Odbojka (muškarci)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Odbojka(muskarci)
steta, al sa vedrije strana sad je sansa da se Atanasijevic dokaze u reprezentaciji i bude kljucna figura za npr brazil 2016 OI, i ova prvenstva za godinu dvije sto idu. tesko da ce Srbija sada izboriti vizu za london 

nema potpisa
ne vjerujem pošto su kvalifikacije prelagane.....Admir_Sa je napisao/la:steta, al sa vedrije strana sad je sansa da se Atanasijevic dokaze u reprezentaciji i bude kljucna figura za npr brazil 2016 OI, i ova prvenstva za godinu dvije sto idu. tesko da ce Srbija sada izboriti vizu za london
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jos jedna pobeda i titulaaaa..........
Nisu reci te pesme u potpunom znacenju ali mislim da nas nakon ovoga preokreta sa 0:2 u pobedama na 3:2 protiv Partizana Vojvodina ne moze spreciti da osvojimo titulu sampiona Srbije za ovu sezonu.
U petom mecu serije gde smo mi bili nominalni domacin pred lepo popunjenim Sumicama(oko 1000 gledalaca) pobeda od 3:1.Nakon odgledanih svih pet utakmica u seriji mislim da je Partizana najvise kostao ocajan prijem i da je tu stvorena razlika,ne obaziruci se na greske koje su nam prikazivali obe ekipe.
Nisam bio optimista nakon sto je Partizan uzeo dva "brejka" na pocetku serije,ali nakon sto smo uspeli da poravnamo na 2:2 bio sam uveren da i ovaj mec dobijamo,ne znam zasto ali za mene je peti mec bio samo formalnost i to se ispostavilo tacnim.
Hvala ovim momcima sto su na dostajan nacin ispratili devojke koje u sredu takodje u Sumicama igraju prvi mec finala protiv Spartaka.
Nisu reci te pesme u potpunom znacenju ali mislim da nas nakon ovoga preokreta sa 0:2 u pobedama na 3:2 protiv Partizana Vojvodina ne moze spreciti da osvojimo titulu sampiona Srbije za ovu sezonu.
U petom mecu serije gde smo mi bili nominalni domacin pred lepo popunjenim Sumicama(oko 1000 gledalaca) pobeda od 3:1.Nakon odgledanih svih pet utakmica u seriji mislim da je Partizana najvise kostao ocajan prijem i da je tu stvorena razlika,ne obaziruci se na greske koje su nam prikazivali obe ekipe.
Nisam bio optimista nakon sto je Partizan uzeo dva "brejka" na pocetku serije,ali nakon sto smo uspeli da poravnamo na 2:2 bio sam uveren da i ovaj mec dobijamo,ne znam zasto ali za mene je peti mec bio samo formalnost i to se ispostavilo tacnim.
Hvala ovim momcima sto su na dostajan nacin ispratili devojke koje u sredu takodje u Sumicama igraju prvi mec finala protiv Spartaka.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jesi vidio Sanju na tribinama, vidim na fejsu da je bila
Frajer joj neki Petkovic sto igra za vas, pa dosla da ga podrzi

nema potpisa
ah ti zvezdaši....nek vam je sa srećom...značila bi vam puno ta titula.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Video sam je,prepoznao sam nju i Anu i cini mi se da je Stefana bila sa njima,a ostale nisam prepoznao.Admir_Sa je napisao/la:Jesi vidio Sanju na tribinama, vidim na fejsu da je bila![]()

Odlicna odbojka u Sumicama,i sjajna Zvezda za pobedu od 3:0 protiv Vose u prvom mecu finalne serije.BIla je to itekako kvalitetna utakmica pa da se cak i pet setova igralo ne bi bilo nezasluzeno.
Prvi set fenomenalan i izuzetno uzbudljiv.Mi imali 3 razlike na 20:17 ali onda Vosa stize na 20:20 a kasnije ima i 4 set lopte no mi se drzimo i dobijamo taj set 30:28.
Drugi set opet bolje otvara Vosa prave seriju 5:1 no mi se vracamo na 5:5 i drzimo rezultat sve dok Vosa ponovo nije otisla na 3 razlike na drugom tehnickom,no mi se opet vracamo i zahvaljujuci odlicnom servisu dolazimo do tri set lopte a drugu koristi Koprivica za pobedu 25:22.
Treci set je bio relativno najlaksi za nas tu smo celo vreme diktirali tempo imajuci 3-4 razlike pa na kraju i osvajanje seta 25:20.
Pobeda je itekako zasluzena,pobedio je jaci tim danas ali nije Vosa rekla svoje reci jos uvek.U nedelju ce sve da prsti ali ja se nadam da cemo i tu izaci kao pobednici.Petkovic i danas objasnio da je strasan potencijal i da bi trebalo da ima mesta u reprezentaciji u buducnosti.Na tribinama nekih 800-ak gledalaca.
Prvi set fenomenalan i izuzetno uzbudljiv.Mi imali 3 razlike na 20:17 ali onda Vosa stize na 20:20 a kasnije ima i 4 set lopte no mi se drzimo i dobijamo taj set 30:28.
Drugi set opet bolje otvara Vosa prave seriju 5:1 no mi se vracamo na 5:5 i drzimo rezultat sve dok Vosa ponovo nije otisla na 3 razlike na drugom tehnickom,no mi se opet vracamo i zahvaljujuci odlicnom servisu dolazimo do tri set lopte a drugu koristi Koprivica za pobedu 25:22.
Treci set je bio relativno najlaksi za nas tu smo celo vreme diktirali tempo imajuci 3-4 razlike pa na kraju i osvajanje seta 25:20.
Pobeda je itekako zasluzena,pobedio je jaci tim danas ali nije Vosa rekla svoje reci jos uvek.U nedelju ce sve da prsti ali ja se nadam da cemo i tu izaci kao pobednici.Petkovic i danas objasnio da je strasan potencijal i da bi trebalo da ima mesta u reprezentaciji u buducnosti.Na tribinama nekih 800-ak gledalaca.

čestitke.....Devil je napisao/la:Odlicna odbojka u Sumicama,i sjajna Zvezda za pobedu od 3:0 protiv Vose u prvom mecu finalne serije.BIla je to itekako kvalitetna utakmica pa da se cak i pet setova igralo ne bi bilo nezasluzeno.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pobeda od 3:1 danas u Sumicama opet nad Vojvodinom.2:0 je u seriji i u cetvrtak je prilika da to sve zavrsimo i podignemo pehar namenjen sampionu drzave. 

SAMPIONI !!!
Po 8.put u istoriji odbojkaskog kluba postali smo sampioni drzave.Sjajnom igrom tokom cele sezone smo dosli do iste i apsolutno zasluzeno uzimamo ovu titulu.Bili smo na pragu ispadanja,gubili smo od Partizana 2:0 u seriji ali smo uspeli da se izdignemo i onda deklasiramo Vosu sa 3:0 u pobedama i podarimo navijacima jos jedno slavlje ovih dana.Nisam gledao mec ali vidim da smo opet sjajno odigrali i dobili po setovima 11:25,18:25,21:25,uz ponovo odlicne Petkovica i KOprivicu.Odlicna je bila i atmosfera,lepo je videti 2000 ljudi na odbojkaskom mecu i to je samo jedan od dokaza da je odbojka u velikoj ekspanziji kod nas.
Ovom pobedom mi idemo u Ligu sampiona sledece godine,verovatno cemo tamo proci kao i Partizan ove ali lepo je ucestvovati u takvom takmicenju,a ako osvojimo koji bod to je premija.Samo se nadam da necemo odma' prodati par igraca i u sledecu sezonu uci jos jaci.
Po 8.put u istoriji odbojkaskog kluba postali smo sampioni drzave.Sjajnom igrom tokom cele sezone smo dosli do iste i apsolutno zasluzeno uzimamo ovu titulu.Bili smo na pragu ispadanja,gubili smo od Partizana 2:0 u seriji ali smo uspeli da se izdignemo i onda deklasiramo Vosu sa 3:0 u pobedama i podarimo navijacima jos jedno slavlje ovih dana.Nisam gledao mec ali vidim da smo opet sjajno odigrali i dobili po setovima 11:25,18:25,21:25,uz ponovo odlicne Petkovica i KOprivicu.Odlicna je bila i atmosfera,lepo je videti 2000 ljudi na odbojkaskom mecu i to je samo jedan od dokaza da je odbojka u velikoj ekspanziji kod nas.
Ovom pobedom mi idemo u Ligu sampiona sledece godine,verovatno cemo tamo proci kao i Partizan ove ali lepo je ucestvovati u takvom takmicenju,a ako osvojimo koji bod to je premija.Samo se nadam da necemo odma' prodati par igraca i u sledecu sezonu uci jos jaci.
Statistika sezone:

Ono sto me ipak najvise obradovalo je sto sam danas cuo a to je da se niko nece prodavati iz ove ekipe,jedino je Pajic slobodan da potrazi novi klub.Da li ce to i u Srbiji konacno jedna ekipa ostati na okupu dve sezone.

Ono sto me ipak najvise obradovalo je sto sam danas cuo a to je da se niko nece prodavati iz ove ekipe,jedino je Pajic slobodan da potrazi novi klub.Da li ce to i u Srbiji konacno jedna ekipa ostati na okupu dve sezone.

3:0 jutros protiv Japana.Lagano,rutinski sto itekako moze da raduje,s obzirom da se Japan smatra za drugu azijsku reprezentaciju na ovome turniru iza Irana. 

3:1 pobeda protiv Juzne Koreje uz dostal losiju igru nego protiv Japana,no sve lose tokom meca se nadoknadilo u sjajnom 4. kada smo isprasili Korejance sa 25:12. 

I muska reprezentacija zvanicno na OI nakon pobede nad Iranom jutros. 

Rivali na OI su nam: Brazil, Rusija, SAD, Tunis, Njemačka
Druga grupa: VB, Italija, Poljska, Argentina, Bugarska i Ozi...
Druga grupa: VB, Italija, Poljska, Argentina, Bugarska i Ozi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kako smo glupo prosli u zrebu za LP to je strasno.
Trentino,Tours i Kedzierzyn Kozle.Prosle godine Trentino 3,a Tours i Poljaci podelili 8 mesto.

Trentino,Tours i Kedzierzyn Kozle.Prosle godine Trentino 3,a Tours i Poljaci podelili 8 mesto.

To su bili rivali i nama prošle godineDevil je napisao/la:Kako smo glupo prosli u zrebu za LP to je strasno.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
S tim da je Partizan u grupi imao Teurela sa kojim bi se Zvezda ove godine posalila.DANTES je napisao/la:To su bili rivali i nama prošle godineDevil je napisao/la:Kako smo glupo prosli u zrebu za LP to je strasno.![]()

- L' Imperator
- Kontakt:
Kadeti - Balkansko prvenstvo u Rumuniji
BiH - Srbija 3:2
17:25, 25:22, 21:25, 25:21 i 15:11
Velika pobjeda nasih mladih odbojkasa
BOSNA I HERCEGOVINA: KRIVOKAPA (22)
, MIHALJ (7), TRAKIĆ, BJELOPOLJAK (2), KUZMANOVIĆ (13), PETROVIĆ (7), MATIĆ (17), SIMIKIĆ, SIMIĆ, BUDINČIĆ (9), LUKIĆ, MUSTAFIĆ. TRENER: LJUBIŠA RISTIĆ.
Sutra igramo protiv Bugarske, a prekosutra protiv Moldavije.
BiH - Srbija 3:2
17:25, 25:22, 21:25, 25:21 i 15:11
Velika pobjeda nasih mladih odbojkasa

BOSNA I HERCEGOVINA: KRIVOKAPA (22)

Sutra igramo protiv Bugarske, a prekosutra protiv Moldavije.
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.