BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 sep 2009, 21:48

Posavina je napisao/la:
nick je napisao/la:ko ima bolji od muratovica?jbt ko da smo brazil pa imamo igraca na sve strane
od muratovica su bolji tj. profesori nogometa za njega su pjanic i bajramovic, a ja bi prije zvao malog mahmutovica iz teplica nego njega.

bajramović nije dovoljno spreman a kad se vrati u formu onda ga možemo očekivati u prvoj postavi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Posavina
Kontakt:

Post Postao/la Posavina » 08 sep 2009, 21:49

i ja se bojim da se neponovi danska. onda smo imali iskusnije nogometase, pa su opet podlegli pritisku. valjda ce ovaj put biti bolje. sutra cu platiti misu za nase momke. vjerujem da mogu slomiti turke, pa da se lagano pocnemo pakovat za afriku

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 08 sep 2009, 21:50

e znali iko link gdje ima ono famozno pravilo oko baraza da ide osam reprezentacija u baraz a najgora drugoplasirana otpada
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2009, 21:50

Posavina je napisao/la:
nick je napisao/la:ko ima bolji od muratovica?jbt ko da smo brazil pa imamo igraca na sve strane
od muratovica su bolji tj. profesori nogometa za njega su pjanic i bajramovic, a ja bi prije zvao malog mahmutovica iz teplica nego njega.
jbt bajramovic je povrijedjen zadnje 3 godine njega ciro cuva da napravi prevagu na terenu i unese svjezinu,pitanje je mozeli izdrzat 90 minuta...ne sjecam se kad je on cjelu utakmicu odigro,pisete bezveze ok pjanic ali bi vidjeli rupu u kontrama njihovim...jesil ikad gledo tog mahmutovica ili si naso ime na netu pa ga treba ubacit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Posavina
Kontakt:

Post Postao/la Posavina » 08 sep 2009, 21:52

nick je napisao/la:
Posavina je napisao/la:
jbt bajramovic je povrijedjen zadnje 3 godine njega ciro cuva da napravi prevagu na terenu i unese svjezinu,pitanje je mozeli izdrzat 90 minuta...ne sjecam se kad je on cjelu utakmicu odigro,pisete bezveze ok pjanic ali bi vidjeli rupu u kontrama njihovim...jesil ikad gledo tog mahmutovica ili si naso ime na netu pa ga treba ubacit...
gledao sam malog u mladoj reprezentaciji, a i pratim mu formu u ceskoj. muratovic nije mogao krpati rupu ni u armenij, a pogotovo nece moci cuvati turke. hvala Bogu pa je rahimic krpao i za njega i za sebe. muratovic ima vrhunski centarsut i to je sve. prespor je covjek.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 21:52

ako budemo igrali ko protiv belgije u zenici ne pise nam se dobro u toj utakmici sreca je bilo sto smo zabili 2 brza komada ostalo :? sve sam nokte izgrizao do kraja kako su nas stisli :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 08 sep 2009, 21:54

MT87TM je napisao/la:e znali iko link gdje ima ono famozno pravilo oko baraza da ide osam reprezentacija u baraz a najgora drugoplasirana otpada
http://www.****/sport/fudbal/m ... ku-vaznost

evo ga care,ako mislis na ovo.
Zadnja izmjena: BB BiH, dana/u 08 sep 2009, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
BB BiH

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 08 sep 2009, 21:55

esso je napisao/la:mene uhvatila neka nervoza uvijek se sijetim tekme protiv danske na kosevu i neki me strah samo da pritiksu ne podlegnemo i vaznosti utakmice ali vjerovatno ciro zna sta radi pa se nadam da cu moci sutra izdrzati citavu tekmu a da ne pojedem prste :)
Ma nismo mi tad podlegli pritisku TAd je Baka preseravao sa postavom on vadi Baljica po meni jedini igrac koji je mogao rijesiti utakmicu jednim potezom on ga vadi iz igre
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 sep 2009, 21:56

Posavina je napisao/la:
Sta ima Mahmutovic ti vezni,,lik napadac il krilo,,gledo sam ga 20 puta u Celiku,,dobar igrac,,valjda ce i on zavrsit u bundesligi..inace i ja se slazem da obavezno Zlatan i Mire moraju bit ispred njega
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Posavina
Kontakt:

Post Postao/la Posavina » 08 sep 2009, 21:58

Phill Jackson je napisao/la:
Posavina je napisao/la:
Sta ima Mahmutovic ti vezni,,lik napadac il krilo,,gledo sam ga 20 puta u Celiku,,dobar igrac,,valjda ce i on zavrsit u bundesligi..inace i ja se slazem da obavezno Zlatan i Mire moraju bit ispred njega
mahmutovic moze igrati i polu spicu. ali samo hocu reci da imamo od ove dvojice po barem jos dvojicu na tim pozicijama boljih

Brijac
Kontakt:

Post Postao/la Brijac » 08 sep 2009, 22:00

Rino.. De molim te posalji taj Avatar da ga stavim na desktop.. Stvarno ubija koliko je smjesan.. Haj molim te.. :cry:

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 08 sep 2009, 22:00

ljudi jos samo 20 sati pa je li to moguce ljudi odo ja zauzeti klupu ispred BBI-a, jeb ga bit ce guzva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 sep 2009, 22:01

Sutra ce biti najduzih 90 minuta u zivotu za vecinu gradjana BiH, ali nadam se da cemo na kraju biti pobijednici i tako da bude tih 90 minuta slatkih.
Valjala bi nam pobijeda radi prolaska u baraz 95 % ( ako Skotska nepobijedi Holandiju onda sa pobijedom osigurali baraz ) ali valjala bi nam pobijeda i radi bodova n FIFA rang listi i da dobijemo slabijeg protivnika.
Volio bih da Ibisevic i Dzeko budu u prvih 1, da igramo napadacki ali Ciro-majstor ce to sve rijesiti i biti ce najbolje za nas
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 sep 2009, 22:02

S obzirom da nam igra i remi, mislim da će Ćiro krenuti sa samo jednim napadačem, vjerovatno Džeko...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 08 sep 2009, 22:03

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 08 sep 2009, 22:03

BB BiH je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:e znali iko link gdje ima ono famozno pravilo oko baraza da ide osam reprezentacija u baraz a najgora drugoplasirana otpada
http://www.****/sport/fudbal/m ... ku-vaznost

evo ga care,ako mislis na ovo.
Ako nije frka ti da ne znas slucajno koliko ide po zonama mislim koliko iz evrope-13 azija itd
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 sep 2009, 22:03

Madafaka je napisao/la:http://img.ba/xgus

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zaplakahhhh :D :mrgreen: :D :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 sep 2009, 22:06

buahahah :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 sep 2009, 22:07

oj umirem od smijeha :lol: :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 08 sep 2009, 22:07

Kadafi Army - Bhfanaticos (2009)
[youtube][/youtube]

Amon Ra ft. Thrixz - Fanaticos
[youtube][/youtube]
Rođeni

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.