina mladji, jaci, brzi, ma sta sve nije od muratovica... naivno se posmatra sve to... isto vidim pricate za misimovica da je baletan.. pa vraca se covjek i u wolfsburgu, zaganja, uklize, dobije zuti... presmjesno mi je to poredjenje...

kako onda uopste jedna barcelona ili spanija ili slicni klubovi opstaju gdje igraju sve sami umjetnici a la pjanic u sredini terena... jedan destruktivac maksimalno.. al svi moraju da trce, ko ne trci, belegijom po guzi... tako da je presmijesna sva ta prica oko muratovica i pjanica... ja vjerujem da bi oni svi u ovakvoj utakmici dali 110% a znamo da muratovicevih i pjanicevih 110% se ne moze mjeriti
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 sep 2009, 22:44

kalimero je napisao/la:Danas snimljena nova pjesma o repki bice exstra Halid i neki orkestar,a tu se ukljucuje i Marijan nje jos izasla trebao bi je Halid pjevat sutra prije tekme.Uglavnom ja sam je slusao i puno je bolja od svih prijasnji pjesama o repki.
Ima li neki link da se cuje to? :?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 08 sep 2009, 22:48

JASC0 je napisao/la:Drugoplasirani
Trenutna Tabela

slika

Dobro mi imamo 5 utakmica i osvojicemo makar 4 boda ...i to je 13
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 08 sep 2009, 22:49

ljudi nece biti lako, vi ste previse optimisticni.
Zadnja izmjena: Cazinski-Vitez, dana/u 08 sep 2009, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 sep 2009, 22:49

Kakva ti je to tabela?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 sep 2009, 22:50

Cazinski-Vitez je napisao/la:
JASC0 je napisao/la:Drugoplasirani
Trenutna Tabela

slika

ovo je tabela od 5. kola.. sad smo u 8. kolu
oduzima ti se 6 poena protiv armenije posto je ona zadnja na tabeli

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 sep 2009, 22:50

Trasimaco je napisao/la:Kakva ti je to tabela?
trenutna tabela drugoplasiranih ekipa... vala, meni je nebitna, skoti ce garant ispast, ili eventualno portugal..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.