Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 18 apr 2012, 15:24

Ma 'ta će Nedved, Giaccherini mu kroz noge probaciv'o! :P

Nedved je prototip igrača koji treba da igra u Juventusu, da nam je da imamo 11 Nedveda na terenu, Conte to zna, zato nije ni čudo što imamo igrače koje imamo, svi su karakterno slični Pavelu, to je ono što nas čini jakim.

U vezi top 5, neću pet nabrojati, najbolji meč koji smo mi odigrali je ubjedljivo onaj u Genovi (0:0), žali Bože te utakmice i prosutih bodova.
Zatim bih po kvalitetu izdvojio našu pobjedu 2:0 protiv milana, 0-5 protiv viola, te dokaz pobjedničkog mentaliteta i karaktera protiv intera (1:2).

Eto nam Drogbe! :P
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 18 apr 2012, 15:26

[youtube][/youtube]

Još jedan jako bitan gol Nedveda negdje pred sami kraj iz slobodnjaka. :mrgreen:

Evo nešto i malo svježije. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 apr 2012, 15:30

Čuj Materazzi pruža podršku Delpi... :o :evil:

e jbg... daj mala ponesi pet piva i reci muzici malo tiše

Drogba prije 5 godina da... sad mislim da je malčice kasno, koji će nam još pokoji ''matorac'', izbaciti Alexa a dovesti Didiera nema logike nikakve.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 apr 2012, 15:31

One of the banners at Juventus Stadium this sunday will be: "Just lean back and enjoy. You don't need binoculars in this stadium."

Ribery:"The Italian league fascinates me. There are some great teams, but right now I am happy where I am."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 18 apr 2012, 15:42

Zna se na koji stadion se mislilo. :mrgreen: :lol:

Dok smo se mi ovdje složili da Robben nije taj igrač kojeg želimo, navijači u Italiji razmišljaju drugačije. Ne bih volio ni sekunde da dođe Robben. :mrgreen:

Evo i predsjednik Vasco da Game nam indirektno nudi štopera Dedea.

Neki izvor vrlo blizak Leandro Damiau kaže je napadač izabrao Juventus i da će sljedeće sezone igrati za nas.

Vidjet ćemo, bit će na ljeto svega, ovi interesi mnogih igrača pa i laskanja govori da samo se vratili.
Zadnja izmjena: GaetanoScirea, dana/u 18 apr 2012, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te, Željo!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 apr 2012, 15:44

Ma sumnjam da bi bayern pustio njega, to mi je nestvarno.
Jest on staklen, ali je igračina, svemirski brod za Pepea i Vučinića po strani, uostalom, i za Pirla se govorilo da je star i da će biti pola mečeva povrijeđen pa odigra sve utakmice.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 apr 2012, 15:46

pa prošle sezone bi bez problema prihvatili Robbena a sada nešto izmišljamo.. :mrgreen:

postajemo izbirljivi... :mrgreen:

ja sam svoje mišljenje rekao..može ako će doći za manje od 20 milliona...vrijedio bi on više da se ne ozlijedjuje tako često...a i sebičan je...kad možemo dati na Vučka toliko para može i na Arjena...dobit ćemo sigurno isto ako ne i više... ;)

svoje želje sam rekao sinoć...Urugvajci me začarali.. :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 apr 2012, 15:52

I ja sam za Urugvajce, poslije Italije, meni najdraža strana reprezentacija, imaju ono nešto, za razliku od kolega iz Brazila i Argentine imaju mnogo veće radne navike, to pomiješano sa njihovom pomalo vrelom krvlju daje igračine tipa Montero, Caceres, Suarez, Cavani i družina.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 15:54

Oxygen je napisao/la:I ja sam za Urugvajce, poslije Italije, meni najdraža strana reprezentacija, imaju ono nešto, za razliku od kolega iz Brazila i Argentine imaju mnogo veće radne navike, to pomiješano sa njihovom pomalo vrelom krvlju daje igračine tipa Montero, Caceres, Suarez, Cavani i družina.
Suarez vam nije uopšte potreban osim ako ne želite koristiti njegovu najjaču osobinu urođenu padavicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 apr 2012, 16:00

Izgleda da pola igrača u engleskoj onda to ima, ne znam, ja znam pravog Suareza, onaj iz Ajaxa, on se još traži izgleda, divere ne volim, no, danas su rijetki igrači koji neće izglumiti kada su u prilici.

Agent Leandra Damiaa? kaže da je razgovarao sa par klubova, jedan od njih je Juventus.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 16:08

Ako se već priča o napadaču onda to treba biti Cavani koji bi se odlično uklopio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 18 apr 2012, 16:10

Možda u napad ne bi bilo loše pokušati i dovesti zaboravljenog Davida Villu, on bi nam također dobro došao, a i vrlo vjerovatno će postati višak u Barci ako dovedu Balea ili Van Persiea.

Naš mercato će dosta zavisiti i od mercata ostalih klubova, prvenstveno Realovog i Cityevog.

A možda ne bi bilo loše dovesti ni Drogbu, iako su mu 33 godine, još uvijek on nije rekao svoje konačno "Zbogom." :mrgreen:
Volim te, Željo!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 apr 2012, 16:27

Drogba beton..da smo njega imali ove sezone davno bi mi prvo mjesto osigurali...takva mrcina nam treba...

a Villa..prvo vraća se poslije ****.e povrede...zatim neće koštati ispod 20 milliona...a i nije baš u cvijetu mladosti...

radije bih nekog malo skupljeg a mladjeg...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 apr 2012, 16:29

BOCCHETI OTVARA VRATA JUVENTUSU

Ljetošnja meta Juventusa, defanzivac Rubina iz Kazana, Salvatore Bocchetti, pričao je za TuttoMercatoWeb o željama za budućnost, otvarajući ponovo na neki način mogućnost da zaigra u Juventusu.

"U Rusiji mi ide jako dobro, ali nemam namjeru da ovdje ostanem čitavog svog života", rekao je 25-ogodišnji defanzivac.

Prošle godine se dugo povezivao sa Juventusom, zajedno sa još nekoliko igrača kao što su Bruno Alves i Alex, ali na kraju nije bilo ništa konkretno. Međutim, ostaje činjenica da je Juve bio baš zainteresovan za njegove usluge...

"Šta će biti ako stigne poziv od Juventusa? Bio bih jako ponosan, san je igrati za Juventus."

Može igrati štopera i lijevog beka, ja sam za njega, odličan za klupe. ;)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 apr 2012, 16:54

An official close to Brazilian striker Leandro Damiao said: "Yes, I think the player will be of Juventus in June." [http://Calciomercato.com]
The sourc e behind the Damiao to Juventus story said: "I have confirmed in Brazil and therefore I think you just wait for the official."

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 apr 2012, 16:59

Previše je špekulacija, sada i Damiao, interes sigurno postoji, gledao sam ga par puta, strašan je tehničar, uz to izuzetno jak na nogama, mislim da bi on bio pravo rješenje ako ne bismo uspjeli doći do Jovetića, Suareza, Higuaina, Džeke, Cavania.

Šta uradi pred kraj Argentincu! :o
[youtube][/youtube]
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 apr 2012, 17:03

Alessandro Nesta: "My future? We'll see at the end of the season. I'm certainly not joining Juventus - that's for sure."

znači pošto Milanu dolazi Acerbi nama bi trebao doći Astori ili Peluso...

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 18 apr 2012, 17:04

[youtube][/youtube]

ah kad se sjetim kako je samo bio brz i eksplozivan a solufe furalo pola grada :D 8-)

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 18 apr 2012, 17:37

FKT ne mogu da vjerujem da se bliži rastanak od NAJVEĆEG :( :( :(
"Od 30. lipnja sam bez ugovora i ne znam šta ću dalje" započeo je intervju Del Piero za talijanski Vanity Fair

"Zadnjih 20 godina su bile bogate emocijama te teškim ali i onim nezamislivo dobrim vremenima. Sada imam osjećaj kao da napuštam dom po drugi put. " nastavio je Del Piero

Del Piero drži klubski rekord kao najbolji strijelac te kao igrač s najviše nastupa. No ove sezone pod palicom Contea nastupio je u samo 19 utakmica.

"Predsjednik Agnelli mi je najesen rekao kako će mi ovo biti zadnja sezona u Juventusu. To me dosta iznenadilo. Ali ja kao kapetan ne smijem zaboraviti na svoje obaveze i moram ih do kraja ispoštovati. Mislim da mi je ovo najteža godina u karijeri. Morat ću se suočiti sa stvarnosti. No sada se moram usredotočiti na osvajanje Scudetta i talijanskog kupa. Ne želim stvarati neke kontroverze ili nekako naštetit atmosferi kluba jer to nikada nisam radio u karijeri. Kada odradimo sezonu do kraja, onda ćemo znati kako dalje" zaključio je kapetan svoj intervju.
:cry: :cry: :cry:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 apr 2012, 18:14

Ja odavno zelim da vidim Robena u dresu Juventusa, odlican igrac, bio bi veliko pojacanje, ali vidjecemo
1946

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.