Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 18 apr 2012, 01:29

LBJ MVP je napisao/la:
bparena je napisao/la:@LBJ MVP
pa dobro to je tvoje misljenje u sta moramo malo ukalkulisati i navijacku pristrasnost jel tako :) .
Ali moras priznati da pored svakakvih struja i lobija i ovako jake utakmice nije ni lahko biti sudija i donositi odluke. Zato ti kazem da je Webb odlican sudija ali postujem i tvoje misljenje. Ok i pozz
Ne znam koliko pratiš EPL,ali tamo je suđenje užasno.U primeri pomažu Barci i Realu da nije sudija sigurno ne bi bila ovolika razlika između 2. i 3.,al u Engleskoj više ni ne znaju kome pomažu.Kad čujem da Englez sudi neku tekmu prođu me trnci :mrgreen: Webb se ne izdvaja od ostalih engleskih sudaca,možda uz Atkinsona ima i najviše grešaka.
Aj nek smo riješili i ovo oko Webba.Pozz :D
Ja cu reci svoje misljenje a ti reci svoje i da to obostrano ispostujemo....
EPL je unisten ove godine raznoraznim cudnim odlukama u korist oba tima i Reala i Barcelone. Ne osporajem trneutno prvo mjesto Reala na tabeli jer je to splet svega i svacega, ali po meni raznorazni penali i nepenali su postali vise nego ocigledno plod jos necega drugog a ne samo igre na terenu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 01:29

ribery je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
ribery je napisao/la: Nikad gori Bayern? Da je ovaj Real najbolji u posljednih 20 godina, o tome bi se dalo raspravljati.
Ali reci da Bayern nikad nije bio gori... Pa procitate li vi sta napisete prije nego kliknete na "Pošalji"?
Kad se zadnji put desilo da dvije godine zaredom neko drugi uzima bundesligu.I to ekipa koja redovno ispada u evropskim takmičenjima.Ovo je možda najgori Bayern ikad i takav nas je pobijedio čak će nas i proći.
Ribery je uz Alabu praktično sam igrao,smiješni Gomez je totalno nevažna karika u igri,ali eto na kraju je dao gol pored letargičnih Ramosa,Pepea i Arbeloe.Od ostalih Lahm i Gustavo su nešto odigrali,Schweini još uvijek nije spreman.Današnji Bayern se na kraju svodi na Riberya i kao takav je možda i najgori ikad.
Real 3 godine nije osvojio spansku ligu. Prosle godine ste prekinuli i crni niz u LP, jer prije toga menscini niste 6 godina mogli proci 1/4 finala, bili redovne musterije Lyona, Bayerna, itd.
To sto BVB drugi put zaredom uzima BL, nije znak da je Bayern los, a pogotovo ne da jenajgori ikada.To moze reci neko ko je eventualno pogledao 2 utakmice Bayerna ove godine, od kojih je jedna ona od prosle srijede protiv BVB-a. Bayern je dobio jaku konkurenciju u ligi, i to je sve. I nadam se da ce tako ostati. Losi rezultati BVBa u evropi nisu posljedica nekvalitete nego neiskustva. Ako si pratio grupnu fazu, posebno mislim na utakmicu sa OM, znas o cemu govorim.
Smijesni Gomez, smijesni Ribery, smijesni Alaba... Alaba, sve smo vidjeli. Sto neko rece, Ronaldo pobjego od Lahma, Alaba ga jos bolje zatvorio. Ribery najbolji na terenu. Gomez, kakav god da je, dao je svoj 40 gol u sezoni veceras.
Obzirom da se danasnji Bayern sveo samo na Riberija i Alabu, pitam se kako to da ekipa vrijedna 500+ miliona eura, nije mogla zaustaviti Riberija u tandemu sa devatnaestogodisnjakom? Ovaj Bayern je sigurno jaci od onog koji je igrao finale prije 2 godine, sigurno je jaci od Klinsmanovog Bayerna, od Bayerna koji je prije par godina igrao Kup Uefa. Pobogu, cuj najgori Bayern ikada. :lol:
Ja sam samo napisao smiješni Gomez ne trpaj mi u tastaturu riječi koje nisam napisao(ili tipkao,ako ti je draže)Zaboravio sam vaš izlet u kup UEFA tada ste bili lošiji nego sada što je teško.Vi stvarno mislite da imate vrhunski tim jbt :lol: Čital ko šećine postove na vašoj temi :roll:

Vi ste večeras pobjedili zbog Mourinha koji je zadovoljan s golom u gostima.Da je kod 1:1 ili 1:0 uveo Kaku i Higuaina druga bi to priča bila.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 01:31

ribery je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
ribery je napisao/la: Nikad gori Bayern? Da je ovaj Real najbolji u posljednih 20 godina, o tome bi se dalo raspravljati.
Ali reci da Bayern nikad nije bio gori... Pa procitate li vi sta napisete prije nego kliknete na "Pošalji"?
Kad se zadnji put desilo da dvije godine zaredom neko drugi uzima bundesligu.I to ekipa koja redovno ispada u evropskim takmičenjima.Ovo je možda najgori Bayern ikad i takav nas je pobijedio čak će nas i proći.
Ribery je uz Alabu praktično sam igrao,smiješni Gomez je totalno nevažna karika u igri,ali eto na kraju je dao gol pored letargičnih Ramosa,Pepea i Arbeloe.Od ostalih Lahm i Gustavo su nešto odigrali,Schweini još uvijek nije spreman.Današnji Bayern se na kraju svodi na Riberya i kao takav je možda i najgori ikad.
Real 3 godine nije osvojio spansku ligu. Prosle godine ste prekinuli i crni niz u LP, jer prije toga menscini niste 6 godina mogli proci 1/4 finala, bili redovne musterije Lyona, Bayerna, itd.
To sto BVB drugi put zaredom uzima BL, nije znak da je Bayern los, a pogotovo ne da jenajgori ikada.To moze reci neko ko je eventualno pogledao 2 utakmice Bayerna ove godine, od kojih je jedna ona od prosle srijede protiv BVB-a. Bayern je dobio jaku konkurenciju u ligi, i to je sve. I nadam se da ce tako ostati. Losi rezultati BVBa u evropi nisu posljedica nekvalitete nego neiskustva. Ako si pratio grupnu fazu, posebno mislim na utakmicu sa OM, znas o cemu govorim.
Smijesni Gomez, smijesni Ribery, smijesni Alaba... Alaba, sve smo vidjeli. Sto neko rece, Ronaldo pobjego od Lahma, Alaba ga jos bolje zatvorio. Ribery najbolji na terenu. Gomez, kakav god da je, dao je svoj 40 gol u sezoni veceras.
Obzirom da se danasnji Bayern sveo samo na Riberija i Alabu, pitam se kako to da ekipa vrijedna 500+ miliona eura, nije mogla zaustaviti Riberija u tandemu sa devatnaestogodisnjakom? Ovaj Bayern je sigurno jaci od onog koji je igrao finale prije 2 godine, sigurno je jaci od Klinsmanovog Bayerna, od Bayerna koji je prije par godina igrao Kup Uefa. Pobogu, cuj najgori Bayern ikada. :lol:
Samo da te ispravim, 1/8 finala. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nanek

Post Postao/la nanek » 18 apr 2012, 01:32

Slazem se sa raulom, sigurno po meni ovaj bajern je smijesan za onaj prije 2 god 3 ,4 pa i bgm 5 ;) Ovdje samo nesto vrijedi ovaj Riberi,i Robben ovo ostalo sve taraba.

I opet ponavljam nije bajern bio toliko jak veceras kolko je real bio losh,i mou radio neke poteze samo njemu jasne.
Ali opet kazem nakol el clasika, dobit cemo ih na bernabeu sa pola snage! Uopste se nismo trudili veceras, samo nam je subota bitna! Poz i laku noc

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 apr 2012, 01:34

nanek je napisao/la:Slazem se sa raulom, sigurno po meni ovaj bajern je smijesan za onaj prije 2 god 3 ,4 pa i bgm 5 ;) Ovdje samo nesto vrijedi ovaj Riberi,i Robben ovo ostalo sve taraba.

I opet ponavljam nije bajern bio toliko jak veceras kolko je real bio losh,i mou radio neke poteze samo njemu jasne.
Ali opet kazem nakol el clasika, dobit cemo ih na bernabeu sa pola snage! Uopste se nismo trudili veceras, samo nam je subota bitna! Poz i laku noc
Mislim da se Bayern ne smije podcijeniti. Imate dobru sansu da se plasirate u finale, ali opet kazem da nije Bayern bas za "pola snage". Pozz lahku noc
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 apr 2012, 01:35

nanek je napisao/la:Slazem se sa raulom, sigurno po meni ovaj bajern je smijesan za onaj prije 2 god 3 ,4 pa i bgm 5 ;) Ovdje samo nesto vrijedi ovaj Riberi,i Robben ovo ostalo sve taraba.
:lol:
Posto izgleda pratite Bayern od prosle godine (drugo objasnjenje za ovakve izjave ne mogu naci), preporucujem wikipediju, youtube, google, pa eto, malo pogledajte.
Lahku vam noc dragi forumasi, vidimo se za heftu, na istom mjestu u isto vrijeme. :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 01:35

Ako je Bayern taraba šta se onda vi, grupa predplaćenih amatera ili ? :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2012, 01:36

:lol: :lol: :lol:
Jel' moguce da se na svakakav nacin trazi alibi za ocigledno zasluzen poraz, poraz za koji su krivi igraci a ne Mourinho jer je isti ovaj sastav igrao vecinu utakmica u kojoj su davali po 3 ili vise golova, samo su zaboravili da s druge strane imaju Bayern, a ne Levante, Zaragozu i ostalu boraniju.

Kako je moguce da jedan sastav sa Lellom, Ottlom i ostalim prolaznicima kroz Bayernov tim bude jaci od danasnje ekipe u kojoj je na gotovo svakoj poziciji vrhunski igrac? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 apr 2012, 01:38

Dobra utakmica, apsolutno zasluženo ste pobedili... Ribery večeras zakuco, strava odigrao. Bayern pravo dobar bio, za razliku od one utakmice sa BVB-om. Nadam se još boljoj utakmici na Bernabeu, i naravno neka prođe najbolji.

Pozdrav!
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 18 apr 2012, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 01:38

Ne bi Bogami da svake godine igraju polufinale LP, pa da pričaju kako su se opustili, kako su igrali s pola snage itd itd...kao da se radi o utakmici sa Granadom...nemogu da vjerujem života mi šta se sve može ovdje pročitat :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 01:39

Omerbavarac je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:
Jel' moguce da se na svakakav nacin trazi alibi za ocigledno zasluzen poraz, poraz za koji su krivi igraci a ne Mourinho jer je isti ovaj sastav igrao vecinu utakmica u kojoj su davali po 3 ili vise golova, samo su zaboravili da s druge strane imaju Bayern, a ne Levante, Zaragozu i ostalu boraniju.

Kako je moguce da jedan sastav sa Lellom, Ottlom i ostalim prolaznicima kroz Bayernov tim bude jaci od danasnje ekipe u kojoj je na gotovo svakoj poziciji vrhunski igrac? :roll:
Vrhunski igrač?Lahm,Ribery,Alaba,Schweni,Neuer dalje?
Btw Mourinho je kriv za proaz i ako ispadnemo očekujem da da otkaz ;)
Laku noć odo i ja.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 apr 2012, 01:41

anonymousHD je napisao/la:Dobra utakmica, apsolutno zasluženo ste pobedili... Ribery večeras zakuco, strava odigrao. Bayern pravo dobar bio, za razliku od one utakmice sa BVB-om. Nadam se još boljoj utakmici na Bernabeu, i naravno neka prođe najbolji.

Pozdrav!
e to najbolji je pod ?????

Nesto si uranio. Sljedeca tekma u Minhenu ce pokazati ko je najbolji.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2012, 01:44

LBJ MVP je napisao/la: Vrhunski igrač?Lahm,Ribery,Alaba,Schweni,Neuer dalje?
Laku noć odo i ja.
Gomez, Robben.
Alaba ne moze biti svrstan u ovu grupu ali ocigledno je da posjeduje potencijal da se u dogledno vrijeme smatra vrhunskim igracem, kao i Gustavo. Za stopere cu ostati suzdrzan, za nekoga su vrhunski, za nekoga samo prosjecni. ;)

Laku noc!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 apr 2012, 01:47

bparena je napisao/la:@LBJ MVP
pa dobro to je tvoje misljenje u sta moramo malo ukalkulisati i navijacku pristrasnost jel tako :) .
Ali moras priznati da pored svakakvih struja i lobija i ovako jake utakmice nije ni lahko biti sudija i donositi odluke. Zato ti kazem da je Webb odlican sudija ali postujem i tvoje misljenje. Ok i pozz
S ovim se postom mogu u velikom dijelu složit, jer dobru si stvar rekao to da rade različiti lobiji i niko ne može reći da od sva 4 kluba svi nisu bar malo lobirali. Žestoke su igre u pitanju, ali zato se onda dese nemile stvari u fudbalu, od kavgi, umiranja igrača, sudije napuštaju fudbal ranije, neki nedužni se povlače a i ne zna se šta se desi iza paravana. Primjer je dobar Frisk. Webb vjerovatno pod pritiscima lobija, kao i druge sudije i ne može odsudit kako treba, jer mora da vaga. I naravno to su neke stvari koje uništavaju fudbal....
Ali meni je Kassai puno bolji na primjer od Webba, Webb je ipak nekako kontraverzan.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2012, 01:50

mandraX je napisao/la:Ne bi Bogami da svake godine igraju polufinale LP, pa da pričaju kako su se opustili, kako su igrali s pola snage itd itd...kao da se radi o utakmici sa Granadom...nemogu da vjerujem života mi šta se sve može ovdje pročitat :lol: :lol:
A ti se odmah ufatio :)
Ne govori u množini, jer ja nisam primjetio ni jedan post u kojem je neko napisao da je Real igrao sa pola snage osim ovaj nanekov ;)
Većina je istog razmišljanja da su svi podbacili od Mourinha pa do Benzeme ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 apr 2012, 01:51

Mourinho:"Nesretno smo primili oba pogotka"! Čovjek nisi nikad ni bio, klasični latino seljačić u skupom kaputu,al' ovom izjavom pokazujes svoj komplex "najveceg" te time blamiras sve sto si do sad osvojio.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 18 apr 2012, 01:59

Ja se opet pitam kako to da je Mourinho kriv zbog toga što ekipa prima smiješan gol u 90. minuti. 1:1 je rezultat koji se mogao sanjati. Ramos pušta igrača, Pepe ne želi uklizati i pušta loptu Ikeru, a Arbeloa onakav kakav jes i eto ga 2:1.

Što se Reala i utakmice tiče, kako je jadno stalno čitati "Madrid nunca se rinde" i "Madrid never gives up" nakon poraza u bitnim utakmicama. Kao da im je to neka satisfakcija, mislim pritom na službenu stranicu.

Real Madrid je pod vodstvom Josea Mourinha osvojio samo kup i tu je pobijedio jednu jedinu bitnu utakmicu. U svim ostalim smo zakazali, a izvlačiti se na suce je smiješno.

S obzirom da je Mourinho i slabijim ekipama osvajao ovo natjecanje i domaće prvenstvo i kup, postavlja se pitanje ko može pomoći ovoj ekipi. Izgleda niko.

Nisam razočaran nakon poraza i znam da imamo šanse da prođemo. Samo se brinem šta će biti ako prođemo a dočeka nas Messi.

I da, još jedan dokaz da je Ramos loš kao stoper svakako je ova utakmica. Mislim da bi daleko bolja opcija bio Varane umjesto Ramosa, a Ramos umjesto Arbeloe. Ipak, nisam Mourinho.
CAMP MOU!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2012, 02:01

Centre forward je napisao/la:Mourinho:"Nesretno smo primili oba pogotka"! Čovjek nisi nikad ni bio, klasični latino seljačić u skupom kaputu,al' ovom izjavom pokazujes svoj komplex "najveceg" te time blamiras sve sto si do sad osvojio.
To je Ozil rekao a ne Jose.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 apr 2012, 02:01

Centre forward je napisao/la:Mourinho:"Nesretno smo primili oba pogotka"! Čovjek nisi nikad ni bio, klasični latino seljačić u skupom kaputu,al' ovom izjavom pokazujes svoj komplex "najveceg" te time blamiras sve sto si do sad osvojio.
Ako je to Mou rekao .... Eh nije to bas tako kako izgleda na prvi pogled. Zna on dobro da je i gol kojeg su dali sticaj raznih sretnosti i nesretnosti. Takav je fudbal. U ovoj izjavi ja vise vidim Murinjovu zelju da rastereti tim i igrace zbog losije igre i da gresku prebaci na sebe. A da je pogrijesio on sam - to nije pomenuo.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 18 apr 2012, 02:03

lol cuj ovaj Bayern najgori u zadnjih par godina , pa onaj sto je igrao finale je jadna ekipa u odnosu na ovu .
TO sto ima igraca za koje vi papci niste culi ne znaci da nisu dobri pojedinacno ili kao tim . Taj najlosiji Bayern vas je dobio veceras i da nije bilo Webba koji je presutio par kartona i penala prosli bi i gore .
Sutite i poklopite se , nadajte se losem izdanju Bayerna u srijedu inace ostajete bez ijedne tituele , naravno u subotu vas ceka novi poraz u velikim utakmicama .
I kazete da ste primili smijesan gol ? jos smijesniji ste zabili .
Lijep pozdrav

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.