AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

vecchie maniere
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la vecchie maniere » 13 apr 2012, 12:27

juventus 0244 je napisao/la:Biće to dobra utakmica, a ne zaboravite da bi igrač sa brojem 14 :mrgreen: u Juventusu, mogao prvi put nastupiti protiv Rome ove sezone, jer do sad uvijek neke povrede, vrijeme je vala da vam presudi :D. To je i najteža utakmica do kraja za Juventus, pored one gostujuće sa Kaljarijem.

U prvoj ste s(p)retno zabili rani gol i onda je Juventusu bilo mnogo teže, ali vidjet ćemo kako će biti ovaj put, inače volio bi da izborite 3. mjesto i LP, ali biće teško.
Mirko ima u ugovoru da nemože da igra protiv Rome.... barem prve sezone..... :D :D
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 apr 2012, 14:11

posto nemam nista pametno za napisati podijelicu sa vama djelic genija naseg kapitena

[youtube][/youtube]

marquinho kao perrotta u najbolje dane :D

brunoconti
Kontakt:

Post Postao/la brunoconti » 15 apr 2012, 20:01

film o navijacima rome, preporuka!
[youtube][/youtube]

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 apr 2012, 22:19

Evil Genius II je napisao/la:
Glupost je napisao/la: Odakle toliki optimizam :mrgreen:
to ti je glavna karakteristika navijaca/simpatizera rome :D jednu sedmicu gubis od leccea i sav svijet ti se rusi, drugu vec planiras zavrsiti treci i nanijeti poraz jedinoj neporazenoj ekipi lige.

that's how we roll 8-)
Hahahahaha sve si rekao,upravo tako vecina nas razmislja,sta ces kada imamo najludju i najnevjerovatniju ekipu,ekipa koja dobije Inter 4:0,Napoli u gostima 3:1,Palermo u gostima i onda primamo od Leccea 4 komada,gubimo od Siene,s nama se nikada ne zna,zato i vjerujem da mozemo protiv Juveta sta uraditi ako ne bude igrao Kjaer :lol: :lol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 apr 2012, 00:28

znal se tacno sta se igra naredni vikend, protiv firence ili gurbeta? :roll:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 apr 2012, 15:46

Admir_Sa je napisao/la:znal se tacno sta se igra naredni vikend, protiv firence ili gurbeta? :roll:
iskren da budem druze ni ja nisam siguran al' vrlo vjerovatno da cemo igrati sa juventusom pa onda sa fiorentinom polovinom sedmice . . . opet kao sto rekoh, nisam siguran tako da ne drzi me za rijec.

inace, naletih na jednu zanimljivu vijest
http://www.football-italia.net/17765/ro ... kjaer-loan" onclick="window.open(this.href);return false;
produzavamo kjaerovu posudbu tako da ce danac ostati s nama jos jednu sezonu ali necemo platiti nista za njega sto je po meni dobar potez i konacno cemo vidjeti je li flop ili talenat kakav je nekada bio.

edit:
22.04. fiorentina H
25.04. juventus A
28.04. napoli H

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 apr 2012, 18:14

Admir_Sa je napisao/la:znal se tacno sta se igra naredni vikend, protiv firence ili gurbeta? :roll:
igramo za vikend protiv firence pa onda protiv juveta u srijedu

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 apr 2012, 20:06

ipak idemo u torino ovaj vikend a onda dvije za redom kod kuce protiv fiorentine i napolija.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 apr 2012, 16:56

Evil Genius II je napisao/la:ipak idemo u torino ovaj vikend a onda dvije za redom kod kuce protiv fiorentine i napolija.
upravu si evo sad sam vidio,znaci u torino ove sedmice bice svega

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 apr 2012, 19:12

karte za derbi s juventusom su rasprodane u roku od 40 minuta! moram priznati da mi se svidja atmosfera u i oko juventusa i nevjerovatno je kako im je ovaj stadion okrenuo novu stranicu historije koja skoro pa da nema nikakve slicnosti sa sivilom u kojem se nasao pogolem ostatak lige (kada su ispunjene tribine u pitanju). nadam se da ce biti nesto od gradnje onog naseg stadiona . . .
sto se tice derbija, osjeti se scudetto groznica u zraku torina i za nadati je da cemo im pokvariti to slavlje :D

[youtube][/youtube]
svi (osim od ranije povrijedjenih cassettija i burdissa) su spremni

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 17 apr 2012, 19:16

Je li to znači da će Kjaer igrati štopera? :P :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 apr 2012, 19:16

kjaer i heinze :D
bice veselo

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 apr 2012, 19:18

ja koliko sam pročitao Heinze je na putu za Argentinu i neće više ulaziti u igru Rome ni minute...nemam pojma zbog čega...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 apr 2012, 19:21

zaboravih gore na klipu oznacit gol osvalda oko trece minute, razlog zbog kojeg sam i postavio klip :lol: :oops:

a ne znam to za heinzea. imas neki link?

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 apr 2012, 19:22

evo linka http://www.romanews.eu/2012/04/17/leggo ... argentina/" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 apr 2012, 19:27

a nemam pojma, ta vijest je izasla oko 10 sati da bi nekad oko 17 pisali kako se enrique dvoumi izmedju heinzea i de rossija na stoperu - dakle ni rijeci o odlasku u argentinu :?

ako vec ide, to moze biti samo iz nekih privatnih (porodicnih) razloga ili cinjenice da ga je LE otpisao nakon sramote protiv leccea . . . sto je malo vjerovatno jer sta bi tek onda trebao uraditi kjaeru

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 18 apr 2012, 11:36

Evil Genius II je napisao/la:a nemam pojma, ta vijest je izasla oko 10 sati da bi nekad oko 17 pisali kako se enrique dvoumi izmedju heinzea i de rossija na stoperu - dakle ni rijeci o odlasku u argentinu :?

ako vec ide, to moze biti samo iz nekih privatnih (porodicnih) razloga ili cinjenice da ga je LE otpisao nakon sramote protiv leccea . . . sto je malo vjerovatno jer sta bi tek onda trebao uraditi kjaeru
Piše da, po tim novinama (Leggo), na KRAJU SEZONE se vraća u Argentinu jer ne ulazi više u planove LE, a traže ga i neki argentinski klubovi k'o Bocca. Itd....

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 apr 2012, 11:56

vidio sam da pise u junu odlazi u argentinu ali isto tako pise kao nije vise u planovima naseg mistera pa me to pomalo zaintrigiralo kao i informacija da protiv juventusa planiramo izvesti ddr - kjaer tandem u odbrani.
bilo kako bilo jedan ili dvojica od juana (33), heinzea (34) i burdissa (31) ce napustiti klub na kraju sezone jer je vrijeme da se okrenemo mladjima (i boljima). vrlo vjerovatno ce to biti ova prva dvojica koji ce se vratiti u brazil tj argentinu sto bi znacilo da uz burdissa ostajemo na ponovno posudjenom kjaeru i nadam se nekom pojacanju (ili dva). procitah i to da enrique planira de rossija koristiti kao stopera iduce sezone!?

i pohvala za moderatore koji na vrijeme izbrisase dva prethodna posta jer ko zna kakav bi pakao nastao da su ostali :D

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 18 apr 2012, 13:55

Ako se ne varam Heinze je imao problema sa kukom, i zato nije igrao protiv Udinesea...

A što se tiče sledeće godine i novih odbrambenih igrača, mi moramo da tražimo, prvo neke mlade, drugo veoma brze, jer je sa tipologijom igre LE, to je prva karakteristika koju moraju imati, jer samo tako mogu blokirati kontre koje često dobijamo....

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 apr 2012, 15:48

znam da je heinze preuzeo krivicu na sebe nakon poraza od leccea i zbog toga mu je osvaldo posvetio gol na tekmi protiv udinesea, to za povredu nisam znao jbg.

protiv juventusa borini - totti - osvaldo 8-)

slika

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.