Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Forma, forma....na to je mislio.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
@LBJ MVP
neko vam treba ovo da pojasni - al et - vjerovatno je to psihologija koju mi koji godinama uzimamo sve moguce titule Bogu hvala nemamo. Nadam se da ako nista drugo da ste se ti i tebi slicni naucili jednoj stvari. H.Webb je izuzetan i korektan sudija - ti me demantuj ako lazem ...
@Nail for Real
nije forma, nije forma - jace ekipe - vece maconje...
neko vam treba ovo da pojasni - al et - vjerovatno je to psihologija koju mi koji godinama uzimamo sve moguce titule Bogu hvala nemamo. Nadam se da ako nista drugo da ste se ti i tebi slicni naucili jednoj stvari. H.Webb je izuzetan i korektan sudija - ti me demantuj ako lazem ...
@Nail for Real
nije forma, nije forma - jace ekipe - vece maconje...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jedan od najboljih sudija svijeta (mozemo ga tako nazvati, jbg ne sudi svak el-clasico) je dao crveni Pepeu nakon starta nad Alvesom, i to je meni dovoljno također.VolimLiverpool je napisao/la: Najbolji sudija svijeta mu nije dao crveni karton i to je meni dovoljno da znam da taj start je bio na ivici crvenog ,znači crveni se i mogao dati ,a i nije.
Ja sam ti samo uzvratio tim pričama o Barci da vidiš da jednostavno nije uredu da nešto govoriš za suđenje ,a toliko puta su vas sudije provukle.
Nije toliko ni bitno ,sve je ovo rasprava,pozdravljam te.
Sudije su i pokrale Barcu par puta, Arsenal, Inter, bilo je nekih scena i u tekmi sa Chelsea-om, zatim u ligi ove sezone (al' to naravno niko ne spominje, to je nebitno jjebem mu miša, čim se šteti Barci), no očigledno je ne pratiš pa takvo nešto pričaš il' ti ga laprdaš po forumu.
LaHku noć.
- IlPrincipino
- Kontakt:
jest navro ovaj...a kada je taj najbolji sudija svirao penal za Utd protiv Liverpoola u kupu a nije bio penal jel i tada bio najbolji sudija...
čist crveni karton je ono trebao biti za Marcela...fino mu progledao kroz prste...
čist crveni karton je ono trebao biti za Marcela...fino mu progledao kroz prste...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Kad se zadnji put desilo da dvije godine zaredom neko drugi uzima bundesligu.I to ekipa koja redovno ispada u evropskim takmičenjima.Ovo je možda najgori Bayern ikad i takav nas je pobijedio čak će nas i proći.ribery je napisao/la:Nikad gori Bayern? Da je ovaj Real najbolji u posljednih 20 godina, o tome bi se dalo raspravljati.legenda reala je napisao/la:Čemu svjedočimo u narednih deset dana ??
Padu velikog Real Madrida na svim frontovima, još jedna godina bez trofeja u Madridu.![]()
![]()
Pa ovo večeras kad su izgubili nek se ubiju![]()
Od nikad goreg Bayerna izgubiti, a vamo ko fol najbolji Real u posljednjih dvadesetak godina![]()
![]()
Utakmicu odavno nisam goru gledo, gol ne zna se koji je lehaviji, i koja je ekipa gora bila, pobjedila je manje lošija ekipa večeras.![]()
![]()
Jbg ja i onaj mali Raul smo se u nešta kladili, kad su parovi izvučeni, nadam se da će on dobiti opkladu, ali bogami teško![]()
Ali reci da Bayern nikad nije bio gori... Pa procitate li vi sta napisete prije nego kliknete na "Pošalji"?
Ribery je uz Alabu praktično sam igrao,smiješni Gomez je totalno nevažna karika u igri,ali eto na kraju je dao gol pored letargičnih Ramosa,Pepea i Arbeloe.Od ostalih Lahm i Gustavo su nešto odigrali,Schweini još uvijek nije spreman.Današnji Bayern se na kraju svodi na Riberya i kao takav je možda i najgori ikad.
Na početku sezone ste bili uvjereno u sve titule,a sad smo mi favoriti za La Ligu tako da mi ti najmanje trebaš pričat o ostajanju na zemlji@LBJ MVP

Webb je užasan sudac.Nije uticao na rezultat,ali nije imao pojma šta radi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja al vec od sutra ces ovdje moci procitati da H.Webb samo Barcu gura. Nocas je komotno mogao dodijeliti crveni Marcelu ali ce to biti zaboravljeno. Takodze od ona 3 "obaranja" u 16-ercu bilo koji drugi sudija bi dosvirao bar 1 protiv Reala ali Webb nije. Ako je odlucio da nisu bili - OK nisu bili, ali uskoro ces cuti neke druge price. Ovo nocas ce se odmah zaboraviti...IlPrincipino je napisao/la:jest navro ovaj...a kada je taj najbolji sudija svirao penal za Utd protiv Liverpoola u kupu a nije bio penal jel i tada bio najbolji sudija...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jedina zamjerka Webbu na suđenje večeras je što nije dao crveni karton Marcelu nakon brutalnog starta nad Mullerom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nail for Real
- Kontakt:
Penali ni govora, crveni Marcelu DA. To je prilicno jasno. Jbg, Webb za karate potez nije dao crveni, ne treba mnogo da cudi
...

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
@LBJ MVP
10 bodova Reala je bilo Barceloninim glupostima tj. kiksoovima
sad 4 boda prednosti je Realovim glupostima i kiksoovima.
Igra se do zadnjeg kola.
Sta bi tek rekao za Weba da je dodijelio zasluzeni crveni karton Marcelu i svirao npr. penal protiv Reala ?
@Nail for Real
Marcelo je ovo isto uradio Fabregasu kod aut linije ono kad je i Murinjo malo pogazo pa nije dobio crveni. Izgleda da se ovo smije....
Igra se do zadnjeg kola.
Sta bi tek rekao za Weba da je dodijelio zasluzeni crveni karton Marcelu i svirao npr. penal protiv Reala ?

@Nail for Real
Marcelo je ovo isto uradio Fabregasu kod aut linije ono kad je i Murinjo malo pogazo pa nije dobio crveni. Izgleda da se ovo smije....

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 apr 2012, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Crveni uredu,ali ne vidim šta je to uticalo na rezultat u 93. minutibparena je napisao/la:@LBJ MVP
Igra se do zadnjeg kola.
Kakav sad penal

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nisam ni jednom rekao da su bili penali. To je do sudije. samo hocu reci da bi neki drugi sudija bar jedan svirao. Webb nije i opet ne valja - kontas ?LBJ MVP je napisao/la:Crveni uredu,ali ne vidim šta je to uticalo na rezultat u 93. minutibparena je napisao/la:@LBJ MVP
Igra se do zadnjeg kola.
Kakav sad penal
@Nail for Real
Nedaj boze da je u istoj situaciji bila Barcelona,vec bi svita strucnjaka bila na temi i detaljno analizirala svaku odluku. Sto se tice sudija bilo je par gresaka i u korist Bajerna na nekim sitnim prekrsajima,i izbacivanjima lopte van igralista i tak al nista posebno.Crveni jest bio al sudija je procjenio da bi mogao zazmiriti i ne stvarati dodatni pritisak na utakmicu koja je vec bila gotova.Sve u svemu realan rezultat.Nail for Real je napisao/la:Penali ni govora, crveni Marcelu DA. To je prilicno jasno. Jbg, Webb za karate potez nije dao crveni, ne treba mnogo da cudi...
-PAJA Fan Club!!
To opet ne mijenja činjenicu da je on loš sudija.Nije nas oštetio,al da je loš sudija to stoji.Ne vidim u čemu je problembparena je napisao/la:Nisam ni jednom rekao da su bili penali. To je do sudije. samo hocu reci da bi neki drugi sudija bar jedan svirao. Webb nije i opet ne valja - kontas ?LBJ MVP je napisao/la:Crveni uredu,ali ne vidim šta je to uticalo na rezultat u 93. minutibparena je napisao/la:@LBJ MVP
Igra se do zadnjeg kola.
Kakav sad penal

@LBJ MVP
pa dobro to je tvoje misljenje u sta moramo malo ukalkulisati i navijacku pristrasnost jel tako
.
Ali moras priznati da pored svakakvih struja i lobija i ovako jake utakmice nije ni lahko biti sudija i donositi odluke. Zato ti kazem da je Webb odlican sudija ali postujem i tvoje misljenje. Ok i pozz
pa dobro to je tvoje misljenje u sta moramo malo ukalkulisati i navijacku pristrasnost jel tako

Ali moras priznati da pored svakakvih struja i lobija i ovako jake utakmice nije ni lahko biti sudija i donositi odluke. Zato ti kazem da je Webb odlican sudija ali postujem i tvoje misljenje. Ok i pozz
Nanek - spava mi se ali se mora raditi pa ovako malo s rajom usput pricam. pozznanek je napisao/la:Arena druze, jel se tebi spava ? ? ?![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Kakav Bayern pamtim, ovo je nularibery je napisao/la: Nikad gori Bayern? Da je ovaj Real najbolji u posljednih 20 godina, o tome bi se dalo raspravljati.
Ali reci da Bayern nikad nije bio gori... Pa procitate li vi sta napisete prije nego kliknete na "Pošalji"?

Za mene ovo nije najbolji Real

U okršajima sa Realom, nikad Real nije bio veći favorit, i nikad se Bayern nije smatrao lošijim kao sad, i forma je mogla ići u prilog.I vidi šta se desi, pa zato kažem nikad gori Bayern po pričama običnih posmatrača, daleko od tog da je ovaj Bayern loš, ali da je jedna od slabijih generacija Bayerna za mene jeste.(ne znam za tebe)

Pročitao sam i znam šta sam napisao

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam koliko pratiš EPL,ali tamo je suđenje užasno.U primeri pomažu Barci i Realu da nije sudija sigurno ne bi bila ovolika razlika između 2. i 3.,al u Engleskoj više ni ne znaju kome pomažu.Kad čujem da Englez sudi neku tekmu prođu me trncibparena je napisao/la:@LBJ MVP
pa dobro to je tvoje misljenje u sta moramo malo ukalkulisati i navijacku pristrasnost jel tako.

Aj nek smo riješili i ovo oko Webba.Pozz

Real 3 godine nije osvojio spansku ligu. Prosle godine ste prekinuli i crni niz u LP, jer prije toga menscini niste 6 godina mogli proci 1/4 finala, bili redovne musterije Lyona, Bayerna, itd.LBJ MVP je napisao/la:Kad se zadnji put desilo da dvije godine zaredom neko drugi uzima bundesligu.I to ekipa koja redovno ispada u evropskim takmičenjima.Ovo je možda najgori Bayern ikad i takav nas je pobijedio čak će nas i proći.ribery je napisao/la: Nikad gori Bayern? Da je ovaj Real najbolji u posljednih 20 godina, o tome bi se dalo raspravljati.
Ribery je uz Alabu praktično sam igrao,smiješni Gomez je totalno nevažna karika u igri,ali eto na kraju je dao gol pored letargičnih Ramosa,Pepea i Arbeloe.Od ostalih Lahm i Gustavo su nešto odigrali,Schweini još uvijek nije spreman.Današnji Bayern se na kraju svodi na Riberya i kao takav je možda i najgori ikad.
To sto BVB drugi put zaredom uzima BL, nije znak da je Bayern los, a pogotovo ne da jenajgori ikada.To moze reci neko ko je eventualno pogledao 2 utakmice Bayerna ove godine, od kojih je jedna ona od prosle srijede protiv BVB-a. Bayern je dobio jaku konkurenciju u ligi, i to je sve. I nadam se da ce tako ostati. Losi rezultati BVBa u evropi nisu posljedica nekvalitete nego neiskustva. Ako si pratio grupnu fazu, posebno mislim na utakmicu sa OM, znas o cemu govorim.
Smijesni Gomez, smijesni Ribery, smijesni Alaba... Alaba, sve smo vidjeli. Sto neko rece, Ronaldo pobjego od Lahma, Alaba ga jos bolje zatvorio. Ribery najbolji na terenu. Gomez, kakav god da je, dao je svoj 40 gol u sezoni veceras.
Obzirom da se danasnji Bayern sveo samo na Riberija i Alabu, pitam se kako to da ekipa vrijedna 500+ miliona eura, nije mogla zaustaviti Riberija u tandemu sa devatnaestogodisnjakom? Ovaj Bayern je sigurno jaci od onog koji je igrao finale prije 2 godine, sigurno je jaci od Klinsmanovog Bayerna, od Bayerna koji je prije par godina igrao Kup Uefa. Pobogu, cuj najgori Bayern ikada.

pa antonini kloc je doktor fudbala za ovog šminkeraCoentrão, who signed a six-year contract the same day, for €30m

Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 18 apr 2012, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.