Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Genghis
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Genghis » 18 apr 2012, 12:23

FKKrajina je napisao/la:Teske komplekse ima ovaj Mourinho :D Evo i sinoc poslije utakmice Bayern-Real,on ustvari prica o Barceloni i Guardioli i fol pomoci Uefe,hahahhahaha. Trebao je sacekati bar da jedan dan prodje :D
Ključna riječ: fol
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2012, 12:38

Furymaker je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Furymaker je napisao/la: Taj najlosiji Bayern vas je dobio veceras i da nije bilo Webba koji je presutio par kartona i penala prosli bi i gore .
Potkrijepi dokazima :? :?
Nemoj samo lupati gluposti ;)
Čuj par penala, jbm vas oči kad vas svak ima :roll:
Coentraov faul na centru na Robbenu - prvi zuti karton .
Drugi njegov faul = crveni .
Faul na Riberyu prije gola = 1. penal
Ruka Pepea u 16ercu = 2. penal
Onaj start Ramosa protiv Gomeza je bio na loptu .
Marcelov start = cist crveni .

Hoces jos ?
Za kartone nisam ni rekao, ništa al za par penala, samo može reći neko ko nema očiju ;)
Ono prvo nije vidjelo penala, Pepea je lopta pogodila u prsa, a ne u ruku jel nekoliko puta išao usporeni. ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 apr 2012, 12:40

@Furymaker

...coravu !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 13:05

Bayern vas je načeo, Barca će vas dokrajčit' 8-)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 18 apr 2012, 13:19

vidi ba Furymakera :lol: :lol:

idi pogledaj snimak utakmice ako sinoc nisi imao oci da gledas :lol:

nanek

Post Postao/la nanek » 18 apr 2012, 13:37

Kako cu se slatko smijati ovim forumasima kad im Real pocijepa bavarsku g**** u srijedu :) FIno sam im zabiljezio imena da ih lagano mogu svakog citirat u srijedu aBd :)

Zivi bili pa vidjeli ko ce proci, kako pisu ovdje ko da su vec osvojili LP :) A dobili 2 -1 u jednoj izjednacenoj utakmici, gdje smo mi igrali sa pola snage :) Dobro ste procitali , sa pola snage :)

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 18 apr 2012, 13:47

Zašto svi krivite Arbelou. Jučer desna strana baš nije bila rupa i prazna, kako to obično biva, a razlog je taj što je igrao defanzivniji Coentrao.

Kada Marcelo ode u napad i ne vrati se na vrijeme, a nikad se ne vrati jer uglavnom on gubi loptu ili daje neupotrebljive pasove i ubačaje, kontra protiv Realove odbrane uglavnom znači opasnu situaciju za Ikera jer je Arbeloa spor. Ramos mora ići lijevo pokrivati Marcelovu stranu, a Pepe i Arbeloa pokrivaj ostatak terena.

Baš zato u ovakvim utakmicama kao što su El Clasico ili Bayern igra Coentrao, i siguran sam da će bez obzira na ovaj nastup protiv Bavaraca igrati u subotu protiv Barcelone od prve minute.

Neka mi neko kaže koliko tačnih ubačaja Marcelo ima ove sezone, odnosno koliko je puta njegov ubačaj sa lijeve strane pogodio našeg igrača? Nekih jedan put na 15 ubačaja.

I da, zašto baš Marcelo i Pepe uvijek gube živce kada znaju da ćemo izgubiti. Uvijek, apsolutno uvijek ta družina udara bezveze protivnike i uvijek zasluže crveni. Da Ronaldo nije profesionalac koliki jes, siguran sam da bi ion to radio zajedno sa najboljim kolegama.

Pa Pepe i Marcelo su sramota Reala.
CAMP MOU!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 apr 2012, 13:54

Sinoć najgori pojedinac ubjedljivo je bio Coentrao !

Arbeloa me pozitivno iznenadio sinoć...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 18 apr 2012, 14:09

Marcelo - Pepe show: Ne mogu naći faul Pepea nad igračem Tottenhama iz prošle sezone, ali evo ovo što ima...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
CAMP MOU!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 apr 2012, 14:10

Arbeloa uvijek svoj posao odradi korektno, kako je samo Iniestu fino čuvao u zadnjoj utakmici kupa a utakmicu prije bio propuh kad je igrao Altintop. To što je Riberyu sinoć sve pošlo za rukom i što je stvarno odigrao super utakmicu to je druga stvar.
I stvarno šta se dešava sa Carvalhom više? Čuo sam da je u nekim psihičkim problemima pa da zato i nema povjerenje kod Mourinha, puno je obrana bolje djelovala kad je on igrao prošle godine.

A i to da je Marcelo dobar u ofenzivi pije vode samo kod malih klubova, pa eto jučer je igrao ofanzivno pa nije nikog uspio preći.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 18 apr 2012, 14:11

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
CAMP MOU!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 apr 2012, 14:22

Jesi ti i naporan čovek...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 apr 2012, 15:19

kakav pacenik je ovaj lik gore, ne mogu da vjerujem, sta si toliko tuzan i jadan bolan?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 15:20

Real je sinoć podbacio i pokazao neke svoje slabosti, imao je dvije prilike preko Benzeme i postigli su više sretno nego spretno gol.Bekovi Reala blago rečeno katastrofa Arbeloa i Coentrao ispadaju poput amatera što je Bayern na kraju i iskoristio,Di Maria potpuno beskoristan u napadu Benzema se kao nešto i trudio ali slabo.

Ronaldo : opet se potvrdilo ono što sam nekoliko puta govorio a to je da se on jednostavno ne vidi u velikim utakmicama, bez većih probema zaustavio ga devenestogodišnjak jedini trenutci gdje je uspio prijetiti su slobodni udarci, iz igre nije napravio ništa.Dosta loše za nekog koje zabio 50+ golova ove sezone.Ipak nije mu ovo Apoel,CSKA,Dinamo itd..Da potvrdiš klasu moraš igrati na najvišem nivou protiv klubova iz vrha a on to jednostavno ne radi.

Revanš će nam ponuditi još jedan spektal Real još uvijek ima šansu ali mislim da nisu u stanju proći u finale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 apr 2012, 15:24

Saurman je napisao/la:Real je sinoć podbacio i pokazao neke svoje slabosti, imao je dvije prilike preko Benzeme i postigli su više sretno nego spretno gol.Bekovi Reala blago rečeno katastrofa Arbeloa i Coentrao ispadaju poput amatera što je Bayern na kraju i iskoristio,Di Maria potpuno beskoristan u napadu Benzema se kao nešto i trudio ali slabo.

Ronaldo : opet se potvrdilo ono što sam nekoliko puta govorio a to je da se on jednostavno ne vidi u velikim utakmicama, bez većih probema zaustavio ga devenestogodišnjak jedini trenutci gdje je uspio prijetiti su slobodni udarci, iz igre nije napravio ništa.Dosta loše za nekog koje zabio 50+ golova ove sezone.Ipak nije mu ovo Apoel,CSKA,Dinamo itd..Da potvrdiš klasu moraš igrati na najvišem nivou protiv klubova iz vrha a on to jednostavno ne radi.

Revanš će nam ponuditi još jedan spektal Real još uvijek ima šansu ali mislim da nisu u stanju proći u finale.
Tvoje mišljenje kojim si zaključio post inače ovdje zlata vrijedi,slobodno navrati i sa prognozom za clasico,jedva čekam
p.s. ovo za Ronalda,uff imaš cojones za lupat gluposti, čuj potvrditi klasu,pod kakvim vodopadom ti živiš prijatelju,ko da ti je fukushima u dvorištu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 15:49

madridist je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Real je sinoć podbacio i pokazao neke svoje slabosti, imao je dvije prilike preko Benzeme i postigli su više sretno nego spretno gol.Bekovi Reala blago rečeno katastrofa Arbeloa i Coentrao ispadaju poput amatera što je Bayern na kraju i iskoristio,Di Maria potpuno beskoristan u napadu Benzema se kao nešto i trudio ali slabo.

Tvoje mišljenje kojim si zaključio post inače ovdje zlata vrijedi,slobodno navrati i sa prognozom za clasico,jedva čekam
p.s. ovo za Ronalda,uff imaš cojones za lupat gluposti, čuj potvrditi klasu,pod kakvim vodopadom ti živiš prijatelju,ko da ti je fukushima u dvorištu
Da ne čekaš do subote mogu ti odmah prognozirati poraz Reala na Nou Campu.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 apr 2012, 16:14

Saurman je napisao/la:Ronaldo : opet se potvrdilo ono što sam nekoliko puta govorio a to je da se on jednostavno ne vidi u velikim utakmicama, bez većih probema zaustavio ga devenestogodišnjak jedini trenutci gdje je uspio prijetiti su slobodni udarci, iz igre nije napravio ništa.Dosta loše za nekog koje zabio 50+ golova ove sezone.Ipak nije mu ovo Apoel,CSKA,Dinamo itd..Da potvrdiš klasu moraš igrati na najvišem nivou protiv klubova iz vrha a on to jednostavno ne radi.
Ne možeš tako stvari gledati i govoriti kako Ronaldo nije igrač za velikih utakmica. Kad podbaci Ronaldo, većinom podbaci i Real Madrid, jer većinom takve stvari vuku jedna drugu. Koliko je samo utakmica Ronaldo spasio svojim golovima, a da nije pričalo bi se kakav je to igrač kad ne može dati gol ovom, onom.. Ronaldo je sinoć fino uštopan, ali ja nešto sumnjam da on može ponoviti 2 tako loše utakmice (isto se ovako pričalo kad je BiH igrala s Portugalom, pa se pričalo gdje je taj igrač, ovo ono pa odigra fantastično 2. utakmicu ;) a vjeruj da on najbolje reagira na ovakve stvari). Jednostavno bekovi Reala nisu mu dovoljno pružali podrške kao što su to radili sinoć Bayernovi, u tome leži najveći problem po meni.
Zatim sad se Ribery diže u nebesa, isto se može postaviti pitanje gdje je taj igrač protiv BvB - a ovih zadnjih utakmica, gdje je bio na Svjetskom prvenstvu kad se Francuska prosula. Jednostavno, gledaš stvari iz pogrešnog ugla i na osnovu toga donosiš pogrešne zaključke.

Real Madrid

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 16:21

Toxicity je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ronaldo : opet se potvrdilo ono što sam nekoliko puta govorio a to je da se on jednostavno ne vidi u velikim utakmicama, bez većih probema zaustavio ga devenestogodišnjak jedini trenutci gdje je uspio prijetiti su slobodni udarci, iz igre nije napravio ništa.Dosta loše za nekog koje zabio 50+ golova ove sezone.Ipak nije mu ovo Apoel,CSKA,Dinamo itd..Da potvrdiš klasu moraš igrati na najvišem nivou protiv klubova iz vrha a on to jednostavno ne radi.
Ne možeš tako stvari gledati i govoriti kako Ronaldo nije igrač za velikih utakmica. Kad podbaci Ronaldo, većinom podbaci i Real Madrid, jer većinom takve stvari vuku jedna drugu. Koliko je samo utakmica Ronaldo spasio svojim golovima, a da nije pričalo bi se kakav je to igrač kad ne može dati gol ovom, onom.. Ronaldo je sinoć fino uštopan, ali ja nešto sumnjam da on može ponoviti 2 tako loše utakmice (isto se ovako pričalo kad je BiH igrala s Portugalom, pa se pričalo gdje je taj igrač, ovo ono pa odigra fantastično 2. utakmicu ;) a vjeruj da on najbolje reagira na ovakve stvari). Jednostavno bekovi Reala nisu mu dovoljno pružali podrške kao što su to radili sinoć Bayernovi, u tome leži najveći problem po meni.
Zatim sad se Ribery diže u nebesa, isto se može postaviti pitanje gdje je taj igrač protiv BvB - a ovih zadnjih utakmica, gdje je bio na Svjetskom prvenstvu kad se Francuska prosula. Jednostavno, gledaš stvari iz pogrešnog ugla i na osnovu toga donosiš pogrešne zaključke.
Nisam donio zaključak na osnovu jedne utakmice , pogledaj njegove nastupe protiv Barcelone ili dok je nastupao za Man Utd, ista stvar su i igre u reprezentaciji u mečevima protiv ekipa iz vrha. ;)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 apr 2012, 16:24

Pa govorim ti pogledaj stvari malo iz drugog ugla. Znači Messi je po tebi kar.ina? Jer njegove partije nisu ni približno dobre kao njegove partije u Barceloni? Ista stvar s Riberyem, gdje je on u reprezentaciji, gdje je protiv BvB - a kad najviše treba? Ne možemo radi tih stvari reći da nisu WC igrači njih trojica :)
Ja koliko znam Ronaldo i čupa ovaj Portugal koliko toliko, dao je i u zadnjim utakmicama par golova protiv Barce, dadne evo po sezoni 50 + golova, vodi ekipu.. Normalno da mora zakazat par utakmica, pogotovo ovih "pod povećalom" :)

Real Madrid

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 18 apr 2012, 17:10

Smijesni su mi neki navijaci Reala,ocito misle ako ne podrzavas ovu krkansku taktiku koju prakticiraju Pepe i Marcelo,nisi pravi navijac ,i pacenik si?
Jbt navijam za Barcu,al' kad Pedro,Busquets i Alves se krenu valjati po terenu,je*em im sve po spisku i ne pretvaram se da su to opravdani postupci...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.