FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Takođe ne treba zaboraviti Salema Prolića iz toga doba, koji je i dan danas u sudijskoj organizaciji glavni. Pogledajte samo u par posljedni godina sviranje penala za i protiv, kući i na strani i sve će nam biti jasno. Da smo imali kakvog Salema da nam protiv Olimpica namjesti sudiju sad bi već slavili titulu, ali opet smo na dobrom putu.
Ako sad uzmemo duplu krunu, postavilo smo standard koji niko neće stići više nikada ..
Ako sad uzmemo duplu krunu, postavilo smo standard koji niko neće stići više nikada ..
Potpis!
Sad cu ovo napisati, i citirat cu u 30. kolu.
Siroki uzima Kup, mi titulu.. ili obrnuto. Naredne godine isto... bice nesto kao sa Borcem posljednje dvije godine.
Siroki uzima Kup, mi titulu.. ili obrnuto. Naredne godine isto... bice nesto kao sa Borcem posljednje dvije godine.
tokmak je napisao/la:Sad cu ovo napisati, i citirat cu u 30. kolu.

Sigurno si i ti pitar.
Ako si gledao neki dan Amara i jedan intervju. Čovjeka su pitala šta on kaže na špekulacije da po nacionlanom ključu sve ide i da Željo ne može osvojiti duplu krunu, on je odgovorio da se zarati nećemo pustiti nikoga.
Na početku sezone su takvi poput tebe pisali kako se prvenstvo zna i da Široki osvaja, a sad kad je to upitno idu druge teorije zavjere.
Šuplje priče više ..fuj.
Potpis!
Iz tog doba nezaboravi sudiju Dzemala Caliju mrtvog pitara kojeg i licno poznajem .Aldinn1 je napisao/la:Takođe ne treba zaboraviti Salema Prolića iz toga doba, koji je i dan danas u sudijskoj organizaciji glavni. Pogledajte samo u par posljedni godina sviranje penala za i protiv, kući i na strani i sve će nam biti jasno. Da smo imali kakvog Salema da nam protiv Olimpica namjesti sudiju sad bi već slavili titulu, ali opet smo na dobrom putu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Prvenstvo nece sigurno uzeti, a kup ako zasluze neka ga uzmu, ali cisto sumljam. Ciljas na pricu koja nikada nije imala validan dokaz, vec je samo bila i ostala mahalaska prica. 2009/10, mi smo sami sebi krivi za gubitak kupa. 2010/11, mi smo opet sami sebi krivi za gubitak prvenstva. Dakle, ne treba traziti dlaku u jajetu, treba biti realan, i realno gledati na te stvari.tokmak je napisao/la:Sad cu ovo napisati, i citirat cu u 30. kolu.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
tokmak je napisao/la:Sad cu ovo napisati, i citirat cu u 30. kolu.

FKŽ !
Sto je najgore, ako Siroki uzme kup (ne daj Boze), gdje ima barem 40% sansi da uzme (jer smo eto ipak u boljoj formi trenutno), on ce bit ubijedjen da je to po nacionalnom kljucu.TeaM87 je napisao/la:tokmak je napisao/la:Sad cu ovo napisati, i citirat cu u 30. kolu.
Siroki uzima Kup, mi titulu.. ili obrnuto. Naredne godine isto... bice nesto kao sa Borcem posljednje dvije godine.![]()
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Obje utakmice će biti na TV, tako da će mogućnost nekih mahinacija biti minimalna.Kup će osvojiti sretnija i spretnija ekipa, a nadam se da će to biti Željo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako god bude naći će se neki izgovor.hamo_pipa je napisao/la: Sto je najgore, ako Siroki uzme kup (ne daj Boze), gdje ima barem 40% sansi da uzme (jer smo eto ipak u boljoj formi trenutno), on ce bit ubijedjen da je to po nacionalnom kljucu.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i jesi pravi tokmak kad tako razmisljastokmak je napisao/la:Sad cu ovo napisati, i citirat cu u 30. kolu.
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
ti ocito neznas sta je ofsajd.osmanhodzic utrcao skroz iz drugog plana.barbarez je napisao/la:Ovaj gol Sarajeva je ofside ko kuca bio,eto pogledajte,glavom kad prebaci,3 igraca sarajeva su iza linije,s tim da je igrac koji je dao gol bio na granici ,medjutim,lopta ide u smijeru 2 igraca koja su zagarantovano iza odbrane,i 3 je posprema u gol.
Edit: kad se malo bolje pogleda i Osmanhodzic je iza bio
a papak Dedić iz prvogbordobijeli je napisao/la:ti ocito neznas sta je ofsajd.osmanhodzic utrcao skroz iz drugog plana.barbarez je napisao/la:Ovaj gol Sarajeva je ofside ko kuca bio,eto pogledajte,glavom kad prebaci,3 igraca sarajeva su iza linije,s tim da je igrac koji je dao gol bio na granici ,medjutim,lopta ide u smijeru 2 igraca koja su zagarantovano iza odbrane,i 3 je posprema u gol.
Edit: kad se malo bolje pogleda i Osmanhodzic je iza bio
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Zuban je kriv za traume.avlami97 je napisao/la: a papak Dedić iz prvog

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Zuban je bio samo okidač...ellaxaz je napisao/la:Zuban je kriv zaavlami97 je napisao/la: a papak Dedić iz prvogtraume.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
a normalno da me boli to finale bili smo puno bolji i onda ga dobijes u 90 min ,i nezelim se sa djecom prepirat.avlami97 je napisao/la:Zuban je bio samo okidač...ellaxaz je napisao/la:Zuban je kriv zaavlami97 je napisao/la: a papak Dedić iz prvogtraume.
Ja sam govorio o traumama poslije duela Dedić-Zubanović iz poznate 87-me minute, tj. o posljedicama na jednog od njih. Ne znam što si se ti osjetio prozvanim, osim ako nisi ... sa ovim boldiranim se slažem u potpunosti,bordobijeli je napisao/la: a normalno da me boli to finale bili smo puno bolji i onda ga dobijes u 90 min ,i nezelim se sa djecom prepirat.
prijatno poslijepodne.
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 18 apr 2012, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ja i nisam spominjao dedica.to finale je bilo 98god a ovo je finale kupa 2001god.ellaxaz je napisao/la:Ja sam govorio o traumama poslije duela Dedić-Zubanović iz poznate 87-me minute, tj. o posljedicama na jednog od njih. Ne znam što si se ti osjetio prozvanim, osim ako nisi ... sa ovim boldiranim se slažem u potpunosti,bordobijeli je napisao/la: a normalno da me boli to finale bili smo puno bolji i onda ga dobijes u 90 min ,i nezelim se sa djecom prepirat.
prijatno poslijepodne.
Nisi ti mene skont'o al' nema veze, sve OK.bordobijeli je napisao/la: ja i nisam spominjao dedica.to finale je bilo 98god a ovo je finale kupa 2001god.
Pored Kvesića, Čolića i Bukvića, još dva fudbalera Željezničara nastupit će u današnjem susretu. To su Srđan Stanić i Nermin Zolotić koji će također nositi dres selekcije selektora Musemića.
5 igraca u reprezentaciji
5 igraca u reprezentaciji
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 48 gostiju.